Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Λέων 2022

Βαθμολόγησε
Score: 3.5  Ψήφοι: 2

Κωνσταντίνα Νικολάου

Η νέα χρονιά υπόσχεται αλλαγές και μεγάλες εξελίξεις στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Θα φέρει το νέο έτος θετικά γεγονότα σε αισθηματικά θέματα. Λέων 2022, μάθε τι καλά θα σου φέρει η νέα αυτή χρονιά.

Ζώδια 2022, διάβασε πως θα είναι ο Λέων το νέο έτος:

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου και του δευτέρου δεκαημέρου): Ετοιμαστείτε για ανατροπές και καταλυτικές αλλαγές στην καριέρα σας. Ο Ουρανός στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, αυξάνει την τάση σας να καταπατήσετε τους κανόνες, ίσως ακόμα συμπεριφέρεστε αυταρχικά και δικτατορικά στην εργασία σας, ειδικά με τους υφισταμένους σας. Αλλά αυτό θα σας κοστίσει σε κύρος, αναγνώριση και εκτίμηση. Δεν χρειάζεται να ισχυρίζεστε ότι γνωρίζετε όλες τις απαντήσεις, ούτε πρέπει να ζείτε εντελώς εκτός κανόνων. Αποδεχτείτε τον εαυτό σας ότι μπορείτε να είστε ταυτόχρονα λογικοί αλλά και προοδευτικοί επαναστάτες. Αυτό βέβαια ίσως και να είναι κουραστικό για το εγωιστικό ζώδιό σας αλλά σκεφτείτε ότι δεν χρειάζεται να αποδείξετε σε κανέναν τίποτα.

Βρείτε έναν τρόπο να είστε μέρος της κοινωνίας ή μιας ομάδας ενώ παράλληλα αφήνετε το δικό σας μοναδικό στίγμα. Υπάρχει για όλα μια δημιουργική λύση και μετά από τόσα χρόνια παραμονής του Ουρανού στο ζώδιό σας, αναμφίβολα έχετε κάνει ήδη κάποια πρόοδο. Απλά πρέπει να απελευθερώσετε το μυαλό σας και να συγκεράσετε τους κανόνες με την ελευθερία. Από τη θετική πλευρά, ο Ουρανός θα μπορούσε να φέρει καινοτόμα άτομα στην ομάδα σας για υποστήριξη. Χρειάζεστε επιπλέον χέρια; Κάποιος σε χαμηλότερη βαθμίδα από τη δική σας θα μπορούσε να αναδειχθεί σούπερ σταρ, οπότε μην υποτιμάτε το άτομο με τη λιγότερη εμπειρία, μπορεί να σας δώσει τη μαγική λύση! Μην κρίνετε ένα βιβλίο μόνο από το εξώφυλλό του.

Επιρροή Κρόνου στον Υδροχόο: Νοιώθετε κοντά ή απόμακρα με τον αγαπημένο σας; Ο Κρόνος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, σας ζητά να αξιολογήσετε με ωριμότητα και σοβαρότητα τις σημαντικές σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Μια ερωτική σχέση ή συνεργασία θα μπορούσε να γίνει επίσημη ή να πέσει στο γκρεμό αν νιώθετε καιρό τώρα αποξένωση, πίεση, ανασφάλεια και απογοήτευση. Μια σχέση που δημιουργήθηκε στο διαδίκτυο ή μέσω κοινών φίλων θα μπορούσε να σταθεροποιηθεί γρήγορα. Ο Κρόνος κυβερνά τους ηλικιωμένους ενώ ο Υδροχόος κυβερνά τη νεολαία, οπότε μπορεί να σας κάνει το κλικ κάποιος από διαφορετική ηλικιακή ομάδα. Ίσως ανακαλύψετε την αγάπη σε άλλη χώρα ή ενώ κάνετε διακοπές ή στο διαδίκτυο. Ποτέ μη λέτε ποτέ! Μπορεί ακόμα να δώσετε τα χέρια για μια σταθερή και μακροχρόνια συνεργασία. Ίσως ο ένας από εσάς έχει μια ιδέα που αλλάζει τον κόσμο, ενώ ο άλλος έχει τη δύναμη και την επιρροή να την εφαρμόσει στην πράξη. Έχετε ονειρευτεί να ξεκινήσετε μια εταιρεία ή να έρθετε σε επαφή με άτομα υψηλού κύρους για έναν ανώτερο σκοπό; Θα μπορούσατε επίσης να συμμετάσχετε σε μια πρωτοποριακή συνεργασία, είτε online, είτε πρόσωπο με πρόσωπο, που σκοπό έχει την κοινωνική αλλαγή.

Επιρροή Δία στους Ιχθύς από 1 Ιανουαρίου έως 10 Μαΐου και από 29 Οκτωβρίου έως 20 Δεκεμβρίου: Η θερμοκρασία ανεβαίνει! Ο επεκτατικός Δίας κινείται στον όγδοο οίκο σας, της σεξουαλικότητας, της οικειότητας και των κοινών οικονομικών πόρων χαρίζοντάς σας πάθος και χρήμα. Ο Δίας επισκέπτεται αυτόν τον τομέα του χάρτη σας κάθε δώδεκα χρόνια, οπότε καταλαβαίνετε πόσο σημαντικό είναι να αδράξετε κάθε ευκαιρία που σας προσφέρει. Δημιουργεί σημαντική ανάπτυξη γύρω από κάθε είδους ενώσεις, οικονομικές, σεξουαλικές, συναισθηματικές και πνευματικές. Θα μπορούσατε να βρείτε το σύντροφο των ονείρων σας ή να αναβιώσετε το πάθος σε μια μακροχρόνια σχέση. Μήπως ήρθε η ώρα να συνενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας με τον αγαπημένο σας ή ένα συνεργάτη; Όλοι μαζί ορκίζεστε στην επιτυχία σας και δίνετε τα χέρια. Ίσως και να δωρίσετε ένα ποσοστό των κερδών για φιλανθρωπικούς σκοπούς ή διαμέσου των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης προβάλετε την ευαισθητοποίησή σας για τους αδύναμους.

Επιρροή Δία στον Κριό από 11 Μαΐου έως 28 Οκτωβρίου και από 21 Δεκεμβρίου έως 16 Μαΐου 2023: Ενθουσιασμό, αισιοδοξία και πίστη στον εαυτό σας σας χαρίζει ο Δίας ο οποίος κινείται στον επεκτατικό και διεθνή ένατο οίκο σας. Ίσως κάνετε ένα μακρινό ταξίδι που φέρνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας, οι προοδευτικές ιδέες σας αποδίδουν στη συγγραφή ή τη διδασκαλία και προσελκύετε ένα ευρύ κοινό. Ένα μεγάλο όραμά σας έρχεται να αποδώσει καρπούς ή ίσως ξεκινήσετε μια συναρπαστική διαδικτυακή επιχείρηση με μια ανθρωπιστική ή προοδευτική χροιά. Το σίγουρο είναι ότι αυτός ο ευεργέτης πλανήτης είναι δίπλα σας για να προβάλετε τα χαρίσματά σας, ακόμα και διεθνώς, ίσως ακόμα υιοθετήσετε νέες αντιλήψεις και φιλοσοφία ζωής. Μπορεί επίσης να κάνετε μια παρουσίαση ή βρίσκετε έναν μοναδικό τρόπο να διαδώσετε ένα περιεκτικό μήνυμα σε όλον τον κόσμο, κάτι που σας ανεβάζει στα μάτια του κόσμου. Αυτή είναι μια απίστευτα τυχερή χρονική περίοδος για να λάμψουν οι μεγαλύτερες, τολμηρότερες και πιο οραματικές σας ιδέες. Είτε πρόκειται για ένα νέο έργο ή σχέση, ξεκινήστε!

Επιρροή Ηλιακής και Σεληνιακής έκλειψης στον Ταύρο στις 30 Απριλίου και 8 Νοεμβρίου αντίστοιχα: Αυτές οι εκλείψεις ενεργοποιούν το δέκατο οίκο σας, της καριέρας, και θα μπορούσαν να φέρουν μια αλλαγή εργασίας ή βλέπετε ότι μια επένδυση που είχατε κάνει στο παρελθόν, αρχίζει να αποδίδει. Ίσως ακόμα καταφέρετε να εξοφλήσετε τα χρέη σας ή η συνένωση των υπερδυνάμεών σας με ένα νέο συνεργάτη οδηγήσει απλά σε απροσδόκητη αποπληρωμή. Μήπως ήρθε η ώρα για μια ολοκαίνουργια πορεία στην καριέρα σας; Είστε έτοιμοι να κάνετε συγκεκριμένες ενέργειες για την προβολή ενός επαγγελματικού έργου ή να ακολουθήσετε μια νέα πορεία που φέρνει νέες ευθύνες. Έχετε πάθος και σκοπό στον επαγγελματικό σας τομέα. Οικονομικά, η συνένωση των οικονομικών πόρων σας με κάποιον μπορεί να σας βοηθήσει να σταθεροποιηθείτε και να ανθίσετε οικονομικά! Ένας επενδυτής μπορεί να επενδύσει στα όνειρά σας. Ίσως ακόμα εξερευνήσετε ένα επιχειρηματικό δάνειο ή λάβετε χρηματοδότηση για μια καμπάνια. Εάν έχετε να αντιμετωπίσετε ένα χρέος, αυτές οι εκλείψεις επιταχύνουν την αποπληρωμή.

Επιρροή Σεληνιακής και Ηλιακής έκλειψης στον Σκορπιό στις 16 Μαΐου και 25 Οκτωβρίου αντίστοιχα: Αυτές οι εκλείψεις ενεργοποιούν τον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, και αλλάζουν ριζικά τις σχέσεις σας με την οικογένειά σας. Θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν μια κερδοφόρα συνεργασία που απαιτεί να φύγετε από την πόλη σας ή κάνετε μια επένδυση σε ακίνητα ή συνενώνετε τα περιουσιακά σας στοιχεία - είτε μέσω μιας επιχειρηματικής συνεργασίας, είτε μέσω ενός συγγενικού σας προσώπου. Μπορεί να αποφασίσετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε ακίνητο ή ακόμα και να συγκατοικήσετε με τον αγαπημένο σας. Μπορεί να κάνετε μια ανακαίνιση σπιτιού ή ακόμα να βρείτε μια νέα κατοικία! Το σπίτι σας και η οικογένειά σας είναι ένας τομέας της ζωής σας που θα μεταμορφωθεί ριζικά. Κάποια οικεία σχέση σας μπορεί να δοκιμαστεί, αλλά θα γίνετε πιο ανθεκτικοί συναισθηματικά καθώς αντιμετωπίζετε οποιεσδήποτε προκλήσεις. Ο μεταμορφωτικός Σκορπιός θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς κάποιες σχέσεις σας.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στους Διδύμους από 29 Οκτωβρίου έως 13 Ιανουαρίου 2023: Αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα της ομάδας σας, ρίξτε την ευθύνη στον ανάδρομο Άρη που κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, των ομάδων και της φιλίας. Ο κόκκινος πλανήτης θα μπορούσε να δυσκολέψει την επίτευξη συναίνεσης με τους συνεργάτες σας, οπότε προετοιμαστείτε για διενέξεις, ειδικά αν δεν καταφέρετε να λειτουργήσετε με πειθώ και διπλωματία προκειμένου να τα επαναφέρετε όλα στο σωστό δρόμο. Ίσως χρειαστεί να καταργήσετε τους όρους μιας συμφωνίας ή να απομακρύνετε κάποιον από την ομάδα σας ο οποίος είναι χαλαρός και επιπόλαιος. Ενώ μπορεί να αισθάνεστε εκνευρισμένοι από όλο αυτό που συμβαίνει, το να το πιέσετε τις καταστάσεις θα μπορούσε να κάνει χειρότερα τα πράγματα. Το θετικό με τον ανάδρομο Άρη είναι να συναντήσετε ξαφνικά παλιούς φίλους και γνωστούς με τους οποίους έχετε εγκάρδιες συνομιλίες.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
8/6/2021