Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Λέων 24/06 - 30/06/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 99

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Λέων, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Λέων τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Λέων :

Έχετε ένα φίδι στον κόρφο σας; Θα μπορούσατε να υποψιαστείτε ότι ένας φίλος ή μέλος μιας ομάδας υπονομεύει εσάς και τη σχέση σας, καθώς η Αφροδίτη στους Διδύμους και στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας βρίσκεται σε ένα δύσκολο τετράγωνο με τον απατηλό Ποσειδώνα. Μην πάρετε τα πράγματα πάρα πολύ σοβαρά, καθώς δεν θα μπορείτε να έχετε μια σαφή εικόνα της όλης κατάστασης και, ακόμα πιο επικίνδυνα, να είστε σίγουροι ότι οι υποψίες σας είναι εκατό τοις εκατό δικαιολογημένες. Εάν αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο αυτό το πρόσωπο, ίσως η υπόληψή σας να τεθεί σε κίνδυνο. Για να ηρεμήσετε από τους φόβους σας, μάθετε ότι το σύμπαν σάς βάζει πλάτες. Αυτή είναι μια «αλήθεια» που μπορείτε να βασιστείτε!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-06-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι