Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Καρκίνος 26/08 - 01/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 195

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Καρκίνος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος:

Έχετε μεγάλη δύναμη στο να καταφέρετε να αποπλανήσετε με τα λόγια σας, έτσι τολμήστε να πλησιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Η νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας σάς δίνει το μαγικό ραβδί της ευγλωττίας και της διπλωματίας, δεν θέλετε να κρυφτείτε στο καβούκι σας. Είτε ποστάρετε μια γοητευτική selfie ή απλά τις ιδέες σας, ξέρετε να παίζετε με τις λέξεις, έχετε έμπνευση να πείτε τα κατάλληλα λόγια στο σωστό τόπο και χρόνο. Δώστε στους ανθρώπους την ευκαιρία να σάς πλησιάσουν, αφήστε τους να θέλουν περισσότερα. Αν είστε καιρό μόνοι, ανανεωθείτε και φλερτάρετε, ίσως να συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας ενώ χορεύετε σε ένα beach bar ή ξεκινώντας μια συνομιλία με κάποιο αρκετά ενδιαφέρον πρόσωπο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-08-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι