Άρης τετράγωνο με Κρόνο: Ακαμψία και σκληρότητα.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
05
01
2015

Άρης τετράγωνο με Κρόνο: Ακαμψία και σκληρότητα.

Από την Λίλα Δασκαλάκη.


Τι σηματοδοτεί η όψη Άρη τετράγωνο με Κρόνο από τις 7 έως τις 21 Ιανουαρίου 2015;


 

Άρης τετράγωνο με Κρόνο, μία από τις πιο δύσκολες και σκληροπυρηνικές όψεις, θα λέγαμε, που η επιρροή της θα διαρκέσει από τις 7 έως τις 21 Ιανουαρίου 2015. Σε αδύναμη θέση και οι δύο πλανήτες. Αυτό σημαίνει πως στην προσπάθειά μας να επιβληθούμε στις καταστάσεις, θα βλέπουμε συνεχώς εμπόδια, με αποτέλεσμα να κάνουμε σπασμωδικές κινήσεις, για να καταλήγουμε τελικά σε δεδομένα αντίθετα από αυτά που προσδοκάμε. Ο Άρης στο εσωστρεφές ζώδιο του Ιχθύ δυσκολεύεται να εκφράσει τη δύναμη και την ορμή του, με αποτέλεσμα να ψάχνει διεξόδους, ακόμα και απαγορευτικούς, έως και επικίνδυνους πολλές φορές. Τα όρια στενεύουν, οι αντοχές δοκιμάζονται, μέχρι να φτάσουμε στα άκρα, για να εκφράσουμε έναν εαυτό σκληρό τόσο, ώστε ακόμα και εμείς οι ίδιοι να δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε τον τρόπο που λειτουργούμε.

Ο Άρης επιζητά τη λύση εδώ και τώρα. Ο Κρόνος καθυστερεί όσο γίνεται, προκειμένου το κάθε γεγονός να γίνει βίωμα, προκειμένου να μας εκπαιδεύσει και να μας συνετίσει. Και φτάνουμε στο σημείο να νιώθουμε εγκλωβισμένοι, αναζητώντας μάταια διέξοδο φυγής από την πραγματικότητα, που με κάθε τρόπο προσπαθεί να μας επιβάλλει ο Κρόνος.

Πολλά έχουμε να δούμε, να ακούσουμε και να βιώσουμε μέσα στο Γενάρη και σε κοινωνκοπολιτικό επίπεδο. Η όψη Άρη- Κρόνου μας στερεί το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής και μας εξαναγκάζει, θα λέγαμε, σε επιλογές και αποφάσεις στηριζόμενες σε μία στείρα λογική ή σε μία νοσηρή συναισθηματική κατάσταση, λόγω έντονης ανασφάλειας. Το σύστημα πιέζει προς μία κατεύθυνση χωρίς διέξοδο, χωρίς αλήθεια και δικαιοσύνη. Ο φόβος ως το πιο ισχυρό μέσον χειραγώγησης θα επικρατεί, με τρόπο όμως πολύ καλά επικαλυμμένο.

 

Ποια ζώδια θα επηρεαστούν κυρίως από αυτήν την όψη;Τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, Τοξότες Ιχθύες, Δίδυμοι και Παρθένοι, είναι αυτά που κυρίως θα επηρεαστούν από αυτή την όψη. Και ειδικότερα οι Τοξότες και οι Ιχθύες θα πρέπει να είναι πολύ καλά οχυρωμένοι στις όποιες προκλήσεις αλλά και επιθέσεις που θα δεχθούν. Περισσότερη προσοχή στα θέματα υγείας, στα ατυχήματα, και ιδιαίτερα εκείνοι που ασκούν χειρωνακτικές εργασίες. Το καλό αυτής της όψης όμως είναι ότι το απότομο φρένο που θα μας επιβάλλει είναι για να μπορέσουμε να επανεξετάσουμε τα πράγματα, και ακόμα και αν χρειαστεί να ακινητοποιηθούμε για κάποιο διάστημα, πολύ γρήγορα θα καταλάβουμε πως αυτό λειτούργησε προς όφελός μας, για να αναγνωρίσουμε για μια ακόμα φορά, όπως λέει και ο λαός μας: «κάθε εμπόδιο για καλό».

 

 

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια από την όψη Άρης τετράγωνο με Κρόνο.ΚΡΙΟΣ

Το παρασκήνιο βρίσκει πρόσφορο έδαφος αυτή την εποχή, ίσως γιατί εδώ και αρκετό καιρό τώρα, έχετε μπει σε ανάλογες διαδικασίες, μέσα από την τάση που σας διακατέχει να τρυπώνετε στη ζωή των άλλων. Ακόμα και αν έχετε πολύ ισχυρά επιχειρήματα, τέτοια ώστε να σας κάνουν να λειτουργείτε πλάγια και με μυστικοπάθεια, να ξέρετε πως άλλα έχετε ανάγκη τώρα, προκειμένου να αισθανθείτε απελευθερωμένοι. Προσοχή σε ό, τι αφορά θέματα που αφορούν δοσοληψίες με το δημόσιο, μην αναβάλλετε κάποιες διαδικασίες, γιατί μετά θα τις βρείτε μπροστά σας τις όποιες εκκρεμότητες, και αυτό σίγουρα θα σας αποδιοργανώσει. Η όψη Άρη-Κρόνου δεν σας επηρεάζει άμεσα, αντίθετα σας βάζει στη διαδικασία να δείτε πιο σοβαρά κάποια πράγματα και να πάρετε την απόφαση να τα λύσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είστε από τους άμεσα βαλλόμενους αυτής της όψης. Επηρεάζεστε όμως, με τρόπο τέτοιο, που σας βάζει στη διαδικασία να σκύψετε πιο βαθιά στα προβλήματα που σας απασχολούν εδώ και πολύ καιρό. Κάποιες επιθυμίες, που μέχρι τώρα είχατε βρει τον τρόπο να τις βιώνετε από απόσταση, έρχονται πιο κοντά, ίσως γιατί καλείστε κάτι να τις κάνετε, είτε να πάρετε την απόφαση να τις αποτινάξετε από πάνω σας, είτε να συναισθανθείτε την ανάγκη σας να τις ακολουθήσετε. Μπορεί αυτές να σχετίζονται με υλικά αποκτήματα, μπορεί όμως και με συναισθηματικά. Το πιο πιθανό βέβαια είναι να λειτουργούν και τα δύο. Ακόμα και αν τα εμπόδια είναι πολλά, δεν θα πρέπει αυτό να σας ακινητοποιήσει. Να ξέρετε πως το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ


Προσοχή στις συνεργασίες σας, και γενικότερα στα επαγγελματικά σας. Οτιδήποτε νέο θέλετε να ξεκινήσετε, το πιο πιθανόν είναι να βρίσκει εμπόδια και απότομα να μπαίνει το φρένο. Μην πτοείστε όμως, προσωρινά είναι όλα αυτά. Έτσι κι αλλιώς, η χρονιά του 2015 σας χρωστάει αρκετά, και μέσα από νέες γνωριμίες θα καταφέρετε να κάνετε σημαντικά βήματα, μέχρι να μπορέσετε να φτάσετε στην υλοποίηση των στόχων σας. Μέχρι και τις 21 Ιανουαρίου, καλείστε να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί, κυρίως απέναντι σε άτομα που δεν έχουν δώσει και τα καλύτερα δείγματα στο παρελθόν. Μέσα από την ανάγκη σας να τρέχετε σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας, θα δυσκολευτείτε στις φάσεις όπου θα πρέπει απότομα να πατήσετε φρένο. Πολύ σύντομα όμως θα καταλάβετε πως για την προστασία σας και μόνο γίνονται κάποια πράγματα, μόνο και μόνο για να σας προφυλάξουν από τυχόν δυσάρεστες συνέπειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αναβολή αυτή την εποχή, να ξέρετε πως θα λειτουργήσει προς όφελός σας. Αυτό αφορά περισσότερο τις κινήσεις που θεωρείτε πως πρέπει να κάνετε, προκειμένου να επαναφέρετε τις ισορροπίες στη συναισθηματική σας ζωή. Περιμένετε, μέχρι ν’ αποφορτιστεί κάπως το κλίμα. Μέσα από τη βιασύνη και την ανασφάλειά σας να αποκαταστήσετε τα πράγματα, είναι πολύ πιθανόν να τα κάνετε ακόμα πιο δύσκολα από πριν. Η επικοινωνία θα σκοντάφτει σε εμπόδια και αυτό για την ψυχική σας κατάσταση θα λειτουργήσει αρνητικά. Περιμένετε να περάσει το δύσκολο διάστημα και μετά από μόνες τους θα εξομαλυνθούν οι καταστάσεις. Προς το παρόν, κοιτάξτε να διευθετήσετε ό, τι περνάει από το χέρι σας, και κυρίως θέματα πρακτικά.

ΛΕΩΝ


Το τετράγωνο Άρη-Κρόνου είναι πολύ πιθανόν να σας πιέσει σε ερωτικο-συναισθηματικό επίπεδο. Μπορεί απλά αυτό να σημαίνει πως το αίσθημα της μοναξιάς θα είναι πιο έντονο, από την άλλη όμως, πιθανόν να αναγνωρίσετε πως έχετε ανάγκη αυτή την εποχή να μείνετε λίγο μόνοι, προκειμένου να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας. Κάποιοι μπορεί και να λειτουργήσουν κάπως πιεστικά απέναντί σας, ζητώντας σας πράγματα στα οποία δεν έχετε την πρόθεση να ανταποκριθείτε. Σε κάποιες φάσεις όμως, ίσως και να εξαναγκαστείτε να ανταποκριθείτε στα θέλω των άλλων, μόνο και μόνο για να μην ανατρέψετε τις ισορροπίες. Μην πιέζετε τον εαυτό σας, αρκετή πίεση έχετε υποστεί τα τελευταία χρόνια. Βάλτε τις ανάγκες σας πάνω από τις ανάγκες των άλλων, ακόμα και αν αυτό σημάνει αποστασιοποίηση. Να ξέρετε όμως πως θα είναι προσωρινή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επαφή και η επικοινωνία με τους άλλους δυσκολεύει. Πολλές φορές θα αισθάνεστε ότι οι γύρω σας δεν σας ακούνε, παρότι τα επιχειρήματά σας θα είναι πολύ ισχυρά. Αυτό μπορεί και να έχει ως αποτέλεσμα το να επιδιώξετε να απομονωθείτε για κάποιο διάστημα. Μπορεί όμως και να το έχετε ανάγκη, και μετά από την έντονη κοινωνική δραστηριότητα, μέσα στο διάστημα που πέρασε. Περισσότερη προσοχή στην υγεία σας. Συναισθηματικά, είστε αρκετά ευάλωτοι αυτό τον καιρό, με αποτέλεσμα οι άμυνες πολλές φορές να υποχωρούν. Φροντίστε, με κάθε τρόπο, να περιφρουρήσετε τα ενεργειακά σας αποθέματα. Και αυτό κατά πρώτον σημαίνει να σταματήσετε να προσπαθείτε για το καλό των άλλων.

ΖΥΓΟΣ

Μέσα από την ανάγκη σας να κάνετε κάποιες αποκαλύψεις, προκειμένου να βάλετε κάποια πράγματα στη θέση τους, πολλές φορές θα πέφτετε σε τοίχο και αυτό μπορεί να σημαίνει την αδιαλλαξία κάποιων ανθρώπων. Μην αφήσετε όμως αυτό να σας αποδιοργανώσει και κοιτάξτε να δείτε κατάματα την αλήθεια, αυτήν που θέλει να σας πει, ότι δηλαδή θα πρέπει να πάψετε να στηρίζεστε στους άλλους και να κοιτάξετε με κάθε τρόπο να πατήσετε στα πόδια σας. Μέσα από την τάση που σας διακατέχει να δημιουργείτε σχέσεις εξάρτησης, δυσκολεύεστε να πάρετε το μήνυμα που ξεκάθαρα σας δίνουν αυτή την εποχή τα γεγονότα. Μη θεωρείτε όμως πως αυτή η δυσκολία στην επαφή και στην επικοινωνία θα κρατήσει για πολύ. Προσωρινά είναι όλα, θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί, σε περίπτωση που αυτή η εποχή σας βρίσκει εκτός τόπου διαμονής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα έχω σας, σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο, διακυβεύονται, και αυτό στην περίπτωσή σας σημαίνει ότι κάποια εμπόδια έρχονται να ανακόψουν την πορεία σας, εκεί που θεωρούσατε ότι όλα έχουν με κάποιο τρόπο πάρει το δρόμο τους. Δεν σας επηρεάζει άμεσα αυτή η όψη. Ακόμα και αν κάποια εμπόδια ανακόψουν την πορεία σας, είναι για να μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα προκειμένου να μπορέσετε να κάνετε τα επόμενα και σημαντικότερα βήματα. Έτσι κι αλλιώς, ο δρόμος πια είναι ελεύθερος, καλείστε όμως ακόμα να είστε προσεκτικοί, και περισσότερο αυτό αφορά τον τομέα των ερωτικο-συναισθηματικών σας. Μη βιαστείτε να επενδύσετε σε πρόσωπα που ακόμα δεν έχουν δώσει τα απαραίτητα δείγματα. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας περισσότερο, γιατί η λογική δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος αυτή την εποχή για σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ειδικά εσείς οι Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, καλείστε να είστε σε επιφυλακή. Τα θέλω σας προσκρούουν σε εμπόδια, κάτι που σας κάνει να χάνετε την ψυχραιμία σας, με αποτέλεσμα σε κάποιες περιπτώσεις να κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Η αντίσταση είναι ο χειρότερος σύμβουλος για σας αυτή την εποχή. Όσο αντιστέκεστε, τόσο τα εμπόδια μεγαλώνουν, όπως επίσης και το χάσμα ανάμεσα σ’ εσάς και το άμεσο οικογενειακό σας περιβάλλον. Αφήστε να περάσει η επιρροή της όψης και μετά έχετε όλο το χρόνο που χρειάζεστε για να εκφράσετε και να θέσετε σε εφαρμογή τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Περισσότερη προσοχή στην υγεία σας και κοιτάξτε με κάθε τρόπο να έχετε πυξίδα, γιατί η τάση του να χάνετε τον προσανατολισμό σας, σας διακατέχει μέχρι τις 21 του Γενάρη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέσα από κάποιες –ασήμαντες στην αρχή– αφορμές, μπαίνετε σε μία διαδικασία εσωτερικής σύγκρουσης, που όμως κάποια στιγμή αρχίζει να εκδηλώνεται προς το περιβάλλον σας, μέσα από επικριτική συμπεριφορά και σκληρότητα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να απομακρύνετε κάποια άτομα που παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας αυτό το διάστημα, και ίσως να χρειαστεί να κάνετε αρκετή προσπάθεια, προκειμένου να μπορέσετε να ξαναβρείτε τις ισορροπίες σας. Η καλύτερη συμβουλή για σας θα ήταν να πάρετε απόσταση ασφαλείας, μέχρι να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας κάποια πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι να αναγνωρίσετε την πραγματική αιτία της έντασης. Εάν το καταφέρετε, τότε θα μπορέστε να ηρεμήσετε και να ξανανιώσετε ασφαλείς και ισορροπημένοι συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσείς οι Υδροχόοι βρίσκεστε αρκετά μακριά από την ένταση που προκαλεί αυτή η όψη. Έχετε βρει τον τρόπο να πάρετε απόσταση, και ειδικά τώρα μετά το τέλος της διέλευσης του Άρη από το ζώδιό σας. Κάποια σχετική πίεση, μέσα από τα οικονομικά σας, βιώνετε αυτή την περίοδο της όψης, όλα όμως τώρα έχετε πια έναν διαφορετικό τρόπο να τα διαχειρίζεστε. Γι’ αυτό και πολύ δύσκολα μπορεί να σας πτοήσει η οποιαδήποτε κατάσταση, και μετά τις δοκιμασίες των τελευταίων δυόμιση ετών. Μην προβείτε όμως σε σημαντικές κινήσεις οικονομικές, είτε αυτό αφορά αγορές, είτε κάποιες πιθανόν επενδύσεις. Αφήστε τα πιο σημαντικά για αργότερα, και ειδικότερα από τις 15 του Φεβρουαρίου και μετά. Δώστε μεγαλύτερο βάρος τώρα στη συναισθηματική σας ζωή, ακόμα και αν αυτό σημαίνει απελευθέρωση από κάποιες νοσηρές καταστάσεις.

ΙΧΘΥΣ


Είστε το μάτι του κυκλώνα, ευτυχώς όμως που ξέρετε να κολυμπάτε καλά, ακόμα και σε άγνωστα νερά. Ο Κρόνος όμως σας παρασύρει σε βραχώδη σημεία, και αυτό στην περίπτωσή σας σημαίνει πως καλείστε να δείτε και να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα χωρίς φόβο και πάθος, αφού αυτό είναι και το μάθημα της εκπαίδευσης στην οποία θέλει ο Κρόνος να σας υποβάλλει. Κάποια εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα σας κάνουν να χάνετε την ψυχραιμία σας και να αναζητάτε ευθύνες οπουδήποτε αλλού, εκτός από τον εαυτό σας. Αυτό που περισσότερο σας ζορίζει είναι η αίσθηση ότι είστε μόνοι σας. Αυτό όμως είναι κάτι υποκειμενικό και αν θα κοιτάξετε με καθαρή ματιά γύρω σας, θα δείτε πως υπάρχουν άνθρωποι που προτίθενται να σας στηρίξουν, είτε ηθικά, είτε υλικά. Αφήστε τα μεγάλα σχέδια για αργότερα, και κοιτάξτε τώρα να λύσετε τα θέματα που άμεσα σας απασχολούν.

 

Διαβάστε επίσης:


 

 

 


 

Ημερομηνία Τροποποίησης:
05-01-2015 17:17
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms