Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Καρκίνος 18/02 - 24/02/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 190

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Καρκίνος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος:

Νιώθετε έτοιμοι να οδηγήσετε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο; Πόση εμπιστοσύνη και σταθερότητα νιώθετε να υπάρχει μεταξύ σας; Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στον Αιγόκερω και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε σύνοδο με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, καταλαβαίνετε το γιατί. Αλλά το σημαντικό μήνυμα που σας στέλνει το σύμπαν είναι: Μη βιάζεστε! Θα μπορούσαν να υπάρχουν ορισμένα θέματα που κρύβονται κάτω από την επιφάνεια και για τα οποία έχετε ασαφείς ενδείξεις προς το παρόν. Εάν δεν αισθάνεστε εκατό τοις εκατό σίγουροι - είτε λόγω της συμπεριφοράς κάποιου/ας ή των παλαιών δικών σας φόβων – μην προχωρήσετε. Ενώ αυτό θα είναι δύσκολο να το κάνετε, αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μην χάσετε αργότερα τον εαυτό σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-02-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι