Τι θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες τελικά;
Βαθμολόγησε
Score: 3.8  Ψήφοι: 4
15
05
2019

Τι θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες τελικά;

E-zwdia

21ος Αιώνας κι εμείς ακόμη ψάχνουμε το ανεξιχνίαστο αίνιγμα: «Μα τί θέλουν επιτέλους αυτοί οι άντρες από μια γυναίκα;» Όχι, δηλαδή, ότι δεν ισχύει το αντίστροφο και για εκείνους, το βλέπουμε και το ακούμε εξάλλου από τους άντρες του οικείου περιβάλλοντός μας. Όμως εδώ θα ασχοληθούμε με το τι θέλουν πραγματικά εκείνοι από εμάς.

 

Τι είναι αυτό επιτέλους που ζητούν οι άντρες από τις γυναίκες;

 

Τελικά τι θέλουν; Μια δεύτερη μαμά; Που να τους κανακεύει και να μαγειρεύει όπως εκείνη; Μια γυναίκα που να ’ναι: Δούλα, κυρά και …ερωμένη, κάτι σαν την Κιμ Μπάσιντζερ στις «9 ½ εβδομάδες»; Έναν καλό φίλο; Έναν καλό συνεργάτη; Να έχεις τα χαρακτηριστικά του κολλητού του; Τελικά, ποιο είναι το χρυσό κλειδί που θα ανοίξει τις καρδιές τους και την πόρτα που θα μας καλωσορίσει στη ζωή τους;

Κι αν τελικά κάνουμε όλα αυτά που θέλουν, πόσο ευτυχισμένες θα είμαστε στο τέλος, αν στην πορεία της κατάκτησης του απόρθητου κάστρου που λέγεται άντρας αλλοτριωθούμε; Αν γίνουμε κάτι άλλο; Αν μας αρέσει μόνο ό, τι τους αρέσει; (φαγητό, σπορ, ταινίες, κατοικίδια…) Ξέρω πολλές από μας που κατά καιρούς και ανάλογα με το ποιον βγαίνουν πότε γίνονται ποδοσφαιρόφιλες, πότε της …κουλτούρας, πότε φανατικές γατόφιλες, άλλοτε λατρεύουν τα σκυλιά… Πότε τελικά είμαστε εμείς; Πότε τελικά ξέρουμε ποιες είμαστε εμείς οι ίδιες; Μήπως όλο αυτό το παιχνίδι της συνεχούς εναλλαγής ρόλων δε βοηθάει και πολύ;

Γιατί μετά να μην παραπονιέσαι, όταν θα έχετε «περάσει την κουλούρα» και θα βρίσκεις παντού τρίχες από τον «Φλοξ» του ή στο σπίτι σας θα γίνεται της …«θύρας 7», κάθε φορά που παίζει ο Ολυμπιακός! Και τότε, πάει περίπατο όλη η οικογενειακή ευτυχία και αρμονία που είχατε ονειρευτεί. Εδώ που τα λέμε, δε θα έχει και άδικο, αν αρχίζει να γκρινιάζει και να λέει πως άλλαξες μετά το γάμο κι άρχισες να μοιάζεις της μαμάς σου! Αυτή πάλι η καημένη η μανούλα τι φταίει κάθε φορά που τα κάνουμε θάλασσα και την πληρώνει εκείνη, δεν μπορώ να καταλάβω… Αν και υπάρχει ψυχαναλυτική εξήγηση, αλλά δεν είναι του παρόντος.

Μήπως το να είμαστε ο εαυτός μας, να νιώθουμε αυτοπεποίθηση, ανεξαρτησία, και γιατί όχι να ρισκάρουμε που και που, μπορεί να επιφέρει καλύτερα αποτελέσματα; Αν μη τι άλλο, δε θα έχει να μας προσάψει ότι άλλες του παρουσιαστήκαμε και άλλες του βγήκαμε στην πορεία…

Παρ’ όλα αυτά, το παιχνίδι της σαγήνης έχει κι αυτό τους δικούς του κανόνες και ξέροντας κάποια βασικά μυστικά του ίσως μας βοηθήσει να εμπλουτίσουμε λίγο την ερωτική μας φαρέτρα!   

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός σίγουρα θέλει μια ανεξάρτητη γυναίκα, δυναμική και με αυτοπεποίθηση. Φοβισμένα κοριτσόπουλα δε θα έχουν θέση για πολύ στην αγκαλιά του. Ακόμη κι αν στην αρχή γοητευτεί από το ρόλο του καλού ιππότη που σώζει την ευγενική δεσποσύνη από τον κακό δράκο της …μοναξιάς και της ανασφάλειας, σύντομα θα βαρεθεί και θα ψάξει για μία Αμαζόνα! Θέλει μια συμπολεμίστρια μαζί του με την οποία θα ορμήσει για νέες κατακτήσεις και θα αλώσουν πολλές Τροίες μαζί στη ζωή τους! Αυτό που θα εκτιμήσει σε εσάς είναι να του βάζετε κάποιο πρόγραμμα, αλλά με διπλωματικό τρόπο, γιατί εκείνος ορμάει πρώτα και μετά σκέφτεται. Αν χαλιναγωγήσετε λίγο την ορμή του και τον βοηθήσετε να βάζει και λίγη σκέψη πριν αρχίσει τις …κουτουλιές, αν μη τι άλλο, θα τον έχετε γλιτώσει από αρκετούς επιδέσμους και χαζός δεν είναι, θα το εκτιμήσει δεόντως!

Σ.Ο.Σ: Το να μην συμφωνείτε και πάντα μαζί του το βρίσκει αρκετά αφροδισιακό!

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν έχει το κληρονομικό χάρισμα… Γι’ αυτό πείτε ό, τι είναι να του πείτε καθαρά και ξάστερα, για να ξέρετε στα σίγουρα ότι κατανόησε αυτό που του ζητήσατε κι έχετε καταλάβει ο ένας τον άλλον. Μεγάλη υπόθεση μ’ έναν Ταύρο και για να μην απελπίζεστε, πείτε του τα αισθήματα που τρέφετε για εκείνον, καθώς τον …τρέφετε επίσης μ’ έναν καλό μουσακά! Μην περιμένετε ότι θ’ αρχίσει αμέσως να ανταποκρίνεται σ’ αυτά που του λέτε, προσέξτε όμως τη γλώσσα του σώματός του κι από κει θα πάρετε τις απαντήσεις σας. Θα γουργουρίζει σαν γατούλα από ευχαρίστηση! Τώρα, από τα γλυκόλογα που άκουσε θα είναι, από το νανούρισμα που του έφερε η πέψη του μουσακά, δεν ξέρω, αλλά αρκεστείτε προς το παρόν ήδη μ’ αυτά που έχετε! Σίγουρα, δεν μπορεί τις άσκοπες διαμάχες και θέλει η λογική, έστω με τα δικά του μέτρα και σταθμά, να πρεσβεύει στις διαφωνίες σας. Θέλει χώρο και χρόνο στη διάθεσή του, είναι λίγο σαν τον «καλομαθημένο» μοναχογιό. Σίγουρα, το πρότυπο της μητέρας, κυρίως μιας αυστηρής μητέρας, είναι κυρίαρχη αναζήτηση στη ζωή του. Οιδιπόδειο γαρ…

Σ.Ο.Σ: Πάμε με τους ρυθμούς του, ακόμη κι αν είναι ρυθμοί σεβρολέτ κι εμείς λατρεύουμε τις ταχύτητες τζάγκουαρ! Θέλει να νιώθει ασφάλεια και γι’ αυτό οι γρήγορες ταχύτητες τον φοβίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δε ζητάει και πολλά… Απλά, μία πολύ καλή φίλη, συνοδοιπόρο, σύντροφο, ευφυή συνομιλήτρια, να μην τον κριτικάρει και να παίρνει «γρήγορες στροφές»! Επίσης, δεινή χορεύτρια, σε καλή σωματική κατάσταση, ικανή μετά από ξενύχτι σε κάποιο μπαρ της Αθήνας να είναι έτοιμη και φρέσκια-φρέσκια για καφέ και μπουγάτσα με κρέμα στη Θεσσαλονίκη, γιατί θυμήθηκε ότι εκεί μένει ο φίλος του ο Μήτσος κι έχει καιρό να τον δει τον μπαγάσα και τον πεθύμησε… Και γιατί να μην του κάνετε έκπληξη, πηγαίνοντας στο καφέ που αράζει εκείνη την ώρα, απολαμβάνοντας την αύρα του Βαρδάρη; Τόσο απλά και συνηθισμένα πράγματα! Αν έχεις όρεξη για ζωή, διασκέδαση, γέλιο, είσαι ανοιχτή σε καινούριες παρέες, δεν γκρινιάζεις με το παραμικρό και δε λαχανιάζεις εύκολα, είσαι η ιδανική για εκείνον.

Σ.Ο.Σ: Η προσωπικότητά σας και ο βαθμός ελευθερίας που χαρακτηρίζει τις απόψεις σας και τις επιλογές σας είναι πολύ προκλητικά για εκείνον. Μην του δείξετε ποτέ ότι μπορεί να …«κοιμάται ήσυχος» μαζί σας, θα βαρεθεί!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος τη θέλει και λίγο γατούλα, αλλά ποτέ περισσότερο παραπονιάρα από τον ίδιο! Να είναι γλυκιά, τρυφερή (δεν του αρέσει η σύντροφός του να βρίζει σαν λιμενεργάτης), να του δείχνει πόσο σημαντικός είναι στη ζωή της. Ν’ αγαπάει τα παιδιά και την οικογένεια. Να ξέρει πώς να κρατάει ένα σπιτικό, πώς να δημιουργεί θαλπωρή μέσα σ’ αυτό, να τον προσέχει και να της αρέσουν οι συλλογές από παλιά αντικείμενα που έχει. Μια μικρή δόση ζήλιας την αντέχει. Του δίνει μια αίσθηση ασφάλειας που την έχει ανάγκη, αλλά προσοχή στην ποσότητα…! Καλό είναι να μην πέσετε σαν ώριμο φρούτο από την αρχή (παλιομοδίτικη συμβουλή, αλλά εδώ πιάνει!). Δείξτε του πόσο τον χρειάζεστε σε απλά καθημερινά πρακτικά θέματα, ζητήστε του, για παράδειγμα, να σας αλλάξει την πρίζα και μετά θα …σας «αλλάξει όλο τον ηλεκτρολογικό σας… πίνακα!» (με την καλή έννοια φυσικά).

Σ.Ο.Σ: Θέλουν μια γυναίκα σχετικά δυναμική, όχι όμως τόσο που να τον «ευνουχίσει». Ζήστε μαζί του τη θηλυκή σας πλευρά.

ΛΕΩΝ

Εδώ οι απαιτήσεις λίγο ανεβαίνουν επίπεδο δυσκολίας. Μην ανησυχείτε, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα. Απλώς, ο Λέοντας γουστάρει τρελά να θαυμάζει ο ίδιος αλλά και οι άλλοι τη γυναίκα που συνοδεύει. Τη θέλει κοινωνική, χαμογελαστή, προπαντός όχι μίζερη και κατσούφα! Δεν είναι ο άντρας που θα κλέψει τον προβολέα από πάνω σας, αντίθετα θα τον εστιάσει επάνω σας! Για εκείνον είναι θέμα αυτοεπιβεβαίωσης και δείγμα κοινωνικής επιτυχίας να συνοδεύει μία …σταρ όπως εσείς, γιατί μια πραγματική σταρ θα είσαστε στα μάτια του. Εκμεταλλευτείτε το, αλλά ποτέ μην τολμήσετε να προσπαθήσετε να τον επισκιάσετε ή να τον αμφισβητήσετε. Όταν σας κάνει δώρα, δείξτε του πόσο πολύ σας αρέσουν …τυχερούλες!

Σ.Ο.Σ: Μην κάνετε ποτέ το λάθος να τον συγκρίνετε με τους πρώην σας, ακόμη κι αν μοιάζει σε κάποια σημεία, ο εγωισμός του δε θα ξεχάσει ποτέ ότι υποπέσατε σε τέτοιο σφάλμα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έναν συνεργάτη χρειάζεται. Να είναι καλή στον προγραμματισμό, αλλά κυρίως όχι χαοτική! Να μη διανοηθείτε να πειράξετε τα πράγματά του (γραφείο, υπολογιστές κ. λ. π.), καλύτερα να τα κάνει μόνος του, αν δε θέλετε να διαταράξετε την ψυχική σας ηρεμία. Να περιποιείται τον εαυτό της. Να προσέχει τη διατροφή τους, επιλέγοντας βιολογικά και υγιεινά προϊόντα, να είστε διακριτική με την προσωπική του ζωή ή τουλάχιστον μέχρι ενός σημείου (ε, δε θ’ αγιάσουμε κιόλας!). Θέλουν στο σεξ μια γυναίκα με πρωτοβουλία.

Σ.Ο.Σ: Ήσυχο-ήσυχο το ποταμάκι… αλλά να τα φοβάστε τα ήσυχα ποταμάκια! Θέλει και εκπλήξεις για να μην τελματώσει το πράγμα.

ΖΥΓΟΣ

Σύντροφο και φίλο τη θέλει τη γυναίκα. Να είναι κοινωνική με τις κοινές ή ξεχωριστές παρέες τους, όμορφη, καλαίσθητη, προσεγμένα κομψή, να ανταποκρίνεται ερωτικά και να του το δείχνει. Να ’ναι και λίγο …ζουζούνα! Να έχει ενδιαφέροντα και να είναι δυναμική και ανεξάρτητη. Χρειάζεται όμως και μια γυναίκα που να τον βάζει και λίγο σε πρόγραμμα, γιατί μόνος του κάποιες φορές …χάνεται στη μετάφραση.

Σ.Ο.Σ: Όταν σας γκρινιάζει ότι για όλα αυτός πρέπει να έχει το νου του, πείτε και λίγο μέσα σας «στου κουφού την πόρτα»...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αιώνια ερωμένη είναι η γυναίκα που φαντασιώνεται. Να είναι πάντα περιποιημένη και σέξι. Παρ’ όλο που ο ίδιος είναι ζηλιάρης και κτητικός, δε θέλει κάτι αντίστοιχο για εκείνον. Κρατήστε τον λίγο σε αναμονή και δε θα χάσετε. Τη γυναίκα την θέλει έξυπνη, ευφυή, με προσωπικότητα και κυρίως χιούμορ. Αν και ο ίδιος δείχνει κάποιες φορές σοβαρός και μυστηριώδης, του αρέσουν οι γυναίκες που είναι πιο «ανοιχτό βιβλίο» από εκείνον. Ίσως γιατί λόγω της καχυποψίας του δεν το πιστεύει ότι είναι τόσο απλά και ξάστερα τα πράγματα και πάλι θα βρει κάτι για να τον βάλει σε υποψίες!

Σ.Ο.Σ: Ακολουθείστε τον στα πονηρά του σχέδια, αλλά ποτέ μη σας θεωρήσει εντελώς του χεριού του. Λίγη αβεβαιότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πνεύμα ελεύθερο και ταξιδιάρικο ο ίδιος, ζητάει μια συνταξιδιώτισσα στη ζωή του. Σας θέλει τολμηρή και ανοιχτή για πειραματισμούς πνευματικούς και …σωματικούς! Τον τρελαίνουν οι ανεξάρτητες γυναίκες με έντονη προσωπικότητα. Δεν του αρέσουν πολύ τα μελό και γοητεύεται από τις γυναίκες που κυνηγούν την περιπέτεια.

Σ.Ο.Σ: Μην του μιλήσετε για συναισθηματικές δεσμεύσεις, θα ξενερώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συνεργάτη και συνέταιρο τη θέλει τη σύντροφό του ο Αιγόκερως. Σοβαρή αλλά και με ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ. Στην αρχή, μπορεί να δυσκολευτεί να σας ανοιχτεί αλλά αυτό εσάς μη σας πτοεί. Τα παρατηρεί όλα και όσο κι αν δεν το δείχνει, χαίρεται να του δείχνετε τον θαυμασμό σας και τα συναισθήματά σας. Θέλει λίγο χρόνο αλλά θα σας ανοιχτεί όταν θα έχετε κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Μια εργατική και πολυπράγμων γυναίκα είναι ιδιαίτερα ελκυστική για εκείνον.

Σ.Ο.Σ: Τα παίρνει όλα τοις μετρητοίς, γι’ αυτό προσέξτε μην το παρακάνετε…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Φίλη τη θέλει τη γυναίκα ο Υδροχόος. Να είναι πηγή έμπνευσης, να νιώθει ότι ο καιρός γλιστράει σαν νερό, όταν είναι μαζί της! Να έχει τόσα πολλά να πει και να κάνει μαζί της, που ο χρόνος δεν είναι ποτέ αρκετός… Ευφυή και με αυτοπεποίθηση. Δε φτάνει μόνο να διαθέτετε μια καλή εμφάνιση, αλλά πρέπει να τον εξιτάρετε και πνευματικά, τότε μόνο θα τον έχετε κερδίσει! Όσο πιο ελεύθερο τον αφήνεις, τόσο πιο δικός σας θα είναι. Δείχνετε του την αγάπη σας κι όταν είναι έτοιμος, θα σας το ανταποδώσει στο μέγιστο!

Σ.Ο.Σ: Κάντε ένα ταχύρυθμο στο Κάμα Σούτρα …θα σας χρειαστεί!

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς θέλει μια Μούσα! Του αρέσουν επίσης οι χαριτωμένες, ευδιάθετες και στοργικές συνάμα γυναίκες. Παρ’ όλο όμως το ευαίσθητο παρουσιαστικό τους, έλκονται επίσης από δυναμικές γυναίκες που θα τους βοηθούν στο να μη χάνουν το δρόμο τους. Χρειάζονται μια γυναίκα που θα τους ακούει και θα τους ενθαρρύνει. Ταυτόχρονα ρομαντική και να τον προσγειώνει όταν πρέπει.

Σ.Ο.Σ: Μην τον ακυρώνετε και δείχνετε του συχνά το θαυμασμό σας!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-05-2019 10:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms