Κρόνος, το μεγάλο καρμικό μάθημα. Τι θα σημάνει το πέρασμά του στον Τοξότη για το κάθε ζώδιο;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
02
01
2015

Κρόνος, το μεγάλο καρμικό μάθημα. Τι θα σημάνει το πέρασμά του στον Τοξότη για το κάθε ζώδιο;

Από την Λίλα Δασκαλάκη.

 

Τι θα σημάνει το πέρασμά του Κρόνου στον Τοξότη για το κάθε ζώδιο;Kρόνος, ο μεγάλος δάσκαλος. Όχι όμως με τρόπο θεωρητικό, αλλά με τρόπο βιωματικό. Η γνώση περνάει μέσα από την εμπειρία. Μέσα από το μάθημα που στις περισσότερες περιπτώσεις γίνεται πάθημα, προκειμένου να εμπεδώσουμε τα λάθη και τις παραλείψεις μας, έτσι ώστε πιο δυνατοί, αλλά και περισσότερο σοφοί, να προχωρήσουμε στη ζωή μας.

Ο πλανήτης που κατέχει τη μεγαλύτερη εξουσία στο υλικό πεδίο, κάθε επτά χρόνια, ασκεί επιρροή στο κάθε ζώδιο, είτε μέσα από όψη συνόδου, είτε μέσα από όψεις αντίθεσης και τετραγώνου. Οι πιο δύσκολες όψεις στην αστρολογία, αφού καλούμαστε να διαχειριστούμε ενέργειες πολύ δυνατές, τέτοιες ώστε να έρθουμε αντιμέτωποι με τα όριά μας, για ένα και μόνο λόγο. Για να μπορέσουμε να τα υπερβούμε και να στοχεύσουμε σε ακόμα πιο δύσκολα πράγματα.

Ο Κρόνος όμως δεν είναι μόνο ο αυστηρός κριτής, ο τιμωρός. Είναι αυτός ο πλανήτης που κάθε εφτά χρόνια έρχεται να αποδώσει δικαιοσύνη και να δημιουργήσει τις συνθήκες εκείνες, ώστε να πάρει ο καθένας αυτό που δικαιούται. Είναι αυτός που επιβραβεύει, δικαιώνει, αυτός που θα σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις όλα όσα χρειάζονται, προκειμένου θα εκταμιεύσεις το μόχθο σου.

Το πέρασμά του από τον Σκορπιό στον Τοξότη, σίγουρα θα διαφοροποιήσει αισθητά τα πράγματα σε προσωπικό, αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο. Παρότι η θέση του για τα επόμενα περίπου 2,5 χρόνια στο πύρινο ζώδιο του Τοξότη δεν είναι ιδιαίτερα προσφιλής γι’ αυτόν, δεν θα λειτουργήσει τόσο σκληροπυρηνικά όπως στην προηγούμενη διέλευσή του στο Σκορπιό. Σ’ αυτό το ζώδιο, θα πρέπει να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο για να έρθει η αλλαγή, και η πιο σωστή ίσως λέξη, η αναγέννηση, ιδίως σε θέματα που σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα. Στο πύρινο ζώδιο του Τοξότη, στο ζώδιο που σχετίζεται εκτός των άλλων και με το νόμο, γκρεμίζονται τα θεμέλια και οι αξίες, προκειμένου να μπουν τα πράγματα σε νέα βάση. Το σύστημα πιέζει σε ό, τι αφορά τα νομοτυπικά θέματα με το δημόσιο και η επικοινωνία ανάμεσα στους ανθρώπους δυσκολεύει ακόμα περισσότερο.


 Διαβάστε επίσης:

Κρόνος στον Τοξότη: Η αλήθεια θα σε απελευθερώσει.Κάθε φορά που ο Κρόνος δημιουργεί όψη με τον Ήλιο μας, έχουμε να πάρουμε και κάποιο μάθημα. Ποιο θα μπορούσε να είναι το μήνυμα για το κάθε ζώδιο; Σε ποιόν τομέα θα ασκήσει επιρροή;ΚΡΙΟΣ

Φιλικές οι διαθέσεις του Κρόνου απέναντί σας, και για τα επόμενα περίπου 2,5 χρόνια. Στον τομέα που αφορά τον έρωτα, τα παιδιά, τη δημιουργία θα βρίσκεται, για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε καινούργιες βάσεις. Να σταθεροποιήσει τις σχέσεις σας, και δη την προσωπική, να σας δείξει τρόπους να αναπτύξετε την επικοινωνία που έχετε ανάγκη με τα παιδιά σας και στην περίπτωση που είστε γονείς, να σας φέρει σ’ επαφή με τους ανθρώπους εκείνους που πρέπει, προκειμένου να λειτουργήσουν υποστηρικτικά για σας, ώστε να καταφέρετε να φέρετε εις πέρας σημαντικά πράγματα. Από τους ευνοημένους του Κρόνου, εσείς οι Κριοί, μη θεωρήσετε όμως πως θα σας το κάνει και τόσο εύκολο το παιχνίδι. Θα σας βάλει στη διαδικασία να αποδείξετε ότι είστε αντάξιοι της βοήθειας που προτίθεται να σας προσφέρει, μέσα από τη δουλειά και το μόχθο που θα πρέπει να καταβάλλετε. Σημασία όμως έχει το αποτέλεσμα. Και στη δική σας περίπτωση, είναι δεδομένο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορείτε να πάρετε βαθιές ανάσες, αφού ο Κρόνος από το Σκορπιό που εδώ και 2,5 χρόνια περίπου σας έφερε αντιμέτωπους με όριά σας, σας αποχαιρετά και σας αφήνει ελεύθερους να προχωρήσετε στη ζωή σας. Στον οίκο των οικονομικών σας θα βρίσκεται ο Κρόνος, όχι όμως με σκοπό να σας αποδυναμώσει αλλά να σας βάλει στη διαδικασία να βρείτε τρόπους και λύσεις, προκειμένου πιο δυνατοί επαγγελματικά να σταθείτε στα πόδια σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αναλάβουν νέες ευθύνες στον τομέα της εργασίας, αφού ήρθε πια η ώρα να αναγνωριστούν οι προσπάθειες που καταβάλλατε τα τελευταία χρόνια. Με μεγαλύτερη υπευθυνότητα καλείστε να λειτουργήσετε και στον τομέα της υγείας, υιοθετώντας πιο υγιείς συνήθειες, και για σας που δεν έχετε πάρει ακόμα την απόφαση να μπείτε σε κάποια αθλητική δραστηριότητα, μάλλον ήρθε η ώρα να εντάξετε την άσκηση στην καθημερινότητά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι άλλοι θα λειτουργήσουν για σας, ως το πιο ισχυρό πεδίο εκπαίδευσής σας για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Και αυτό περισσότερο αφορά το περιβάλλον των συνεργασιών σας, αλλά και του γάμου. Ο Κρόνος έρχεται για να σας φέρει αντιμέτωπους με κάποιες αλήθειες, τις οποίες δεν θέλατε να δείτε όλα αυτά τα προηγούμενα χρόνια. Τα μεγαλύτερα ξεκαθαρίσματα των τελευταίων επτά ετών θα γίνουν στη ζωή σας, να ξέρετε όμως ότι κάτι τέτοιο κρίνεται σκόπιμο, προκειμένου να μπορέσετε να αναβαθμίσετε την προσωπική, την επαγγελματική, αλλά και την κοινωνική σας ζωή. Μπορεί μέσα από τις πιέσεις που θα δεχθείτε να αισθάνεστε ότι ξεπερνάτε πολλές φορές τα όριά σας, προς μεγάλη σας έκπληξη όμως, θα αναγνωρίσετε ότι διαθέτετε πολύ μεγαλύτερες δυνάμεις από αυτές που νομίζατε. Και μην ξεχνάτε πως είστε αέρας, που σημαίνει πως ανά πάσα στιγμή ξέρετε να απομακρύνεστε από τις κακοτοπιές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Κρόνος θα περάσει μέσα στα επόμενα χρόνια από τον τομέα των επαγγελματικών σας, για να σας υποδείξει νέες λύσεις και τρόπους προκειμένου να ελιχθείτε καλύτερα και να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Μη θεωρείτε όμως πως όλα αυτά θα γίνουν με τρόπο εύκολο κι απλά. Θα σας δίνει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε, μόνο που θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα για να τις αντιλαμβάνεστε. Καλείστε, επίσης, να βάλετε πρόγραμμα στην καθημερινότητά σας, έτσι ώστε με οργάνωση και μεθοδικότητα να πετύχετε τα σχέδιά σας. Μετά από τα δύο τελευταία χρόνια χαλαρότητας του Δία, έρχεται η ώρα να ξαναβάλετε λίγο τα κεφάλια μέσα, αξιοποιώντας τις επαφές σας, τις γνώσεις σας και τις δυνάμεις που κρύβετε μέσα σας. Και το πιο σημαντικό ακόμα, το χρόνο σας. Ειδικά στην περίπτωσή σας, ο χρόνος θα είναι χρήμα. Φροντίστε, λοιπόν, να μην τον σπαταλήσετε άσκοπα.

ΛΕΩΝ

Σύμμαχός σας ο Κρόνος για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Τι άλλο θα θέλατε για να μπορέσετε επιτέλους να σταθείτε στα πόδια σας και να δείτε τα αποτελέσματα του μόχθου σας να υλοποιούνται. Στον τομέα των ερωτικών, των παιδιών και της δημιουργίας, θα βρίσκεται ο Κρόνος. Παρότι θα έρχονται στιγμές όπου θα σας βάζει να παίζετε σε πιο δύσκολη πίστα, να ξέρετε όμως πως έρχεται για να σταθεροποιήσει καταστάσεις. Αυτά που θα σας φέρει ο Δίας δεν κινδυνεύετε να τα χάσετε. Αντίθετα θα έχουν διάρκεια στο χρόνο. Είτε αυτά αφορούν το συναισθηματικό τομέα, είτε ικανοποιήσεις μέσα από τον τομέα των παιδιών. Όλες αυτές οι δοκιμασίες των τελευταίων ετών, με τη βοήθεια του Κρόνου, γίνονται πράξη και αποτέλεσμα, μέσα από όλα αυτά που έχετε ανάγκη, προκειμένου να μπει η ζωή σας σε μία διαφορετική πια τροχιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Από τον τομέα της οικογένειας έρχονται τα μαθήματα. Κυρίως αυτά που δεν εμπεδώσατε τα τελευταία χρόνια. Η διάθεσή σας να προσφέρετε, -κυρίως όταν αυτό γίνεται μέσα από τα πρέπει- φρενάρεται από τον Κρόνο, για να μπορέσετε επιτέλους να αναγνωρίσετε ότι ο καθένας πρέπει να παίρνει αυτό που δικαιούται, και σύμφωνα με αυτά που έχει καταθέσει. Εσείς που διαθέτετε προσωπική επιχείρηση, καλό θα είναι να είστε πολύ προσεκτικοί και ειδικότερα όταν πρόκειται να κάνετε κάποια ανοίγματα. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε ότι η εποχή που μόλις τώρα ξεκινάει για σας δεν είναι εποχή θερισμού αλλά σποράς. Όσο περισσότερα σπείρετε, τόσο περισσότερα θα θερίσετε, από του χρόνου τέτοια εποχή και μετά. Με μικρά και συνετά βήματα θα προχωράτε. Τις μεγάλες ταχύτητες, αφήστε τις για αργότερα.

ΖΥΓΟΣ

Στον τομέα που αφορά τις μετακινήσεις, την επικοινωνία, τους συγγενείς, έρχεται ο Κρόνος να εγκατασταθεί για τα επόμενα 2,5 χρόνια περίπου. Πιθανόν οι συνθήκες να μην είναι τόσο, όσο θα θέλατε, ελαστικές, προκειμένου να μπορείτε με ευκολία να ελίσσεστε σε αυτούς τους τομείς. Παρ’ όλα αυτά όμως, θεωρείστε από τους ευνοημένους του Κρόνου. Σας βάζει στη διαδικασία να σκεφτείτε πολύ σοβαρά κάποια πράγματα και σε σχέση με κάποιες αλλαγές που καλείστε να κάνετε. Κλείνετε κάποιες πόρτες επικοινωνίας, προκειμένου να ανοίξουν κάποιες άλλες, ακόμα πιο σημαντικές που θα σας οδηγήσουν κατ’ ευθείαν στους στόχους σας. Κάποιοι από εσάς, πιθανόν να πρέπει να σκεφτούν το θέμα της μετακίνησης, και μπορεί αυτό να σχετίζεται και με το εξωτερικό. Ακόμα και αν θα δυσκολευτείτε στο να πάρετε κάποιες αποφάσεις, να ξέρετε πως θα λειτουργήσουν προς όφελός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιτέλους ο Κρόνος σας αποχαιρέτησε, αυτό βέβαια δεν αφορά εσάς τους Σκορπιούς του τελευταίου δεκαημέρου, αφού από τον Ιούνιο μέχρι και τα μέσα του Σεπτέμβρη του 2015, περνάει και πάλι πάνω από τον Ήλιο σας για να κάνει τα τελευταία ξεκαθαρίσματα. Στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι πέρασε και αυτό σημαίνει πως το θέμα το οικονομικό μπαίνει σε άλλη βάση. Και λογικό είναι αφού οι παλιές γκρεμίστηκαν, και έρχονται νέα δεδομένα τώρα να διαμορφώσουν μια διαφορετική οικονομική κατάσταση. Και σε συναισθηματικό όμως επίπεδο, τα πράγματα τείνουν προς μία διαφορετική κατεύθυνση. Παρότι ο Κρόνος, όπου και αν βρίσκεται, μας διακατέχει με το αίσθημα του ανικανοποίητου, στη δική σας περίπτωση διαμορφώνει με τέτοιο τρόπο τις συνθήκες, ώστε να αισθανθείτε ασφάλεια και σιγουριά μέσα από τα κεκτημένα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μαθημένοι στις μεγάλες ταχύτητες, έρχεται ο Κρόνος τώρα, και για τα επόμενα δυόμιση χρόνια, για να σας πάρει από εκεί που βρίσκεστε και να σας πάει κάπου αλλού. Μπορεί το ταξίδι να είναι περιπετειώδες, με πολλές πιέσεις και απρόοπτα, το αποτέλεσμα όμως θα είναι προς όφελός σας, αφού σαν ένας άλλος Οδυσσέας θα έχετε πάρει πολλή γνώση και σοφία, μέχρι να φτάσετε στην Ιθάκη σας. Στον οίκο του «εγώ» και της προσωπικότητας σας δοκιμάζει ο Κρόνος. Μαθημένοι στο να κινείστε σε φαρδιούς δρόμους, να εκφράζετε με ευκολία τα θέλω σας, τώρα μπαίνετε σ’ ένα στενό μονοπάτι διαδρομής, ίσως γιατί ήρθε η ώρα να αναγνωρίσετε που βρίσκεστε και γιατί και, το πιο σημαντικό ακόμα, με ποιους συμπορεύεστε, και αν όντως κάποιοι άνθρωποι θα πρέπει να εξακολουθούν ακόμα να βρίσκονται στη ζωή σας. Μεγάλα ξεκαθαρίσματα, παράλληλα όμως και πολύτιμη εκπαίδευση ζωής σας δίνει ο Κρόνος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Κρόνος στο δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας βάζει στη διαδικασία να ψάξετε πολύ βαθιά μέσα σας, προκειμένου να βρείτε την άκρη σε θέματα για τα οποία δεν έχετε ακόμα καταφέρει να βρείτε λύσεις. Θέματα που αφορούν το εξωτερικό, το δημόσιο ή μπορεί ακόμα αυτή η θέση για σας να σημαίνει μεγάλη μετατόπιση, όσον αφορά τις αξίες σας και τον τρόπο μέσα από τον οποίο φιλοσοφικά προσεγγίζετε τη ζωή. Με περισσότερη σύνεση και υπευθυνότητα, σας καλεί να δείτε κάποια θέματα υγείας που πιθανόν σας απασχολούν, στην περίπτωσή σας όμως αυτό σημαίνει πως ανακαλύπτετε τρόπους θεραπείας, προκειμένου μια για πάντα να ξεπεράσετε κάποια προβλήματα. Αυτό δεν αφορά μόνον τη σωματική σας υγεία, αλλά και την ψυχική, αφού καταφέρνετε μέσα στα 2,5 χρόνια που ακολουθούν να βρείτε τις ψυχικές σας ισορροπίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ξεπερνώντας το αίσθημα της ματαιότητας, αποφασίζετε με τη βοήθεια του Κρόνου να μπείτε πιο δυναμικά στο παιχνίδι, θέτοντας νέους στόχους, για τους οποίους όμως εκ των προτέρων έχετε τα εχέγγυα της υλοποίησης. Το φιλικό περιβάλλον σας λειτουργεί πολύ υποστηρικτικά για σας, έχοντας όμως κάνει τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα τον προηγούμενο χρόνο, με αποτέλεσμα η επικοινωνία με τους ανθρώπους που βρίσκονται τώρα πια στη ζωή σας να είναι ουσιαστική. Το καλό στην περίπτωσή σας είναι πως δεν έχετε να πάρετε άλλα μαθήματα από τον Κρόνο, τουλάχιστον για τα επόμενα επτά χρόνια. Αρκετά δοκιμαστήκατε. Το μόνο είναι ότι σας καλεί να βγείτε από τη θεωρία και να περάσετε στην πράξη. Μέσα στα επόμενα 2,5 χρόνια, θα κληθείτε να αποδείξετε, στον εαυτό σας κυρίως, πόσα μπορείτε να υλοποιήσετε.

ΙΧΘΥΣ

Στον τομέα της επαγγελματικής και κοινωνικής σας ζωής θα εγκατασταθεί ο Κρόνος, για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Πολύ πιθανόν επίσης, να τεθούν θέματα οικογένειας και ακίνητης περιουσίας. Ανήκετε στην ομάδα των μεταβλητών. Αυτό σημαίνει ότι ο Κρόνος θα δοκιμάσει τις αντοχές σας, και ειδικότερα εσάς που έχετε αποφασίσει να προχωρήσετε ,έχοντας θέσει υψηλούς στόχους. «Τα αγαθά κόποις κτώνται». Και αυτό είναι και το μάθημα που έρχεται ο Κρόνος να σας μάθει, γιατί μάλλον τεμπελιάσατε τα τελευταία χρόνια. Το πιο δύσκολο όμως για σας είναι ότι ο Κρόνος, θέλετε δεν θέλετε, σας φέρνει αντιμέτωπους με την πραγματικότητα, στερώντας σας τις διεξόδους φυγής μέσα από τις οποίες είχατε μάθει να δραπετεύετε. Κρίνεται απαραίτητο όμως κάτι τέτοιο, αφού για να μπορέσετε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, θα πρέπει να γειωθείτε και να είστε μέσα στην πραγματικότητά σας. Διαβάστε επίσης:

Κρόνος στον Τοξότη: Η αλήθεια θα σε απελευθερώσει.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
02-01-2015 15:13
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta