Πως θα καταλάβεις ότι ετοιμάζεται να σε χωρίσει;
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 6
18
09
2019

Πως θα καταλάβεις ότι ετοιμάζεται να σε χωρίσει;

E-zwdia

Όλες οι σχέσεις κατά καιρούς περνάνε κρίσεις κι αυτό είναι κάτι φυσιολογικό, αν δεν γίνεται συχνά. Αυτό μπορεί να συμβεί είτε από κούραση, είτε από προβλήματα, τα οποία όμως επιλύονται με την αμοιβαία καλή διάθεση. Όταν όμως οι αντιπαραθέσεις είναι πιο συχνές και μάλιστα συνοδεύονται από μικρούς χωρισμούς ή αλλαγή της συμπεριφοράς του συντρόφου σας, ίσως αυτό να σας βάλει σε προβληματισμό ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση.

 

Ποια είναι αυτά τα σημάδια που δηλώνουν ότι κάτι δεν πάει καλά στη σχέση σύμφωνα με την Αστρολογία;


♥ Γίνεται απόμακρος/η, μπορεί να είναι μαζί σας αλλά το μυαλό του/της είναι κάπου αλλού.

♥ Σας αγνοεί και ελέγχει συνεχώς το τηλέφωνό του/της. Θέλει να είναι κάπου αλλού και όχι μαζί σας.

♥ Δεν επιστρέφει τα τηλεφωνήματα ή τα μηνύματα που στέλνετε ή κάνει την παρουσία του/της μετά από ώρες ή ακόμα και μέρες ενώ συνήθως δεν σας είχε συνηθίσει έτσι.

♥ Αρχίζει και τσακώνεται μαζί σας, πολλές φορές δίχως προφανή λόγο. Είναι νευρικός/η και ευέξαπτος/η και κατανοείτε ότι θέλει να κάνει καυγά για να προκαλέσει χωρισμό.

♥ Δεν συζητάτε και πολύ πια και γενικά αποφεύγει να σας πει τι συμβαίνει. Τα συναισθήματά σας δεν έχουν και τόση σημασία και όταν μιλάτε δεν είναι και τόσο ειλικρινής μαζί σας.

♥  Δεν σας συμπεριλαμβάνει όπως συνήθιζε στις κοινές εξόδους με τους φίλους σας ή προφασίζεται ότι έχει πολλή δουλειά.

♥ Το κυριότερο: Δεν μιλάτε πια για το μέλλον. Ετοιμάζεται να φύγει από τη ζωή σας κι εσείς αισθάνεστε απογοητευμένοι, θυμωμένοι και πληγωμένοι.

 

Πως θα καταλάβεις ότι ετοιμάζεται να σε χωρίσει; Ποια σημάδια πρέπει να προσέξουμε.


ΚΡΙΟΣ

Η ανία και η πλήξη μπορούν να κάνουν τον Κριό να δώσει τέλος σε μια σχέση. Ψάχνει πάντα για νέες εμπειρίες, βλέπει την αγάπη σαν μια κατάκτηση, νιώθει χαρά, όταν ξεπεραστούν τα εμπόδια για την επίτευξη της αγάπης. Ο σύντροφος του Κριού πρέπει να διατηρεί πάντα λίγο μυστήριο και πρέπει πάντα να πιστεύει σε κάθε νέο όνειρό του. Ακόμα κι αν όλα αποτύχουν, ο Κριός θα προσπαθήσει και θα ξαναπροσπαθήσει, πριν φύγει από μια σχέση. Αγαπά την κατάκτηση και βαριέται όταν έχει κερδίσει το τρόπαιό του.  Όταν το πάθος του τελειώσει και υπάρχει έλλειψη ενδιαφέροντος, τότε μόνο τα διαλύει όλα. Θα πρέπει πάντα να είναι ενθουσιασμένος. Πολύ νωρίς, πριν εξαφανιστεί, θα τον δείτε να σας κατηγορεί ως μη υποστηρικτικούς. Ο Κριός θα δοκιμάσει και θα προσπαθήσει να κρατήσει μια σχέση ζωντανή και ανανεωμένη, αλλά εάν αυτό αποτύχει, τότε θα ψάξει αλλού.

Αιτιολόγηση: χάθηκαν ο ενθουσιασμός και το πάθος.

ΤΑΥΡΟΣ

Παίρνει πολύ χρόνο για τον Ταύρο να εγκαταλείψει μια σχέση, γιατί έχει υπομονή και επιμονή να το παλέψει. Ωστόσο, μόλις αποφασίσει να αφήσει μια σχέση, δεν υπάρχει γυρισμός. Δυσκολεύεται να παραδεχθεί ότι έχει κάνει λάθος για ένα πρόσωπο και δεν έχει και τα καλύτερα κριτήρια για το χαρακτήρα του συντρόφου του. Όσο ο άλλος  είναι έντιμος και ξεκάθαρος, ο Ταύρος μπορεί να υποθέσει ότι όλα είναι καλά. Ακόμα όμως κι αν ανακαλύψει ότι ο σύντροφός του δεν είναι τόσο τίμιος όσο φανταζόταν, ακόμη μπορεί να τρέφει μέσα του την ελπίδα ότι θα διορθωθούν τα πράγματα. Όταν άρχισε η σχέση, έχει κάνει μια συμφωνία με τον εαυτό του, να είναι σε αυτή για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα πρέπει να τηρηθεί η συμφωνία αυτή. Αυτό περιλαμβάνει να παλέψει για τη σχέση του. Αν ο Ταύρος αποφασίσει να φύγει από τη σχέση σας έχει πάρει την οριστική απόφασή του.

Αιτιολόγηση: απλά δεν υπάρχει μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τέλος μπορεί να φαίνεται σαν μια ξαφνική απόφαση, αλλά δεν είναι ποτέ. Για να εγκαταλείψουν το σύντροφό τους οι Δίδυμοι, έχουν ήδη περάσει μέσα από πολλές ψυχικές διακυμάνσεις και δυστυχία. Όταν χωρίσουν, το κάνουν ήρεμα, παγώνουν ή εξαφανίζονται. Συνήθως κρύβουν τα συναισθήματά τους ενώ μέσα τους νιώθουν μια ξαφνική έκρηξη οργής. Αν η σχέση έχει γίνει μονότονη, τότε θα ψάξουν αλλού. Θέλουν πάντα να λύνουν δύσκολους γρίφους, απολαμβάνουν κατά κάποιον τρόπο το διαφορετικό. Το περίεργο είναι ότι όταν είστε συναισθηματικά κοντά, δείχνουν ότι δεν νοιάζονται. Όταν είστε μακριά, τότε έχουν πάθος. Περιμένετε να γυρίσουν πίσω μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μετά την επίσημη διάλυση της σχέσης σας.

Αιτιολόγηση: η σχέση είχε γίνει πολύ πληκτική και ανιαρή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύγχυση μεταξύ συναισθηματικών αναγκών και της αγάπης μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα τις σχέσεις των Καρκίνων, γι’ αυτό και εξετάζουν καλά, πριν τον χωρισμό, τις συναισθηματικές ανάγκες τους και τα εσωτερικά τους αποθέματα. Συχνά νοιώθουν ότι δεν αγαπιούνται αρκετά και γίνονται προσκολλημένοι και απαιτητικοί, εάν ο σύντροφός τους δεν ενδιαφέρεται. Δυστυχώς, θα επιμείνουν περισσότερο αν δουν ότι η σχέση επιδεινώνεται, κάνοντας τον χωρισμό πολύ δύσκολο. Σε περίπτωση που υπάρχει απιστία, θα αντιδράσουν με ζήλια και περιστασιακά με επιθετικότητα, διότι το χτύπημα είναι μεγάλο. Ψάχνουν για συναισθηματική υποστήριξη, γιατί θέλουν να αισθάνονται ότι ο σύντροφός τους, τους χρειάζεται. Μισούν τα συναισθηματικά παιχνίδια και όταν χωρίζουν υπόκεινται στις συναισθηματικές επιπτώσεις.

Αιτιολόγηση: με είχε δεδομένο.

ΛΕΩΝ

Όταν ο Λέων θέλει να τελειώσει μια σχέση, συχνά εξακολουθεί να θέλει το σύντροφό του ως φίλο και όχι σαν εραστή. Αυτή η κατάσταση μπορεί να οδηγήσει σε χωρισμό, εφόσον ο σύντροφός του είναι εύλογα δυσαρεστημένος με αυτή την κατάσταση. Αυτή η συνήθεια, το να κρατάνε δηλαδή τους εραστές τους ως φίλους, μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα των Λεόντων να δημιουργήσουν νέες σχέσεις. Αυτό δεν είναι και το καλύτερο, επειδή αφήνουν τον άλλον να μην ξέρει αν η σχέση έχει τελειώσει λόγω του ότι είναι ένα σταθερό ζώδιο και λόγω της υπερηφάνειάς τους. Για να δεσμευτείτε μαζί του, θα πρέπει να παραμερίσετε το εγώ σας για το γενικότερο καλό της σχέσης. Αν είστε αγενείς ή τον κριτικάρετε συνέχεια ή τον έχετε πείσει με τη συμπεριφορά σας ότι δεν είστε άξιοι να είστε μέσα στη σχέση, τότε ετοιμαστείτε να σας πει αντίο. Κι αυτό φαίνεται από το ότι θα σταματήσει τις υπερβολικές εκδηλώσεις τρυφερότητας.

Αιτιολόγηση: δεν ήμουν ο …βασιλιάς στη σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι είναι πολύ πιστοί και θα προσπαθήσουν να αποφύγουν να δώσουν τέλος σε μια μακροχρόνια σχέση, όσο αυτό είναι δυνατόν. Μισούν την εγκατάλειψη και δεν παραδέχονται την ήττα τους. Μερικοί μπορεί να συνεχίσουν να προσπαθούν επανειλημμένως να σώσουν τη σχέση τους. Μπορεί να παραμένουν σε ένα τέλμα, εκτός κι αν οι περιστάσεις τους αναγκάσουν να αλλάξουν. Ωστόσο, όταν η αλλαγή τους επιβάλλεται, προσαρμόζονται πολύ καλά. Είναι συνήθως σπάνιο για μια Παρθένο να μείνει σε μια αποτυχημένη σχέση. Εάν η λογική συζήτηση δεν επιλύσει τα προβλήματα ή εάν αισθάνεται αδιαφορία, τότε θα υπάρξει καθαρή και οριστική διακοπή. Αν όμως υπάρχουν παιδιά, νοιάζεται για την εκπαίδευσή τους και τις υλικές ανάγκες τους. Αν η σχέση έχει γίνει ανεξάρτητη και ο σύντροφός της δεν της δίνει την απαραίτητη προσοχή, τότε θα φύγει.

Αιτιολόγηση: δεν μου χρειάζεται πια.

ΖΥΓΟΣ

Όταν οι Ζυγοί απορρίπτουν το σύντροφό τους, νιώθουν αρχικά εξαιρετικά πεσμένο το ηθικό τους, ωστόσο θα πάρουν σύντομα τα αναγκαία μέτρα για να ξεφύγουν από την απογοήτευση. Το σημαντικό είναι ότι θα κάνουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνουν το αγαπημένο τους πρόσωπο να γυρίσει πίσω σε αυτούς και πάλι. Θα κάνουν τα πάντα για να γοητεύσουν και να αποπλανήσουν το αντικείμενο του πόθου τους για μια ακόμη φορά, φλερτάροντας το σύντροφό τους σαν να είναι η πρώτη φορά. Σε περίπτωση που αυτό αποτύχει, αναζητούν μια άλλη αληθινή αγάπη. Αναφέρουν ότι δεν έχουν πλέον αισθήματα και θα ήθελαν να παραμείνετε φίλοι (ανεξάρτητα από το αν αυτό αληθεύει ή όχι). Είναι πιο πιθανό να απορρίψουν ένα σύντροφο ο οποίος είναι πολύ απαιτητικός συναισθηματικά.

Αιτιολόγηση: η σχέση δεν είχε αρμονία και ισορροπία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν ο Σκορπιός χωρίσει, συνήθως είναι για έναν από τους δύο λόγους: είτε ενδιαφέρεται περισσότερο για τη σταδιοδρομία του, είτε περιμένει κάτι από τη σχέση του και ο σύντροφός του αδιαφορεί. Το χειρότερο απ’ όλα είναι αν η σεξουαλική του ζωή πάει στραβά. Τότε ο Σκορπιός μπορεί να προσελκύσει ένα νέο σύντροφο, χωρίς πολλή προσπάθεια, έτσι ώστε να μην πληγωθεί συναισθηματικά και να τελειώσει η σχέση πολύ πιο εύκολα. Αν ο Σκορπιός είναι αυτός που απορρίπτεται, τότε θα γίνει πολύ εκδικητικός, είτε ενεργώντας άμεσα, είτε αφήνοντας το χρόνο να κυλήσει, γιατί αυτό το ζώδιο δεν ξεχνά ποτέ και σπάνια συγχωρεί. Αν η σχέση έχει γίνει συναισθηματικά, σωματικά ή πνευματικά στάσιμη, θα ψάξει  για μια βαθύτερη ψυχική και συναισθηματική σύνδεση, βρίσκοντας ένα άλλο άτομο που τον καλύπτει. Σκέφτεται σοβαρά το χωρισμό, αν έχει χάσει τον έλεγχο κι αυτό γιατί θέλει πάντα να ελέγχει και να υπερισχύει.

Αιτιολόγηση: δεν με άφησαν να έχω το χώρο μου και την εξουσία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν ο σύντροφος ενός Τοξότη είναι απαιτητικός ή κτητικός, πολύ γρήγορα θα εγκαταλείψει τη σχέση. Οι Τοξότες είναι εξαιρετικά κοινωνικοί και ποθούν τη συναισθηματική διέγερση και τον ενθουσιασμό, έτσι είναι επιρρεπείς σε νέες κατακτήσεις, αν η σχέση γίνει στάσιμη. Βαριούνται εύκολα και είναι δύσπιστοι, όσον αφορά τις βαθιές συναισθηματικές δεσμεύσεις. Επειδή είναι περισσότερο ενθουσιώδεις παρά ρομαντικοί, αν μια σχέση βαλτώσει και γίνει ρουτίνα τότε ψάχνουν για …άλλα.  Αν ο σύντροφός τους είναι συνεχώς προσκολλημένος ή εξαρτώμενος από αυτούς, τότε νιώθουν να πνίγονται κυριολεκτικά και θα επιδιώξουν την ανεξαρτησία τους. Επιθυμούν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να έχουν πολλές εμπειρίες. Τότε θα απατήσουν το σύντροφό τους, γιατί το άλλο πρόσωπο παρουσιάζει μια εναλλακτική διασκέδαση με λιγότερους περιοριστικούς  κανόνες.

Αιτιολόγηση: «δεν έχεις τίποτα νέο να μου διδάξεις και  περιμένεις πάρα πολλά από μένα».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας Αιγόκερως αποφασίζει να χωρίσει, αν η σχέση ενέχει το στοιχείο του καθήκοντος και της υποχρέωσης. Τότε θα ψάξει για το πάθος και θα σπάσει όλους τους κανόνες. Δεν θα αφήσει εύκολα μια μακροχρόνια σχέση ή ένα γάμο για μια παράλληλη σχέση, αλλά όταν οι προσπάθειες για ανοικοδόμηση της σχέσης αποτύχουν, θα το χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία για να τερματίσει μια σχέση. Αν είστε άτομο χωρίς στόχους στη ζωή ή χωρίς μελλοντικές δυνατότητες βιοπορισμού ή χωρίς κανένα ενδιαφέρον για τα χρήματα ή την οικογένεια, τότε ετοιμαστείτε για μια αργή και σταδιακή απομάκρυνση. Μερικές φορές γίνεται εκδικητικός, ιδιαίτερα αν ο χωρισμός προέρχεται εξαιτίας λαθών του συντρόφου του.

Αιτιολόγηση: «θα πληρώσω το κόστος για να κάνω αυτό που θέλω και θα δεχθώ τις συνέπειες αφού δεν πρόκειται να διορθωθεί η κατάσταση».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν η σχέση έχει χάσει τον αυθορμητισμό της και έχει γίνει ρουτίνα, τότε θα θελήσει να επεκταθεί κοινωνικά και θα δηλώσει αδιαφορία. Αν τον καταπιέζουν, γιατί έχει αδυναμία να ακολουθήσει τους κανόνες που σχεδιάστηκαν από κάποιον άλλο, τότε θα φύγει. Δεν αντέχει τους έντονους συναισθηματισμούς και τα δράματα. Αν του επιτρέπετε την ελευθερία του, τότε δεν θα εγκαταλείψει τη σχέση χωρίς να την παλέψει. Στην ουσία ο Υδροχόος έχει αδυναμία να σπάσει μια μακροχρόνια δέσμευση και θα προσπαθήσει να την κρατήσει. Αν είναι παντρεμένος και χωρίσει, αν και δεν του αρέσει το διαζύγιο, συχνά θέλει να παραμείνει φίλος με τον/την πρώην σύζυγό του και συνήθως το πετυχαίνει με τον τρόπο του.

Αιτιολόγηση: οι κανόνες αυτοί δεν είναι για μένα…

ΙΧΘΥΣ

Αν δεν ικανοποιούνται οι συναισθηματικές ανάγκες των Ιχθύων, είναι πολύ εύκολο γι’ αυτούς να δώσουν τέλος σε μια σχέση. Έχουν πάντα αμφιβολίες και χρειάζονται επανειλημμένες διαβεβαιώσεις ότι είναι όντως αξιαγάπητοι. Αν φύγουν από μια σχέση, το περίεργο είναι ότι εξακολουθούν να αγαπούν τον πρώην σύντροφό τους ως φίλο, αλλά να μην κάνουν πλέον έρωτα μαζί του. Κατά βάθος οι Ιχθύες δεν γνωρίζουν την αιτία της διάλυσης, απλώς μπορεί να απομακρυνθούν για οποιονδήποτε λόγο, γιατί το ένστικτό τους, τους λέει να το κάνουν. Το χειρότερο πιθανό σενάριο είναι να εγκαταλείψουν κάποιον που δεν νοιάζεται ουσιαστικά γι’ αυτούς. Είναι σίγουρο ότι θα αναφέρουν στο σύντροφό τους όλους τους λόγους για τους οποίους η σχέση δεν θα λειτουργήσει. Απλά θα πουν ότι θα ήθελαν να είναι φίλοι, άσχετα αν κατά βάθος δεν το θέλουν και λένε ψέματα γιατί είναι ευγενικοί.

Αιτιολόγηση: το όνειρο δεν βγήκε αληθινό.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-09-2019 11:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta