Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Αιγόκερως 24/06 - 30/06/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 86

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Αιγόκερως, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως:

Αισθάνεστε υποτονικά παρά τις καλές καιρικές συνθήκες; Μην εμπιστεύεστε κανέναν για οποιοδήποτε πρόβλημα στη σχέση σας καθώς η Αφροδίτη στους Διδύμους και στον αγχώδη έκτο οίκο σας σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα, πράγμα το οποίο σας κάνει να νιώθετε σύγχυση ή ακόμα γίνεστε λίγο παρανοϊκοί. Ο πραγματικός ένοχος για τον πονοκέφαλο, το στομαχόπονο σας ή οτιδήποτε άλλο σάς στενοχωρεί θα μπορούσε απλώς να είναι το άγχος σας και η ενασχόλησή σας με ανούσιες λεπτομέρειες. Σκεφτείτε τη βαθιά σύνδεση που υπάρχει μεταξύ σώματος, νου και ψυχής και βρείτε την αιτία του άγχους σας. Τι και ποιός πραγματικά κλέβουν την ευτυχία σας;

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-06-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι