Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Παρθένος 23/09 - 29/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 101

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Παρθένος, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθένος τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Παρθένος:

Μήπως τα χρήματα στέκονται εμπόδιο στην ευτυχία σας; Η Αφροδίτη στον Ζυγό και στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, σε τετράγωνο με τον Κρόνο, δημιουργεί οικονομική στενότητα και πονοκέφαλο στη σχέση σας, αλλά σάς ενθαρρύνει να κάνετε μακροπρόθεσμο οικονομικό σχεδιασμό. Ποτέ δεν έχετε έλλειψη αναλυτικών ιδεών, αλλά για ό, τι αφορά το χρήμα, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Αναλογιστείτε και διερευνήστε τι μπορείτε να κάνετε για τη βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης, ακόμα και αν δεν είστε έτοιμοι να κάνετε το πρώτο βήμα. Σκεφτείτε, γιατί κάνετε τόση σπατάλη χρημάτων; Αγοράζετε πράγματα που τα θέλετε πραγματικά ή από επίδειξη; 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι