Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 8 ως 14/7/2019.
Βαθμολόγησε
05
07
2019

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 8 ως 14/7/2019.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 8 ως 14 Ιουλίου 2019. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή!

 

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας δείτε το σχετικό βίντεο

 

Οι βουλευτικές εκλογές έχουν δώσει το αποτέλεσμά τους και αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με αγωνίες για το νέο κυβερνητικό σχήμα, για το τι μέλλει γενέσθαι.

Ωραίο ξεκίνημα! Με τον Ερμή να αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στις 8 του μήνα, ξημερώματα κατά τις 2:15 πμ, με Δία και Κρόνο ανάδρομους, με τον Ερμή και τον Άρη σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά για τη σταθερότητα του πολιτικού σκηνικού αλλά, παράλληλα, δημιουργούνται και πολλά θέματα που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις, αστάθεια, προβλήματα. Αν μάλιστα λάβουμε υπόψη μας και τις ενέργειες των εκλείψεων, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα καθώς αναμένονται εκρήξεις, πυρκαγιές, ακραία καιρικά φαινόμενα, γεωφυσικές καταστροφές. Καλό είναι να γνωρίζετε φίλοι μου ότι πιο επικίνδυνες είναι οι ηλιακές εκλείψεις αν και όλα είναι σχετικά καθώς μπορεί μια σεληνιακή έκλειψη να επηρεάζει τόσο έντονα έναν χάρτη που να επενεργεί σαν 5 ηλιακές. Ευτυχώς, η συγκεκριμένη Ηλιακή έκλειψη δεν ήταν ορατή από τη χώρα μας, οπότε αυτό την κάνει λιγότερο επικίνδυνη για μας.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο στην αρχή της εβδομάδας εγκυμονεί απρόοπτες εξελίξεις είτε στον αισθηματικό τομέα είτε στον οικονομικό. Πάντως, το πιθανότερο είναι να φέρει απρόοπτες εξελίξεις που τελικά θα έχουν θετική έκβαση.

Η διευκολυμένη αντίθεση του Ηλίου με τον Κρόνο και με «ρυθμιστικό παράγοντα» τον Ποσειδώνα χρήζει προσοχής καθώς το πρόβλημα είναι ότι καταλύεται η αισιοδοξία και η θετικότητα, δημιουργούνται προβλήματα και εντάσεις, χαλάει η διάθεσή μας. Ο Ποσειδώνας που απορροφά τις ενέργειες της αντίθεσης, σχηματίζοντας ένα τρίγωνο με τον Ήλιο και ένα εξάγωνο με τον Κρόνο, απαιτεί αγνότητα, καθαρότητα ψυχής και πνεύματος, πίστη, αγαθότητα, καλοσύνη για να αποδώσει στον ρόλο του. Αλλιώς, «θολώνει» το τοπίο και δεν διευκολύνει καθόλου την κατάσταση.

Η αντίθεση του Ηλίου με τον Πλούτωνα στο τέλος της εβδομάδας, μπορεί να δημιουργήσει άγχος, θλίψη, σκιώδεις – ύπουλες δράσεις εκ μέρος αρκετών ανθρώπων γύρω μας που ψάχνουν την ευκαιρία τους για να δράσουν παρασκηνιακά και σκοτεινά. Μείνετε μακριά τους αγαπημένοι μου φίλοι, μην ενδίδετε σε κόλακες και κολακείες και μην παρασύρεστε στο να εκθέτετε τους εαυτούς σας σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά, πόσο μάλλον τους άλλους.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
05-07-2019 14:30
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms