Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Καρκίνος 15/10 - 21/10/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 173

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Καρκίνος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος:

Όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο είναι το σύνθημά σας κι αυτό χάρη στον Ερμή ο οποίος βρίσκεται σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Επικοινωνείτε με όλο τον κόσμο, φλερτάρετε και διασκεδάζετε, θέλετε να ζήσετε τη ζωή. Ίσως συναντήσετε κάποιον/α στον οποίο νιώθετε διαισθητικά ότι μπορείτε να ανοίξετε την καρδιά σας, πράγμα το οποίο ανοίγει τις πύλες για την αγάπη και τη δημιουργικότητα. Ίσως ακόμα και μια παλιά αγάπη επιστρέψει δυναμικά στη ζωή σας και αναβιώνεται ένα παλιό ειδύλλιο το οποίο θα μπορούσε να εξελιχθεί με την πάροδο του χρόνου. Είστε σε μια σχέση που έχει βαλτώσει; Αλλάξτε τη ζωή σας κάνοντας ένα ταξίδι, κάπου όπου έχετε όμορφες αναμνήσεις. Ακόμα κι αν δεν μπορέσετε να αφήσετε την πόλη σας, έχετε ανοιχτό μυαλό και ανοιχτή καρδιά.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-10-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms