Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ζυγός - 22/05 - 28/05

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 28

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ζυγός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ζυγός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ζυγός:

Τι μπορείτε να κάνετε για να έρθετε πιο κοντά στο όνειρό σας; Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους και στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας ζητά να κάνετε μικρά βήματα, χωρίς να παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό σας. Μπορείτε να βρείτε το μεγάλο έρωτα στο πρόσωπο κάποιου/ας που ζει σε μια διαφορετική πόλη από τη δική σας, έτσι τολμήστε να κάνετε κάτι διαφορετικό, κάτι που ποτέ δεν κάνατε στο παρελθόν. Διευρύνετε τους ορίζοντές σας, μελετώντας τη φιλοσοφία άλλων λαών, θα αλλάξει τις πεποιθήσεις σας για την αγάπη και τη ζωή. Η εβδομάδα φέρνει σημαντικές αλλαγές στα αισθηματικά σου! Οι αστρολόγοι μας θα σου πουν τι να περιμένεις! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-22T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι