Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 67

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ταύρος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος:

Η εύθυμη και η εξωστρεφής πλευρά σας είναι βέβαιο ότι δεν θα περάσει απαρατήρητη! Με τη νέα Σελήνη και την Αφροδίτη στην Παρθένο και στον ερωτικό  πέμπτο οίκο σας, τα όνειρά σας θα ευοδωθούν, αν όμως τα κυνηγήσετε. Είναι βέβαιο ότι θα τραβήξετε την προσοχή όπου κι αν πάτε. Επικοινωνήστε, πείτε αστεία, ζήστε  την περιπέτεια και θα βρείτε ανταπόκριση. Η προθυμία σας να πάρετε ρίσκα και να ζήσετε τη ζωή σας με τους δικούς σας κανόνες, θα ανοίξει τις πόρτες για το πιο παθιασμένο κεφάλαιο στην αγάπη.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι