Quantcast

Αισθηματικές ετήσιες προβλέψεις για το Παρθένο 2021

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Παρθένος 2021 και αισθηματικά, μάθε πως θα είναι η νέα χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα κάνεις το νέος έτος γνωριμία; Θα παντρευτείς; Μήπως θα έχεις επανασύνδεση τη νέα χρόνια;

Παρθένε, μάθε πως θα είναι το 2021 στα αισθηματικά σου:

Μην παρασύρεστε από τις ψευδαισθήσεις σας και τη φαντασία σας

Τα αστέρια είναι σύμμαχοι ή εχθροί σας; Με τον Ποσειδώνα στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, ψάχνετε για την ιδανική, την τέλεια σχέση, θα χρειαστεί όμως πρώτα να διασχίσετε κάποιες ομιχλώδεις και ταραχώδεις ζώνες. Ψάχνετε την απόλυτη, τη μία και μοναδική αγάπη, προσανατολίζεστε προς τη δέσμευση. Προκειμένου η αποστολή σας να έχει πλήρη επιτυχία, θα πρέπει πρώτα να πολεμήσετε τους παλιούς σας δαίμονες που θα σας κάνουν να πιστέψετε ότι δεν είστε σε θέση να διεκδικήσετε την αγάπη. Ίσως οι φόβοι σας και ο δισταγμός σας να σας κάνουν να συναντήσετε δυσκολίες. Αλλά μην νομίζετε ότι η μοίρα είναι εναντίον σας. Για να τα ξεπεράσετε, βάλτε κατά μέρος την ανάγκη σας για τελειότητα και όλα θα πάνε καλά.

Εάν είστε μόνοι, μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και πιο ρομαντικοί από το συνηθισμένο. Ίσως νιώσετε μια ξαφνική έλξη για κάποιον/α που φαίνεται ένα άπιαστο όνειρο ή εκδηλώνετε την αγάπη σας στο σύντροφό σας. Ο Ποσειδώνας όμως σας προειδοποιεί να μην πάρετε υπερβολικά ρίσκα στην αγάπη, αν κάνετε κάτι παράνομο, μπορεί να μην είναι τόσο μυστικό όσο νομίζετε. Επισήμανση: Είναι καλό να κάνετε όνειρα αλλά μην παρασύρεστε από τις ψευδαισθήσεις σας και τη φαντασία σας. Ίσως θεωρήσετε ότι βρήκατε την αδελφή ψυχή ή εκδηλώνετε τη συμπόνια σας στον αγαπημένο σας, χωρίς ανταπόκριση. Μην κατηγορείτε την άλλη πλευρά, μήπως αφήσατε εσείς την ομίχλη να διεισδύσει στη ζωή σας; Μήπως ήσασταν ασαφείς σχετικά με τις δικές σας επιθυμίες ή δεν καταφέρατε να αναγνωρίσατε τα κίνητρα του άλλου;

Πείτε «όχι» στην αναζήτηση της τελειότητας

Με το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού ίσως χρειαστεί να επιλέξετε εάν θα πρέπει να ρισκάρετε στην αισθηματική σας ζωή ή αν θα διατηρήσετε το status quo. Ίσως κάποια συνεχή ταξίδια που σχετίζονται με την εργασία σας σας αποτρέπουν από την αγάπη. Ίσως νιώσετε ότι έχει εξαντληθεί το πάθος σας ή δημιουργούνται συγκρούσεις  και παρεξηγήσεις μεταξύ σας σχετικά με τα σχέδια της εργασίας σας ή ενός ταξιδιού και δεν μπορείτε να επιλύσετε τη διαφωνία. Έχετε όμως πολλά καρμικά μαθήματα να μάθετε, αργά αλλά σταθερά. Μπορείτε να ανοίξετε νέους ορίζοντες στην αγάπη ενώ εξακολουθείτε να είστε πιστοί στις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σας. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να μην αναζητάτε την τελειότητα.

Σπίτι και οικογένεια

Με τις δύο εκλείψεις του Μαΐου και του Δεκέμβρη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, είναι η ιδανική στιγμή για οικογενειακές συγκεντρώσεις ή για να έλθετε επαφή με μακρινά αγαπημένα πρόσωπα. Ωστόσο, αυτές οι εκλείψεις δημιουργούν δράμα γύρω από την οικογένεια ή ένα ακίνητο, οπότε προσέξτε να μην προσβάλλετε τους άλλους. Μια εγκυμοσύνη είναι επίσης δυνατόν να συμβεί τώρα ή αποφασίζετε να κάνετε οικογένεια ή απλά κτυπά το βιολογικό σας ρολόι. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα έτος που πολλοί από εσάς θα ξεκινήσετε οικογένειες, θα  μετακινηθείτε ή απλά αλλάζουν ριζικά οι σχέσεις σας με τα παιδιά σας, τα μέλη της οικογένειάς σας ή τους συγγενείς. Ο χρόνος θα δείξει πώς αυτό θα εξελιχθεί για εσάς. Αλλά μην εκπλαγείτε αν οι στόχοι του 2021 περιλαμβάνουν τη μετακίνηση σε μια άλλη κατοικία ή ακόμα και πόλη, την επέκταση της οικογένειάς σας ή τον διακανονισμό για ένα ακίνητο σε μια περιοχή που αγαπάτε. Αγαπητέ Παρθένε το 2021 αναμένεται να γίνουν πάρα πολλά στα ερωτικά σου! Πρέπει να μάθεις! Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube