Quantcast
Αστρολογικό Ταρώ: Οι σχέσεις και τα αισθηματικά των ζωδίων το 2020.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
12
12
2019

Αστρολογικό Ταρώ: Οι σχέσεις και τα αισθηματικά των ζωδίων το 2020.

Χλόη Ευθυμίου

Η Χλόη Ευθυμίου μελέτησε για εσάς για το πώς θα είναι η νέα χρόνια στα αισθηματικά σας. Διαβάστε τις αισθηματικές προβλέψεις Ταρώ για το 2020 και μάθετε πως θα είναι το νέο έτος ανάλογα με το ζώδιό σας. Διαβάστε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις στο Ζώδια 2020!

 

Οι προβλέψεις του αστρολογικού ταρώ το 2020

 

Γενική κάρτα για το 2020 - ΕΡΑΣΤΕΣ

Έντονες θα είναι οι αισθηματικές εξελίξεις μέσα στο 2020, οι συμπτώσεις και οι συγκυρίες δεν αποκλείεται να αποδειχτούν καρμικές. Τα γεγονότα θα φέρουν εκπλήξεις, ίσως να αλλάξουν οι συναισθηματικές κατευθύνσεις, κάποιοι θα ερωτευτούν και μάλιστα παράφορα. Οι αποφάσεις θα είναι άμεσες, οι σχέσεις θα προχωρήσουν με έντονο συναισθηματισμό, δεν θα λείψουν και οι περιπτώσεις που η συγκατοίκηση ή η δέσμευση θα γίνει σε γρήγορο ρυθμό. Οι νέες γνωριμίες θα είναι αρκετές και θα έχουν καθοριστική εξέλιξη, πολλοί θα είναι αυτοί που θα βρουν το άλλο τους μισό, δεν θα υπάρχει κανένας λόγος να δοθεί παράταση στη μοναχικότητα ή στην εργένικη ζωή. Μέσα στο νέο έτος προμηνύονται έρωτες γνωριμίες γάμοι και επισημοποιήσεις, στις περιπτώσεις που τα αισθήματα είναι δυνατά και αμοιβαία οι επανασυνδέσεις θα έχουν μόνιμο αποτέλεσμα. Οι κλειστοί χαρακτήρες θα έχετε την ευκαιρία να ανοιχτείτε και να εκδηλωθείτε, προχωρήστε στις προσεγγίσεις σας θα βρείτε το έδαφος ιδιαιτέρως πρόσφορο.

Διαβάστε παρακάτω πως το αστρολογικό ταρώ θα επηρεάσει το ζώδιο σας:

ΚΡΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ - ΑΣΤΕΡΙ

Η κάρτα Αστέρι συμβολίζει την ελπίδα, τη θετική απρόοπτη εξέλιξη, και την ουσιαστική αλλαγή που θα ωθήσει τις καταστάσεις σε μία άκρως ανανεωτική κατάληξη. Ουσιαστικά λέει σε εσάς τους Κριούς να μην χάσετε την αισιοδοξία σας, ανακτήστε τις δυνάμεις σας, μείνετε πιστοί στις επιθυμίες και στους στόχους σας. Φέτος θα καταφέρετε να φτάσετε στο προσδοκώμενο σημείο, τα γεγονότα θα είναι υποστηριχτικά. Εντείνετε τις προσπάθειες σας, προχωρήστε στις προσεγγίσεις σας, δείξτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει τι ακριβώς αισθάνεστε και ποιες είναι οι βλέψεις που διατηρείτε. Η νέα χρονιά θα είναι ευνοϊκή για εσάς, ότι είναι να κάνετε θα πρέπει να το κάνετε με αμεσότητα.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ: Για εσάς που είστε ήδη σε σχέση έρχονται αποκαλυπτικές εξομολογήσεις, ουσιαστικές δηλώσεις, καθώς και προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τον δεσμό σας ένα βήμα παρακάτω. Αν υπήρχαν εμπόδια για συγκατοίκηση ή επισημοποίηση τώρα φεύγουν οι δυσκολίες, ανοίγει ο δρόμος, στο χέρι σας θα είναι να δρομολογηθεί το μέλλον σας. Οι απογοητευμένοι που το ταίρι σας ίσως να σας μπέρδεψε ή να σας προκάλεσε κάποιο είδος άρνησης, τώρα θα διαφοροποιηθούν οι καταστάσεις, θα έχετε τη θέληση και τη δυνατότητα να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Μέσα στο νέο έτος θα δείτε πως οι υποθέσεις θα πάρουν θετική τροπή, θα αναπτερωθούν τα αισθήματα, θα παρθούν ριζικές αποφάσεις ένωσης ίσως και γάμου.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ: Αλλάζει το τοπίο για εσάς τους ελεύθερους, η κάρτα Αστέρι προμηνύει μια νέα αρχή, μια νέα σχέση. Οι απογοητευμένοι θα καταφέρετε να βγείτε από τις ανασταλτικές ή σκοτεινές σκέψεις, οι ευκαιρίες θα είναι απρόοπτες, δεν θα λείψουν οι περιπτώσεις που θα καταφέρετε να ενθουσιαστείτε. Θα βρεθεί το πρόσωπο που θα καταφέρει να σας εντυπωσιάσει και να αλλάξει τελείως τις διαθέσεις σας. Κάποιοι δεν αποκλείεται να επανασυνδεθείτε με πρόσωπο που ναι μεν στο παρελθόν είχατε χωρίσει, ωστόσο τα αισθήματα ποτέ δεν κατάφεραν να σβήσουν. Εσείς που αναζητάτε ένα καινούργιο ταίρι θα βρείτε την ευκαιρία μπροστά σας, οι γνωριμίες θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχτούν γρήγορα και θετικά, εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

ΚΑΡΤΑ - ΜΑΓΟΣ

Η Αλχημεία θα είναι αυτή που θα φέρει την επιτυχία στην αισθηματική σας ζωή, ο Μάγος έρχεται να σας πει πως το σωστό αποτέλεσμα θα έρθει από τον σωστό συνδυασμό. Εσείς οι Ταύροι καλείστε να εξισορροπήσετε λογική με αίσθημα, ενθουσιασμό με ωριμότητα, και δραστικότητα με αυτοσυγκράτηση. Αυτό που θα πράξετε ή θα πείτε θα πρέπει να γίνει στον σωστό χρόνο με τα σωστά λόγια χωρίς υπερβολές και κυρίως χωρίς εξάρσεις. Υπό θυμό ή υπό σύγχυση καλυτέρα να μην πείτε τίποτα, αυτό που θα σας εντυπωσιάσει θα πρέπει να είστε σε θέση να καταλάβετε πως δεν πρέπει να το αφήσετε να σας τυφλώσει.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ: Μέσα στη νέα χρονιά θα έχετε τη δυνατότητα να διατηρήσετε την ισορροπία και τη σταθερότητα του δεσμού σας. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι διαύγεια και διορατικότητα, η αντίληψη σας θα είναι κοφτερή που σημαίνει πως θα καταφέρετε να διορθώσετε λάθη και να ισιώσετε τις καταστάσεις που για κάποιον λόγο πήγαν στραβά. Βάλτε τα δυνατά σας, σκεφτείτε μεθοδικά, και θα δείτε πως θα είστε σε θέση να καθοδηγήσετε το ταίρι σας. Μέσα στη νέα χρονιά θα καταφέρετε να ανακαλύψετε τι πρέπει να κάνετε για να φέρετε τις καταστάσεις στα δικά σας νερά, θα έχετε άμεση επίδραση στο ταίρι σας, συνεπώς οι αποφάσεις σας θα είναι καθοριστικές.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ: Διατηρήστε τη γοητεία σας σε ανεβασμένο επίπεδο θα είστε σε θέση να εντυπωσιάσετε ακόμα και να μαγέψετε. Η κάρτα Μάγος έρχεται να πει σε εσάς τους ελεύθερους Ταύρους πως θα έχετε τα προσόντα να μαγνητίσετε αρκεί να το θελήσετε. Θα μπορέσετε να εντυπωσιάσετε και να κατακτήσετε αρκεί να κάνετε το τολμηρό βήμα της προσέγγισης. Η παθητική ή αδιάφορη στάση δεν θα σας βγει σε καλό δεν θα φέρει κάποιο αποτέλεσμα, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τα θελκτικά σας στοιχεία και να αναλάβετε δράση. Μέσα στη νέα χρονιά προμηνύεται για εσάς εμφάνιση προσώπου που θα είναι στο χέρι σας να αποτελέσει τον μεγάλο σας έρωτα.               

ΔΙΔΥΜΟΣ

ΚΑΡΤΑ - ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΕΙΑ

Η κάρτα Μεγάλη Ιέρεια σας καλεί να ασχοληθείτε με τον εσωτερικό σας κόσμο και να επεξεργαστείτε τα γεγονότα που συμβάλουν στις μεταπτώσεις της ψυχολογία σας. Μέσα στη νέα χρονιά θα πρέπει να θυμηθείτε, να αναλύσετε, και να δώσετε εξηγήσεις κυρίως στον εαυτό σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως να χρειαστεί να αναθεωρήσετε, αν έγιναν λάθη θα σας δοθεί η ευκαιρία να τα διορθώσετε αρκεί να είστε σε θέση να αναλάβετε και το δικό σας μερίδιο ευθύνης. Προσπαθήστε να ‘ρθείτε σε επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο, θα είναι καλή ιδέα να κάνετε το βήμα να αυτό-ψυχαναλυθείτε, μόνο έτσι θα καταφέρετε να βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ: Τα γεγονότα μέσα στη νέα χρονιά θα σας ανοίξουν τα μάτια, θα τονώσουν τα αισθήματα σας, και θα σας βοηθήσουν να δείτε την αλήθεια κατάματα. Αν το πρόσωπο που διατηρείτε δίπλα σας δεν σας αξίζει θα είστε σε θέση να το καταλάβετε και να αλλάξετε τα δεδομένα. Αν όμως εσείς είστε αυτοί που δίνετε μια λάθος κατεύθυνση στη σχέση σας και δείχνετε πως δεν μπορείτε να εκτιμήσετε αυτά που σας προσφέρουν, τότε θα αναγκαστείτε να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με την κατάληξη που εσείς οι ίδιοι δημιουργήσατε. Με λίγα λόγια μέσα στη φετινή χρονιά όλα θα πάρουν τον σωστό τους δρόμο, βγαίνετε από αυταπάτες ψευδαισθήσεις και αμφιταλαντεύσεις, τα γεγονότα θα αποδειχτούν καθοριστικά.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ: Εσείς που είστε χωρίς σχέση ναι μεν θα έχετε την ευκαιρία της νέας γνωριμίας, ωστόσο μέσα στη φετινή χρονιά δεν αποκλείεται να εστιάσετε στο ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Για έναν συγκεκριμένο λόγο που μόνο εσείς οι ίδιοι θα γνωρίζετε, θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε παρελθοντικές καταστάσεις και σε προηγούμενες σχέσεις. Είναι πολύ πιθανό να θελήσετε να διορθώσετε ή να επανορθώσετε για λάθη που οδήγησαν στο χωρισμό, κάντε το βήμα να επανασυνδεθείτε, μιλήστε με ειλικρίνεια, το αποτέλεσμα δεν θα είναι απογοητευτικό. Θα έχετε την ευκαιρία της νέας αρχής και μάλιστα αυτή τη φορά οι βάσεις θα είναι πιο γερές και τα συναισθήματα πιο συνειδητοποιημένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ - ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Η Αυτοκράτειρα συμβολίζει τη δύναμη της αγάπης της πίστης και της αφοσίωσης, ουσιαστικά δηλώνει πως όσο φροντίζουμε τη σχέση μας και τα θετικά μας αισθήματα, τόσο πιο σταθερή και γόνιμη θα είναι η εξέλιξη. Καλεί εσάς τους Καρκίνους να δείξετε εμπιστοσύνη στον εσωτερικό σας δυναμισμό, να μιλήσετε με ειλικρίνεια, και να χειριστείτε τις καταστάσεις με αγνό συναίσθημα. Προμηνύονται δεσμεύσεις όρκοι και υποσχέσεις, ανοίγει ο δρόμος για γάμους επισημοποιήσεις και δημιουργία οικογένειας. Μέσα στο νέο έτος όλα θα πάρουν τον σωστό δρόμο, αρκεί να υπάρχει ειλικρίνεια και αληθινό συναίσθημα.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ: Εσείς που ήδη έχετε ταίρι δίπλα σας θα είναι μια ευνοϊκή χρονιά για να προχωρήσετε σε γάμο και σε δημιουργία οικογένειας. Στην περίπτωση που υπάρχουν αμφιβολίες και αμφισβητήσεις οι ειλικρινείς συζητήσεις θα σας βγάλουν από τον ανασφαλή τρόπο σκέψης, θα φανερωθούν τα πραγματικά αισθήματα και ο δεσμός σας θα πάρει τον δρόμο που του αξίζει. Αν τα αισθήματα δεν είναι αληθινά και αν υπάρχει στη μέση συμφέρον, τότε θα δείτε πως όλα θα βγουν στην επιφάνεια και θα είστε πλέον σε θέση να πάρετε τη σωστή απόφαση. Αν η έλξη και η αγάπη είναι δυνατή τότε δεν θα υπάρξει κανένας φραγμός, κανένα γεγονός ή πρόσωπο δεν θα είναι ικανό να σταθεί εμπόδιο για την επίσημη δέσμευση.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ: Είναι πολύ πιθανόν μέσα στη νέα χρονιά να βρείτε το σωστό πρόσωπο αυτό που σας ταιριάζει και σας αναλογεί. Θα υπάρξει η ευκαιρία να συστηθείτε με άτομο που θα σας δώσει τη δυνατότητα σταθερής μακροχρόνιας σχέσης. Εσείς δεν θα πρέπει να καταθέσετε τα όπλα, δείξτε εμπιστοσύνη στην τύχη σας, η Αυτοκράτειρα θα καταφέρει να σας αποδείξει πως καμιά φορά το καλό πράγμα αργεί. Θα βρείτε τις συνθήκες ευνοϊκές για να προχωρήσετε και να δώσετε καινούργιο νόημα στην προσωπική σας ζωή, εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μιλήσετε και να κινηθείτε με ειλικρίνεια. Στην περίπτωση που σας προσεγγίσει πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας καλό θα είναι να εκδηλωθείτε και να μην κρύψετε τα πραγματικά σας αισθήματα.

ΛΕΩΝ

ΚΑΡΤΑ - ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αυτό που θέλει να σας πει η κάρτα Δικαιοσύνη είναι πως πρέπει να προσπαθήσετε να ξεκουραστείτε συναισθηματικά, οι κόποι σας θα πιάσουν τόπο, αν αισθάνεστε αδικημένοι θα το βρείτε τελικά το δίκιο σας. Εσείς που προσφέρατε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και νιώθετε πως δεν εισπράξατε τα προσδοκώμενα, θα δείτε πως τα πράγματα θα αλλάξουν, να είστε σίγουροι που θα λάβετε αυτό που σας αξίζει και σας αναλογεί. Μέσα στη νέα χρονιά θα έρθει στο πλάι σας πρόσωπο που θα ταιριάζει στον χαρακτήρα και στην προσωπικότητα σας, θα νιώσετε πως μπορεί να περιμένατε καιρό αλλά τελικά η αναμονή άξιζε.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ: Για εσάς που είχατε μια δύσκολη χρονιά τερματίζουν οι απογοητεύσεις, ουσιαστικά βγαίνετε από το μεταβατικό στάδιο και περνάτε σε μια καθοριστική περίοδο που θα φέρει ξεκαθαρίσματα υποσχέσεις και πράξεις μονιμότητας. Κάποιοι από εσάς θα προχωρήσετε σε γάμο ή σε συγκατοίκηση, θα χαρείτε με τις εξελίξεις, η κατάληξη θα σας ικανοποιήσει. Στην περίπτωση που υπάρχουν τσακωμοί τώρα θα κλείσουν με συμφωνίες που ουσιαστικά θα ορίσουν την πορεία του δεσμού, παλιά λάθη δεν πρόκειται να ξανασυμβούν, μπαίνουν τα μυαλά και τα αισθήματα στη σωστή τους θέση. Μείνετε πιστοί στις απόψεις και στις επιθυμίες σας, θα το βρείτε το δίκιο σας, θα λάβετε από το ταίρι σας την υποστήριξη που χρειάζεστε.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ: Αν είστε πολύ καιρό χωρίς σχέση μη το βάζετε κάτω, κρατήστε το ηθικό σας ακμαίο, η νέα χρονιά προμηνύει γνωριμία αξιόλογη με προδιαγραφές μελλοντικής δέσμευσης. Θα το βρείτε το ταίρι σας, θα έρθει δίπλα σας το πρόσωπο που θα το αισθανθείτε ταιριαστό με τον χαρακτήρα σας. Στην περίπτωση που χωρίσατε με το αγαπημένο σας ταίρι και αισθάνεστε αδικημένοι, οι καταστάσεις θα αναποδογυρίσουν, θα την ακούσετε την ενθαρρυντική συγγνώμη. Η νέα χρονιά θα σας φέρει την επανασύνδεση που αναμένετε, θα καταφέρετε να ισορροπήσετε, έρχονται αλλαγές ιδιαιτέρως ευνοϊκές. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αποφασίσετε με ποιο πρόσωπο θέλετε να προχωρήσετε τη ζωή σας, και από εκεί και πέρα αφήστε τα γεγονότα να εξελιχτούν από μόνα τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΚΑΡΤΑ - ΑΡΜΑ

Η κάρτα Άρμα δηλώνει σε εσάς τους Παρθένους πως οι αισθηματικές σας υποθέσεις θα οριστούν όχι τόσο από την τύχη ή από τις απρόοπτες συγκυρίες, αλλά περισσότερο από τον τρόπο που εσείς οι ίδιοι θα χειριστείτε τις καταστάσεις. Ίσως να χρειαστεί να περάσετε από ένα είδος εσωτερικής διαμάχης, ενδεχομένως να υπάρξουν συναισθηματικές διακυμάνσεις που όμως θα πρέπει να τις χειριστείτε με αμεσότητα και δυναμισμό. Δεν θα πρέπει να αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν, ουσιαστικά τα πάντα θα εξαρτηθούν από το αν θα αρπάξετε τις ευκαιρίες με αυτοπεποίθηση και ταχύτητα.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ: Η κάρτα Άρμα σας καλεί να αποβάλετε τις ανασφάλειες και να απεγκλωβιστείτε από τις εσωτερικές σας αμφιταλαντεύσεις. Δείτε τα πράγματα από την αντικειμενική τους πλευρά, μην αφήσετε τις αμφιβολίες να δηλητηριάσουν τα πραγματικά και αγνά σας αισθήματα. Το αν θα διατηρηθεί ή θα τερματιστεί ο δεσμός που ήδη έχετε θα εξαρτηθεί από εσάς τους ίδιους, οι δικές σας αποφάσεις θα είναι αυτές που θα κατευθύνουν τις εξελίξεις. Απαιτείται δυναμισμός και συνειδητοποίηση, προσοχή στα πισωγυρίσματα, καθώς και στον τρόπο που θα χειριστείτε τις προκλήσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους. Σημαντικό θα είναι για την κάθε κίνηση σας πρώτα να ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά και υστέρα να προχωρήσετε σε πράξεις ή δηλώσεις.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ: Εσείς που είστε χωρίς σχέση η κάρτα Άρμα σας καλεί να βγείτε από τους δισταγμούς, να αφήσετε στην άκρη τις παλιές αρνητικές ιστορίες, και να αρπάξετε τις νέες ευκαιρίες που απρόσμενα θα κάνουν την εμφάνιση τους. Όσο πιο γρήγορα ανταποκριθείτε τόσο πιο σύντομα θα φτάσετε στη έναρξη σχέσης. Αυτό που θα χρειαστεί από εσάς θα είναι άμεση δραστηριοποίηση και συναισθηματική απελευθέρωση, στην περίπτωση που υποκύψετε σε αναστολές θα φέρετε καθυστερήσεις, δεν αποκλείεται κάποιοι να χάσετε το τρένο γεγονός για το οποίο στην πορεία θα μετανιώσετε. Δείξτε εμπιστοσύνη στη γοητεία σας, αξιοποιήστε τις συγκυρίες, στο χέρι σας θα είναι να δοθεί ώθηση στην προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

ΚΑΡΤΑ - ΚΡΙΣΗ

Η κάρτα Κρίση έρχεται να ταρακουνήσει εσάς τους Ζυγούς, ουσιαστικά θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε και να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τον ίδιο σας τον εαυτό. Σας καλεί να καταλάβετε τι ακριβώς αισθάνεστε, τι έχετε ανάγκη, και τι είναι αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να αποβάλλετε για να μπορέσετε να προχωρήσετε τη ζωή σας ή να βγείτε από το συναισθηματικό αδιέξοδο που ενδεχομένως υπάρχει. Η νέα χρονιά θα είναι καθοριστική, θα παρθούν αποφάσεις, θα βγείτε από φραγμούς και αναστολές, θα είστε σε θέση να γκρεμίσετε το παλιό φθαρμένο οικοδόμημα και να κτίσετε νέες σχέσεις στηριζόμενες σε σταθερές βάσεις.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ: Είστε όντως ικανοποιημένοι από τη σχέση που έχετε; Θεωρείτε πως το ταίρι που διατηρείτε δίπλα σας μπορεί να συνεργαστεί συναισθηματικά μαζί σας για να φτάσετε στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα; Μήπως βιώνετε μια τοξική σχέση που δεν θέλετε να παραδεχτείτε πως είναι αδιέξοδη; Μέσα στη νέα χρονιά όλα αυτά τα ερωτήματα θα ‘ρθουν μπροστά σας, καλείστε να συνειδητοποιήσετε και να δώσετε απαντήσεις. Αν θέλετε να φτάσετε στη δέσμευση, αν ανάγκη σας είναι τα αμοιβαία αισθήματα και οι κοινοί στόχοι, τότε θα πρέπει να αναλύσετε τα λόγια, να επεξεργαστείτε τις κινήσεις, και να πάρετε αποφάσεις που θα καθορίσουν την εξέλιξη και το μέλλον του δεσμού σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ: Εσείς οι ελεύθεροι Ζυγοί είστε χωρίς ταίρι επειδή το θέλετε; ή επειδή δεν έτυχε; Στην περίπτωση που δεν έτυχε, είστε σίγουροι πως κυνηγήσατε τα γεγονότα; ή μήπως αδρανήσατε περιμένοντας ένα θαύμα να χτυπήσει το κουδούνι της πόρτας σας; Η κάρτα Κρίση σας καλεί να αναποδογυρίσετε τα όσα συμβαίνουν, να γυρίσετε τον χρόνο πίσω και να ψάξετε να βρείτε τις πραγματικές αιτίες. Ίσως να χρειαστεί να φανείτε αυστηροί με τον εαυτό σας, καμιά φορά δεν φταίνε μόνο οι άλλοι, μερικές φορές η τύχη ανοίγει αλλά εμείς με τα λάθη μας την κλείνουμε. Θα γίνουν νέες γνωριμίες, θα προκύψουν ανοίγματα και επανασυνδέσεις, το θέμα είναι να καταλάβετε τι είναι καλύτερο για εσάς, και τι είναι αυτό που επειγόντως πρέπει να αλλάξει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΚΑΡΤΑ - ΚΟΣΜΟΣ

Η κάρτα Κόσμος φανερώνει σε εσάς τους Σκορπιούς πως τα συμβάντα μέσα στη νέα χρονιά θα είναι μοιραία και καρμικά. Ένας παλιός κύκλος κλείνει, φεύγετε από το μεταβατικό στάδιο και ανοίγεται για εσάς ένας καινούργιος κύκλος που δεν αποκλείεται να συνδυάζετε με γάμο ή με δημιουργία οικογένειας. Οτιδήποτε συμβεί θα είναι αποτέλεσμα διαδοχικών γεγονότων η ρίζα των οποίων θα βρίσκεται σε παρελθοντικές ενέργειες. Ουσιαστικά μέσα στη νέα χρονιά θα δείτε το αποτέλεσμα, θα φτάσετε στο κομβικό σημείο που θα σας οδηγήσει σε μια καινούργια ζωή αρκετά διαφορετική και πολύ πιο δημιουργική.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ: Εσείς οι δεσμευμένοι Σκορπιοί δεν αποκλείεται μέσα στη νέα χρονιά να παντρευτείτε, να ανοίξετε με το ταίρι σας το σπιτικό σας, ή να περάσετε σε αγορές ουσιαστικές που θα αφορούν το κοινό σας μέλλον. Οι αποφάσεις θα είναι καθοριστικές, θα δρομολογήσουν την από εδώ και πέρα πορεία σας, θα υπάρξουν αλλαγές που θα έχουν μελλοντικό αντίκτυπο. Φεύγουν τα εμπόδια και οι δυσκολίες, ο δρόμος θα είναι ελεύθερος να τον ακολουθήσετε και να πράξετε αυτό ακριβώς που σχεδιάσατε. Κόποι και προσπάθειες θα ανταμειφτούν, θα δείτε τις επιθυμίες σας να υλοποιούνται, θα αποδειχτεί πως οι παρελθοντικές σας ενέργειες δεν πήγαν στράφι τελικά έπιασαν τόπο. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για δημιουργία οικογένειας, πάρτε τις αποφάσεις σας και προχωρήστε δυναμικά.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ: Μέσα στη φετινή χρονιά μια καινούργια αγάπη, ένας νέος έρωτας θα ‘ρθει να σας αναστατώσει και να σας αλλάξει τα δεδομένα. Τα συναισθήματα θα είναι έντονα, αφήστε τον εαυτό σας να εκδηλωθεί και να ενθουσιαστεί η κατάληξη δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει. Καρμικά θα είναι τα συμβάντα, θα προκύψει γνωριμία που θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει παρόν και μέλλον, ουσιαστικά κάποιοι από εσάς θα καταφέρετε να βρείτε τον άνθρωπο σας. Μοιραίες θα είναι οι συναντήσεις και οι επαφές, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε τα γεγονότα να κυλήσουν από μόνα τους, οι απρόσμενες εξελίξεις θα είναι τυχερές, σας δίνω τη συμβουλή να εμπιστευτείτε την τύχη σας. Η φετινή χρονιά θα βρει τον τρόπο να σας μείνει αξέχαστη, καταφθάνουν ευχάριστες εκπλήξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΚΑΡΤΑ - ΗΛΙΟΣ

Η κάρτα Ήλιος διαβεβαιώνει εσάς τους Τοξότες πως θα είστε από τους τυχερούς που θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα καινούργιο ταίρι, να επανασυνδεθείτε με κάποιο παλιό ή να προχωρήσετε σε δέσμευση με το πρόσωπο που ήδη υπάρχει δίπλα σας. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας τα γεγονότα θα είναι τυχερά, φεύγουν τα εμπόδια, όμορφα αναπάντεχα συμβάντα θα φέρουν εκπλήξεις. Αυτό που θα χρειαστεί από εσάς θα είναι να διατηρήσετε φωτεινή τόσο τη σκέψη σας όσο και την καρδιά σας, μην αφήσετε την απαισιοδοξία να σας καταβάλει. Οι απογοητευμένοι ή χωρισμένοι θα καταφέρετε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, τα ανοίγματα θα είναι άμεσα, τα καινούργια πρόσωπα που θα κάνουν την εμφάνιση τους θα αξίζουν την εμπιστοσύνη σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ: Για εσάς που ήδη διατηρείτε σχέση προμηνύονται γάμος επισημοποίηση δέσμευση, η χρονιά θα είναι ιδιαιτέρως τυχερή, δεν θα υπάρξουν καταλυτικά εμπόδια και αρνητικές ανατροπές. Πάρτε τις αποφάσεις σας, μιλήστε ανοιχτά με το ταίρι σας, τα σχέδια και τα πλάνα σας θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν σάρκα και οστά. Οτιδήποτε οργανώσετε ή σχεδιάσετε θα προχωρήσει ομαλά, αυτό που θα χρειαστεί από εσάς είναι να είστε σίγουροι γι αυτό που πάτε να κάνετε. Ανανεωτικές προτάσεις θα ακουστούν, αναζωπυρώνονται τα αισθήματα. Αν η σχέση σας έχει πέσει σε τέλμα θα δείτε πως θα πάρει και πάλι τα πάνω της , τα γεγονότα θα καταφέρουν να τονώσουν την έλξη. Προχωρήστε σε βήματα συγκατοίκησης το αποτέλεσμα θα είναι αναζωογονητικό.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ: Μέσα στη νέα χρονιά καινούργια άτομα θα μπουν στη ζωή σας, οι γνωριμίες που θα προκύψουν θα σας ενθουσιάσουν, τα συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να ερωτευτείτε και να διαγράψετε το παρελθόν. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας, προσπαθήστε να δώσετε έκταση στις συστάσεις και στις συναντήσεις, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για έναρξη σχέσης. Στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει το θέμα της επανασύνδεσης η χρονιά δεν θα κλείσει με απογοήτευση, αν κινήσετε τα νήματα θα δείτε πως το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Θα τα βρείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει αρκεί οι κινήσεις και οι προτάσεις σας να είναι ξεκάθαρες. Αισθηματικές υποθέσεις που είχαν μείνει στη μέση τώρα θα ολοκληρωθούν, τυχερά συμβάντα θα σας βοηθήσουν να καταρρίψετε τα εμπόδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΚΑΡΤΑ - ΔΥΝΑΜΗ

Η κάρτα Δύναμη θέλει να θυμίσει σε εσάς τους Αιγόκερους πως διαθέτετε μια δυναμική προσωπικότητα που θα σας χρειαστεί μέσα στη νέα χρονιά, γι αυτό και δεν θα πρέπει να ξεχάσετε να την ενεργοποιήσετε. Στην περίπτωση που υπάρξουν δυσκολίες και εμφανιστούν στο δρόμο σας εμπόδια θα έχετε τα προσόντα να λύσετε τους κόμπους, θα είστε σε θέση να ταχτοποιήσετε τις καταστάσεις και ταυτοχρόνως να σταθείτε στο ύψος σας. Η φετινή χρονιά θα φέρει γεγονότα που όμως θα πρέπει να τα χειριστείτε με μεθοδικότητα και οργανωμένη σκέψη, θα υπάρξουν αλλαγές, θα πρέπει να μπορείτε να προσαρμοστείτε και να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ: Εσείς που είστε σε σχέση θα πρέπει να βρείτε τον δυναμικό τρόπο να περάσετε τις επιθυμίες σας χωρίς να δημιουργήσετε κλίμα αντίδρασης και αρνητισμού. Οτιδήποτε πράξετε θα απαιτεί μεθοδικότητα, σε κάποιες υποθέσεις καλό θα είναι να καλλιεργήσετε την υπομονή σας. Στις περιπτώσεις που τα πράγματα δεν έρθουν έτσι ακριβώς όπως τα υπολογίζατε ή υπάρχουν καθυστερήσεις δεν θα πρέπει να πτοηθείτε, μην καταθέσετε τα όπλα, η κατάληξη θα είναι θετική ωστόσο όλα θα γίνουν στον σωστό χρόνο. Σκεφτείτε ώριμα, κινηθείτε οργανωμένα, εσείς που στοχεύετε στη δέσμευση ή επιθυμείτε συγκατοίκηση περάστε σε ουσιαστικές πράξεις, κάντε τις προτάσεις σας, θα δείτε πως το αποτέλεσμα τελικά δεν θα σας απογοητεύσει.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ: Οι δυναμικές προσεγγίσεις θα καταφέρουν να κινήσουν τα νήματα γι αυτό μέσα στη νέα χρονιά θα πρέπει να φανείτε τολμηροί. Εμπιστευτείτε τη γοητεία σας, χειριστείτε τα νέα ενδεχόμενα με δυναμικότητα, καλό θα είναι να μην αφήσετε τις ευκαιρίες να σας προσπεράσουν. Στην περίπτωση που επιθυμείτε επανασύνδεση βρείτε τη δύναμη να κάνετε το πρώτο βήμα, ουσιαστικά όλα θα εξαρτηθούν από το κατά πόσο αισιόδοξα θα σκεφτείτε. Η νέα αρχή προϋποθέτει πως θα έχετε τη δύναμη να παραδεχτείτε τα λάθη και τις αδυναμίες σας, μόνο με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε να πέσετε και πάλι στις ίδιες παγίδες. Αν θέλετε να διαγράψετε τα παλιά και να προχωρήσετε με καινούργιο ταίρι, τότε θα πρέπει να εκδηλωθείτε και να προσεγγίσετε, θα είναι λάθος αν πέσετε σε αδράνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΚΑΡΤΑ - ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Η κάρτα Αυτοκράτορας καλεί εσάς τους Υδροχόους να προσέξετε τις επιρροές και τις επιδράσεις είτε από τρίτα πρόσωπα, είτε από τα εσωτερικά σας συμπλέγματα που συνειδητά ή υποσυνείδητα κατευθύνουν τις πράξεις σας. Ουσιαστικά ο κυρίαρχος που θα αποφασίζει και θα κινεί τα νήματα θα είστε εσείς οι ίδιοι. Οι δικές σας αποφάσεις θα είναι αυτές που θα καθορίσουν την εξέλιξη γι αυτό δεν θα πρέπει να φανείτε αδύναμοι ή αναποφάσιστοι. Θα πρέπει να αποφύγετε τα πισωγυρίσματα και τις μπερδεμένες απόψεις ή δηλώσεις, όσο πιο ξεκάθαρες και δυναμικές θα είναι οι ενέργειες σας τόσο πιο γρήγορα θα φτάσετε στο θετικό αποτέλεσμα.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ: Η σταθερότητα και η ισορροπημένη πορεία του δεσμού σας θα απαιτεί από εσάς ξεκάθαρα αισθήματα, συγκεκριμένες βλέψεις και ουσιαστικές ενέργειες. Το καθετί που θα πράξετε θα πρέπει να γίνει μεθοδικά και οργανωμένα, όσο πιο ώριμα κινηθείτε τόσο πιο σταθερή θα είναι η κατάληξη. Στο χέρι σας θα είναι το αν θα προχωρήσετε σε συγκατοίκηση ή σε δημιουργία οικογένειας, εσείς θα αποφασίσετε αν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά ή αν τελικά θέλετε να δώσετε ένα μοιραίο τέλος για να ξεκινήσετε μια νέα αρχή με ένα καινούργια πρόσωπο. Ο Αυτοκράτορας σας καλεί να σκεφτείτε ώριμα, να αντιμετωπίσετε δυναμικά τις καταστάσεις, και να πάρετε αποφάσεις σκεπτόμενες.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ: Μέσα στο νέο έτος δεν αποκλείεται ένα τρίτο άτομο να συμβάλει στο να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα κυριαρχήσει στη ζωή σας με τρόπο ουσιαστικό ίσως και μόνιμο. Είναι η χρονιά που θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε τον άνθρωπο της ζωής σας και να αποκτήσετε δεσμό μακροχρόνιο. Θα πρέπει να αποφύγετε την παθητική στάση και τις καθυστερήσεις, οι δυναμικές αποφάσεις θα φέρουν το σωστό αποτέλεσμα. Οι ενθουσιασμοί δεν θα πρέπει να είναι παρορμητικοί, ουσιαστικά ο Αυτοκράτορας έρχεται να σας πει πως οι επιπολαιότητες και οι ανώριμες ενέργειες δεν πρόκειται να οδηγήσουν σε θετικό αποτέλεσμα. Εσείς που θέλετε να αποκτήσετε ένα σταθερό ταίρι στο πλάι σας θα πρέπει να κινηθείτε ώριμα και συνειδητοποιημένα.

ΙΧΘΥΣ

ΚΑΡΤΑ - ΤΡΕΛΟΣ

Η κάρτα Τρελός έρχεται να επισημάνει σε εσάς τους Ιχθείς πως η παρορμητικότητα και ο έντονος ενθουσιασμός ναι μεν είναι στοιχεία που κινούν τα νήματα και βγάζουν τους ανθρώπους από την παθητικότητα, ωστόσο έχουν και την αρνητική τους πλευρά, δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε βιαστικές αποφάσεις, σε λάθη και σε αρνητικά αποτελέσματα. Μέσα στη νέα χρονιά θα πρέπει να αποφύγετε τις ακραίες ενέργειες τους ανεξέλεγκτους ενθουσιασμούς και την υπερβολική αισιοδοξία. Θυμηθείτε πως μερικές φορές αυτό που λάμπει δεν είναι χρυσός, δεν θα πρέπει να τυφλωθείτε από το έντονο συναίσθημα και να παραγκωνίσετε τη λογική.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ: Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό θα πρέπει να προσέξετε τις εξάρσεις και τις ανατροπές. Ίσως να νιώσετε καταπιεσμένοι ή εγκλωβισμένοι, ενδεχομένως ανά διαστήματα να χρειάζεστε οξυγόνο, ανάγκη σας θα είναι η απόδραση, ωστόσο δεν θα πρέπει να κινηθείτε παρορμητικά. Ουσιαστικά δεν θα υπάρξει σταθερότητα στον συναισθηματικό σας κόσμο, ελλοχεύει κίνδυνος την επόμενη μέρα να μετανιώσετε για τα λεγόμενα και τις υποσχέσεις που δώσατε την προηγούμενη μέρα. Αναγκαίο θα είναι να διατηρήσετε την εσωτερική σας ισορροπία, θα πρέπει να σταθεροποιήσετε τις επιθυμίες και τις βλέψεις σας κυρίως τις μελλοντικές.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ: Είναι πολύ πιθανό η νέα χρονιά να προμηνύει για εσάς έναν καινούργιο έρωτα δυνατό ίσως και παράφορο, ικανό να σας οδηγήσει σε αναθεωρήσεις, σε ανατροπές και σε ουσιαστικές αλλαγές που θα σας βγάλουν από τη στασιμότητα. Οι απογοητευμένοι θα πάρετε τα πάνω σας θα αποκτήσετε μια ολοκαίνουργια οπτική, ίσως να αφήσετε πίσω σας θεωρίες ακόμα και ιδεολογικές τοποθετήσεις. Εσείς οι ρομαντικοί προσοχή να μην πλάσετε τους χαρακτήρες και τις καταστάσεις και φτάσετε σε σημείο μυθοπλασίας που θα απέχει από την πραγματικότητα. Ερωτευτείτε και εμπιστευτείτε με μέτρο, διατηρήστε τις αρχές και τα πιστεύω σας, προσπαθήστε να προχωρήσετε συνετά πατώντας σε σταθερό έδαφος.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
12-12-2019 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
1+1 SMS - Φωφώ