Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Λέων 22/04 - 28/04/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 91

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Λέων, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Λέων τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Λέων :

Εννοούσατε πραγματικά αυτό που είπατε; Κάτω από την επιρροή του δυσμενούς τετραγώνου μεταξύ του Άρη στον φιλελεύθερο ενδέκατο οίκο σας με τον Ποσειδώνα, θα μπορούσατε να πείτε κάτι για το οποίο θα μετανιώσατε αργότερα, καθώς τώρα μιλάτε χωρίς να σκέφτεστε. Ενώ μπορεί να νιώσετε καλά βγάζοντας προς τα έξω αυτό που βαραίνει την καρδιά σας, τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα και η ισχυρή αντίδραση από την άλλη πλευρά μπορεί να ανατρέψει τη σταθερή ισορροπία της σχέσης σας. Πριν εκδηλώσετε ό, τι είναι θαμμένο στο μυαλό σας, κάντε κάτι διασκεδαστικό για να εκτονωθείτε. Δεν χρειάζεται να σας κοστίσει πολύ. Σκεφτείτε: χορός ή μια ταινία, οτιδήποτε σας κάνει να γελάτε. Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο για την ψυχική ηρεμία σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-04-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι