Αστρολογικά tips για το 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
01
12
2019

Αστρολογικά tips για το 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.

Σμάρω Σωτηράκη

Tips για τη νέα χρονιά! Κι όμως η αγαπημένη και πάντα αλάνθαστη Σμάρω Σωτηράκη, μας μιλά για το νέο έτος. Ας πάρουμε μια μικρή γεύση για το αν θα είναι μια καλή χρονιά. Ποια ζώδια θα είναι τα πιο τυχερά το 2020;

 

Αστρολογικά tips για το 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.

 

Το 2020 προ των πυλών! Μια χρονιά που από την πρώτη στιγμή της μας βάζει σε δύσκολες διαδρομές καθώς η σύνοδος του Κρόνου και του Πλούτωνα «φωνάζει» για κατάρρευση του συστήματος και υπογραμμίζει την αναγκαιότητα για αλλαγές που σίγουρα δεν θα έρθουν με τον εύκολο τρόπο. Η διεθνής οικονομία περνάει κρίση και η τάση να «γεννηθούν» και να αναπτυχθούν ακραία καθεστώτα είναι υπαρκτή.

Το 2020 είναι η χρονιά που όλοι οι πλανήτες θα κινηθούν ανάδρομα. Αυτό δεν είναι σπάνιο φαινόμενο και πρέπει να ξεκαθαριστεί. Το γεγονός, ωστόσο, ότι δεν μιλάμε για σπάνιο φαινόμενο δεν αλλάζει την ουσία που είναι οι πιο πολλές ανατροπές, αναποδιές, δυσκολίες, καθυστερήσεις. Επίσης, η ανάδρομη κίνηση των πλανητών είναι φαινομενική και όχι πραγματική, σχετίζεται με τον συνδυασμό των εκλειπτικών των πλανητών και την εκλειπτική της γης, όπως παρατηρούνται με κέντρο τη γη. Ωστόσο, για την ερμηνεία των αστρολογικών συμβόλων έχει πολύ μεγάλη σημασία. Συνεπώς ανάδρομοι μπορεί να είναι όλοι οι πλανήτες και ποτέ ο Ήλιος που είναι απλανής και η Σελήνη που είναι δορυφόρος της γης, άσχετα από το γεγονός ότι -χάριν ευκολίας- τους λέμε πλανήτες.  

Από την άλλη αν συνδυάσουμε το γεγονός ότι όλοι οι πλανήτες θα γίνουν ανάδρομοι και ότι, ταυτόχρονα, θα έχουμε έξι εκλείψεις, τότε όντως μιλάμε για μία σπάνια σε φαινόμενα χρονιά. Οφείλω να σας επισημάνω ότι κάθε μορφή επιπολαιότητας είναι επικίνδυνη στο 2020 που απαιτεί σύνεση, ανάληψη ευθυνών και διάθεση να φιλοσοφούμε τη ζωή, να αποδεχόμαστε ότι τα πάντα ανατρέπονται και ότι κάθε τι που είναι στηριγμένο σε σαθρές βάσεις και δεν έχει θεμελιωθεί σωστά, μπορεί να διαλυθεί στα εξ’ ων συνετέθη. Συνεπώς, το θεμιτό είναι να κυνηγάμε την επιτυχία αλλά να στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις και μόνο, το σωστό είναι να επιδιώκουμε την προσωπική μας ευτυχία αλλά να τη χτίζουμε με διαύγεια και με σύνθημά μας ότι δεν κάνουμε ποτέ στους άλλους αυτά που δεν θα ήθελαν να κάνουν οι άλλοι σε εμάς.

2020 ευχές μέσα από την καρδιά μου για όλους και όλες εσάς!

Σμάρω Σωτηράκη

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-12-2019 11:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση