Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 29

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ζυγός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ζυγός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ζυγός:

Μπορείτε να πάρετε ρεπό μια ημέρα από την αγάπη για ανάπαυση και ξεκούραση; Με τη νέα Σελήνη και την Αφροδίτη στην Παρθένο και στο νωχελικό δωδέκατο οίκο σας, έχετε κάποια σοβαρά πράγματα να αναλύσετε και θα χρειαστεί να μείνετε μόνοι σας, χωρίς να σας αποσπά την προσοχή τίποτα και κανείς. Καταγράψτε όλες τις δημιουργικές ιδέες σας, αλλά μην αφήσετε την κριτική και την τελειομανία σας να σας αφήσουν στην μοναξιά σας. Καλέστε λίγους επίλεκτους φίλους για δείπνο στο χώρο σας, θα σας βοηθήσουν με τις συμβουλές τους.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι