Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Ιχθύς 22/04 - 28/04/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 139

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ιχθύς, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς:

Εάν αισθάνεστε ότι πιέζεστε στη σχέση σας, ήρθε η ώρα να μιλήσετε με  αυτοπεποίθηση αλλά με συμπόνια. Ο Άρης κινείται στον συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας και σε ένα δυσμενές τετράγωνο με τον κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα, αυξάνει τις ευαισθησίες σας προκαλώντας μερικά περίεργα συναισθήματα. Δεν χρειάζεται να είστε πάντα το θύμα και να τρέχετε για τον αγαπημένο σας, ανεξάρτητα από το πόσο κοντά βρίσκεται στην καρδιά σας. Αυτή η όψη σας αναγκάζει να αναγνωρίσετε τη διαφορά μεταξύ συμπόνιας και νοσηρής εξάρτησης. Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να δώσετε στον άνθρωπο που αγαπάτε είναι να τον ενθαρρύνετε και όχι να τρέχετε όποτε σας το ζητά. Και αν ανακαλύψετε ότι βαδίζετε σε εντελώς αντίθετες κατευθύνσεις, ίσως είναι καλύτερο να χωρίσουν οι δρόμοι σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-04-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι