Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Τοξότης - 22/05 - 28/05

Βαθμολόγησε
Score: 3.2  Ψήφοι: 112

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Τοξότης, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Τοξότης τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Τοξότης:

Μήπως δίνετε μονόπλευρα στη σχέση σας; Επαναφέρετε την ισορροπία πριν απομακρυνθείτε από τη δυσαρέσκεια. Έχετε σύμμαχό σας τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους και στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, που σας βοηθά στην αποκατάσταση της ισορροπίας. Η πρόκληση; Έχετε να αντιμετωπίσετε μια σύγκρουση ανάμεσα στο «εγώ» και το «εμείς». Και ενώ μπορεί να είστε δικαιολογημένα θυμωμένοι με τη συμπεριφορά του αγαπημένου σας, μη χάσετε την ψυχραιμία σας, προτού αντιμετωπιστεί το θέμα. Η εβδομάδα φέρνει σημαντικές αλλαγές στα αισθηματικά σου! Οι αστρολόγοι μας θα σου πουν τι να περιμένεις! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-22T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι