Οι γυναίκες λατρεύουν τα κοσμήματα! Πες μου μόνο το ζώδιό της.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
08
07
2013

Οι γυναίκες λατρεύουν τα κοσμήματα! Πες μου μόνο το ζώδιό της.

Μάγκυ Παππά

Ένας άντρας,  πρέπει να βλέπει μία γυναίκα σαν ένα πανάκριβο και αγαπημένο κόσμημα! Δες λοιπόν σύμφωνα με το ζώδιό της, τι κόσμημα της ταιριάζει και κάνε τη να ξετρελαθεί από χαρά! Έτσι, θα πέσει στην αγκαλιά σου… δίχως δεύτερη σκέψη!

 

Διάβασε το ζώδιό της και διάλεξε το κόσμημα που της ταιριάζει:

 

ΚΡΙΟΣ

Μία Κριός απεχθάνεται τα πανάκριβα και λαμπερά κοσμήματα! Προτιμά κάτι απλό σε γήινες αποχρώσεις, όπως για παράδειγμα το κεχριμπάρι, με ethnic στυλ και  δερμάτινο δέσιμο, φτιαγμένο στο χέρι! Θα ξετρελαθεί. Θα το φορά και θα σε σκέφτεται συνέχεια! Δες εδώ όλα τα κοσμήματα που ταιριάζουν σε Κριό. Δες εδώ όλα τα κοσμήματα που ταιριάζουν σε Κριό.   Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Η γυναίκα Ταύρος, θα λατρέψει την κίνησή σου αυτή! Θα συγκινηθεί πολύ, αν το δώρο που επέλεξες είναι ένα κολιέ, το οποίο είναι σετ  με το δαχτυλίδι που φόραγε στο πρώτο σας ραντεβού! Να θυμάσαι, πως πιο πολύ θα εντυπωσιαστεί με την παρατηρητικότητά σου, παρά με το δώρο που της χάρισες! Δες εδώ όλα τα κοσμήματα που ταιριάζουν σε Ταύρος.   Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για να εντυπωσιάσεις μία γυναίκα Δίδυμο, θα πρέπει να ξοδευτείς…λίγο παραπάνω! Σε μια εντυπωσιακή παρουσία, αναλογεί και ένα εντυπωσιακό κόσμημα! Της αρέσουν τα ακριβά και καλά κοσμήματα, όπως τα διαμάντια με λευκόχρυσο δέσιμο και γενικά κάτι που να είναι εντυπωσιακό και παράλληλα διαχρονικό! Θα την μαγέψεις, με ένα μονόπετρο  μπριγιάν! Δες εδώ όλα τα κοσμήματα που ταιριάζουν σε Δίδυμοι. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στη γυναίκα Καρκίνο, αρέσουν τα λεπτά και διακριτικά κοσμήματα. Αν επιλέξεις κάτι γουστόζικο, όπως για παράδειγμα ένα λεπτεπίλεπτο κολιέ σετ μ’ ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, είναι το ιδανικό! Κι αν θελήσεις να την εντυπωσιάσεις, δώρισέ της μια σειρά από μαργαριτάρια. Θα ξετρελαθεί! Δες εδώ όλα τα κοσμήματα που ταιριάζουν σε Καρκίνος. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Η βασίλισσα Λέων λατρεύει κάθε τι φτιαγμένο από χρυσό! Της αρέσουν πολύ τα φανταχτερά κοσμήματα και θέλει να κλέβει τις εντυπώσεις  γύρω της. Χάρισέ της ένα εντυπωσιακό και μοναδικό κόσμημα από χρυσό, που μόνο αυτή θα φορά και την έκανες δική σου!  Δες εδώ όλα τα κοσμήματα που ταιριάζουν σε Λέων.   Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η γυναίκα Παρθένος είναι ένας πρακτικός άνθρωπος. Δεν είναι λάτρης των υλικών αγαθών. Όμως,  αν θελήσεις να της χαρίσεις ένα κόσμημα, φρόντισε να είναι κάτι ιδιαίτερο και επώνυμο. Δε θα δώσει βάση στο σχέδιο, αλλά στο να είναι πολύτιμo, το υλικό του κοσμήματος. Δες εδώ όλα τα κοσμήματα που ταιριάζουν σε Παρθένο. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Η γυναίκα Ζυγός προτιμά τα απλά και ρομαντικά κοσμήματα. Ένα καλαίσθητο και με γούστο κόσμημα, θα την συγκινήσει πολύ. Πιο πολύ όμως, θα συγκινηθεί με τη χειρονομία σου και πως θα έχει κάτι από τον άνθρωπο που αγαπά! Δες εδώ όλα τα κοσμήματα που ταιριάζουν σε Ζυγό. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία Σκορπίνα, αγαπά τα κοσμήματα με πέτρες τιρκουάζ, τα κοράλλια και ότι σχετίζεται με έντονα και καλοκαιρινά χρώματα! Χάρισέ της λοιπόν κάτι διακριτικό με πολύτιμους λίθους και θα το λατρέψει. Δες εδώ όλα τα κοσμήματα που ταιριάζουν σε Σκορπιό. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία γυναίκα Τοξότης δεν εντυπωσιάζεται με διαμαντένια δαχτυλίδια και χρυσά κολιέ. Θα ξετρελαθεί όμως, αν πήγες πρόσφατα ένα ταξίδι στο εξωτερικό και της αγόρασες ένα κόσμημα, όπου σίγουρα, δε θα την εντυπωσιάσει η αξία του, αλλά η προέλευσή του! Δες εδώ όλα τα κοσμήματα που ταιριάζουν σε Τοξότη.   Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν θελήσεις να δωρίσεις ένα κόσμημα σε μία Αιγόκερω, έχε στο νου σου πως δεν τη νοιάζει η αξία του, αλλά η μοναδικότητά του! Της αρέσουν τα κοσμήματα που είναι μοναδικά και μόνο εκείνη θα φορά. Επίσης, αγαπά πολύ τα σκουλαρίκια και τα πρωτότυπα ρολόγια, μεγάλου μεγέθους.  Δες εδώ όλα τα κοσμήματα που ταιριάζουν σε Αιγόκερω. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ασημί χρώμα στα κοσμήματα μιας γυναίκας Υδροχόου, είναι το φετίχ  της. Χάρισέ της κάτι σε λευκόχρυσο ή ασήμι με γούστο και φινέτσα και θα το λατρέψει! Λατρεύει όλων των ειδών τα βραχιόλια και για σένα θα ήταν η καλύτερη επιλογή! Δες εδώ όλα τα κοσμήματα που ταιριάζουν σε Υδροχόο.   Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Η γυναίκα Ιχθύς, είναι λάτρης των πολύτιμων λίθων! Θα ξετρελαθεί με ένα μονόπετρο πολλών καρατίων, όπως επίσης με ένα ζευγάρι  χρυσά σκουλαρίκια, που θα είναι μακριά και εντυπωσιακά! Δες εδώ όλα τα κοσμήματα που ταιριάζουν σε Ιχθύ.  Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
08-07-2013 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Instagram
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι