Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Κριός 16/09 - 22/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 110

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Κριός, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Κριός τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Κριός:

Κάποιος/α που σάς δείχνει το συνεχές ενδιαφέρον του, πράγματι νοιάζεται. Σύμφωνα με το τρίγωνο του Άρη στον καθημερινό έκτο οίκο σας με τον Πλούτωνα, η σχέση σας θα μπορούσε να εμβαθύνει απλά με το να είστε εκεί κοντά για κάποιον/α σε μια δύσκολη στιγμή του/της. Μοιραστείτε λοιπόν μαζί τα καθημερινά γεγονότα της ζωής σας, κάνοντας ο ένας τη ζωή του άλλου ευκολότερη, αγωνιστείτε για να δημιουργήσετε μεγαλύτερη σταθερότητα στη σχέση σας, κάντε οτιδήποτε θα εδραίωνε το δεσμό σας. Αν είστε καιρό μόνοι, θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α στο γυμναστήριο ή σε ένα κέντρο ευεξίας ή ακόμα και προσφέροντας εθελοντική εργασία.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
16-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι