Μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Φεβρουαρίου 2022, από τον Μάνο Μηκίδη (video).
Βαθμολόγησε
24
01
2022

Μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ Φεβρουαρίου 2022, από τον Μάνο Μηκίδη (video).

Μάνος Μηκίδης

Μηνιαίες Ταρώ προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022 από τον Μάνο Μηκίδη, μάθε τι θα συμβεί το μήνα αυτό σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Στις προβλέψεις Ταρώ Φεβρουαρίου 2022 από τον Μάνο Μηκίδη μάθε τι επιφυλάσσει ο μήνας αυτός σε αισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

 

Ταρώ μηνιαίες προβλέψεις Φεβρουαρίου 2022, από τον Μάνο Μηκίδη

 

Η κάρτα Ταρώ που περιγράφει την γενική εικόνα για τον μήνα Φεβρουάριο είναι η "9 ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ". Είναι μια κάρτα που προμηνύει την αντοχή και την ανθεκτικότητα, μας μιλά για αμυντική στάση απέναντι στα γεγονότα που θα έρθουν αλλά και για επιμονή. Η αλήθεια είναι πως είμαστε αρκετά καχύποπτοι και κυρίως δύσπιστοι, έχουμε την αίσθηση ότι θα είναι ένας πολύ δύσκολος μήνας ενώ αυτό δεν ισχύει, μας κάνει λοιπόν να μην απολαμβάνουμε τις στιγμές αλλά να νιώθουμε ότι κάτι θα συμβεί και δεν θα είναι κάτι θετικό. Αν αυτό το συναίσθημα δεν είναι σε υπερβολικό βαθμό δεν είναι αρνητικό, διότι προστατεύουμε τον εαυτό μας και έχουμε την ψυχική δύναμη ότι και αν μας συμβεί να το αντιμετωπίσουμε.

Η κάρτα συμβουλής για τον Φεβρουάριο είναι η "ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΔΗΝΑΡΙΩΝ" που δηλώνει οτι πρέπει να έχουμε την σοφία και την λογική ώστε να διατηρήσουμε ή να αποκτήσουμε τα κεκτημένα μας. Είναι μια πολύ θετική κάρτα και αυτή αν εμπιστευθούμε τις φυσικές μας δυνάμεις και την δύναμη του μυαλού μας.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-01-2022 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms