Ο Χείρωνας στους 12 οίκους. Τι σηματοδοτεί.
Βαθμολόγησε
15
08
2014

Ο Χείρωνας στους 12 οίκους. Τι σηματοδοτεί.

E-zwdia

 

Τι σηματοδοτεί το πέρασμα του Χείρωνα από κάθε οίκο;

 

Διαβάστε επίσης:
 
 
 
 

Ο Χείρωνας στον 1ο οίκο: 

 
Σε αυτή τη θέση, ο Χείρωνας έχει να κάνει με την προσωπικότητα και το εγώ του ατόμου. Διακατέχεται από ένα αίσθημα ανασφάλειας και ταυτόχρονα για να κερδίσει την αποδοχή των άλλων, τον χαρακτηρίζει μια σχετική τελειομανία, σε ό, τι και αν καταπιάνεται. Ακριβώς για το λόγο που εκείνος νιώθει έτσι, υπερασπίζεται κάθε αδύναμο που θα συναντήσει στο δρόμο του. Όταν το άτομο συνειδητοποιήσει τη δύναμη και τα χαρίσματα που έχει, θα ξεχωρίσει ως πρωτοπόρος σε πολλούς τομείς της ζωής του.  Επίσης, μπορεί να γίνει ένας εξαιρετικός δάσκαλος.
 

Ο Χείρωνας στο 2ο οίκο: 

Ίσως σε παιδική ηλικία, να βίωσε οικονομικές δυσκολίες με την οικογένειά του και γι’ αυτόν το λόγο μεγαλώνοντας, τον χαρακτηρίζει μια ιδιαίτερη ανασφάλεια γύρω από τα υλικά του αποκτήματα. Γενικά, δεν παίρνει πολλά ρίσκα και μπορεί αυτό το συναίσθημα να χρωματίζει και άλλους τομείς της ζωής του, όπως το συναισθηματικό ή το θέμα της προσωπικής του υγείας. Το αίσθημα της ανασφάλειας είναι βαθιά ριζωμένο μέσα του, ακόμη κι αν κάποια στιγμή στη ζωή του αποκτήσει αυτά που ονειρεύεται, θα εξακολουθεί να αισθάνεται ανασφαλής ή ανεπαρκής. Από την άλλη, μπορεί ο ίδιος να δίνει εξαιρετικές συμβουλές στους άλλους στο πώς να διαχειρίζονται τα χρήματά τους.
 

Ο Χείρωνας στον 3ο οίκο: 

 
Θέματα επικοινωνίας ή στις σχέσεις του με συγγενείς 1ου βαθμού, μπορεί να προκύψουν στη ζωή του ατόμου. Γενικά, ενώ είναι ένα ανήσυχο πνεύμα, μπερδεύεται με τη συσσώρευση και την αφομοίωση πολλών πληροφοριών. Πολύ πιθανό, σαν παιδί, να μην είχε την ελευθερία να εκφραστεί όπως θα ήθελε, με αποτέλεσμα μεγαλώνοντας να δυσκολεύεται να νιώσει αυτοπεποίθηση σε αυτόν τον τομέα και να μην καταφέρνει να εκφράσει πάντα αυτά που νιώθει με τρόπο κατανοητό για τους άλλους. Επίσης, μπορεί να αντιμετώπισε δυσκολίες σε θέματα ομιλίας ή στα πρώτα του σχολικά χρόνια. Αν καταφέρει να διαχειριστεί το θέμα που αντιμετωπίζει, μπορεί να γίνει ένας εξαιρετικός σύμβουλος για τους άλλους.      
 

Ο Χείρωνας στον 4ο οίκο: 

 
Με κάποιο τρόπο, το άτομο βίωσε μέσα στην πατρική του οικογένεια θέματα, είτε φανερά, είτε κρυφά ακόμη, αν κάποια από αυτά δεν συζητούνταν αλλά σαν παιδί οι ευαίσθητες κεραίες του τα απορροφούσαν και ανάλογα έπλασε και τη δική του προσωπικότητα. Το σημαντικό είναι να ξεπεράσει τους παλιούς του φόβους και να προσπαθήσει φτιάχνοντας τη δική του οικογένεια, να μην επαναλάβει τα λάθη των γονιών του. Αν καταφέρει να συμφιλιωθεί με το παρελθόν και να κρατήσει από αυτό τα θετικά που έχει πάρει, τότε μπορεί να λυτρωθεί και ταυτόχρονα να βοηθήσει και άλλους που βρίσκονται σε παρόμοια θέση με τη δική του, όπως για παράδειγμα ως οικογενειακός σύμβουλος. 
 

Ο Χείρωνας στον 5ο οίκο:

 
Στον οίκο της χαράς, του έρωτα, της δημιουργίας και των παιδιών, θα τονίσει στο άτομο την ευαισθησία του ή τις ανησυχίες του γύρω από αυτούς τους τομείς της ζωής του. Κι ενώ για τους άλλους θα είναι ένας εξαιρετικός συμβουλάτορας σε αυτά τα θέματα, ο ίδιος στη ζωή του δυσκολεύεται να τα εφαρμόσει. Επίσης, αντιμετωπίζει το θέμα του έρωτα μέσα από τη σεξουαλική του δραστηριότητα. Αν καταφέρει και ξεπεράσει αυτές του τις ανησυχίες και ανασφάλειες, μπορεί να γίνει, για παράδειγμα, ένας εξαίρετος ηθοποιός, νηπιαγωγός, συγγραφέας παιδικών βιβλίων ή ένας πάρα πολύ καλός παιδοψυχολόγος.  
 

Ο Χείρωνας στον 6ο οίκο: 

 
Εδώ το άτομο, καλείται να αντιμετωπίσει θέματα της καθημερινότητας, εργασίας, διατροφικών συνηθειών ή θέματα υγείας. Κι ενώ για τους άλλους ξέρει να δίνει τις ιδανικές συμβουλές, για τον εαυτό του δεν κάνει πάντα το καλύτερο που μπορεί. Θέματα τάξης και καθαριότητας τον απασχολούν είτε με το να είναι τελειομανής σε αυτά, είτε με το να μην τον ενδιαφέρουν καθόλου. Κάποιες φορές, έχει θέμα με το πόσο άνετα νιώθει με το σώμα του, είτε γιατί μπορεί να είναι πολύ ψηλός ή κοντός, είτε γιατί είναι πολύ αδύνατος ή παχύς ή τουλάχιστον έτσι να νομίζει εκείνος, γι’ αυτό και ορισμένες φορές η αυτοπεποίθησή του είναι ιδιαίτερα χαμηλή. Κάποια στιγμή επιτυγχάνει στη ζωή του, μέσα όμως από σκληρή δουλειά. 
 

Ο Χείρωνας στον 7ο οίκο: 

 
Κι ενώ ο συγκεκριμένος άνθρωπος μπορεί πολύ εύκολα να καταλάβει τα κίνητρα των άλλων, έχει θέματα στις διαπροσωπικές του σχέσεις και στις επαγγελματικές του συνεργασίες. Αν ακούσει καλύτερα το ένστικτό του, θα μπορέσει πολλά από αυτά τα θέματα να τα επιλύσει. Η τάξη και η αρμονία γύρω του είναι εξαιρετικά σημαντικά για αυτόν, είτε αφορούν αντικείμενα, είτε πρόσωπα. Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να αφοσιωθεί στη φροντίδα του συντρόφου του, όταν εκείνος το έχει ανάγκη σε πρακτικά ζητήματα ή σε θέματα υγείας. Όταν δουλέψει με τον εαυτό του ένας άνθρωπος με το Χείρωνα στον 7ο οίκο του, μπορεί να γίνει ένας εξαιρετικός διπλωμάτης ή ένας επιτυχημένος επαγγελματίας στις δημόσιες σχέσεις. 
 

Ο Χείρωνας στον 8ο οίκο: 

 
Οι άνθρωποι με το Χείρωνα στον 8ο οίκο τους, έχουν εξαιρετικές αναγεννητικές ικανότητες. Το ένστικτό τους, αν και πολλές φορές τους προειδοποιεί, δυστυχώς δεν το ακούνε πάντα. Με αποτέλεσμα να φέρνουν στη ζωή τους πολλές φορές σοβαρά θέματα. Αυτοάνοσα μπορεί να προκύψουν, λόγω της ιδιαίτερα ευαίσθητης και διαισθητικής τους φύσης. Επίσης, οικονομικά ζητήματα ή θέματα υγείας του συντρόφου τους, μπορεί να τους απασχολήσουν στη ζωή τους. Διακατέχονται από το φόβο της απώλειας και του θανάτου. Αν δουλέψουν με τον εαυτό τους και καταφέρουν να ελέγξουν τις αυτοκαταστροφικές τάσεις που έχουν κάποιες φορές, θα μπορούσαν να κάνουν θαύματα στη ζωή τους.
 

Ο Χείρωνας στον 9ο οίκο:

 
Ο γεννημένος δάσκαλος. Διαθέτει ένα εξαιρετικό ταλέντο, σε ό, τι αφορά να μεταδίδει τις γνώσεις του στους άλλους. Καταφέρνει με την ιδιαίτερα αναπτυγμένη διαίσθησή του, να κατανοεί λεπτές έννοιες και ταυτόχρονα να μπορεί να τις εφαρμόζει. Ορισμένα από τα θέματα που τον ενδιαφέρουν είναι η αστρολογία, η φιλοσοφία, η θρησκειολογία. Το ζητούμενο όμως είναι πως θα αξιοποιήσει τελικά στη ζωή του αυτά τα χαρίσματα. Μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας, θα καταφέρει να αξιολογήσει καλύτερα πια είναι τα πιο σημαντικά πράγματα για εκείνον και θέτοντας τις ανάλογες προτεραιότητες, να ασχοληθεί μαζί τους πιο συστηματικά.   
 

Ο Χείρωνας στον 10ο οίκο: 

 
Το κοινωνικό του προφίλ και το πως τον εκτιμούν ή όχι οι άλλοι, είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό σημείο στη ζωή αυτού του ανθρώπου. Το θέμα όμως είναι, ότι δεν καταφέρνει πάντα να συνεργάζεται αρμονικά και ομαδικά με τους γύρω του, κι αυτό λόγω της δεσποτικής του συμπεριφοράς που έχει ορισμένες φορές. Στην πραγματικότητα, όμως, όλο αυτό μπορεί να συμβαίνει εξαιτίας κάποιων κρυφών του φόβων και ανασφαλειών. Ίσως η σχέση με τον πατέρα του στην παιδική του ηλικία, να μην ήταν η κατάλληλη και σαν παιδί να μην πήρε την επιβεβαίωση που χρειαζόταν, με αποτέλεσμα να μη νιώθει την ανάλογη αυτοπεποίθηση ως ενήλικας. Τα κίνητρά του είναι πάντα καλοπροαίρετα και ο σκοπός του είναι να βοηθά τους άλλους.   
 

Ο Χείρωνας στον 11ο οίκο: 

 
Κομβικό σημείο στη ζωή ενός ανθρώπου με το Χείρωνα στον 11ο οίκο, είναι οι φιλικές του σχέσεις και η συμμετοχή του μέσα σε ομάδες. Πολλές φορές, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι το  άτομο ένιωσε να προδίδεται στη ζωή του από φίλους ή να πίστεψε σε ιδανικά που οι άλλοι δεν μπορούν να συμμεριστούν τον ενθουσιασμό του. Είναι εξαιρετικά ευαίσθητο άτομο στον πόνο των άλλων και σκοπός της ζωής του είναι να προσφέρει όπου και με όποιον τρόπο μπορεί στο κοινωνικό σύνολο. Το θέμα όμως που έχει να αντιμετωπίσει στη ζωή του είναι το πώς θα καταφέρει να συνδυάσει όλη αυτήν τη θεωρητική φιλοσοφία με την πρακτική της εφαρμογή.    
 

Ο Χείρωνας στον 12ο οίκο: 

 
Τάσεις απομόνωσης, καθώς και μια πρόθεση αυτοθυσίας για να βοηθήσει τους άλλους. Το θέμα όμως είναι πως μπορεί κάποιος να βοηθήσει τους γύρω του, όταν δεν το έχει κάνει πράξη πρώτα με τον εαυτό του. Διαθέτει πολλή ισχυρή διαίσθηση και ίσως να είναι από τα πιο σημαντικά στοιχεία του χαρακτήρα του που μπορεί έστω και την τελευταία στιγμή να τον σώσει. Το άτομο χρειάζεται να πιστέψει περισσότερο στον εαυτό του και να βρει μια ισορροπία στις σχέσεις του με τους άλλους, κι αυτό γιατί έχει την τάση να νοιάζεται περισσότερο για εκείνους παρά για τον ίδιο του τον εαυτό. .Μπορεί να γίνει ένας εξαιρετικός θεραπευτής, είτε ως ψυχαναλυτής, είτε μέσα από νέες εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας.  
 
 
Διαβάστε επίσης:
 
 
 
 
 
Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-08-2014 18:58
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση