Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Υδροχόος 15/07 - 21/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 261

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Υδροχόος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Υδροχόος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Υδροχόος:

Ζώντας με ψεύτικα όνειρα και υποσχέσεις, δεν θα δείτε κάτι καλό στη ζωή σας. Η Σεληνιακή έκλειψη στον ομιχλώδη και χαοτικό δωδέκατο οίκο σας σας βοηθά να αφαιρέσετε τα … ροζ γυαλιά, να δείτε το άτομο με το οποίο είστε ερωτευμένοι όπως είναι στην πραγματικότητα. Αν είστε υποταγμένοι στην κυριαρχία αυτού του προσώπου ή νιώθετε να σάς ασκεί πολύ μεγάλη δύναμη στις αποφάσεις σας, αυτό δεν θα βοηθήσει. Πάρτε και πάλι τα ηνία της ζωής σας και διεκδικήστε πράγματα για τον εαυτό σας. Και το κυριότερο … κοιτάξτε μέσα σας τις απαντήσεις γι’ αυτή τη συμπεριφορά σας. Στηριχτείτε στη δική σας δύναμη χωρίς να σκέφτεστε τι θα πει ο υπόλοιπος κόσμος. Μην υπονομεύετε τον εαυτό σας, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι