Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές

Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 74

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Παρθένος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθένος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθένος:

Είστε στο στοιχείο σας τώρα καθώς η νέα Σελήνη και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας ζητούν να βάλετε πάνω απ’ όλα τον εαυτό σας. Μην περιμένετε όμως από τους άλλους ανθρώπους να συμβαδίσουν μαζί σας. Μήπως τρέχατε πάντα για τον αγαπημένο σας, ήσασταν απασχολημένοι μόνο με αυτόν εις βάρος του εαυτού σας;  Δώστε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες και δραστηριότητες, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να πάτε με έναν φίλο σας για γεύμα, χωρίς τον αγαπημένο σας. Έχετε κι άλλους ανθρώπους να δείτε!

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι