Τα ερωτικά μυστικά του σταθερού και αισθησιακού Ταύρου.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
18
04
2024

Τα ερωτικά μυστικά του σταθερού και αισθησιακού Ταύρου.

E-zwdia

Ο Ταύρος είναι το πιο αισθησιακό και σταθερό από όλα τα ζώδια και βλέπει την αγάπη υπό το πρίσμα της δέσμευσης. Είναι υπομονετικός και δεν βιάζεται να μπει σε μια σταθερή σχέση εύκολα, παρά περιμένει, μέχρι να δει, αν θα είναι μακράς διαρκείας.

 

Πως συμπεριφέρεται στην αγάπη ο σταθερός και αισθησιακός Ταύρος;

 

Όταν ερωτεύεται, είναι πιστός και γενναιόδωρος, δίνοντας στο σύντροφό του δώρα αλλά και αυθεντικές επιδείξεις αγάπης και αναμένει να λάβει το ίδιο πράγμα σε αντάλλαγμα. «Πες μου ότι με αγαπάς», είναι το καλύτερο για έναν Ταύρο αλλά επιθυμεί να του το δείξετε εμπράκτως. Περιμένει πολλά περισσότερα από εσάς αλλά δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα πάρετε πίσω δέκα φορές περισσότερο, αφού θα σας το ανταποδώσει με πίστη και αφοσίωση. Αν κερδίσετε την καρδιά ενός Ταύρου, οι πιθανότητες είναι να σας έχει ερωτευτεί για τα καλά. Και όταν ένας Ταύρος ερωτεύεται, σπάνια θα πάψει να σας αγαπά, ακόμα κι αν η εξέλιξη της σχέσης είναι δύσκολη, δεν παραιτείται εύκολα. Μπορεί να σας ζητήσει περισσότερα αλλά θα πάρετε περισσότερα σε αντάλλαγμα.

Μη βιαστείτε ποτέ με έναν Ταύρο και μην περιμένετε να πέσει εύκολα στην αγκαλιά σας. Δεν υπάρχουν και πολλά που μπορείτε να κάνετε γι’ αυτό, εκτός από να είστε υπομονετικοί. Ο Ταύρος ξέρει ότι το καλό πράγμα αργεί, αλλά από τη στιγμή που θα αποφασίσει, είναι αμετακίνητος. Το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε σε ένα Ταύρο είναι να προσπαθήσετε να τον ωθήσετε να πάρει μια απόφαση ή να του δώσετε τελεσίγραφο. Θα πρέπει να μάθετε να είστε υπομονετικοί. Αλλά το τελικό αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο. Ένα ακόμα πράγμα που δεν θα ανεχθεί είναι να μην είστε ερωτευμένοι μαζί του ή μια επιφανειακή σχέση ή κάποιον/α που είναι μία ζέστη και μία κρύο. Ο Ταύρος λατρεύει τη σταθερότητα και του αρέσει η προβλεψιμότητα.

Κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, και είναι τόσο ερωτικός και αισθησιακός που είναι εύκολο να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Και στα δύο φύλα αρέσουν τα αισθησιακά αγγίγματα και τα χάδια. Όσο πιο αργά μπορεί να γίνει κάτι, τόσο πιο ισχυρό είναι το πάθος. Αν πραγματικά θέλετε να κερδίσετε την καρδιά ενός Ταύρου, να είστε αργοί και αισθησιακοί. Τα αρωματικά έλαια, τα λουλούδια και οι μυρωδιές τον έλκουν πολύ, καθώς λατρεύει την ομορφιά. Ο Ταύρος ζει τα πάντα και με τις πέντε του αισθήσεις, έτσι αναζητά το ρομαντισμό, την ατμοσφαιρική μουσική, το καλό φαγητό και μια εκστατική ατμόσφαιρα. Παρά το γεγονός ότι ο Ταύρος δεν είναι επιθετικός, μην τον προκαλέσετε, γιατί αν το κάνετε, θα χάσει την ψυχραιμία του και θα δείτε τη διαβόητη οργή ​​του. Ενώ μπορεί να είναι κτητικός και ζηλιάρης, είναι πιστός μέχρι το τέλος.

Ερωτική συμβατότητα

Το πιο συμβατό ζώδιο για έναν Ταύρο είναι ο εξίσου αισθησιακός και παθιασμένος Σκορπιός. Τα ετερώνυμα έλκονται και ενώ μπορεί να συσχετιστεί καλά με την Παρθένο ή τον Αιγόκερω, ερωτεύεται το παθιασμένο σεξαπίλ του Σκορπιού. Θα υπάρξει πολλή αγάπη και πάθος σε αυτή τη σχέση, αλλά όντας και οι δύο Σταθερά ζώδια, είναι απίθανο να υποχωρήσουν, αν φτάσει ο κόμπος στο χτένι.

Αισθάνεται πολύ άνετα με την Παρθένο και τον Αιγόκερω και εφόσον μπορούν να ταιριάξουν στο κρεβάτι, μπορεί να δημιουργηθεί μια πολύ σταθερή και μακράς διάρκειας σχέση. Και τα δύο αυτά ζώδια του δίνουν την αίσθηση της ασφάλειας που επιθυμεί. Ο Ταύρος ζευγαρώνει για μια ζωή όπως η Παρθένος και ο Αιγόκερως επιδιώκουν τη δέσμευση.

Ένα άλλο συμβατό ζώδιο για τον Ταύρο είναι ο Ζυγός, επειδή και οι δύο κυβερνώνται από την Αφροδίτη, έτσι υπάρχουν πολλές ιδιότητες της Αφροδίτης που μοιράζονται. Και οι δυο έχουν αγάπη για την ομορφιά και την πολυτέλεια και μαζί μπορούν να γίνουν ένα πολύ ελκυστικό ζευγάρι. Αλλά επειδή η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι το παν, έτσι θα πρέπει να υπάρξει μια πολύ βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση μεταξύ τους για να μείνουν μαζί. Αν υπάρχει κάτι βαθύτερο, τότε αυτή θα είναι μια σταθερή και στοργική σχέση.

Ενώ ένας Λέοντας μπορεί να τον ενθουσιάσει με τη ζωντάνια και το πάθος του για ζωή, αν προσπαθήσει να του επιβληθεί και τον παρασύρει σε ατελείωτα δράματα, μπορεί να είναι δύσκολο να δεσμευτεί.

Αναλυτικά πως τα πηγαίνει με τα άλλα ζώδια

Ταύρος και Κριός: Ο Κριός θέλει τα πάντα να γίνουν γρήγορα, στον Ταύρο αρέσει ο αργός και αισθησιακός ρυθμός. Εάν βρεθούν μαζί τη σωστή χρονική στιγμή, ο καθένας έχει πολλά να διδάξει στον άλλον.

Ταύρος και Ταύρος: Αυτή η σχέση θα αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου καθώς και οι δύο βρίσκουν αυτό που ψάχνουν. Πιστοί μέχρι το τέλος, αν και οι δύο είναι πεισματάρηδες, είναι απρόθυμοι να χωρίσουν.

Ταύρος και Δίδυμοι: Η πρώτη συνάντηση μπορεί να μην αποκαλύψει τίποτα κοινό, αλλά αν περάσει χρόνος, θα βρουν κάτι το ιδιαίτερο σε αυτή τη σχέση. Έτσι αξίζουν να επενδύσουν κάποιο χρόνο μαζί.

Ταύρος και Καρκίνος: Βαθιά αγάπη και αφοσίωση πηγάζουν από αυτή τη σχέση, καθώς και οι δύο προτιμούν μια σταθερή και αισθησιακή ερωτική σχέση. Τυχόν προβλήματα που μπορεί να προκύψουν, εύκολα μπορούν να ξεπεραστούν.

Ταύρος και Λέων: Ένα όμορφο ζευγάρι, είναι τόσο ερωτευμένοι μεταξύ τους, με μια βαθιά αγάπη. Αλλά θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσουν μαζί την πραγματικότητα της ζωής κι αυτό είναι πρόβλημα για μια μακροχρόνια σχέση.

Ταύρος και Παρθένος: Όταν αυτά τα δύο πρακτικά ζώδια βρεθούν, μαζί θα κινήσουν γη και ουρανό. Όσο περισσότερο χρονικό διάστημα είναι μαζί, τόσο πιο βαθιά ερωτευμένοι είναι.

Ταύρος και Ζυγός: Επειδή και οι δυο κυβερνώνται από την Αφροδίτη, αυτά τα ζώδια μοιράζονται έναν καρμικό δεσμό. Αυτή η σχέση μπορεί να ξεκινήσει με λίγα σκαμπανεβάσματα, αλλά σύντομα θα νιώσουν δεμένοι μεταξύ τους.

Ταύρος και Σκορπιός: Τα ετερώνυμα έλκονται, καθώς υπάρχει θέρμη συναισθημάτων, σεξουαλική χημεία και έντονο πάθος. Αλλά επειδή και οι δυο είναι ισχυρές προσωπικότητες, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αρκετές διενέξεις και ασυμφωνίες.

Ταύρος και Τοξότης: Ο Ταύρος θέλει δέσμευση ενώ ο Τοξότης είναι ελεύθερο πνεύμα, αλλά η έλξη μεταξύ τους είναι πολύ ισχυρή για να αφήσει ο ένας τον άλλον να φύγει. Αν το θέλουν και οι δυο μπορεί να βρεθεί τελικά μια συμβιβαστική λύση.

Ταύρος και Αιγόκερως: Ακόμα κι αν αυτή η σχέση στερείται πάθους, κερδίζει σε αφοσίωση, πίστη και δέσμευση. Καθώς και οι δυο είναι ζώδια της Γης καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο, αλλά μόνο αν υπάρχει ερωτική χημεία.

Ταύρος και Υδροχόος: Τίποτα δεν είναι αδύνατο με αυτό το ζευγάρι, αφού μαζί θα αποτελούν ένα δυναμικό ερωτικό δίδυμο. Αν μπορέσουν και οι δυο να χειριστούν τις αναπόφευκτες συγκρούσεις που θα προκύψουν, η σχέση μπορεί να διαρκέσει.

Ταύρος και Ιχθύς: Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας, οι αντίστοιχοι κυβερνήτες αυτών των ζωδίων, δημιουργούν μία πολύ ρομαντική και τρυφερή σχέση. Μαζί προσπαθούν για μια ευτυχισμένη σχέση, με τον καθένα να είναι η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής του άλλου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
18-04-2024 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms