Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Κριός - 29/05 - 04/06

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 109

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Κριός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Κριός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Κριός:

Είστε έτοιμοι να υπερασπίσετε το εγώ σας! Με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του απρόβλεπτου Ουρανού στο ζώδιό σας, θα μπορούσατε να γίνετε εντελώς εκρηκτικοί. Από το πουθενά οι απαιτήσεις σας από τον αγαπημένο σας κορυφώνονται, έτσι αποφύγετε να ξεσπάσετε στην αγάπη σας και κυρίως αποστασιοποιηθείτε από «τοξικούς» ανθρώπους που ξέρουν πώς να πατάνε τα κουμπιά σας. Μην εκτοξεύετε κατηγόριες, τα λόγια σας έχουν ισχυρότερη επίδραση από ό, τι μπορείτε να συνειδητοποιήσετε, έτσι σκεφτείτε πριν μιλήσετε. Η εβδομάδα φέρνει σημαντικές αλλαγές στα αισθηματικά σου! Οι αστρολόγοι μας θα σου πουν τι να περιμένεις! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-29T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι