Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Παρθένος 22/07 - 28/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 101

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Παρθένος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθένος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθένος:

Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σας, των φίλων και της ομαδικής δραστηριότητας, μπορεί να δημιουργήσει κάποιες απογοητευτικές παρεξηγήσεις με έναν φίλο σας. Ήταν όμως πράγματι φίλος σας αυτό το άτομο; Το σύμπαν τον παίρνει μακριά σας για το καλό σας. Προσέξτε τα πισώπλατα χτυπήματα στον κοινωνικό κύκλο σας. Και μη συζητάτε για την ερωτική σας ζωή στους συναδέλφους σας και τους γνωστούς σας, η σιωπή σας στην περίπτωση αυτή μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρυσή. Είστε από τη φύση σας ζώδιο της τάξης και του προγράμματος, αλλά τώρα κάποια από τα κοινά σχέδιά σας με τον αγαπημένο σας θα μπορούσαν να ανατραπούν. Δεν χρειάζεται να παραπονιέστε, σε λίγο τα πάντα θα αποκατασταθούν.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι