Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.
Βαθμολόγησε
13
12
2019

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.

Σμάρω Σωτηράκη

Η νέα χρονιά επιφυλάσσει εκπλήξεις, ανατροπές αλλά και θετικές ευκαιρίες για κάποια ζώδια. Κάποια ζώδια ίσως να νιώσουν ότι το νέο έτος ξεκινά πιεστικά όμως θα αποζημιωθούν στη συνέχεια. Πως θα είναι το κάθε ζώδιο το 2020; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντάει μέσα από το video της με τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020 ανά ζώδιο. Διαβάστε τις ετήσιες αστρολογικές αισθηματικές προβλέψεις στο Ζώδια 2020!

 

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη

 

Το πολύφημο 2020 είναι το επόμενο βήμα μας! Είμαστε στο κατώφλι του και ήδη είναι πάρα πολλά αυτά που έχουν λεχθεί, είναι πολλά αυτά που έχουν δημιουργήσει ένα κύμα ανησυχίας, τόσο εξ’ αιτίας των σπάνιων αστρολογικών φαινομένων όσο και εξ’ αιτίας ειδήσεων που προκαλούν φόβο και αγωνία. Ωστόσο, πού τελειώνει η αλήθεια και πού αρχίζει η υπερβολή; Το 2020 έρχεται για να μας βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι ή για να μας ευεργετήσει; Πού βρίσκεται η αλήθεια; Κάπου στη μέση;

Το απολύτως βέβαιο είναι ότι το 2020 δεν θα βαρεθούμε. Ουσιαστικά, αυτή την χρονιά με τα τόσο σπουδαία αστρολογικά φαινόμενα, θα την χαρακτήριζα ως χρονιά που σηματοδοτεί τη μετάβαση προς μία άλλη κοινωνικοπολιτική τάξη πραγμάτων. Απ’ ότι φαίνεται οι αλλαγές που θα στιγματίσουν οι συνοδικοί κύκλοι του 2020, θα φέρουν πολύ σημαντικές εξελίξεις στην διεθνή οικονομία, στις συμμαχίες, ακόμη και στον τρόπο διακυβέρνησης που, πλέον, απέχει από το να αφορά στην κυβέρνηση κάθε κράτους και σαφέστατα τείνει να είναι «γραμμή» πλεύσης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τα σημαντικότερα αστρολογικά γεγονότα της χρονιάς επηρεάζουν τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως). Ωστόσο, πρέπει όλοι μας να προσέχουμε τις κινήσεις μας καθώς στους προσωπικούς μας χάρτες υπάρχει όλος ο ζωδιακός κύκλος και κάποιοι τομείς της ζωής μας συνδέονται με τα παρορμητικά ζώδια. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί αλλά όχι παρορμητικοί, έτοιμοι για αλλαγές αλλά όχι με τη διάθεση να τα παρατάμε στην πρώτη δυσκολία, έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη μας τόσο και τα καλώς όσο και για τα κακώς κείμενα της ζωής μας, έτοιμοι να κάνουμε την αυτοκριτική μας όπου και όταν χρειάζεται.

Οι εκλείψεις που πραγματοποιούνται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, επηρεάζουν κυρίως τα μεταβλητά ζώδια και τους τομείς του χάρτη μας που συνδέονται με τα μεταβλητά (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). Αλλάζουν πολλά στην καθημερινότητά μας αλλά πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στον τρόπο που επικοινωνούμε, στο πώς ανταλλάσσουμε τις πληροφορίες μας, ποιους εμπιστευόμαστε.

Φίλες και φίλοι μου σας θυμίζω ότι θα σας δίνουμε εκτενείς αναλύσεις για κάθε αστρολογικό γεγονός, οπότε θα είστε κατάλληλα πληροφορημένοι, τη στιγμή που πρέπει.

Σας εύχομαι να έχετε μια λαμπρή χρονιά με πολλές χαρές, υγεία, ευημερία, ευτυχία, αγάπη, πολλή αγάπη!!!

Σμάρω

Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ/SUBCRIBE στο κανάλι μας στο youtube για να βλέπεις πρώτος όλα τα Video της Σμάρω Σωτηράκη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
13-12-2019 11:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ