Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Ταύρος 16/09 - 22/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 75

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ταύρος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος:

Μην κρύβετε το πώς αισθάνεστε πραγματικά. Το έντονο ερωτικό τρίγωνο μεταξύ του Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας με τον Πλούτωνα σάς καλεί σε μια βαθιά κατάδυση στα άδυτα της ψυχής σας και σάς ζητά να απογυμνώσετε την καρδιά σας εκδηλώνοντας τα συναισθήματά σας. Αναβιώστε το χαμένο πάθος σας, φέρνοντας στο μυαλό σας τι είναι αυτό που σάς ένωσε μαζί. Η όψη αυτή θα μπορούσε να φέρει μια εγκυμοσύνη ή σχέδια για να ζήσετε μαζί. Είστε μόνοι; Ένας μυστικός θαυμαστής θα μπορούσε να σάς πλησιάσει, αποκαλύπτοντας το κρυμμένο ενδιαφέρον του. Ή, μπορείτε να αποκαλύψετε τη δική σας επιθυμία να είστε μαζί, αφού ο κόκκινος πλανήτης σάς προικίζει με θάρρος και δύναμη. Σάς περιμένουν εκπλήξεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι