Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Λέων 19/08 - 25/08/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 100

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Λέων, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Λέων τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Λέων :

Πόση ασφάλεια νιώθετε στη σχέση σας; Ο δυναμικός Άρης σε σύνοδο με την εκφραστική Αφροδίτη, στον ασφαλή και σταθερό δεύτερο οίκο σας σάς ζητούν να συζητήσετε σοβαρά με τον αγαπημένο σας. Όχι μόνο θα πρέπει να αναφέρετε τους μελλοντικούς στόχους σας και τα όνειρά σας, αλλά θα πρέπει και να τα υποστηρίξετε. Αν βλέπετε ότι ο αγαπημένος σας δεν έχει και τόσο χρόνο να σάς προσφέρει και σάς κάνει να νιώθετε ανασφάλεια, μη βγαίνετε στην επίθεση αλλά αναρωτηθείτε: Έχετε μια βαθιά συναισθηματική σύνδεση μεταξύ σας; Σκεφτείτε ότι αν δεν νιώθετε άνετα και δεν εναρμονίζονται οι αξίες σας, τότε το μέλλον της σχέσης σας φαντάζει ζοφερό. Ίσως το που πηγαίνει αυτή η σχέση, έρχεται γύρω – γύρω στο μυαλό σας. Αν έχετε αγωνιστεί και δεν υπάρχει ανταπόκριση, αλλάξτε κατεύθυνση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-08-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι