Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Ιχθύς 17/06 - 23/06/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 139

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ιχθύς, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ιχθύς:

Με την πανσέληνο στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων και της  καριέρας, έχετε μεγάλες φιλοδοξίες, δεν μπορείτε να αποχωριστείτε το γραφείο σας. Πόσες ώρες είστε μακριά από το σπίτι σας και τον αγαπημένο σας; Θα πρέπει να εστιαστείτε και στη σχέση σας, ειδικά αν όλη η προσοχή σας είναι στραμμένη στην εργασία σας. Αν είχατε απομακρυνθεί από τον αγαπημένο σας, αυτή η κινητήριος σεληνιακή ενέργεια θα μπορούσε να αναζωπυρώσει το πάθος σας. Ίσως ακόμα συζητήσετε για κάποιους στόχους σας για τον επόμενο μήνα. Όσο περισσότερο σαφέστεροι και πιο λεπτομερείς είστε, τόσο πιο εύκολο θα είναι να βρείτε μια μέση λύση. Είστε μόνοι; Ξέρετε πολύ καλά τι θα συμβεί αν αναμείξετε τον έρωτα με τη δουλειά. Αν εργάζεστε μαζί, κρατήστε τη σχέση καθαρά στην επαγγελματική ζώνη.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
17-06-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι