Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Δίδυμοι - 22/05 - 28/05

Βαθμολόγησε
Score: 4.4  Ψήφοι: 34

Οι Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές για Δίδυμοι, διάβασε ποιες όψεις σε επηρεάζουν και τι εξελίξεις θα έχεις την εβδομάδα αυτή. Μάθε με τις Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Δίδυμοι τι πρέπει να προσέξεις ή που να εστιάσεις την εβδομάδα αυτή.

Εβδομαδιαίες αισθηματικές συμβουλές Δίδυμοι:

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σας κάνει να νιώσετε μια μίνι κρίση ταυτότητας (πάρτε βαθιές ανάσες). Όταν αγαπάτε κάποιον/α, μερικές φορές μπορεί να βάζετε στην άκρη τις ανάγκες σας, για να νιώθει ευτυχισμένος. Το πρόβλημα όμως είναι: Τι κάνετε για τον εαυτό σας; Αυτή η σεληνιακή ενέργεια θα σας βοηθήσει να κάνετε πίσω και να δώσετε σημασία στις δικές σας επιθυμίες. Διεκδικήστε πράγματα για τον εαυτό σας και να είστε αληθινοί, ανεξάρτητα του πόσο ιδιόμορφοι είστε, αυτή η ιδιαιτερότητά σας είναι που σας κάνει τόσο αξιοθαύμαστους και μοναδικούς. Η εβδομάδα φέρνει σημαντικές αλλαγές στα αισθηματικά σου! Οι αστρολόγοι μας θα σου πουν τι να περιμένεις! Κάλεσε 14540 μόνο με 0.96/λεπτό. Με sms στείλε το μήνυμα ΚΑΡΜΑ στο 54529 (1.24/sms).

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2017-05-22T00:00:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι