Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Ιχθύς 26/08 - 01/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 139

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ιχθύς, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς:

Πόσο οικεία και βαθιά είναι η σχέση σας; Αξιολογήστε τη σχέση σας υπό το φως της νέας Σελήνης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Υπάρχει σωστή ισορροπία του «δούναι και λαβείν»; Εάν νιώθετε υποτιμημένοι από τις γενναιόδωρες πράξεις σας οι οποίες δεν έχουν αναγνωριστεί, πατήστε τα φρένα. Επιτρέψτε στο άλλο άτομο να σάς δώσει, πράγμα το οποίο πιθανόν δεν θα συμβεί και τόσο γρήγορα. Μην κάνετε χρονοδιάγραμμα στη σχέση σας, διαφορετικά, καραδοκούν πόνος και δυσαρέσκεια. Αν πάλι κάνετε υπερβολικές προσπάθειες για να πάρετε θετικές επιβεβαιώσεις, θα είναι μάταιο. Επίσης προσέξτε γιατί θα μπορούσατε ακούσια να κάνετε τον αγαπημένο σας να αισθάνεται πιεσμένος.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-08-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι