Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Ζυγός 26/08 - 01/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 30

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ζυγός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ζυγός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ζυγός:

Περνάτε τον ελεύθερο χρόνο που έχετε με το να ονειρεύεστε ή με μια παρελθούσα απογοήτευση ή ίσως και με τα δύο; Με τη νέα Σελήνη στο δωδέκατο οίκο σας, της θεραπείας, θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Ειλικρινά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον χρόνο σας για να χαλαρώσετε, να ανανεωθείτε και για να αφήσετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί στο παρελθόν. Ακόμη, μπορεί να αναπολείτε μια χαμένη αγάπη και τις παλιές διακοπές σας ή αναλύετε για ποιο λόγο συνέβησαν κάποια πράγματα στη ζωή σας. Αν είστε σε σχέση θα μπορούσατε να γίνετε (λάθος) πιεστικοί, απαιτώντας να μάθετε τα πάντα, ίσως ακόμα κάτι που αφορά το παρελθόν. Τα φαινόμενα μπορεί να απατούν μερικές φορές, έτσι τώρα αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις, ειδικά αν έχετε εμμονή με κάτι και το θέλετε τώρα!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-08-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι