Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Ιχθύς 16/07 - 22/07/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 138

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ιχθύς, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς:

Εκδηλώστε την κοινωνική πλευρά σας και πείτε «όχι» στην μοναξιά. Η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε ένα ευνοϊκό εξάγωνο με τον Δία, σας ζητά να πάρετε στα χέρια σας το τιμόνι της ζωής σας και σίγουρα θα έχετε την υποστήριξη των άστρων. Ζήστε μια περιπετειώδη ζωή και κυνηγήστε την αγάπη. Φλερτάρετε μαζί με τους φίλους σας, οργανώστε ένα ταξίδι και κυρίως μην κάνετε σχέδια, απλά ζήστε για το σήμερα! Ένα ταξίδι θα μπορούσε να επιφέρει το ξεκίνημα μιας νέας αγάπης, ίσως ακόμα και με ένα άτομο από διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο από το δικό σας. Μην αρνηθείτε αυτή τη γνωριμία επειδή μπορεί να σας χωρίζουν κάποια χιλιόμετρα, η έντονη πνευματική διέγερση και το πάθος που θα νιώσετε θα είναι ανεπανάληπτα.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-07-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι