Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Τοξότης 26/08 - 01/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 3.2  Ψήφοι: 133

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Τοξότης, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Τοξότης τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Τοξότης:

Μπορείτε να πάτε τη συζήτηση εκεί που θέλετε; Η νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, σάς ωθεί να μιλήσετε με τον αγαπημένο σας, να αποσαφηνίσετε αν μπορεί να υπάρξει κοινή πορεία μεταξύ σας. Παρόλο που ίσως να λέτε σε όλους ότι το 2019 είναι η χρονιά σας με τον Δία στο ζώδιό σας, σκεφτείτε: Οι ενέργειές σας είναι εναρμονισμένες με τους στόχους σας; Θυμηθείτε: Η συνεχής πίεση δεν θα αποφέρει αποτελεσματικότητα. Θα πρέπει πάνω απ’ όλα να αποσαφηνίσετε αν είστε με το σωστό ερωτικό σύντροφο, σάς προσφέρει σε μεγάλο βαθμό ό, τι επιθυμείτε; Αντί να αγχώνεστε για το μέλλον της σχέσης σας, απευθυνθείτε σε ανθρώπους που έχουν καταφέρει πραγματικά αυτό που προσπαθείτε να επιτύχετε. Υπάρχουν μαγικές συνταγές για την ευτυχία σας!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-08-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι