Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθενος - 29/05 - 04/06

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 66

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Παρθένος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθένος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθένος:

Αν τα πράγματα στο κρεβάτι έχουν γίνει λίγο μονότονα και πληκτικά, η σύνοδος μεταξύ της Αφροδίτης και του απρόβλεπτου Ουρανού στον παθιασμένο και σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας, σας προτρέπει να επαναφέρετε το χαμένο πάθος. Είστε μόνοι; Νιώθετε τα πάθη σας να αναφλέγονται με κάποιον/α που έρχεται από το πουθενά! Κάντε την πρώτη κίνηση, δείξτε το ενδιαφέρον σας, αν είστε καιρό μόνοι τι σας εμποδίζει; Το σίγουρο είναι ότι θα περάσετε αξέχαστες στιγμές. Η εβδομάδα φέρνει σημαντικές αλλαγές στα αισθηματικά σου! Οι αστρολόγοι μας θα σου πουν τι να περιμένεις! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-29T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι