Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές

Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 134

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Καρκίνος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος:

Με τη νέα Σελήνη και την Αφροδίτη στην Παρθένο και στον τρίτο οίκο σας, τον τομέα της επικοινωνίας, στέλνετε περισσότερα ερωτικά σήματα στους θαυμαστές σας. Χρησιμοποιήστε όμως τις σωστές λέξεις και μιλήστε επιλεκτικά. Πάνω στην επιθυμία σας να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, θα μπορούσατε να δώσετε υποσχέσεις που δεν θα μπορέσετε να κρατήσετε. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με το φλερτ και τις διερευνητικές συζητήσεις με τους υποψήφιους συντρόφους σας και τα παιχνίδια στην αγάπη. Απλά μην κάνετε όνειρα για δέσμευση ακόμα.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι