Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα: ΤΑΥΡΟΣ
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 5
18
04
2024

Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα: ΤΑΥΡΟΣ

E-zwdia

Στο αφιέρωμα του Ταύρου, θα δείτε αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του ζωδίου, όπως επίσης, τα προτερήματα και τα ελαττώματα σύμφωνα με την Αστρολογία. Τη θετική και αρνητική πλευρά στον έρωτα και τι επιφυλάσσει ο μήνας των γενεθλίων του!

 

Ταύρος: Τα χαρακτηριστικά του σύμφωνα με την Αστρολογία

 

Πολικότητα: Θηλυκό

Φύση: Συναισθηματική και σταθερή

Στοιχείο: Γη

Ιδιότητα: Σταθερή

Πλανήτης: Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, του έρωτα, της αρμονίας και της καλαισθησίας

Ημέρα: Παρασκευή

Χρώματα: Κίτρινο, καφέ και πράσινο.

Θετικά χαρακτηριστικά: πρακτικός, αξιόπιστος, υπομονετικός, επίμονος, σταθερός, στοργικός, καλόκαρδος, αξιόπιστος, με αξίες

Αρνητικά χαρακτηριστικά: κτητικός, ζηλιάρης, τεμπέλης, μαλθακός, άπληστος, βαρετός, πεισματάρης, ισχυρογνώμων, άκαμπτος στις ιδέες

Πέτρες: Ίασπις, αχάτης, άνθρακας, όνυχας και σμαράγδι

Μέταλλα: Σίδηρος και μόλυβδος

Ζώα: Βόδι, αγελάδα, σκύλος, αρκούδα και λύκος

Άγγελος: Ουριήλ

Ώρα: Μεσάνυχτα

Κατεύθυνση: Βόρεια

Το σύνθημά σας: Εγώ κατέχω, θέλω ηρεμία, αισθησιασμό και γαλήνη!

 

Τα προτερήματα του Ταύρου

Η σταθερότητα και η πρακτικότητα είναι από τα θετικά γνωρίσματά σας. Έχετε ακραία αποφασιστικότητα και δύναμη θέλησης και κανείς δε θα σας οδηγεί ποτέ, αντίθετα, κατευθύνεστε από τη δική σας δράση. Σας αρέσει να βρίσκεστε με κόσμο, αλλά από δική σας επιλογή, με την προϋπόθεση ότι εμπιστεύεστε τα άτομα. Είστε προσιτοί, ζεστοί και φιλικοί γι’ αυτό και κάνετε φίλους αμέσως, αφού έχετε πάντα ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Είστε νομοταγείς και δίνετε μεγάλη αξία στον αυτοσεβασμό σας. Η αξιοπρέπεια, η υπερηφάνεια και η τιμή, σημαίνουν πολλά για σας και προσπαθείτε να κάνετε πάντα το καλύτερο για να τα προστατεύσετε. Ένα άλλο χαρακτηριστικό σας είναι ότι συνήθως παραλύετε όταν σας ζητούν να αναλάβετε υποχρεώσεις άλλων κι αυτό μεταφράζεται ως αυτοσεβασμός από τη θετική πλευρά ή εγωισμός από την αρνητική. Δε σας αρέσει και πολύ η αλλαγή του περιβάλλοντος αλλά είστε διερευνητική φύση και ως εκ τούτου, απολαμβάνετε τη νωχελικότητα του οικείου χώρου σας.

Τα ελαττώματα του Ταύρου

Είστε πολύ πεισματάρηδες και θα επιμείνετε στις επιλογές και τις αποφάσεις σας μέχρι το τέλος, μερικές φορές, ακόμη και αν αυτό δεν είναι σωστό. Το πείσμα σας είναι τέτοιο, που μπορεί να παρομοιαστεί σαν κάποιος να  προσπαθεί να κινήσει ένα βουνό! Ένα αρνητικό χαρακτηριστικό που παρατηρείται σε όλα σχεδόν τα άτομα του ζωδίου σας, είναι η αγάπη σας για τα υλικά πράγματα και την προσήλωσή σας σε αυτά. Είστε πολύ κτητικοί γι’ αυτά που είναι δικά σας και κάνετε οτιδήποτε για να τα προστατεύσετε και να τα κρατήσετε μόνο για σας. Η πτυχή αυτή του χαρακτήρα σας επεκτείνεται και στις προσωπικές σας σχέσεις, καθώς έχετε κτητικότητα και ασκείτε έλεγχο στα άτομα που φροντίζετε. Το τέρας της ζήλιας μπορεί να σας κάνει εύκολα θύματα. Είστε γενικά ήρεμοι και γαλήνιοι και κάνετε οτιδήποτε για να είναι η  ατμόσφαιρα γύρω σας ήσυχη και γαλήνια. Δε θυμώνετε εύκολα, αλλά όταν το κάνετε, είναι εξαιρετικά δύσκολο για σας, να ηρεμήσετε. Όταν χάνετε την ψυχραιμία σας, μπορεί να γίνετε αρκετά …..επικίνδυνοι και απρόβλεπτοι, προκαλώντας οργή όχι μόνο στον εαυτό σας αλλά και στους άλλους, γι’ αυτό είναι καλύτερα να σας αφήνουν μόνους σας, μέχρι να ανακάμψετε.

Και στον έρωτα ο Ταύρος..

Από τη θετική πλευρά:

♥ Είστε τρυφεροί και ζεστοί.

♥ Εκείνο που σας διακρίνει είναι η πίστη και η αξιοπιστία σας.

♥ Αναζητάτε τη σταθερότητα κι έτσι κάνετε μακροχρόνιες σχέσεις.

♥ Θα σταθείτε στο σύντροφό σας, όσο μπορείτε.

♥ Γνωρίζετε την αξία του χρήματος και είστε γενναιόδωροι στο σύντροφό σας, αλλά όχι σπάταλοι.

Από την αρνητική πλευρά:

♥ Είστε πολύ κτητικοί και ως εκ τούτου, ο σύντροφός σας μπορεί να αισθάνεται ασφυξία σε ένα υπερπροστατευτικό περιβάλλον.

♥ Μπορεί να γίνετε πολύ πεισματάρηδες.

♥ Είναι γνωστό ότι υποφέρετε από τη ζήλια σας.

♥ Δεν εκτιμάτε τη γνώμη του συντρόφου σας

♥ Δεν είστε και πολύ τολμηροί και ως εκ τούτου, η ερωτική σας ζωή μπορεί να γίνει κάπως μονότονη.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-04-2024 11:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ