Μηνιαίες αστρολογικές συμβουλές Φεβρουαρίου 2022.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
24
01
2022

Μηνιαίες αστρολογικές συμβουλές Φεβρουαρίου 2022.

Κωνσταντίνα Νικολάου

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες Φεβρουαρίου 2022, από την αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας!

 

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές συμβουλές Φεβρουαρίου 2022

 

ΚΡΙΟΣ

Αν έχετε αισθανθεί τον τελευταίο καιρό κάπως πεσμένοι ψυχολογικά, τώρα με την πανσέληνο στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας ετοιμαστείτε να νιώσετε και πάλι ζωντανοί και χαρούμενοι. Επιδιώκετε να προσφέρετε κάτι στον εαυτό σας, να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο. Είστε πολύ κοινωνικοί, βγαίνετε έξω και φλερτάρετε, είναι σίγουρο ότι θα γοητεύσετε και θα ζήσετε μια ενεργητική ερωτική ζωή. Αν είστε σε σχέση, είστε παθιασμένοι και έρχονται στο φως δυνατά συναισθήματα. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να σας κάνει να τα κρατάτε μέσα σας, θέλετε να εκφραστείτε. Ακόμα κι αν ό, τι έχετε να πείτε είναι επώδυνο ή εάν φοβάστε ότι θα γίνει και πάλι έκρηξη, είναι καλύτερα να πείτε την αλήθεια και να εκθέσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν στο σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ετοιμαστείτε να κάνετε επανάσταση στην ερωτική σας ζωή! Με την γοητευτική Αφροδίτη και τον παθιασμένο Άρη στον επεκτατικό και περιπετειώδη ένατο οίκο σας, αναζητάτε την απόδραση με το σύντροφό σας ή κάνετε κάτι για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας από κοινού ή συμμετέχετε σε κοινές διασκεδαστικές  δραστηριότητες. Κι εάν είστε μόνοι και αναζητάτε ένα νέο σύντροφο, πηγαίνετε ένα ταξίδι ή απλά συναντήστε τους φίλους σας, βγείτε έξω και φλερτάρετε. Τώρα είστε αποφασισμένοι να περάσετε καλά και να προσφέρετε στον εαυτό σας, επικοινωνώντας με έναν εκλεπτυσμένο και σοβαρό τρόπο, είναι σίγουρο ότι θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας. Διεκδικείτε την αγάπη και θα την έχετε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αυτοπεποίθηση και η τόλμη που σας χαρίζουν η Αφροδίτη και ο Άρης στον όγδοο οίκο σας, των έντονων συναισθημάτων και του πάθους, θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν στο να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον αγαπημένο σας σχετικά με τη βαθύτερη δυναμική της σχέσης σας. Ενώ στην αρχή μπορεί να αισθανθείτε άβολα, θα βγάλει όμως ένα τεράστιο βάρος από πάνω σας, από τη στιγμή που το κάνετε. Απλά, τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα και θα μπορούσατε ξαφνικά να ξεσπάσετε σε δάκρυα ή ακόμα και σε θυμό από την έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα. Από την άλλη πλευρά, ένα διαζύγιο μπορεί να ολοκληρωθεί ή μπορεί να κάνετε κατανομή των περιουσιακών στοιχείων μετά από έναν χωρισμό. Όσοι είστε μόνοι, θα μπορούσατε να περάσετε υπέροχες συναισθηματικές και σεξουαλικές στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι αδύνατον να αντισταθείτε στον έρωτα, ούτε και είστε σε θέση να συγκρατήσετε τα συναισθήματά σας σε κάποιον/α που πραγματικά λατρεύετε καθώς η Αφροδίτη και ο παθιασμένος Άρης βρίσκονται στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων ενώ η νέα Σελήνη ενεργοποιεί το μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας. Κατά την διάρκεια αυτού του μήνα, φθάνετε σε νέα επίπεδα πνευματικής και συναισθηματικής σύνδεσης με το σύντροφό σας. Θέτετε υψηλότερους στόχους κι αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε την τέλεια ισορροπία μεταξύ του «δούναι και λαβείν» στη σχέση σας, έτσι ώστε να μπορεί να σας ανυψώσει και να σας εξελίξει. Αντίθετα, αν νιώθετε να κυλάτε στο βάλτο, κάνετε τα πάντα προκειμένου να απεξαρτηθείτε καθώς συνειδητοποιείτε ότι η υπερβολική εμμονή σας έχει βυθίσει στη θλίψη και τη δυστυχία.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να είστε πιο ευάλωτοι συναισθηματικά και υποστηρικτικοί προς το σύντροφό σας, έχοντας λιγότερη έπαρση και αλαζονεία. Η πανσέληνος στο ζώδιό σας μαζί με τη νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, της δέσμευσης, σας βοηθούν να ανακαλύψετε τη σημασία της δικαιοσύνης και της ισορροπίας  ότι είναι σημαντικό να βοηθάτε τους άλλους αλλά και τον εαυτό σας. Επιδιώκετε την αρμονία στη σχέση σας, προσπαθείτε να περιορίσετε τον εγωισμό σας και την φιλαυτία σας. Μόνο με αγώνα και προσπάθεια θα καταφέρετε να επιφέρετε ισορροπία ανάμεσα στην εξάρτηση και την ελευθερία, ανάμεσα στο να είστε υποχωρητικοί και εγωκεντρικοί. Εάν είστε μόνοι, θα μπορούσατε να προσελκύσετε κάποιο άτομο με το οποίο θα έχετε πολύ καλή επικοινωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε μια μαγική επίδραση στο αντίθετο φύλο μόνο αν υιοθετήσετε μια άμεση και απλή τακτική. Αντί να είστε παθητικοί και να αισθάνεστε σαν θύμα, η πανσέληνος στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας μαζί με την Αφροδίτη και τον Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σας ζητούν δυναμισμό και θάρρος. Χαριτωμένα αλλά σταθερά δηλώστε τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις προθέσεις σας στο σύντροφό σας. Μην αποδέχεστε ό, τι σας προσφέρουν, αξίζετε πολλά. Ίσως κατά βάθος να μην αγαπάτε τον εαυτό σας και τον τρόπο που ζείτε. Ίσως να έχετε βιώσει κάποια δυσαρέσκεια ή δεν λέτε στο σύντροφό σας ό, τι σας κάνει να αισθάνεστε ανασφαλείς. Αν κάτι προκαλεί ρήξη στη σχέση σας, είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθείτε με αυτό το θέμα, συζητώντας μαζί.

ΖΥΓΟΣ

Αποδεχτείτε τη συμβολή των φίλων σας στην αγάπη, αυτοί ξέρουν ποιος είναι κατάλληλος για σας! Η νέα Σελήνη στον Υδροχόο και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σας κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς και κοινωνικούς, προσπαθείτε να αισθανθείτε καλά κάνοντας κάποια πράγματα που σας ευχαριστούν, δραστηριοποιήστε κάνοντας νέες κοινωνικές επαφές. Βγείτε έξω και κοινωνικοποιηθείτε! Όσοι είστε μόνοι, θα μπορούσατε να ανταποκριθείτε σε ένα φλερτ μέσα από μια κοινωνική εκδήλωση. Απολαμβάνετε διασκεδαστικές στιγμές με τους φίλους σας και ξαφνικά βρίσκεστε να σχεδιάζετε μια ερωτική βραδιά. Επειδή ο Υδροχόος κυβερνά τα ανθρωπιστικά θέματα και τις κοινωνικές ομάδες, μπορεί να ενταχθείτε σε μια ομαδική δραστηριότητα και να τραβήξετε τα βλέμματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ετοιμαστείτε από αυτόν το μήνα να γευτείτε ένα εντελώς νέο είδος αγάπης, πιο βαθύτερο, πιο πνευματικό και πιο συναισθηματικό. Με τη νέα Σελήνη στον τέταρτο οίκο σας, της ευαισθησίας και των συναισθημάτων, εκπέμπετε περισσότερο πάθος και ρομαντισμό, είστε πολύ πιο ήρεμοι, πιο ήπιοι και πιο ευάλωτοι συναισθηματικά. Είστε σε θέση να έχετε τον έλεγχο του εαυτού σας, της κτητικότητας και της ζήλιας σας, και το αποτέλεσμα είναι να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας, εκδηλώνετε ένα ρομαντισμό που δεν είχατε ποτέ πριν δείξει. Όσοι από εσάς επιδιώκετε εγκυμοσύνη, είναι δυνατόν να συμβεί. Ή ένα νέο άτομο μπορεί να έρθει στη ζωή σας, ίσως μέσω ενός φίλου ή μέσω ενός συγγενικού προσώπου, και ο δεσμός μεταξύ σας γίνεται πολύ δυνατός.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάνετε ό, τι θέλετε αυτόν το μήνα, κι αν οι άλλοι θέλουν να σας ακολουθήσουν είναι στο χέρι τους! Με τη νέα Σελήνη στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας και την πανσέληνο στον επεκτατικό ένατο οίκο σας είστε πολύ κοινωνικοί,  επιδιώκετε να απολαύσετε την ανάλαφρη πλευρά της ζωής. Εάν είστε μόνοι, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να συναντήσετε κάποιο άτομο σε έναν κοινωνικό χώρο ή από μακριά. Όσοι είστε δεσμευμένοι, είναι σίγουρο ότι θα νιώσετε ανταπόδοση των συναισθημάτων σας, κάνετε διασκεδαστικά πράγματα μαζί ή σχεδιάζετε ένα ταξίδι. Αυτή η πρωτόγνωρη αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσει, αφού μερικά ζητήματα που σας απασχολούν στη σχέση σας θα λάβουν τέλος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρωταρχικός σκοπός σας είναι να θεραπεύσετε τις συναισθηματικές πληγές του παρελθόντος και να προχωρήσετε μπροστά. Με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιό σας θα έχετε πολλές προτάσεις αλλά με την πανσέληνο στον αινιγματικό και σκοτεινό όγδοο οίκο σας μπορεί να τις αποκρούετε προκειμένου να σκεφτείτε εις βάθος κάποια πράγματα. Είναι η απόμακρη συμπεριφορά σας και ο έλεγχος του πάθους σας που σας κάνουν να μη δείχνετε τον πραγματικό σας εαυτό, πράγμα το οποίο γίνεται εμπόδιο για τη συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Η αφαίρεση αυτής της μάσκας θα μπορούσε να βελτιώσει την ερωτική σας ζωή. Αν είστε σχέση, θα πρέπει να αγωνιστείτε να καταλύσετε την νοσηρή εξάρτηση που αισθάνεστε, να βρείτε την χρυσή τομή ανάμεσα στην ανεξαρτησία και την εξάρτηση, προσπαθώντας πρωτίστως να καταλάβετε τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σχέση που έχετε με τον εαυτό σας, όσον αφορά την ερωτική σας ζωή, θα σας απασχολήσει έντονα τώρα. Η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας και η πανσέληνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας κάνουν να νιώθετε την ανάγκη για το δικό σας χώρο, παλεύετε μεταξύ μιας βαθιάς σχέσης και της επιθυμίας σας για ελευθερία. Διανοητικά, ξέρετε πολύ καλά ότι κανείς δεν μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένους αν δεν είστε ευχαριστημένοι πρώτα με τον εαυτό σας. Οι φίλοι σας θα μπορούσαν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην αισθηματική σας ζωή αυτόν το μήνα, καθώς θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιο άτομο μέσω κάποιας γνωριμίας. Δεν πρόκειται να μείνετε μόνοι αυτό το μήνα, ακόμα κι αν δεν συναντήσετε το κατάλληλο άτομο για σας, τουλάχιστον θα βγείτε έξω για διασκέδαση και θα φλερτάρετε έντονα.

ΙΧΘΥΣ

Γιατί αφήνετε πάντα τον εαυτό σας να είναι το θύμα; Μήπως ήρθε η ώρα να γυρίσετε σελίδα; Η νέα Σελήνη στον πνευματικό αλλά θολό δωδέκατο οίκο σας μπορεί να σας κάνει να είστε κλεισμένοι συναισθηματικά και να αγωνίζεστε να αφήσετε μια δύσκολη, ακόμη και επικίνδυνη για σας, σχέση. Ίσως δεν είναι το συγκεκριμένο πρόσωπο που σας δημιούργησε το πρόβλημα αλλά το ότι εσείς παρασυρθήκατε, ακολουθώντας το μονοπάτι της ομίχλης και της φαντασίας, και δεν πήρατε το μάθημά σας, επαναλαμβάνοντας τα ίδια πράγματα. Ίσως ακόμη τρέφατε φρούδες ελπίδες για μια σχέση που ποτέ δεν ολοκληρώθηκε. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα, να αναλύσετε βαθιά το υποσυνείδητό σας και να δώσετε τέλος στο παραμύθι σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-01-2022 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms