Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Τοξότης 10/12 - 16/12/2018

Βαθμολόγησε
Score: 3.2  Ψήφοι: 133

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Τοξότης, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Τοξότης τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Τοξότης:

Ακόμα κι όταν η ζωή γίνεται δύσκολη, εσείς δεν πρόκειται να τα βάλετε στα πόδια.  Ακολουθείτε πιστά το ρητό του Ουίνστον Τσόρτσιλ, «Αν περπατάς μέσα από κόλαση, συνέχισε να περιπατάς». Αυτή η στρατηγική τελικά θα λειτουργήσει αν δεν ασχοληθείτε με επίπονα ζητήματα του παρελθόντος. Σε αυτό σας βοηθά και η Αφροδίτη στον Σκορπιό στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, και σε εξάγωνο με τον Κρόνο. Τώρα έχετε τη δύναμη της λογικής για να επουλώσετε τις πληγές του παρελθόντος και να δώσετε ένα αμετάκλητο τέλος. Ανακαλύψτε την αιτία του πόνου σας αντί να κρύβεστε. Ο Κρόνος κυβερνά τους εμπειρογνώμονες, έτσι ένα σοφό και έμπειρο άτομο μπορεί να σας βοηθήσει να αφήσετε μια οδυνηρή κατάσταση πίσω σας μια για πάντα.

Με ποιο πρόσωπο θα νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και θα έχεις την πιο όμορφη σχέση; Μάθε τα πάντα με ένα μόνο τηλεφώνημα! Κάλεσε 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-12-2018 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms