15
04
2024

Εβδομαδιαίες Αισθηματικές Συμβουλές προβλέψεις ζωδίων.

Σε αυτή τη στήλη, μπορείτε να διαβάσετε τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές και προβλέψεις ζωδίων με βάση των πλανητικών επιρροών για το ζώδιό σας στην αισθηματική σας ζωή. Θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας! Διαβάστε τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές και προβλέψεις ζωδίων.

 

Επιλέξτε το ζώδιό σας

Ποιά είναι η φιλοσοφία της Αστρολογίας; Φωτίζει κάθε στιγμή της ζωής σας για καλύτερη μελλοντική εξέλιξη και σας καθοδηγεί βήμα προς βήμα προς ένα καλύτερο μέλλον. Έτσι, επιλέξτε το ζώδιό σας και καθοδηγηθείτε από τις συμβουλές των πλανητών, οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στις τρέχουσες εβδομαδιαίες αστρολογικές επιδράσεις στο ζώδιό σας. Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να κάνετε τα πράγματα να αλλάξουν προς το καλύτερο και να νιώσετε πιο σίγουροι για το μέλλον της αισθηματικής σας ζωής. Οι επιλογές είναι στο χέρι σας!  Η αστρολόγος μας συμβουλεύει στην αισθηματική μας ζωή ώστε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα στο δεσμό μας, είτε αν δεν έχουμε πως θα αποκτήσουμε. Ας δούμε σε ποιους τομείς ακριβώς μας συμβουλεύει μέσα στην εβδομάδα.

Νέα σχέση:

Σε αυτή την κατηγορία η αστρολόγος μας συμβουλεύει πώς να κινηθούμε σύμφωνα με τις όψεις προκειμένου να αποκτήσουμε μια νέα σχέση. Ποια η αστρολογική συμβουλή που μας δίνει προκειμένου να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας στο να βρούμε ένα ταίρι που να μας αγαπά αληθινά. Αν είστε μόνοι εδώ και καιρό ή έχετε βγει πρόσφατα από μια σχέση, οι η αστρολογία μπορεί να μας δείξουν το δρόμο για μια νέα γνωριμία ή σχέση μέσα στην εβδομάδα. Μπορεί να μας δείξουν οι όψεις αν και κατά πόσο μπορούμε να περιμένουμε μια νέα αγάπη στη ζωή μας. Ακόμη και τι αξιώσεις μπορούμε να έχουμε από αυτή την νέα γνωριμία,  τι χαρακτηριστικά θα έχει αυτό το άτομο και πως θα εξελιχθεί ως πορεία και ως αισθήματα.

Επανασύνδεση:

Υπάρχουν όψεις όπως για παράδειγμα κάποια πλανητικά τρίγωνα ή σύνοδοι που υποδεικνύουν ότι μέσα στην εβδομάδα μπορεί να υπάρξει μια καλή συγκυρία ή ευκαιρία για να είστε ξανά μαζί με το πρόσωπο που αγαπάς. Να υπάρχει δηλαδή μια χρονική ευκαιρία που να ενδυναμωθούν τα αισθήματα σας ή το πρόσωπο που ποθείς να κινηθεί προς το μέρος σου ξανά. Να υπάρχει επιτυχία στην επανένωση αυτή με αποτέλεσμα να είστε ξανά μαζί.

Πορεία σχέσης – Γάμου:

Η αστρολόγος μας επισημαίνει ποιες μέρες μέσα στην εβδομάδα μπορείς να περάσεις πολύ όμορφες και αισθαντικές στιγμές, σε συμβουλεύει πως θα μάθεις αν σε αγαπά; Αν σε ποθεί και αν έχετε μέλλον; Με την εβδομαδιαία αισθηματική συμβουλή μπορεί να σου απαντήσει αν και κατά πόσο έχει μέλλον η σχέση σου.

E-zwdia
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms