Tips για μία σταθερή σχέση. Μάθε τα μυστικά.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
06
12
2017

Tips για μία σταθερή σχέση. Μάθε τα μυστικά.

E-zwdia

Η αγάπη είναι το πιο σημαντικό συναίσθημα της ζωής μας. Ο καθένας χρειάζεται να δώσει και να πάρει αγάπη αλλά ο τρόπος έκφρασης της αγάπης  και των συναισθημάτων είναι εντελώς διαφορετικά στον καθένα μας. Και εδώ έρχεται η Αστρολογία για να μας βοηθήσει στην κατανόηση του συναισθήματος της αγάπης. Ο 5ος οίκος, η Αφροδίτη και το ζώδιο του Λέοντα, σηματοδοτούν την αγάπη και δείχνουν τον τρόπο που αγαπάμε. Είναι αυτό το βαθύ, τρυφερό και … τρελό συναίσθημα, μαζί με μια παθιασμέννη έλξη προς ένα άλλο άτομο που έρχεται μαζί με μια αίσθηση πάθους.


Διαβάστε παρακάτω πως εκφράζει το κάθε ζώδιο την αγάπη του και τι χρειάζεται για να διατηρήσει μια σχέση.

 

ΚΡΙΟΣ

Είστε πολύ θερμοί και παθιασμένοι εραστές. Λόγω του ότι είστε ζώδιο της Φωτιάς, θέλετε η σχέση σας να βρίσκεται συνέχεια σε ένταση και να σας ακολουθεί το ταίρι σας στις εξερευνήσεις που κάνετε, σαν εξερευνητικός τύπος που είστε. Έχετε ανάγκη την επιβεβαίωση από τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας, για το πόσο πολύ σας αγαπάει και σας ποθεί. Όταν σας ελκύσει ένα άτομο, κάνετε πάντα το πρώτο βήμα και εάν δεν ενδώσει, θα επιμείνετε κι άλλο μέχρι να βαρεθείτε. Το άτομο που θα σας προσελκύσει ή που θα θελήσει να σας γοητεύσει, θα πρέπει να παρουσιάζει έναν δυναμικό και ξεχωριστό χαρακτήρα. Και για αρχή, να μη δείχνει υπερβολικά τον ενθουσιασμό του. Για να μπορέσει ο σύντροφός σας να σας κρατήσει κοντά του, θα πρέπει να μπορεί να αλλάζει σκηνικά στη σχέση σας για να μην καταλήξει μονότονη, να μπορεί να έχει κάποια μέτρα στα αισθήματά του, γιατί εσείς μπορείτε και ελέγχετε τα δικά σας, ιδιαίτερα μόλις κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Θέλετε να σας υπενθυμίζει ότι δεν τον έχετε σίγουρο. Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Θα στα βρει όλα γιατί είναι η κορυφαία αστρολόγος της χώρας! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Extra Tip: Εάν έχετε σχέση με έναν Κριό, φροντίστε η σχέση μαζί του να κάνει ταραχή!

ΤΑΥΡΟΣ

Στα αισθηματικά σας, δεν εκδηλώνεστε εύκολα και κάνετε αργές και προσεκτικές κινήσεις. Θέλετε όμως ένα ταίρι που να έχει πολύ αισθησιασμό, να έχει ωραίο γούστο στο ντύσιμο και να του αρέσουν τα ερωτικά παιχνίδια. Όταν σας ελκύσει το άτομο που σας ενδιαφέρει, δύσκολα θα κάνετε το πρώτο βήμα, θα πρέπει ο άλλος να σας προτείνει ραντεβού, βέβαια αφού πρώτα σιγουρευτείτε για τα αισθήματά του προς εσάς. Στη σχέση σας, έχετε κάποιους κανόνες για το πώς θα συμπεριφέρεται το ταίρι σας μέσα σε αυτή και απαιτείτε από το σύντροφό σας να τους ακολουθεί και να τους τηρεί. Δηλαδή, θέλετε την αποκλειστικότητα στη σχέση σας και θα πρέπει να σας την δείχνει, να είναι πολύ πιστός και να μη σας δίνει το δικαίωμα να ζηλέψετε, γιατί μπορεί να φύγετε χωρίς καμία προειδοποίηση και το ταίρι σας δεν θα έχει καταλάβει την αιτία! Για να μπορέσει ο σύντροφός σας να σας κρατήσει κοντά του, θα πρέπει να κάνει πολλή υπομονή και να μπορεί να καταλαβαίνει τα μηνύματα που του στέλνετε. Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Θα στα βρει όλα γιατί είναι η κορυφαία αστρολόγος της χώρας! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Extra Tip: Εάν έχετε σχέση με έναν Ταύρο, θα πρέπει να τον κοιτάζετε στα μάτια και να ορκιστείτε ότι θα του είστε πιστοί μέχρι να σας χωρίσει ο θάνατος!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς δύσκολα μένετε σταθεροί σε μια σχέση κι όλο σκέφτεστε τους … παράλληλους δεσμούς. Λόγω του ότι είστε ζώδιο του Αέρα, θέλετε συνέχεια να αλλάζετε συντρόφους, γιατί βαριέστε εύκολα και θέλετε συνέχεια να επιβεβαιώνεται η ελκυστικότητά σας. Το άτομο που θα σας ελκύσει θα πρέπει να έχει τον αέρα που έχει ένας Δίδυμος και να έχει τα ίδια ενδιαφέροντα με σας. Τολμάτε και κάνετε το πρώτο βήμα στη δημιουργία μιας καινούριας σχέσης, αλλά παράλληλα ξεκινάνε και τα δύσκολα! Για να μπορέσει ο σύντροφός σας να σας κρατήσει όσο γίνεται περισσότερο κοντά του, θα πρέπει να ανανεώνει τη σχέση σας με καινούργιες ιδέες, να επιβεβαιώνει συνέχεια το πόσο ελκυστικοί είστε και το σημαντικότερο, να μπορεί να συζητάει μαζί σας και να δείχνει ενδιαφέρον γι’ αυτά που λέτε, γιατί είστε ένα ζώδιο που θέλει συνέχεια να διευρύνει τους ορίζοντές του και να μεταδίδει τις γνώσεις του στους άλλους. Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Θα στα βρει όλα γιατί είναι η κορυφαία αστρολόγος της χώρας! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Extra Tip: Είστε λοιπόν ερωτευμένοι με έναν Δίδυμο; Εάν ναι, βάλτε τη ζώνη σας γιατί θα απογειωθείτε … ξεκινάει! 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορείτε αρκετά εύκολα να προσελκύσετε το αντίθετο φύλο, αρκεί να δείτε στο πρόσωπο του άλλου την ειλικρίνεια και την ευθύτητα. Έχετε όμως ανασφάλεια και δύσκολα θα δείξετε την ερωτική σας έλξη, γι’ αυτό θα πρέπει ο άλλος να κάνει το πρώτο βήμα και έτσι θα σας βοηθήσει να πάρετε θάρρος. Μόλις δημιουργήσετε μια σχέση, δεν θα έχετε πολλές απαιτήσεις μέσα σε αυτή, αλλά έχετε την ανάγκη και θα το ζητάτε από το σύντροφό σας να σας δείχνει την αγάπη του. Για να σας κρατήσει ο άλλος κοντά του, θα πρέπει να σας κάνει να αισθανθείτε πως μπορεί να σας συμβουλέψει και να στηριχτείτε πάνω σε αυτόν. Θα πρέπει επίσης να προσέξει να μη σας κακομεταχειρίζεται ή σας εκμεταλλεύεται, γιατί διαφορετικά θα φύγετε επειδή θα αισθάνεστε ότι σας ποδοπατήσανε την αξιοπρέπεια και την εμπιστοσύνη που δείξατε. Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Θα στα βρει όλα γιατί είναι η κορυφαία αστρολόγος της χώρας! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Extra Tip: Εάν έχετε σχέση με έναν Καρκίνο, δείξτε του πολλή φροντίδα και τρυφερότητα, έτσι θα νιώθει ότι πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

ΛΕΩΝ

Εσείς δίνετε όλη σας τη γενναιοδωρία και τη ζεστασιά στη σχέση και στον άνθρωπο που αγαπάτε. Έχετε πολύ πάθος και είστε καλός εραστής. Δεν ξεπερνάτε εύκολα έναν χωρισμό και λόγω του εγωισμού που έχετε, φοβάστε να μη φανεί η ευαισθησία σας αυτή. Για να σας ελκύσει κάποιο πρόσωπο, θα πρέπει να ξεχωρίζει, ώστε να δελεαστείτε και να σκεφτείτε πως με την καινούρια σας σχέση, δεν θα περάσετε απαρατήρητοι. Σε μια σχέση, ο σύντροφός σας θα πρέπει να δείχνει κατανόηση, να σας υποστηρίζει και να αναγνωρίζει ό, τι κάνετε για τη σχέση σας και να ανταμείβεται η αγάπη που προσφέρετε. Για να σας κρατήσει κάποιος κοντά του, δεν θα πρέπει να σας κάνει κουμάντο και να κριτικάρει οποιαδήποτε κίνησή σας, γιατί θίγεται ο εγωισμός σας. Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Θα στα βρει όλα γιατί είναι η κορυφαία αστρολόγος της χώρας! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Extra Tip: Αν θέλετε να έχετε μια άκρως ερωτική εμπειρία με έναν Λέοντα, φροντίστε να του μείνει αξέχαστη!     

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς στον αισθηματικό τομέα δεν θέλετε υπερβολές, έτσι δεν εκδηλώνεστε ολοκληρωτικά, δεν παύετε όμως να αγαπάτε και να ποθείτε. Για να σας έλξει κάποιο άτομο, θα πρέπει να είναι ειλικρινής, πρακτικός και οργανωτικός. Θα πρέπει επίσης να προσέξει να μην σας εκδηλώνει μεγάλα λόγια γιατί δεν σας αρέσουν. Θέλετε να σας κάνουν όμορφα κομπλιμέντα για την ευστροφία σας ή για τον όμορφο τρόπο που μιλάτε. Τέλος, δεν είστε παράξενοι σαν ζώδιο, όπως πολλοί πιστεύουν, απλώς διαθέτετε έναν άλλο τρόπο σκέψης και θέλετε να πιστεύετε μόνο σε αυτά που μπορείτε να φτάσετε. Για να σας κρατήσει κοντά του ο σύντροφός σας, θα πρέπει να κρατάει τις υποσχέσεις του, να είναι συνεπής στα ραντεβού σας και το σπίτι να είναι καθαρό, όπως και εσείς είστε περιποιημένοι και καλαίσθητα ντυμένοι. Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Θα στα βρει όλα γιατί είναι η κορυφαία αστρολόγος της χώρας! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Extra Tip: Εάν θέλετε να κάνετε σχέση με μία Παρθένο, οπλιστείτε με όλη σας την υπομονή, να έχετε τάξη και οργάνωση στη ζωή σας και δοκιμάστε. Καλή επιτυχία!

ΖΥΓΟΣ

Σας αρέσει στη ζωή σας να αγαπάτε και να αγαπιέστε, αν και είστε εκλεκτικοί στις προτιμήσεις σας και δεν λέτε εύκολα το «σ’ αγαπώ», γιατί η λέξη αυτή έχει πολύ μεγάλη σημασία για σας και θα πρέπει να την νιώσετε βαθιά για να την πείτε. Σας έλκουν οι σοβαροί άνθρωποι που είναι ευχάριστοι ομιλητές και έχουν χιούμορ. Στις σχέσεις σας, θέλετε να υπάρχει ηρεμία και αρμονία, και κάποιες ελεύθερες ώρες να κάνετε ό, τι θέλετε. Για να σας κρατήσει ο σύντροφός σας κοντά του, δεν θα πρέπει να σας ζηλεύει, να γκρινιάζει, να σας πιέζει να κάνετε κάτι που δεν θέλετε και ιδιαίτερα όταν είστε κουρασμένοι. Εκείνο όμως που αντιπαθείτε ιδιαίτερα είναι το ψέμα, γι’ αυτό καλύτερα θα είναι ο σύντροφός σας να είναι ειλικρινής μαζί σας. Εάν τέλος ρισκάρει να κάνει σχέση μαζί σας και καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας  και την αγάπη σας, θα τον κάνετε να ξεχάσει τη λέξη άγχος και οι μέρες σας θα είναι πιο γαλήνιες από ποτέ. Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Θα στα βρει όλα γιατί είναι η κορυφαία αστρολόγος της χώρας! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Extra Tip: Εάν έχετε σχέση με ένα Ζυγό, αφεθείτε στη μαγεία των συναισθημάτων και χαλαρώστε!   

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε βαθιά και έντονα συναισθήματα, αλλά θα τα εκδηλώσετε όταν θέλετε και μόνο στον εκλεκτό της καρδιάς σας. Δεν μπορεί να σας έλξει εύκολα ο οποιοσδήποτε και τον κάνετε να νομίζει ότι τον έχετε αφήσει να σας πλησιάσει γιατί σας γοήτευσε, αλλά εσείς απλώς τον δοκιμάζετε! Εσείς έχετε ήδη αποφασίσει για το αν τον θέλετε και έτσι, αν τον επιθυμείτε, τον αφήνετε να προχωρήσει, εάν όμως δεν σας αρέσει, δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξετε γνώμη. Είστε αρκετά απαιτητικοί στις σχέσεις σας και αυτό που απαιτείτε ιδιαίτερα, είναι να σας δείχνουν με τον ίδιο τρόπο τα συναισθήματά τους. Δεν θέλετε να σας βάζουν όρια, κανόνες και να σας διατάζουν. Για να σας κρατήσει ο σύντροφός σας κοντά του, σαν ζώδιο του Νερού που είστε, θα πρέπει να πηγαίνει με τα νερά σας, να μην αισθανθείτε ότι θέλει ο άλλος να εισχωρήσει στις σκέψεις σας, γιατί θα αισθανθείτε ότι απειλείστε, με αποτέλεσμα να κλειστείτε στον εαυτό σας και σιγά, σιγά να απομακρυνθείτε μέχρι που θα φύγετε. Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Θα στα βρει όλα γιατί είναι η κορυφαία αστρολόγος της χώρας! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Extra Tip: Εάν έχετε σχέση με έναν Σκορπιό, μην τον πληγώσετε ή τον προδώσετε γιατί η εκδίκησή του είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, θα την θυμάστε για πάντα! 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσείς δεν μπορείτε να δώσετε εύκολα την καρδιά σας, σας είναι δύσκολο γιατί αισθάνεστε ότι καταπιέζει την ελευθερία σας. Παρ’ όλα αυτά, θεωρείστε παθιασμένοι και φλογεροί εραστές. Για να σας έλξει κάποιο άτομο, θα πρέπει να σας δώσει να καταλάβετε ότι μπορεί να σας προσφέρει αξέχαστες βραδιές, γεμάτες πάθος και να σας πει εξαρχής τα ελαττώματά του! Πάντα δίνετε την εντύπωση ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί και να φύγετε, απλώς είναι μια μέθοδος που χρησιμοποιείτε για να έχετε πάντα τον πρώτο λόγο, για να πιστεύει το ταίρι σας ότι δεν σας έχει δεδομένους. Για να σας κρατήσει ο σύντροφός σας κοντά του, θα πρέπει να οργανώσει τη ζωή του για σας, να σας δείχνει ότι νοιάζεται για σας, να μη σας λέει ψέματα και να σας δώσει την ελευθερία σας. Στο τελευταίο αυτό στοιχείο είναι που θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη βάση στο ρητό: «Άφησέ τον ελεύθερο και μπορεί να ξαναγυρίσει σε σένα».Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Θα στα βρει όλα γιατί είναι η κορυφαία αστρολόγος της χώρας! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Extra Tip: Εάν κάνετε σχέση με έναν Τοξότη, έχετε αισιοδοξία και χαρά για τη ζωή, φορέστε το καλύτερό σας χαμόγελο, πάρτε για αποσκευή την περιπέτεια, αρχίζει ο γύρος του κόσμου σε ογδόντα ημέρες …επιβιβαστείτε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας δεν έχει σημασία μόνο η σαρκική επαφή αλλά και η ψυχική. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν ανοίγεστε εύκολα στο σύντροφό σας και έτσι δεν εκφράζετε τα συναισθήματά σας. Για να σας έλξει κάποιο άτομο, θα πρέπει να είναι σοβαρός, να έχει ένα κλασσικό ντύσιμο και τρόπο ζωής και κυρίως στις συζητήσεις σας να αναφέρεται για δουλειές ή να σας προκαλέσει να κάνετε μια κουβέντα γύρω από τον έρωτα! Στη σχέση σας δεν δίνεστε ολότελα, γι’ αυτό και δεν λέτε εύκολα πόσο αγαπάτε το σύντροφό σας ή ότι είναι τα πάντα για σας. Αυτό θα το κάνετε γιατί πιστεύετε ότι εάν ανοιχτείτε, θα εισχωρήσει στα κρυφά μονοπάτια του μυαλού σας και θα μάθει το πως λειτουργείτε και σκέφτεστε. Για να σας κρατήσει ο σύντροφός σας κοντά του, θα πρέπει πάντα να σας δίνει σημασία, να ακούει τις συζητήσεις που κάνετε γύρω από τη δουλειά σας, να είναι σοβαρός, να μην είναι ακατάστατος και πάντα να κρατάει τις υποσχέσεις που σας δίνει. Τέλος, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για τα ερωτικά παιχνίδια που θα του ζητήσετε να παίξετε μαζί.Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Θα στα βρει όλα γιατί είναι η κορυφαία αστρολόγος της χώρας! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Extra Tip: Εάν έχετε σχέση με έναν Αιγόκερω, δεν έχετε παρά να είστε ο καλύτερος υποστηρικτής των φιλοδοξιών του και να αφήσετε τη φαντασία σας να καλπάσει στον έβδομο ουρανό! 

Νέο!!! Τώρα μπορείς να καλείς τους συνεργάτες μας για προσωπική πρόβλεψη από την Ελλάδα και το εξωτερικό

σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές χωρίς να χρεώνεις το λογαριασμό του τηλεφώνου σου! Δες εδώ πως!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς δεν είστε και τόσο εκδηλωτικοί στη σχέση σας. Αυτό συμβαίνει γιατί ίσως κατά βάθος δεν πιστεύετε τόσο στον έρωτα όσο στις φιλίες. Θα πρέπει ο σύντροφός σας να είναι σοβαρός, να μην εκδηλώνει τα πάθη του γιατί δεν σας συγκινούν και να σας δώσει να καταλάβετε ότι ενδιαφέρεται και συμμερίζεται τις απόψεις σας γύρω από τα κοινωνικά ζητήματα. Και καλό θα ήταν να μην σας δείξει τις προθέσεις του για μια σχέση, θα πρέπει να αφήσει να περάσει λίγο ο καιρός και στη πορεία, εάν σας φανεί ενδιαφέρον το άτομο, θα το προτείνετε εσείς οι ίδιοι. Για να σας κρατήσει ο σύντροφός σας κοντά του, θα πρέπει να μην σας καταπιέζει ή να σας επιβάλλει τη γνώμη του. Θα χρειαστεί κάποιες στιγμές να ανανεώνει τη σχέση σας με καινούριες ιδέες γιατί θα πλήξετε εύκολα και θα τον κατηγορείτε μετά. Αυτό δεν σημαίνει ότι είστε περίεργοι, απλώς θέλετε κάποιες στιγμές να σας αφήνουν στην ηρεμία σας, γιατί σας αρέσει να ονειροπολείτε.Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Θα στα βρει όλα γιατί είναι η κορυφαία αστρολόγος της χώρας! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Extra Tip: Εάν έχετε σχέση με έναν Υδροχόο, σεβαστείτε την ελευθερία του και προτείνετέ του να σας πει μια φαντασίωσή του, σίγουρα θα εκπλαγείτε!

ΙΧΘΥΣ

Εσείς δεν εκφράζετε εύκολα τα συναισθήματά σας και τον έρωτα που αισθάνεστε για το σύντροφό σας, παρόλο που αυτά τα έχετε διάχυτα. Για να σας έλξει κάποιο άτομο, θα πρέπει να σας δείξει ότι έχει γοητευτεί μαζί σας, ότι σας ποθεί, να σας εκφράζει τα συναισθήματά του και να είναι ευσυγκίνητος. Για να παραμείνετε σταθεροί σε μια σχέση, θέλετε να σας συμβουλεύονται, να σας νοιάζονται και να σας δείχνουν συνέχεια με τα χάδια και τα φιλιά πόσο σας αγαπάνε. Εσείς έχετε το δικό σας τρόπο να εκφράζετε τα συναισθήματά σας και αργά ή γρήγορα θα τα καταλάβουν. Δε θα πρέπει να σας δείχνουν ούτε μια στιγμή αδιαφορία, γιατί θα κλειστείτε στον εαυτό σας και θα πιστεύετε ότι σας κοροϊδεύουν, με αποτέλεσμα να χαθεί η εμπιστοσύνη που έχετε. Θα απομακρυνθείτε και στο τέλος θα χαθείτε μέσα στα συναισθήματά σας και στον δικό σας κόσμο που έχετε πλάσει. Κάλεσες την Σμάρω Σωτηράκη για την προσωπική σου πρόβλεψη; Θα στα βρει όλα γιατί είναι η κορυφαία αστρολόγος της χώρας! Μόνο με 0.96/λεπτό μίλησε προσωπικά μαζί της στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.  *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Extra Tip: Αφήστε τον Ιχθύ σας να ζει στον κόσμο της φαντασίας και των ονείρων του, θα αισθανθείτε μαγικά, σαν να είστε στη χώρα των θαυμάτων!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
06-12-2017 12:06
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση