Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Σκορπιός - 22/05 - 28/05

Βαθμολόγησε
Score: 4.1  Ψήφοι: 31

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Σκορπιός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Σκορπιός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Σκορπιός:

Το να εμπιστευθείτε τους ανθρώπους δεν είναι εύκολο για σας, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσετε από κάπου. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους και στο μυστικοπαθή όγδοο οίκο σας, σας ζητά να απελευθερωθείτε από την καχυποψία σας και να μοιραστείτε λίγο πιο προσωπικές πληροφορίες για τον εαυτό σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Μπορείτε να δείτε πολλά για το χαρακτήρα του από το πώς θα αντιδράσει. Στην ιδανική περίπτωση, η ειλικρίνειά σας θα τον εμπνεύσει να αποκαλύψει περισσότερα για τον εαυτό του, ανοίγοντας το δρόμο για μεγαλύτερη οικειότητα. Η εβδομάδα φέρνει σημαντικές αλλαγές στα αισθηματικά σου! Οι αστρολόγοι μας θα σου πουν τι να περιμένεις! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-22T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι