Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Δίδυμοι 15/07 - 21/07/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 35

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Δίδυμοι, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Δίδυμοι τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Δίδυμοι:

Προσεγγίστε κάποια δύσκολα ζητήματα με το γάντι. Η Σεληνιακή έκλειψη στον κακεντρεχή όγδοο οίκο σας θα μπορούσε να προκαλέσει μια πάλη για την εξουσία, ειδικά αν εξαναγκάσετε τον αγαπημένο σας σε συζητήσεις χωρίς να είναι έτοιμος να προβεί. Μπορεί επίσης να δώσετε παρορμητικά ένα τέλος καθώς τώρα δεν μπορείτε να ανεχτείτε την κυριαρχία του και τη σκληρή κριτική του. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και η ικανότητά σας να κερδίσετε στον έρωτα, σάς κάνουν να χρησιμοποιήσετε τεχνάσματα προκειμένου να αγαπηθείτε! Μη φτάσετε όμως στα άκρα, καλλιεργώντας τη ζήλεια αντί για την οικειότητα, την κτητικότητα αντί την εμπιστοσύνη. Θα ακολουθήσετε δύσκολο δρόμο …

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-07-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι