Ετήσιες αισθηματικές προβλέψεις για Δίδυμος 2020.

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Δίδυμος 2020 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Δίδυμε, μάθε πως θα είναι το 2020 στα αισθηματικά σου:

Από το πάθος στην καταστροφή!

Πάθη, μυστήρια και αμφισβήτηση δημιουργούν επικίνδυνες καταστάσεις καθώς η σημαντική και έντονη σύνοδος του Δία, του Κρόνου και του Πλούτωνα βασιλεύει όλο το χρόνο και ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο σας που συνδέεται με το σεξ, την οικειότητα και το πάθος. Αντικρουόμενα επιχειρήματα οδηγούν σε μια πάλη για την εξουσία, η σκληρότητά σας και η έλλειψη υπομονής με τον αγαπημένο σας είναι πιθανό να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις και συγκρούσεις. Η έντονη ζήλια σας και η κτητικότητά σας μπορεί να γίνει πρόβλημα καθώς πάτε από το ένα άκρο στο άλλο, δηλαδή μπορεί να βρεθείτε σε μια κατάσταση άκρως ερωτική και μεθυστική αλλά τελικά τοξική. Αυτή η κοσμική όψη τονίζει τη μυστηριώδη και κάπως αλλόκοτη φύση της σχέσης σας, από τη μια πλευρά αισθάνεστε μια έντονη ψυχική σύνδεση με το σύντροφό σας, από την άλλη όμως ίσως αποκαλύψετε κάποιες κρυφές πληροφορίες γι’ αυτόν/ην οι οποίες πυροδοτούν θύελλες. Αυτό δεν είναι ούτε καλό ούτε κακό από μόνο του, το σημαντικό είναι το πώς αντιδράτε σε αυτό.

Είναι πιθανό να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη ένταση στη σχέση σας τον Ιούλιο υπό την επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης στον κακεντρεχή όγδοο οίκο σας, υποδηλώνοντας ότι η ζεστασιά και η αγάπη διαλύονται εξαιτίας της παρεμβολής των άλλων ή της δικής σας ζήλιας. Ίσως και να βρεθείτε σε μια κατάσταση έντονης αλλά παράλογης αγάπης, βαθιά μέσα σας ανησυχείτε. Θα πρέπει να αγωνιστείτε για να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας καθώς θα αναστατώνεστε εύκολα. Είναι σημαντικό να μιλάτε για τις ανάγκες σας, σκεφτείτε ότι ό, τι γίνει, εσείς το έχετε επιτρέψει να συμβεί.

Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη τώρα

Αναμείνατε καταλυτικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή καθώς από το 2020 ξεκινά ένας νέος κύκλος εκλείψεων στον άξονα Διδύμων/Τοξότη, με ένα τέλος και μια νέα αρχή. Η Σεληνιακή και η Ηλιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, τον Ιούνιο και τον Δεκέμβριο αντίστοιχα, σας καλούν να εξετάσετε και να επαναξιολογήσετε την αγάπη. Το έτος είναι γεμάτο από πλούσιες δυνατότητες ανάπτυξης κατά τη διάρκεια αυτών των σημαντικών μηνών. Και όταν θυμάστε ότι οι σχέσεις είναι απλώς ο καθρέφτης στα ανεξερεύνητα μέρη του εαυτού σας, θα πρέπει να ετοιμαστείτε για την πνευματική και συναισθηματική σας ανάπτυξη. Το φεγγάρι ενδέχεται να προκαλέσει μια σημαντική αλλαγή ή ακόμα και ένα τέλος σε μια σχέση που καταστρέφει την αίσθηση της προσωπικής σας αξίας αντί να συνεισφέρει σε αυτήν. Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη τώρα. Ήρθε η ώρα να κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές από μέσα προς τα έξω που θα σας κάνουν να ακτινοβολείτε και να βρείτε τον έρωτα που πραγματικά σας εκπληρώνει.

Συνειδητοποιώντας τι αξίζετε

Είστε σε ένα σημαντικό σημείο καμπής στη ζωή σας που αποκτάτε επίγνωση της συναισθηματικής σας ταυτότητας και των προσωπικών σας αναγκών. Η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στο ζώδιό σας από τις 13 Μαΐου έως τις 25 Ιουνίου και σας καλεί να επανεξετάσετε την προσωπική σας αξία σε κάθε επίπεδο. Ίσως να περάσετε μια δοκιμασία όπου πρέπει να είστε απόλυτα ​​ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Εάν έχετε την αίσθηση ότι απλά δεν αξίζετε τα καλύτερα, θα πρέπει να αναγνωρίσετε ότι αυτό είναι εντελώς ανόητο. Ίσως ακόμα μια παλιά αγάπη σφηνώσει στο μυαλό σας ή ακόμα συναντηθείτε με κάποιον/α από τα παλιά μόνο και μόνο για να θεραπεύσετε τις πληγές του παρελθόντος. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα μια νέα αρχή, απλά αυτή η επαφή θα σας κάνει να αισθάνεστε πολύ πιο ευτυχισμένοι αφού τώρα συνειδητοποιείτε ότι έκλεισε αυτός ο κύκλος και έχετε πάρει τα καρμικά σας μαθήματα. Αγαπητέ Δίδυμε τι γεγονότα έρχονται να σε βγάλουν από την ανασφάλεια στα ερωτικά σου το 2020; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Ταύρος 2020

Καρκίνος 2020

Λέων 2020

Παρθένος 2020

Ζυγός 2020

Σκορπιός 2020

Τοξότης 2020

Αιγόκερως 2020

Υδροχόος 2020

Ιχθύς 2020

Δείτε παρακάτω τα tips για το νέο έτος 2020 από την αγαπημένη μας αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2020 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms