Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 17 ως 23/2/2020.
Βαθμολόγησε
11
02
2020

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 17 ως 23/2/2020.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 17 ως 23 Φεβρουαρίου 2020. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή!

 

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας, δείτε το σχετικό Video:

 

Εμπρός πίσω! Έτσι ξεκινά αυτή η εβδομάδα καθώς τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο της πτώσης του, στους Ιχθύς. Ο Ερμής από τους Ιχθύς ήδη μας έχει αλαλιάσει αρκετά καθώς, από αυτή τη θέση, μας εξωθεί στο να σκεφτόμαστε πιότερο συναισθηματικά και λιγότερο λογικά, μας αποσπά σε σκέψεις και συναισθήματα και μειώνει τη δυνατότητα συγκέντρωσή μας. Ήδη, τις τελευταίες μέρες, νιώθαμε ότι κάτι μας σταματούσε, ότι τα πράγματα δεν προχωρούσαν με τους ρυθμούς που θα θέλαμε.

Καλό θα ήταν να βάλουμε ένα φρένο στους φρενήρεις ρυθμούς μας και να κάνουμε την ενδοσκόπησή μας, προκειμένου να κατανοήσουμε τα λάθη μας, να αναθεωρήσουμε τα κίνητρα και τις επιλογές μας και να μετατρέψουμε τα παθήματα του παρελθόντος σε μαθήματα για το μέλλον. Ωστόσο, στο διάστημα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, δηλαδή μέχρι τις 10 Μαρτίου, είναι καλό για επανασυνδέσεις, ερωτικές ή μη, γεγονός που μπορεί να φέρει μεγάλη χαρά και όχι προβλήματα. Κατά τη διάρκεια που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, θα υπάρξουν παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις, ανατροπές. Είναι προτιμότερο να αποφύγετε τα ξεκινήματα, να μην υπογράψετε συμβόλαια, να αποφύγετε κάθε νέα αρχή.

Την Κυριακή 23 θα έχουμε τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς. Τα Φώτα (Ήλιος και Σελήνη), κατά τη Νέα Σελήνη που θα βρίσκονται σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή, σχηματίζουν εξάγωνα με τον Άρη και τον Ουρανό, οι οποίοι βρίσκονται σε τρίγωνο μεταξύ τους. Συνεπώς έχουμε μία Νέα Σελήνη που εμβαπτίζει το συναίσθημα στην αντιδραστικότητα, στην επαναστατικότητα, στη δυναμική δράση. Οι αμφιταλαντεύσεις και τα διλήμματα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Καλό θα ήταν να μην πιέζουμε τις καταστάσεις και να μην βιαζόμαστε να πάρουμε αποφάσεις για τα σοβαρά θέματα.  Η Νέα Σελήνη επηρεάζει, κυρίως, το πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων.

Την ημέρα της Νέας Σελήνης θα πραγματοποιηθεί και το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Κριό με τον Δία από τον Αιγόκερω, όψη που επηρεάζει, κυρίως, το δεύτερο δεκαήμερο των ζωδίων και προκαλεί υπερβολές στον ερωτικό τομέα!!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-02-2020 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
έκπτωση SMS