Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 48

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Λέων, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Λέων τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Λέων :

Γίνετε λίγο περισσότερο λογικοί και πρακτικοί στην αγάπη. Η νέα Σελήνη και η Αφροδίτη στην Παρθένο και στο δεύτερο οίκο σας, της ασφάλειας, σας ζητούν να βρείτε τη χαρά και την ευτυχία στα απλά, καθημερινά πράγματα με τον αγαπημένο σας, διεκπεραιώστε μαζί τα αναπόφευκτα καθήκοντα. Αλλά επειδή αυτά θα μπορούσαν να σας φαίνονται σαν αγγαρεία, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να διασκεδάσετε μαζί. Ολοκληρώστε αυτές τις υποχρεώσεις, βάζοντας μικρές πινελιές  ευχαρίστησης και χαράς. Σταματήστε για έναν καφέ, ακόμα κι αν τρέχετε να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι