Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 26/10 ως 1/11/2020.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
23
10
2020

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 26/10 ως 1/11/2020.

E-zwdia

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει την εβδομάδα 26 Οκτωβρίου ως 1 Νοεμβρίου 2020;

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 26 Οκτωβρίου ως 1 Νοεμβρίου 2020;

 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, δύο αντικρουόμενες καταστάσεις είναι πιθανό να προκύψουν μέσα σου. Από τη μία θέλεις να βρεθείς λίγο μόνος σου και να καταστρώσεις τα νέα σου σχέδια, να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τον εαυτό σου, από την άλλη έχεις ανάγκη τους άλλους και θέλεις έντονες κοινωνικές στιγμές, κόσμο γύρω σου και φαν. Όλο αυτό έχει ενδιαφέρον, γιατί η αγωνία σου καμιά φορά να ισορροπήσεις όλες τις ανάγκες σου, ακόμη και αυτές που δυσκολεύονται να συνυπάρχουν η μία με την άλλη, είναι μια εξαιρετική άσκηση διαχείρισης χρόνου, σεβασμού των επιθυμιών σου, αλλά και κατανόησης ότι δεν μπορείς να τα έχεις απαραίτητα όλα, και μάλιστα ταυτόχρονα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, τα πράγματα θα πάνε σαφώς καλύτερα. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που έρχονται, γίνε περισσότερο ανοιχτός, αντιμετώπισε με λιγότερη καχυποψία ενδεχόμενες προτάσεις και ιδέες και ανέβασε την αυτοεκτίμησή σου, ειδικά σε ό, τι αφορά τα επαγγελματικά. Αν πιστεύεις μέσα σου ότι επειδή είναι δύσκολοι οι καιροί, δεν θα υπάρξουν ευκαιρίες, όντως δεν θα υπάρξουν, επειδή όταν περάσουν από μπροστά σου είτε δεν θα τις πιστέψεις είτε δεν θα τις δεις. Απαλλάξου από τοξικές και αρνητικές σκέψεις που μπορεί να σε οδηγούν εκεί που δεν θέλεις. Δεν λέμε να κάνεις πως δεν βλέπεις και με καταναγκαστικό τρόπο να τα δεις όλα τέλεια, απλώς να μην επιτρέπεις στην ίδια σου τη σκέψη να βάζει εμπόδια στην πορεία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, τα πράγματα μπορεί να πηγαίνουν πιο αργά από όσο αντέχεις, ή η εύνοια να έρχεται μετ’ εμποδίων ή αφού βρέθηκες πολλές φορές στο χείλος του γκρεμού. Όμως μετά τον ανάδρομο Ερμή οι εξελίξεις στη ζωή σου θα προχωρήσουν με εντατικό ρυθμό. Επίσης, στα επαγγελματικά σου και θα δείξεις σε όλους το μαχητικό σου πρόσωπο, ενώ θα υπάρξουν και ευκαιρίες εξέλιξης. Επειδή είναι σαφέστατα μεταβατική η περίοδος αυτή για σένα, και ακόμη κάποιοι τομείς της ζωής σου αλλάζουν συνεχώς και μοιάζει σαν να γίνεται ένα βήμα μπροστά και ένα πίσω, έχε εμπιστοσύνη ότι τα πράγματα θα σταθεροποιηθούν και συνέχισε χωρίς να λαμβάνεις υπόψη σου ματαιώσεις ή τον ενδεχόμενο φόβο που νιώθεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, είναι λογικό εδώ και αρκετό καιρό να είχες αρκετά υπαρξιακά ερωτήματα ή και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Ίσως και να είχες την τάση να απομονώνεσαι κάποιες φορές, τίποτα από αυτά όμως δεν πήγε χαμένο. Η ανάδρομη πορεία του Άρη και του Ερμή έχει λόγο ύπαρξης, φέρνει στην επιφάνεια πράγματα που πρέπει να επανεξετάσεις, ανθρώπους που πρέπει να ξαναδείς ή καταστάσεις που πρέπει να ξαναζήσεις για να κάνεις αυτή τη φορά την πιο ώριμη (ας ελπίσουμε) παρέμβασή σου, να κλείσει ο κύκλος και να προχωρήσεις μπροστά. Η περισσότερη δουλειά έγινε με τον εαυτό σου αυτή την περίοδο και τώρα σταδιακά θα αρχίσεις να νιώθεις πιο δυνατός από ποτέ. 

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Λέων, η εβδομάδα έχει τεράστιο ενδιαφέρον γιατί από αυτήν θα ξεκινήσουν κάποιες αλλαγές. Πρώτα από όλα η κοινωνική σου ζωή επαναποκτά ενδιαφέρον, η ένταξή σου σε ομάδες μπορεί να φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα και στήριξη, οι φίλοι είναι παρόντες, η δουλειά σου προβάλλεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και οι βαθύτερες επιθυμίες σου βαράνε συναγερμό για να ασχοληθείς μαζί τους. Επίσης, μπορεί να μπεις σε διαδικασία οικονομικών διαπραγματεύσεων, ενώ οι μέρες έχουν ενδιαφέρον και για τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, μπορεί κάποιες στιγμές να ένιωσες ότι τα πράγματα στα επαγγελματικά μένουν στάσιμα, όμως οι επαγγελματικές εξελίξεις θα πάρουν μια τροπή πολλές φορές αναπάντεχα θετική. Προς το παρόν θα συνδράμει και η Αφροδίτη σε αυτό. Όμως και στους τομείς των σχέσεων και της συντροφικότητα θα δεις σημαντικές αλλαγές, τις οποίες θα δρομολογήσεις εσύ γιατί δεν αντέχεις πλέον τη στασιμότητα. Μια σχέση ή μια συνεργασία πρέπει να προχωρήσει και να εξελιχθεί, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να αλλάξει εντελώς μορφή.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, ταξίδια, στόχοι ζωής, αισιοδοξία και ενεργητικότητα επανέρχονται και αλλάζουν τη ζωή σου αυτήν την περίοδο. Μπορείς πάλι να ελέγχεις εσύ το πώς θα βλέπεις τα πράγματα και τι ερμηνεία θα τους δίνεις. Και μέσα στο κλίμα αισιοδοξίας που επανέρχεται, το ενδιαφέρον σου μπορεί να στραφεί προς έναν άνθρωπο, ένα ιδανικό ή μια δημιουργική απασχόληση. Όπως και να έχει Ζυγέ, παθιάζεσαι, και ανακαλύπτεις ξανά τον εαυτό σου και το νόημα εκεί που νόμιζες ότι είχε χαθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, συναισθηματικοί δεσμοί, στενές προσωπικές σχέσεις, συντροφικότητα, έρωτας και οικογένεια. Η εβδομάδα αυτή σημαίνει το ξεκίνημα για να ασχοληθείς με όλα αυτά, ενδεχομένως ταυτόχρονα. Καταιγισμός από έντονα συναισθήματα, προφανώς. Μόνο με τους ανάδρομους θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις εντάσεις στο σπίτι. Ο έρωτας όμως (που μπορεί να είναι έρωτας για ένα πρόσωπο ή για έναν στόχο ή ένα δημιουργικό έργο) επανέρχεται στη ζωή σου και αλλάζει την οπτική γωνία από την οποία βλέπεις τα πάντα, ευχάριστα, αδιάφορα ή δυσάρεστα. Όλα τα βλέπεις με κάπως πιο θετικό μάτι, και αυτά που πλέον δεν κάνουν για σένα, θεωρείς ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να τα αφήσεις πίσω.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, μπορεί με τους ανάδρομους να μην περνάς και τέλεια (πολλά μπλοκαρίσματα, πολλές καθυστερήσεις, άκυρη επικοινωνία, κλπ.), όμως οι σχέσεις σου βελτιώνονται, οι «άλλοι» γίνονται λιγότερο εκνευριστικοί, ενώ οι συνεργασίες δείχνουν κάποιο φως και φυσικά υπάρχει και το ενδεχόμενο να βρεις κάποιο άτομο ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Όλα αυτά μαζί. Καλύτερα όμως λόγω του ανάδρομου Ερμή και του ανάδρομου Άρη να είσαι προσεκτικός με τα νέα ξεκινήματα. Ίσως να παραμείνεις για λίγο καιρό ακόμη σε ένα διερευνητικό στάδιο, παρά να περάσεις από τώρα στη δράση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε. Είναι πιθανές οι εξελίξεις σε θέματα στόχων και επαγγελματικών. Γενικότερα κάτι κινείται στα επαγγελματικά, είναι πιθανή και μια νέα συμφωνία, π.χ, ενώ και τα οικονομικά σου φαίνεται ότι μπορούν να βελτιωθούν. Τα πράγματα με λίγα λόγια φαίνεται ότι μπαίνουν σε σειρά και εσύ γίνεσαι πάλι εξαιρετικά παραγωγικός. Ξέρεις όμως πολύ καλά ότι εκτός από την παραγωγικότητα και την ικανοποίηση με την τακτοποίηση πρακτικών ή επαγγελματικών θεμάτων, χρειάζεσαι και άλλα πράγματα. Αν δεν πάρεις ενέργεια, πού θα τη βρεις για να τη δώσεις; Όσο κλισέ ή ξεπερασμένο κι αν σου ακούγεται αυτό, έχεις υποχρέωση απέναντι στον εαυτό σου να τον φροντίζεις, και όχι να ζεις μόνιμα με τους αρκετά αυστηρούς όρους που του θέτεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Υδροχόε, φαίνεται ότι επανέρχεσαι στον δρόμο προς τον έρωτα, το πάθος και τη δημιουργικότητα. Ίσως μάλιστα γίνεται μια νέα αρχή σε αυτούς τους τομείς. Ας υποθέσουμε ότι είσαι ένας ξεκαθαρισμένος και συνειδητοποιημένος Υδροχόος: σε αυτήν την περίπτωση τα πράγματα είναι πιο απλά, επειδή ξέρεις τι θέλεις και θα πας σε αυτό ή θα έρθει αυτό σε εσένα. Αν όμως είσαι ο Υδροχόος που θεωρεί ότι κάτι δεν του είναι και πολύ σαφές, προχώρα διερευνητικά. Δοκίμασε και βλέπεις, δίχως να υπόσχεσαι, όντας όσο πιο ξεκάθαρος γίνεται και με αργά βήματα, κατά προτίμηση.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ αυτή η περίοδος θα σε γεμίσει ενέργεια και δυναμισμό για να ολοκληρώσεις κάποια σχέδιά σου και να αγωνιστείς για τον στόχο. Αν αυτός δεν είναι ακόμη ξεκάθαρος μέσα σου, τώρα έχεις την ευκαιρία να τον θέσεις, να τον διευκρινίσεις και να τα δώσεις όλα για να τον κατακτήσεις. Στην πορεία σου θα έχεις και τη στήριξη της Αφροδίτης ειδικά σε θέματα σχέσεων Τίποτα δεν μπορεί να σε βγάλει από την πορεία σου, εκτός από τον δικό σου δισταγμό ή τη δική σου έλλειψη σιγουριάς. Μα είναι δυνατόν όλοι να στηριζόμαστε σε σένα και εσύ να ξεχνάς να στηρίζεσαι στον εαυτό σου;

Από τον Γιώργο Σαλαμά - gsalamas@yahoo.com - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas

Ημερομηνία Τροποποίησης:
23-10-2020 14:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms