Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Καρκίνος 22/04 - 28/04/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 191

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Καρκίνος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος:

Μη γίνεστε επικριτικοί και παίρνετε τα πράγματα προσωπικά, έχετε σκεφτεί μήπως έχετε κάνει λάθος εκτίμηση των πραγμάτων; Κάτω από την αρνητική επιρροή του τετραγώνου μεταξύ του Άρη στο θολό δωδέκατο οίκο σας και του Ποσειδώνα, δημιουργείτε ανώφελες συγκρούσεις με το παραμικρό, ίσως πάρετε βαριά κάποια  ανεπιθύμητα σχόλια, ενδεχομένως προκαλώντας διαμάχες. Είναι άλλο πράγμα να είστε ειλικρινείς, και άλλο να παραβλέπετε να ενεργήσετε με διπλωματία και τακτική. Ναι, μπορείτε σαφώς να δείτε τα λάθη του αγαπημένου σας αλλά μπορείτε επίσης να έχετε εξαιρετικές ιδέες για το πώς να τα διορθώσετε.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-04-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι