Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές

Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 32

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Σκορπιός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Σκορπιός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Σκορπιός:

Απαλλαγείτε από τη ρουτίνα σας και διευρύνετε τους κοινωνικούς ορίζοντές σας. Η νέα Σελήνη και η Αφροδίτη στην Παρθένο και στον φιλικό και κοινωνικό ενδέκατο οίκο σας, σας φέρνουν ποικίλες νέες γνωριμίες και ενδιαφέρουσες συνομιλίες. Μην φύγετε όμως μακριά επειδή δεν τους ξέρετε όλους στην παρέα. Η αρχική αμηχανία θα μεταστραφεί σε άφθονο φλερτ και διασκέδαση. Προβάλετε επίσης τις απόψεις σας στο διαδίκτυο, αλλά βεβαιωθείτε ότι είστε ειλικρινείς. Μια νέα αγάπη θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή σας.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι