Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές, Δίδυμοι 14/01 - 20/01/2019

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 35

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Δίδυμοι, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Δίδυμοι τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Δίδυμοι:

Ελπίζετε να βρείτε μια στιγμή για τον εαυτό σας; Λίγο δύσκολο καθώς η Αφροδίτη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε τρίγωνο με τον Άρη, φέρνει κοντά σας νέους φίλους και θαυμαστές. Οι άνθρωποι παίρνουν εκείνοι την πρωτοβουλία για να σας βρουν. Δεν χρειάζεται να τους αποφεύγετε, εξορμήστε μαζί τους προς νέες περιπέτειες. Το σύμπαν αναφλέγει την ανάγκη σας για μια νέα σχέση, σίγουρα θα ενθουσιαστείτε διαμέσου συναρπαστικών συζητήσεων και νέων γνωριμιών με άτομα που σας συνδέουν κοινή φιλοσοφία ζωής και πεποιθήσεις. Αφεθείτε σε αυτή την ακαταμάχητη ερωτική χημεία που θα μπορούσε να προκύψει με κάποιον/α στον κοινωνικό ή φιλικό κύκλο σας. Είστε σε σχέση; Αυτό το ξεχωριστό πρόσωπο μπορεί να χρειαστεί περισσότερο ποιοτικό χρόνο, χαρίστε τον.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-01-2019 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι