Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως - 29/05 - 04/06

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 77

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Αιγόκερως, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως:

Διχόνοια και συγκρούσεις δημιουργεί η σύνοδος μεταξύ της Αφροδίτης και του απρόβλεπτου Ουρανού στον οικείο τέταρτο οίκο σας και ταράζει τα νερά με κάποιο προσφιλές σας πρόσωπο που συνεχώς αναμιγνύεται στην ερωτική σας ζωή. Ακόμη πιο δύσκολο: Η καταιγίδα θα μπορούσε να έρθει από το πουθενά. Ξαφνικά βλέπετε το ποτήρι μισοάδειο, γυρίζετε πίσω στο παρελθόν και δεν μπορείτε να δείτε τη φωτεινή πλευρά της σχέσης σας. Αποστασιοποιηθείτε από τις κατηγόριες και επικεντρωθείτε σε έναν ειλικρινή διάλογο και στην εξεύρεση λύσεων που θα λειτουργήσει και για τους δυο σας. Η εβδομάδα φέρνει σημαντικές αλλαγές στα αισθηματικά σου! Οι αστρολόγοι μας θα σου πουν τι να περιμένεις! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-29T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι