Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Αιγόκερως 26/03 - 01/04/2018

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 84

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Αιγόκερως, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως:

Πώς είναι το κλίμα στο σπίτι σας; Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό στον οικείο τέταρτο οίκο σας, ανακατώνει τα πράγματα, ιδιαίτερα αν συγκατοικείτε με τον αγαπημένο σας. Ίσως ακόμα αναλογιστείτε την αλλαγή κατοικίας ή ακόμα και την επέκταση της οικογένειάς σας. Καθώς ο Ουρανός τείνει να είναι παρορμητικός, αντισταθείτε στην επιθυμία σας να πάρετε οποιεσδήποτε απερίσκεπτες αποφάσεις. Προσέξτε μην τραβήξετε τα άκρα αν κάποιο οικείο προς εσάς πρόσωπο πατήσει τα κουμπιά σας. Αυτή η όψη προκαλεί αναταραχές και θα μπορούσε να εξαπολύσει μια κρίση, η οποία τελικά θα αποδειχθεί ότι είναι προς όφελός σας γιατί ρίχνει φως στην τρέχουσα σχέση σας και ηρεμεί την ψυχή σας από κάτι που ήταν βαθιά θαμμένο μέσα σας.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

 

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-03-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι