Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 134

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ιχθύς, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς:

Αντί να αγωνίζεστε μόνοι στη ζωή, συμβιβαστείτε και μοιραστείτε τα βάρη. Η νέα Σελήνη και η Αφροδίτη στην Παρθένο και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας ζητούν λιγότερη δουλειά και περισσότερο χρόνο με αυτήν την επίλεκτη ψυχή που ίσως λόγω των υποχρεώσεών σας έχετε βάλει στο περιθώριο. Αυτή η αγάπη είναι τουλάχιστον εν μέρει ο λόγος που πετάτε στα ύψη τον τελευταίο καιρό. Ήρθε η ώρα να ανταποδώσετε ό, τι σας έχει προσφέρει, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να παρακάμψετε κάποια από τα καθήκοντά σας.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι