Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές

Βαθμολόγησε
Score: 3.2  Ψήφοι: 123

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Τοξότης, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Τοξότης τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Τοξότης:

Δώστε προτεραιότητα στην επαγγελματική σας ζωή περισσότερο από τον αγαπημένο σας και θα βγείτε κερδισμένοι. Με τη νέα Σελήνη και την Αφροδίτη στην Παρθένο και στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, αποδεχτείτε τις προσκλήσεις ατόμων με κύρος και εξουσία, άσχετα αν ο αγαπημένος σας απαιτεί περισσότερο χρόνο και προσοχή. Δώστε προτεραιότητα στους επαγγελματικούς σας στόχους: Κάντε μια εντυπωσιακή παρουσίαση, γράψτε ένα πρόγραμμα για ένα έργο, εκφράστε τα ταλέντα σας, η αγάπη μπορεί να περιμένει.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 μόνο με 0,96/λεπτό ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529 (1.24/sms). Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-09-2017 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι