Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος - 29/05 - 04/06

Βαθμολόγησε
Score: 3.9  Ψήφοι: 63

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Ταύρος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Ταύρος:

Νιώθετε να σέρνετε τα πόδια σας καθώς η σύνοδος μεταξύ της Αφροδίτης και του απρόβλεπτου Ουρανού στο δωδέκατο οίκο σας, της ανάπαυσης, δεν θα σας αφήσει να ηρεμήσετε. Αντί να πιέζεστε σκεφτόμενοι περίπλοκες καταστάσεις στην ερωτική σας ζωή, ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες. Διοχετεύστε τις ανησυχίες σας και τις παρορμήσεις σας σε ένα δημιουργικό έργο ή απλά δοκιμάστε να ασχοληθείτε με πνευματικά και μεταφυσικά ζητήματα. Η εβδομάδα φέρνει σημαντικές αλλαγές στα αισθηματικά σου! Οι αστρολόγοι μας θα σου πουν τι να περιμένεις! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-29T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι