Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Ιχθύς 15/10 - 21/10/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 138

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ιχθύς, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς:

Ετοιμαστείτε για μεγάλη έμπνευση, δύναμη και αυτοπεποίθηση, Τα οράματά σας για να πετάξετε με τα δικά σας φτερά, να αγωνιστείτε για ό, τι θέλετε, γίνονται πραγματικότητα καθώς ο Ερμής βρίσκεται σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στον φιλοσοφικό ένατο οίκο σας, δημιουργώντας έναν καταλυτικό μετασχηματισμό ιδεών και πεποιθήσεων, μια βαθιά αλλαγή φιλοσοφίας ζωής. Μην ανησυχείτε προσπαθώντας να αποσαφηνίσετε τι είναι «ρεαλιστικό» ή «ουτοπικό». Απλά ενεργοποιείστε τη διαίσθησή σας και πολύ σύντομα θα μάθετε την αλήθεια, αν η  διαδρομή που ακολουθείτε σας οδηγεί στην εξέλιξη ή στα τάρταρα. Μια νέα γνώση, τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων ή ακόμα και ένα συναρπαστικό νέο εγχείρημα κρύβουν εκπλήξεις. Πείτε «όχι» στην εκμετάλλευση και τον πόνο, εξελιχθείτε!

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-10-2018 00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms