Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 25 ως 31/5/2020.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
22
05
2020

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 25 ως 31/5/2020.

E-zwdia

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει την εβδομάδα 25 ως 31 Μαΐου 2020;

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 25 ως 31 Μαΐου 2020;

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους, τον τρίτο οίκο σου, δηλαδή, που αφορά την επικοινωνία, κατά βάση, αλλά και τη λογική σκέψη και τις συμφωνίες. Αυτό σημαίνει ότι περνάς σε μια σαφώς πιο κοινωνική φάση, κατά την οποία θα γνωρίσεις μεν νέους ανθρώπους, αλλά και ιδέες. Επειδή η περίοδος είναι πολύ καλή σε επίπεδο επικοινωνίας θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες επιδιορθωτικές κινήσεις σε ορισμένες σχέσεις. Κάποιες από αυτές, πάντως, είναι προφανές ότι χρειάζονται όρια. Αν είσαι διατεθειμένος να ασχοληθείς, τότε να ξέρεις ότι η «θεωρία» περί ορίων, δεν αρκεί. Χρειάζεται οπωσδήποτε να περάσεις και στην πράξη. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Κριό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους, για να σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου και για να φέρει και ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα. Κάποιες όμως από τις ευκαιρίες για βελτίωση της γενικότερης κατάστασης, ενδεχομένως θα μπορείς να τις δημιουργήσεις και εσύ. Μια ιδέα, για παράδειγμα, μπορεί να ανοίξει δρόμους ευημερίας. Βγάλε λοιπόν όλο τον δημιουργικό σου εαυτό, γιατί μπορούν να ξεκινήσουν πολλά, και συζήτησε με ανθρώπους που η γνώμη τους μετράει. Ο στόχος σου αυτές τις μέρες καλό θα ήταν να είναι να νιώσεις περισσότερο ασφαλής. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, η ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου, για να ευνοεί όλους τους τομείς της ζωής σου. Αυτά, λοιπόν, που προηγουμένως γινόντουσαν δύσκολα – ή δεν γινόντουσαν καθόλου, θα σου φανούν ευκολότερα. Σαν ένα μαγικό χέρι να σε οδηγεί στις κατάλληλες επιλογές και να φέρνει τους κατάλληλους ανθρώπους μπροστά σου. Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι όλα θα γίνουν μόνα τους, χωρίς τη δική σου συνδρομή, σίγουρα, όμως, κάποιες ευκαιρίες θα έρθουν από το πουθενά και οι προσπάθειές σου θα ανταμείβονται. Εξελίξεις θα δεις κυρίως στον συναισθηματικό τομέα και στα οικονομικά σου. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο.

 

Διάβασε επίσης τα χαρακτηριστικά του Διδύμου στον έρωτα σύμφωνα με την Αστρολογία.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκεται στον ηλιακό οίκο σου που αφορά το ασυνείδητο, την ψυχολογική σου ισορροπία και τη δημιουργική απομόνωση και θα παραμείνει σε αυτό το σημείο για αρκετό διάστημα. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για σένα. Δεν είναι μόνο ότι θα χαλαρώσεις μακριά από «θορύβους», είναι και ότι θα ανακτήσεις τις δυνάμεις σου, θα θέσεις νέους στόχους και θα νιώσεις περισσότερο πλήρης και, ως εκ τούτου, περισσότερο δυνατός. Η περίοδος είναι ιδανική αν θέλεις να απαλλαγείς από μια συνήθεια ή να υιοθετήσεις έναν νέο τρόπο ζωής. Θα έχεις στη διάθεσή σου χρόνο για να σχεδιάσεις ένα πλάνο δράσης για όλα αυτά. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Λέων, η Αφροδίτη στους Διδύμους έχει πολλές ενδιαφέρουσες πτυχές. Πρώτα από όλα έρχεσαι σε επαφή με αρκετό κόσμο αυτό το διάστημα, γίνεσαι περισσότερο δραστήριος κοινωνικά και γνωρίζεις νέους ανθρώπους. Με κάθε καινούρια επαφή νιώθεις ότι διευρύνονται οι ορίζοντές σου και φαίνεται ότι αυτή η περίοδος θα είναι πολύ παραγωγική, επειδή οι άνθρωποι με τους οποίους θα έρθεις σε επαφή θα έχουν κάτι να σου πουν. Εκτός όμως από την έντονη και ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή, η θέση αυτή της Αφροδίτης μπορεί να σε βοηθήσει να προβάλλεις τη δουλειά σου με τον κατάλληλο τρόπο. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Λέων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους, σε ένα ζώδιο στο οποίο η ίδια αισθάνεται πολύ άνετα και κατ’ επέκταση κι εμείς. Βέβαια, η παραμονή της σε αυτό το σημείο για σένα δεν σημαίνει έρωτες, σχέσεις και ό τι άλλο παρεμφερές είναι συνδεδεμένο με τον εν λόγω πλανήτη, αλλά αφορά τα επαγγελματικά σου. Σε αυτόν τον τομέα η Αφροδίτη φέρνει ευκαιρίες. Στα επαγγελματικά σου βάζεις όλο σου το συναίσθημα και δίνεσαι σε έναν στόχο με πάθος. Πόσο πιο ισορροπημένος νιώθει ένας Παρθένος, όταν αυτός ο τομέας λειτουργεί και νιώθει παραγωγικός. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο.

 

Διάβασε επίσης πως θα επηρεάσει το δικό σου ζώδιο η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 22 Μαΐου 2020.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους, στον ένατο οίκο σου δηλαδή και στο φυσικό της σπίτι. Από εκεί φυσικά θα ευνοεί τις συναλλαγές με το εξωτερικό, τους στόχους σου και τις σπουδές. Εκτός από αυτά όμως, ο ένατος οίκος σου συμβολίζει και τη διεύρυνση των οριζόντων σου και το πρίσμα μέσα από το οποίο κοιτάς κάποιες καταστάσεις. Αυτές τις μέρες συνειδητοποιείς αυτό το τελευταίο, πόσο σημαντικό είναι δηλαδή κάποιες πράγματα απλώς να τα δεις με διαφορετικό τρόπο. Ίσως έτσι κάποια βαρετά να αποκτήσουν νόημα, ο άνθρωπος που δεν θα πρόσεχες να αποδειχτεί πολύ ενδιαφέρων, αν του δώσεις μια ευκαιρία να τον γνωρίσεις. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί αρχικά τα οικονομικά σου. Ο όγδοος οίκος που για σένα είναι οι Δίδυμοι δεν αφορά την επαγγελματική σου αμοιβή, όσο τα οικονομικά που έρχονται από μπόνους, δώρα, διατροφές ή τα χρήματα που μοιράζεσαι με άλλους, καθώς και τις οικονομικές διαπραγματεύσεις. Οπότε η εύνοια μπορεί να έρθει «πλαγίως». Ο εν λόγω οίκος αφορά και την αισθηματική σου ζωή και οτιδήποτε μοιράζεσαι μέσα σε μια σχέση, κυρίως τη συντροφική. Και για αυτό έχει να κάνει και με τα κοινά οικονομικά. Η Αφροδίτη λοιπόν σε φέρνει πιο κοντά σε έναν άνθρωπο μέσα από τη διαδικασία του να δίνεις και να παίρνεις. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, να μια εβδομάδα που το ενδιαφέρον στρέφεται σε έναν πολυαγαπημένο και πονεμένο τομέα, τις σχέσεις σου: Όλων των ειδών, αλλά κυρίως τις συνεργασίες και τη συντροφική σου σχέση. Τελευταία έγιναν πολλά, αντιστάθηκες σε όσους δικούς σου προσπάθησαν να σε χειριστούν και να σου επιβάλλουν τη γνώμη τους, πληγώθηκες με αυτούς που πηγαινοέρχονται αδιαφορώντας για τα συναισθήματά σου, στεναχωρήθηκες με αυτούς που ήρθαν με ενθουσιασμό και μετά εξαφανίστηκαν σαν να μην τρέχει τίποτα. Όμως αυτό το διάστημα που η ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους, στις σχέσεις σου δηλαδή, όλα ξαφνικά θα αρχίσουν να γίνονται πιο εύκολα. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκεται στον οίκο που αφορά την υγεία, τη σωματική σου κατάσταση, την εμφάνιση και την εργασία. Όταν η Αφροδίτη αγγίζει έναν τομέα, αυτά που τον αφορούν  γίνονται πιο εύκολα. Σαφώς πρέπει να συνεχίσεις τις προσπάθειες, αλλά και να απολαμβάνεις τις εξελίξεις που θα είναι ταχύτερες. Στην προκειμένη περίπτωση, εύκολα μπαίνεις σε πρόγραμμα, εύκολα λύνεις προβλήματα, ξεκινάς δίαιτα και την κρατάς, κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου και ανανεώνεσαι. Είναι και μια καλή περίοδος για να ανανεώσεις το βιογραφικό σου και να αναζητήσεις εργασία, αν είσαι στο ψάξιμο, ή να αναλάβεις ένα ενδιαφέρον επαγγελματικό έργο. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω.

 

Διάβασε επίσης πως θα επηρεάσει το δικό σου ζώδιο ο Ερμής στον Καρκίνο από 28 Μαΐου ως 5 Αυγούστου 2020.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Υδροχόε, εκεί που βρίσκεις ισορροπίες, ενδεχομένως μόνος σου, και ασχολείσαι με αυτά που σε ενδιαφέρουν και δομείς τη ζωή σου έτσι ώστε να είναι όσο πιο κοντά σε αυτό που θέλεις, παίζει ένα από τα δύο σενάρια: Το πρώτο είναι ότι συνεχίζεις να τα βρίσκεις με τον εαυτό σου και στην καθημερινότητά σου βάζεις και έναν δημιουργικό στόχο που τη γεμίζει με περισσότερο νόημα. Το δεύτερο είναι ότι ερωτεύεσαι και χάνεσαι μέσα στο δυνατό συναίσθημα. Η Αφροδίτη εξάλλου, αν και ανάδρομη, βρίσκεται στους Διδύμους, που για σένα είναι ο οίκος του έρωτα. Αν, πάντως, προκύψει κάτι τέτοιο στη ζωή σου, συνέχισε να εστιάζεις στις ανάγκες σου, τα χόμπι σου, στις επιθυμίες σου. Δεν εννοούμε να μην ασχολείσαι με τον άλλον, αλλά να μην ρίξεις ξαφνικά όλη την προσοχή πάνω του και χάσεις τον εαυτό σου. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους, τον οίκο που για σένα αφορά την κατοικία και την οικογένεια. Κατά την παραμονή της σε αυτό το σημείο δεν παίζουν μόνο τα σενάρια μιας μετακόμισης ή βελτίωσης των σχέσεων με την οικογένεια, αλλά και άλλα, πιο συναισθηματικά. Ο εν λόγω οίκος αφορά τα βαθιά συναισθήματά σου, την αίσθηση ασφάλειας και την αίσθηση «οικογενειακής φροντίδας», την οποία βέβαια μπορείς να εισπράξεις και από πρόσωπα με τα οποία δεν συνδέεσαι συγγενικά. Η Αφροδίτη μπορεί να σε τροφοδοτήσει με συναίσθημα και ως εκ τούτου να αντλήσεις ενέργεια και δύναμη για να κυνηγήσεις έναν στόχο σου. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ.

Από τον Γιώργο Σαλαμά - gsalamas@yahoo.com - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-05-2020 14:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms