Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Δίδυμοι 23/09 - 29/09/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 35

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Δίδυμοι, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Δίδυμοι τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Δίδυμοι:

Μη γίνεστε μελοδραματικοί και αλαζόνες σε ό, τι κάνετε. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σε τετράγωνο με τον Κρόνο, υπερεκτιμάτε τον εαυτό σας κι αυτό μπορεί να σας απομακρύνει από την αγάπη. Όντας μετρημένοι και σοβαροί σίγουρα εκτιμάται, αλλά μην πάτε στο άλλο άκρο και δεν μπορεί να σάς πλησιάσει κανείς. Μερικές φορές θα πρέπει να προσπαθήσετε λίγο περισσότερο για να τραβήξετε τα βλέμματα των θαυμαστών σας. Αισθάνεστε σαν να θεωρεί ο αγαπημένος σας την καλοσύνη σας ως δεδομένη; Κάντε λίγο πίσω στις γενναιόδωρες πράξεις σας, έτσι θα δώσετε και στην άλλη πλευρά την ευκαιρία να ανταποδώσει. Η πρόκλησή σας είναι, βάζοντας τη λογική, να διερευνήσετε τις μελλοντικές δυνατότητες αυτής της σχέσης.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-09-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι