Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Υδροχόος - 22/05 - 28/05

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 163

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Υδροχόος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Υδροχόος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Υδροχόος:

Όχι περισσότερο δράμα! Ενώ απεχθάνεστε τις δακρύβρεχτες ιστορίες, να είστε προσεκτικοί όταν μιλάτε, είναι η προτροπή της νέας Σελήνης στους Διδύμους και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας. Κρατώντας τον άνθρωπό σας σε αγωνία και αποκρύπτοντας σημαντικές λεπτομέρειες της ζωής σας, ακόμη και ξεχνώντας να του τηλεφωνήσετε, θα τον απομακρύνετε περισσότερο από ό,τι έχετε συνειδητοποιήσει. Δώστε επίσης προσοχή στο πώς θα μεταδώσετε αυτό που θέλετε. Η εβδομάδα φέρνει σημαντικές αλλαγές στα αισθηματικά σου! Οι αστρολόγοι μας θα σου πουν τι να περιμένεις! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Διαβάστε Επίσης

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-22T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι