Ποιον τύπο άντρα ποθεί στη ζωή της;
Βαθμολόγησε
Score: 3.7  Ψήφοι: 9
04
12
2017

Ποιον τύπο άντρα ποθεί στη ζωή της;

E-zwdia

Στον έρωτα οι άνδρες και οι γυναίκες μιλούν διαφορετικές γλώσσες. Ερωτεύονται με διαφορετικούς τρόπους. Έχουν διαφορετικές ιδέες για την αγάπη και άλλους τρόπους συμπεριφοράς για να το εκφράσουν. Ο Ήλιος και ο Άρης είναι αρσενικοί πλανήτες, ενώ η Σελήνη και η Αφροδίτη είναι θηλυκοί. Αυτός ο διαχωρισμός δεν είναι καθόλου τυχαίος και, ως εκ τούτου, ο ίδιος πλανήτης έχει διαφορετική ερμηνεία σε ένα ανδρικό Ωροσκόπιο απ’ ότι σε ένα γυναικείο.

Σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο, ο Ήλιος συμβολίζει τα χαρακτηριστικά του ερωτικού συντρόφου που θα ήθελε μια γυναίκα, ως σύζυγο ή ως σταθερή ερωτική σχέση. Ο Ήλιος σηματοδοτεί τον πατέρα. Υπάρχει προφανώς ένας συσχετισμός, μια εικόνα στο μυαλό της κάθε γυναίκας με τον πατέρα της, τον οποίο τον θεωρεί πρότυπο για το μελλοντικό άντρα που θα παντρευτεί ή θα κάνει μακροχρόνια σχέση. Υπάρχει μια ισχυρή σχέση μεταξύ μιας γυναίκας και του πατέρα της και το είδος του άντρα που ψάχνει στη μετέπειτα ζωή της.

 

Διαβάστε παρακάτω σε ποιο ζώδιο είναι ο Ήλιος της γυναίκας που αγαπάτε και μάθετε τι άντρα θέλει σαν σύζυγο ή σταθερή σχέση στη ζωή της:

 

Αν ο Ήλιος της είναι στον Κριό.

Η γυναίκα αυτή συχνά έλκεται από έναν ισχυρό, ανεξάρτητο και ειλικρινή άντρα με αθλητική εμφάνιση, αλλά το πιο σημαντικό είναι να είναι άμεσος, με αυτοπεποίθηση και απλός. Οι υπέρ-ευαίσθητοι ή οι ντροπαλοί άνδρες δεν είναι για αυτές τις γυναίκες, δεδομένου ότι τείνουν να προτιμούν ισχυρούς και ανεξάρτητους τύπους. Οι άνδρες που ξέρουν τι θέλουν και οι οποίοι εκπέμπουν εμπιστοσύνη είναι οι ιδανικοί. Οι ένστολοι –στρατιωτικοί ή αστυνομικοί– και ακόμη και οι …επικίνδυνοι άνδρες τραβούν την προσοχή της. Ψάχνει τον ανταγωνισμό και τις προκλήσεις, έτσι οι άνδρες οι οποίοι είναι κάπως σκληροί την εξιτάρουν. Η ψυχραιμία και η ανυπομονησία της είναι το πρόβλημα. Δυστυχώς, αυτό μπορεί να απομακρύνει τους άντρες από γύρω της. Σε ακραίες περιπτώσεις, πίσω από την πλάτη της, θα μπορούσαν να σχεδιάσουν στρατηγικές για να την εκδικηθούν. Ένα γεγονός που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι επειδή είναι πάρα πολύ ανεξάρτητη, μπορεί για μήνες να μην έχει σχέση. Αλλά στο μεταξύ, θα έχει πάντα ένα συνοδό για φλερτ και …καυτές συνομιλίες.  Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αν ο Ήλιος της είναι στον Ταύρο.

Η γυναίκα αυτή συχνά έλκεται από έναν άντρα που διαθέτει σταθερότητα και της δίνει ασφάλεια. Οι ασταθείς ή οι υπερβολικά πνευματικοί άνδρες δεν είναι γι’ αυτές τις γυναίκες και ούτε θα τους θεωρήσουν «πραγματικούς άνδρες». Αυτές οι γυναίκες θέλουν τους παραδοσιακούς άνδρες και τους δυνατούς. Οι άνδρες που είναι προσγειωμένοι, που τους αρέσουν τα ζώα ή είναι φυσιολάτρες είναι οι ιδανικοί γι’ αυτές. Το να ξέρει ο άντρας να μαγειρεύει, να είναι τρυφερός και να μεριμνά για την άνεσή τους είναι σημαντικό. Τις προσελκύει ένας ισχυρογνώμων, αισθησιακός, σταθερός και σιωπηλός τύπος. Η γυναίκα αυτή δεν έχει τεράστιες προσδοκίες, αλλά, ναι, πρέπει ο άντρας να είναι όμορφος και εξαιρετικά πιστός, διότι είναι ζηλιάρα. Η βραχύβια σχέση δεν είναι γι’ αυτήν τη γυναίκα, γιατί πληγώνεται έντονα από ένα χωρισμό και αυτό επηρεάζει τη ζωή της με έναν πολύ αρνητικό τρόπο. Έχει υπερβολική ευαισθησία και κάνει τον άντρα που αγαπά τον απόλυτο κόσμο της. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αν ο Ήλιος της είναι στους Διδύμους.

Η ευφυΐα και η εξυπνάδα ενός άντρα γι’ αυτήν την γυναίκα κατατάσσεται πολύ ψηλά στη λίστα της για να είναι ο ιδανικός γι’ αυτήν. Η ευελιξία, η ζωντάνια και η έντονη διάθεση για παιχνίδι είναι ιδιότητες που οι γυναίκες αυτές βρίσκουν πολύ ελκυστικές. Δεν εντυπωσιάζονται ιδιαίτερα με τους παραδοσιακούς τύπους ή αυτούς που είναι πολύ αρρενωποί. Οι καταθλιπτικοί ή οι βαρετοί τύποι δεν κάνουν γι’ αυτές. Αυτές οι γυναίκες θέλουν να διεγερθεί ο εγκέφαλος τους. Το να είναι ο άντρας ενδιαφέρων τύπος είναι πιο σημαντικό γι’ αυτήν από το να είναι εξαιρετικά ελκυστικός. Οι ετοιμόλογες απαντήσεις και η έξυπνη συνομιλία ξυπνούν την περιέργειά της. Είναι ιδιαίτερα διστακτική για να ξεκινήσει μια σχέση. Το πρόβλημα είναι το λογικό μυαλό της. Εξαιτίας αυτού, ένας επίμονος άντρας θα είναι ο μόνος που θα είναι σε θέση να κερδίσει την καρδιά της. Να σημειωθεί ότι αυτή η γυναίκα είναι πολύ ανοικτή σε νέες γνωριμίες, γιατί πάντα αναρωτιέται αν είναι με το σωστό πρόσωπο. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αν ο Ήλιος της είναι στον Καρκίνο.

Αυτή η γυναίκα μπορεί να επιλέξει έναν ευαίσθητο τύπο άντρα που είναι συμπονετικός, ευαίσθητος, και προστατευτικός. Κάποια φαινομενική …κατήφεια σε έναν άντρα είναι μάλλον ενδιαφέρουσα. Γενικά, αυτή η γυναίκα προτιμά τους άνδρες που είναι σωματικά εύρωστοι ή τουλάχιστον φαίνονται έτσι, γιατί με αυτόν τον τρόπο αισθάνεται προστατευμένη. Μπορεί ασυνείδητα να τον αντιλαμβάνεται ως πατέρα ή συνειδητά ως «πατέρα των παιδιών της». Έλκεται ιδιαίτερα από κάποιον που αγαπά τα παιδιά, που ξέρει να μαγειρεύει ή αγαπάει τη μαγειρική της και θέλει ένα ζεστό και άνετο σπίτι. Και να συμπαθεί και τη μητέρα της… Η γυναίκα με τον Ήλιο στον Καρκίνο, συνήθως, δεν κάνει λίστα για το τι θέλει συγκεκριμένα από έναν άνδρα. Με κάθε νέα εμπειρία, αλλάζει το μυαλό της. Έτσι, είναι πιθανό ξαφνικά να αποφασίσει ότι δε θέλει ο επόμενος σύντροφός της να είναι σαν τον πρώην της. Αλλά χρειάζεται έναν άντρα ο οποίος θα καταλάβει το βάθος των συναισθημάτων της και ποτέ δε θα προσπαθήσει να επωφεληθεί από αυτά. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Αν ο Ήλιος της είναι στο Λέοντα.

Η γυναίκα αυτή έλκεται από άνδρες οι οποίοι είναι υπερήφανοι και ίσως ακόμη και εντυπωσιακοί. Η αξιοπρέπεια και η αυτοπεποίθηση είναι συνήθως ελκυστικές για αυτές τις γυναίκες. Αυτές οι γυναίκες είναι πιο πρόθυμες να είναι με άνδρες που διαθέτουν μια μάλλον τολμηρή αυτοπεποίθηση και στυλ! Το παιχνίδι και η διασκέδαση είναι πολύ σημαντικά για αυτές τις γυναίκες και οι νευρικοί ή οι υπερβολικά σοβαροί άνδρες δεν κάνουν γι’ αυτές. Η τσιγκουνιά τις απωθεί πάρα πολύ. Συμπαθεί τους άνδρες που τη θαυμάζουν και την επαινούν. Μπορεί να έλκεται ιδιαίτερα για το αφεντικό της ή τους άνδρες που είναι ηγέτες κατά κάποιο τρόπο. Την τραβάνε οι δημιουργικοί τύποι, όπως οι καλλιτέχνες, οι ηθοποιοί, οι μουσικοί, οι ερμηνευτές. Θέλει να έχει βασιλική μεταχείριση, αλλά οι περισσότεροι από τους άνδρες της, δεν το καταλαβαίνουν. Επίσης, αυτή η γυναίκα δεν ανέχεται κανέναν να παίζει με το εγώ της. Χρειάζεται έναν άντρα ο οποίος θα εκτιμήσει την προσωπικότητα και την ομορφιά της. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αν ο Ήλιος της είναι στην Παρθένο.

Η γυναίκα αυτή συχνά έλκεται από ένα συγκρατημένο άντρα, με απλή εμφάνιση, χωρίς πάρα πολλή γοητεία και επιδεικτικότητα. Το να είναι υγιής και καθαρός έχει μεγάλη σημασία γι’ αυτήν, καθώς και να έχει μια λογική προσέγγιση στη ζωή. Αυτές οι γυναίκες απεχθάνονται τους άνδρες που είναι υπερβολικά σίγουροι, αυταρχικοί ή αγενείς. Αναζητούν οξυδερκείς άνδρες, οι οποίοι είναι καλοί και εξυπηρετικοί. Ένας ήσυχος και ήρεμος άντρας είναι το καλύτερο γι’ αυτές. Μπορεί να εκτιμήσει την εξυπνάδα, αλλά όχι την ωμότητα. Ψάχνει την τελειότητα, ωστόσο, κατά καιρούς έλκεται από κάποιον ο οποίος απέχει πολύ από το τέλειο, γιατί νομίζει ότι μπορεί να τον διορθώσει. Θα πρέπει επίσης ο άντρας να έχει αρκετά χρήματα και να είναι  πρόθυμος να της παρέχει διάφορες ανέσεις. Αυτό μπορεί να σας κάνει να νομίζετε ότι η γυναίκα με τον Ήλιο στην Παρθένο είναι υλίστρια. Αλλά όχι, αυτό δε συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση. Στην πραγματικότητα, ένας άντρας είναι καλός εραστής, όχι μόνο αν αγαπάει τη σύντροφό του, αλλά κι όταν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη της διατήρησης της ασφάλειάς της. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αν ο Ήλιος της είναι στο Ζυγό.

Αυτή η γυναίκα έλκεται από άνδρες με διακριτική γοητεία, με καλούς τρόπους και μια ευχάριστη και ισορροπημένη εμφάνιση. Η τραχύτητα ή η αγένεια συχνά την απωθούν, το ίδιο και η ανεξαρτησία! Προτιμά τους άνδρες που είναι συνεργάσιμοι και οι οποίοι είναι πρόθυμοι να την …παρακαλέσουν. Οι ρομαντικοί άνδρες την εξιτάρουν και πραγματικά εκτιμά τους «αριστοκράτες»! Η ηρεμία είναι αυτό που επιδιώκει, αλλά όταν γίνεται βαρετή, έχει την τάση ταρακουνήσει τα πράγματα λίγο. Όταν αυτή η γυναίκα με τον Ήλιο στο Ζυγό έχει μια σχέση, συνήθως γίνεται το αντικείμενο της ζήλιας πολλών γυναικών. Ο λόγος είναι ότι ο άντρας που έχει είναι ελκυστικός και έχει καλή κοινωνική θέση. Δεν πρέπει να θεωρήσουμε ότι είναι υλίστρια. Είναι ακριβώς η ευχάριστη προσωπικότητά της που προσελκύει εύκολα τους πλούσιους άνδρες και τα μάτια της ξέρουν πώς να επιλέξουν τον κατάλληλο. Αναζητά έναν άντρα που να την κάνει να νιώθει συναισθηματικά σίγουρη και ασφαλής. Ένα αρνητικό χαρακτηριστικό της είναι η αλαζονεία που δείχνει σε εκείνους που προσπαθούν να την υποβαθμίσουν. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αν ο Ήλιος της είναι στο Σκορπιό.

Αυτή η γυναίκα έλκεται από άνδρες περίπλοκους, σκοτεινούς, ισχυρούς, και παθιασμένους. Θέλει έναν άνδρα με …βάθος και λίγη …ίντριγκα. Αυτό της είναι αρκετό. Επιζητά τον αισθησιασμό και το μυστήριο και να έχει μια μαγνητική και ισχυρή αύρα. Η ένταση την εξιτάρει, ενώ οι επιπόλαιοι, επιφανειακοί και αδιάφοροι τύποι δεν είναι γι’ αυτήν. Η γυναίκα αυτή συνήθως επιδεικνύει κτητικότητα και ζήλεια. Επιδιώκει έναν άντρα ισχυρογνώμονα και κτητικό, για να νιώθει ότι την αισθάνεται και τη θέλει. Τα ψυχολογικά παιχνίδια και η πάλη για την εξουσία μπορεί να είναι μια ελκυστική πτυχή της έλξης της προς αυτόν. Αν της αρέσει πραγματικά κάποιος, τον βάζει σε δοκιμασίες για να καταλάβει αν η πρόθεσή του είναι ειλικρινής και αβλαβής. Μέσα σε μια σχέση, μπορεί να κάνει έναν άντρα να νιώθει καλά, γιατί τον φροντίζει έντονα. Στο μεταξύ, μπορεί να υπάρχουν ακόμη, ορισμένα προβλήματα που οφείλονται στην επιθυμία της να ανακρίνει και να ελέγχει το σύντροφό της. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αν ο Ήλιος της είναι στον Τοξότη.

Αυτή η γυναίκα εντυπωσιάζεται με έναν άντρα ο οποίος είναι διασκεδαστικός, έξυπνος και ειλικρινής. Ένας ενεργητικός, ευτυχισμένος άνδρας είναι συχνά ο πιο ελκυστικός γι’ αυτήν. Να ξέρει να κάνει αστεία όταν πρέπει και να κάνει πολύωρες συζητήσεις. Δε θέλει τους άνδρες που είναι υπερβολικά κομψοί ή τους άνδρες που έχουν …αέρα. Το κοινωνικό status του άνδρα δεν παίζει μεγάλο ρόλο για αυτήν τη γυναίκα, αλλά ψάχνει για τους έντιμους άντρες που δεν έχουν εγωισμό σε ό, τι κάνουν. Οι περιπέτειες ή μια φιλοσοφική συζήτηση τραβούν το ενδιαφέρον της και ένας άντρας με αίσθηση του χιούμορ, ακόμα κι αν τα αστεία του δεν είναι και τόσο καλά, θα την εξιτάρει. Κάνει πολλές γνωριμίες από διαφορετικά κοινωνικά υπόβαθρα και προσπαθεί να πάρει το καλύτερο από τον καθένα για να είναι ευτυχισμένη. Ως νεαρή κοπέλα, ερωτεύεται λάθος άνδρες, λόγω της παρορμητικότητας της. Δε σκέπτεται το είδος των αντρών με τους οποίους κάνει σχέση. Όμως, όσο περνούν τα χρόνια, μαθαίνει από τα λάθη της και γίνεται πιο επιλεκτική με το σύντροφό της. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

 

Αν ο Ήλιος της είναι στον Αιγόκερω.

Αυτή η γυναίκα έλκεται από άνδρες που είναι δυναμικοί, ανταγωνιστικοί και πετυχημένοι κοινωνικά. Δεν ψάχνει για την κοινωνική άνοδο, αλλά θέλει απαραιτήτως ο άντρας αυτός να έχει ένα καλό κοινωνικό επίπεδο. Ψάχνει για ασφάλεια και δεν εντυπωσιάζεται από άνδρες οι οποίοι είναι ανεύθυνοι ή επιπόλαιοι. Οι σταθεροί άντρες που έχουν στόχους και είναι υπεύθυνοι και σοβαροί, όσον αφορά τη στάση τους στη ζωή, είναι σημαντικοί γι’ αυτήν τη γυναίκα. Αργεί να δείξει τα συναισθήματά της, έτσι είναι άνετη με έναν άντρα που κρύβει τα συναισθήματά του και απομακρύνεται από αυτόν που δεν βλέπει σοβαρά μία μακροχρόνια δέσμευση ή γάμο. Ο άνδρας πρέπει να είναι πολύ υπομονετικός μαζί της, γι’ αυτό και ενδιαφέρεται μόνο για τους σοβαρούς διεκδικητές στο παιχνίδι της αγάπης. Της χρειάζεται μια σχέση που να είναι πολύ απλή, ένας άντρας ο οποίος είναι ανεξάρτητος και πειθαρχημένος και έχει μια καλή δουλειά και ενδιαφέρον για το γάμο. Επίσης, απεχθάνεται τους εξαρτημένους και ασταθείς άντρες. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αν ο Ήλιος της είναι στον Υδροχόο.

Αυτή η γυναίκα μπορεί να εντυπωσιαστεί πολύ από άνδρες οι οποίοι είναι κάπως ασυνήθιστοι ή κάπως ξεχωριστοί στην επιλογή των ρούχων και γενικά στο ύφος και το στυλ τους. Θέλει έναν ενδιαφέροντα άνθρωπο. Μπορεί βεβαίως να είναι όμορφος, αλλά ποτέ βαρετός. Ένας άνδρας με μυαλό είναι σημαντικός γι’ αυτήν ή κάποιος ο οποίος είναι διορατικός, λίγο αντισυμβατικός και ίσως κάπως απόμακρος. Οι άκαμπτοι, αυστηροί ή βαρετοί τύποι απλά δεν κάνουν γι’ αυτήν την γυναίκα. Και αυτοί που δεν είναι ανοιχτόμυαλοι χάνουν το σεβασμό της. Προσελκύεται ακόμη περισσότερο, αν φαίνεται ασυνήθιστος ή απρόβλεπτος. Ο σύντροφός της θα πρέπει να είναι περισσότερο φίλος παρά εραστής. Δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι προσκολλημένος πάνω της ή να προσπαθήσει να την αλλάξει. Η γυναίκα αυτή θα αντιδράσει με τιμωρία ή αδιαφορία. Η ελευθερία στην ερωτική της ζωή έχει πολύ μεγάλη σημασία. Η κτητικότητα και η ζήλια την απωθούν, αντίθετα, ένας ανοιχτόμυαλος άντρας μπορεί να κερδίσει την καρδιά της. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Αν ο Ήλιος της είναι στους Ιχθείς.

Ο άντρας που την προσελκύει πρέπει να είναι ρομαντικός και ευαίσθητος, ευφάνταστος και ονειροπόλος και να έχει ανάγκη από βοήθεια. Αυτές οι γυναίκες συχνά εντυπωσιάζονται με έναν άντρα ο οποίος είναι συμπονετικός, ενδιαφέρων και περίπλοκος. Το να μην έχει και τόσο εμπιστοσύνη στον εαυτό του είναι μια χαρά γι’ αυτήν, γιατί έτσι θα σπεύσει να τον βοηθήσει. Ένας καλλιτεχνικός τύπος ή ένα άτομο που είναι καταπιεσμένο κατά κάποιο τρόπο, την εξιτάρει πολύ, δεδομένου ότι αυτή η γυναίκα απολαμβάνει, ο άνδρας να έχει μια ξεχωριστή ευαίσθητη πλευρά. Οι ισχυροί, ανεξάρτητοι τύποι δεν είναι γι’ αυτές τις γυναίκες. Παρά το γεγονός ότι έχει μεγάλη διαισθητική ικανότητα, συνήθως πέφτει σε λάθος άνδρες. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι τα συναισθήματά της είναι τόσο έντονα που η ίδια δε βλέπει τις αρνητικές ιδιότητες του συντρόφου της. Αυτό εξηγεί επίσης γιατί μερικές φορές αυτή η γυναίκα μπορεί να εμπλακεί σε σχέσεις που δεν έχουν καμία προοπτική για γάμο. Είναι εύκολο για εκείνη να συγχέει το σεξ με την αγάπη. Τι προοπτική υπάρχει στα αισθηματικά σου; Με ποιο άτομο θα καταφέρεις να κάνεις τα αισθηματικά σου όνειρα πραγματικότητα; Εδώ μόνο θα στα βρουν όλα και θα βγουν όλα! Μάθε τώρα στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Είναι γεγονός! Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τους VIP αστρολόγους μας σε ακόμα χαμηλότερη χρέωση! Μόνο με 0,96/1' μιλάς και από σταθερό και από κινητό με τους καλύτερους, τους πιο διάσημους, τους πιο αλάνθαστους αστρολόγους και μελλοντολόγους! Κάλεσε στο 14540!!

❤ Αν θέλεις να μη χρεώνεις το λογαριασμό σου και να πάρεις την προσωπική σου πρόβλεψη καλώντας σε σταθερό τηλέφωνο αγοράζοντας χρόνο ομιλίας, σου έχουμε τη λύση, δες εδώ τον τρόπο!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
04-12-2017 17:53
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta