Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Καρκίνος 17/12 - 23/12/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 182

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Καρκίνος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Καρκίνος:

Συνήθως σκέφτεστε πως να φροντίσετε τους άλλους και διαθέτετε το χρόνο σας σε αυτούς, αλλά πραγματικά τώρα προέχει ο εαυτός σας. Η πανσέληνος φωτίζει το ζώδιό σας και αλλάζει ολόκληρη τη ζωή σας φέρνοντας στο φως τις προσωπικές επιθυμίες σας και τα όνειρά σας. Βεβαιωθείτε ότι το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει γνωρίζει τις ανάγκες σας, διαφορετικά κάντε κάτι γι’ αυτό. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να διαβάσουν το μυαλό σας, οπότε μιλήστε. Αρκετά τώρα με την επεξεργασία του παρελθόντος, ήρθε η ώρα να διεκδικήσετε την αγάπη και τη ζωή. Αφήστε το παρελθόν πίσω σας και προχωρήστε προς τα εμπρός με κάτι καινούργιο, θα σας αναζωογονήσει. Το φεγγάρι σας φέρνει καλά νέα!

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-12-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms