Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς - 22/05 - 28/05

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 132

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ιχθύς, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς:

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους και στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, στρέφει την προσοχή σας στα συναισθήματά σας. Κάτι υπάρχει που σας κάνει να μην αισθάνεστε καλά και ήρθε η ώρα να σταματήσετε να το κρύβετε. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την οικογένεια του ενός εκ των δυο σας ή έναν οικείο φίλο που δε σταματά να ανακατεύεται στη σχέση σας. Χωρίς να φωνάζετε, αναγνωρίστε ότι πρέπει να μιλήσετε έξω από τα δόντια. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποσαφηνίσετε τι πραγματικά σας ενοχλεί και θα γαληνεύσει η ψυχή σας και πάλι. Η εβδομάδα φέρνει σημαντικές αλλαγές στα αισθηματικά σου! Οι αστρολόγοι μας θα σου πουν τι να περιμένεις! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-22T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι