Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Λέων - 22/05 - 28/05

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 39

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Λέων, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Λέων τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Λέων :

Ποιοί φίλοι σας είναι πάντα στο πλευρό σας; Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους και στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας, σας καλεί να προβείτε σε απολογισμό των φίλων σας. Σίγουρα το να επωμίζεστε το συναισθηματικό βάρος μόνοι σας, δεν αποτελεί σοφή επιλογή. Το ερώτημα όμως είναι: Έχετε την υποστήριξη που χρειάζεστε όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά στην ερωτική σας ζωή; Αν κάποιοι φίλοι σας δεν έχουν κάνει ό,τι έχουν υποσχεθεί, καιρός να τους βγάλετε από τη λίστα. Μην τους κατηγορείτε όμως, απλά αντικαταστήστε τους με πιο υπεύθυνους και λογικούς ανθρώπους. Η εβδομάδα φέρνει σημαντικές αλλαγές στα αισθηματικά σου! Οι αστρολόγοι μας θα σου πουν τι να περιμένεις! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-22T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι