Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Αιγόκερως 19/08 - 25/08/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 86

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Αιγόκερως, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Αιγόκερως:

Είστε υπεύθυνοι και εργατικοί, αλλά η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη στον περιπετειώδη και επεκτατικό ένατο οίκο σας σάς ζητά να ακολουθήσετε το πνεύμα της περιπλάνησης. Είναι καλοκαίρι, έτσι διασκεδάστε και φλερτάρετε, σάς περιμένουν οι καλύτερες και οι πιο τολμηρές εμπειρίες. Ίσως κάποιος/α που μένει λίγο μακριά σας σάς εκδηλώσει το πάθος του, αλλά μην αναλύετε τα πράγματα και αγχώνεστε γι’ αυτή την χιλιομετρική απόσταση, αποδεχτείτε την πρόσκληση. Βρείτε τρόπους για να εμπλουτίσετε τη ζωή σας με περισσότερο παιχνίδι. Αντί να δουλεύετε με τις ώρες, πάτε σε μια καφετέρια ή ένα ταξίδι με τους φίλους σας. Και υπάρχουν τόσα πολλά μέρη που θα μπορούσατε να πάτε!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-08-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι