Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Σκορπιός 26/08 - 01/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 33

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Σκορπιός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Σκορπιός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Σκορπιός:

Θα περάσετε ευχάριστα μόνο αν έχετε τους σωστούς ανθρώπους στη ζωή σας. Η νέα Σελήνη στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας σάς καλεί να κάνετε νέες γνωριμίες, να προβάλετε τις ιδέες σας στο διαδίκτυο. Μπορείτε επίσης να πείτε στους φίλους σας να σάς γνωρίσουν νέα πρόσωπα, αλλά μην τους αφήσετε να κάνουν σχόλια και κριτική. Εάν είστε έτοιμοι να ενώσετε τις δυνάμεις σας με κάποιον/α, αφιερώστε λίγο χρόνο στην έρευνα των ανθρώπων που γνωρίζετε, έχετε κοινούς στόχους ζωής; Πάτε σε μια επερχόμενη κοινωνική εκδήλωση που σας επιτρέπει να βρείτε άτομα με τα οποία έχετε κοινές αξίες και ιδανικά. Επισήμανση: Δεν χρειάζεται να προσπαθείτε σκληρά να είστε αρεστοί στους άλλους, θα πάρετε πολλά περισσότερα όταν δίνετε στον εαυτό σας το σεβασμό και την εκτίμηση που του αξίζει.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-08-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι