Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος - 29/05 - 04/06

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 120

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Καρκίνος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος:

Η σύνοδος μεταξύ της Αφροδίτης και του απρόβλεπτου Ουρανού στο δέκατο οίκο σας, τον τομέα της καριέρας σας, θα μπορούσε να σας βρει να εκνευρίζεστε με τις υπερβολικές επαγγελματικές υποχρεώσεις σας και να γίνετε αχαρακτήριστα επιθετικοί προς τον αγαπημένο σας. Είστε ζώδιο της ασφάλειας και αγαπάτε τη  ρουτίνα σας, αλλά κάνοντας κάτι έξω από τα συνηθισμένα τώρα, μπορεί να κάνει θαύματα τόσο στη γενική ζωτικότητά σας όσο και στη σχέση σας. Η εβδομάδα φέρνει σημαντικές αλλαγές στα αισθηματικά σου! Οι αστρολόγοι μας θα σου πουν τι να περιμένεις! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-29T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι