Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 79

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Αιγόκερως, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως:

Δεν φοβάστε τους δύσκολους στόχους, αλλά «όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, το σύμπαν γελάει». Με οδηγό τον ενθουσιασμό και τον αυθορμητισμό σας και με την αρωγή της νέας Σελήνης και της Αφροδίτης στην Παρθένο και στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, εξερευνήστε κάποια νέα εδάφη. Αφιερώστε τις ημέρες σας για να βγείτε λίγο έξω από το γραφείο σας και το πιο σημαντικό, τολμήστε να μιλήσετε με αγνώστους. Θα μπορούσατε να αισθανθείτε το «κλικ» με κάποιον/α που ζει μακριά σας ή μιλάει ξένη γλώσσα.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι