Quantcast
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
24
06
2022

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 27/6 ως 3/7/2022.

E-zwdia

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει την εβδομάδα 27 Ιουνίου ως 3 Ιουλίου 2022;

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 27 Ιουνίου ως 3 Ιουλίου 2022;

 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, μπορεί να ταλαιπωρήθηκες αρκετά αυτήν την περίοδο με θέματα που έχουν να κάνουν με τις υλικές κτήσεις και τα οικονομικά σου, αλλά ξέρεις πλέον για ποιο λόγο κάποια σχετικά θέματα δεν προχωρούσαν. Παρεμπιπτόντως, ξεκινάει η δράση της στον τομέα των οικονομικών σου, και τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά, με την προϋπόθεση να βοηθήσεις κι εσύ τον εαυτό σου στον βαθμό που μπορείς. Αυτές τις μέρες πολλά μπορούν να αλλάξουν με την επικοινωνία και τις επαφές σου με τους άλλους ανθρώπους, οι οποίοι φαίνεται ότι στην πλειονότητά τους εκτιμούν τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, μπορείς να πεις ότι ο μήνας έχει κάποιες δοκιμασίες και προκλήσεις. Πολλές δύσκολες όψεις όμως θα μπορούσαν να λειτουργήσει θετικά μακροπρόθεσμα, και το διάστημα αυτό τελικά να δείξει  ένα έντονο μεν, αλλά θετικό πρόσωπο. Αυτήν την περίοδο είναι σημαντικό το ότι θα μπορείς να φέρεις επιθυμητές αλλαγές στη ζωή σου. Έχεις μια τάση να ξεκινήσεις από την αρχή κάτι ή να ξεχάσεις για λίγο το παρελθόν και να κοιτάξεις μόνο μπροστά. Σαφώς η καταλληλότερη ευκαιρία για κάτι τέτοιο έρχεται τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, υπάρχουν στιγμές που η ανανέωση (με όλες τις δυνατές ερμηνείες που μπορεί να δώσει κανείς στη λέξη) είναι απόλυτα απαραίτητη για να προχωρήσεις. Και έπειτα από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα στασιμότητας ή αργών εξελίξεων, έρχεται η ψυχική ανάταση. Τα νέα ξεκινήματα αξίζει να τα βάλεις μέσα σε αυτή και την επόμενη βδομάδα (το νωρίτερο, το καλύτερο). Ταυτόχρονα, θα αρχίσει να βελτιώνεται και η διάθεσή σου. Άσε το παρελθόν και κοίτα μπροστά στην παρούσα φάση. Υπάρχουν πολλά νέα και καλά πράγματα που σε περιμένουν στην πορεία, όπως θα διαπιστώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, ίσως τελευταία βίωνες μια ασυνεννοησία στις διαπροσωπικές σχέσεις και κάποιες δυσκολίες, αλλά πλέον έχεις τη δυνατότητα να βελτιώσεις τις σχέσεις σου, να καλλιεργήσεις νέες γνωριμίες και να βρεις ανθρώπους που μπορούν να σταθούν δίπλα σου. Παρ’ όλη την τάση σου να μείνεις μόνος και να ασχοληθείς με το βιβλίο σου ή με μια εντελώς μοναχική δραστηριότητα, το πλανητικό σκηνικό θα σε σπρώχνει έξω στον κόσμο και μάλλον θα ήταν καλό να ακολουθήσεις τις υποδείξεις του. Όλα καλά με τις σχέσεις, αλλά οι ερμηνείες σου σχετικά με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει αισθηματικά θέλουν προσοχή. Τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι ακριβώς όπως φαίνονται (και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά ούτε και απαραίτητα καλό – εξαρτάται από την περίπτωση).

Δες ΕΔΩ πώς θα αποκτήσεις την ανάλυση της ΕΡΩΤΙΚΗΣ σου ΣΥΝΑΣΤΡΙΑΣ από την ΣΜΑΡΩ ΣΩΤΗΡΑΚΗ!

ΛΕΩΝ

Λέων, κάποιες περίοδοι είναι σαφώς πιο αργές από άλλες. Αυτό ως ένας από τους πιο ενεργητικούς και βιαστικούς του ζωδιακού πολύ συχνά το αξιολογείς ως κάτι αρνητικό. Αλλά δεν είναι πάντα. Ίσως μπαίνεις σε σκέψεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου, πιθανότατα βλέπεις συνεργάτες από το παρελθόν ή ξανάρχονται ευκαιρίες που εμφανίστηκαν κάποτε αλλά εξανεμίστηκαν προτού τις διερευνήσεις. Πάντως έχει αρχίσει να γίνεται προφανές ότι η επιείκεια είναι μια αρετή που πρέπει να υιοθετήσεις. Και φυσικά δεν μιλάμε μόνο για την επιείκεια προς τους άλλους, αλλά και προς εσένα τον ίδιο και τις καταστάσεις που μερικές φορές δείχνουν στην αρχή θολές ή παρεξηγήσιμες, αλλά τελικά έρχονται για κάτι καλύτερο ή απλά δεν χρήζουν και τόσης σημασίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, το να κοιτάζεις πίσω και να επανεξετάζεις τους στόχους σου, τις επιθυμίες και τα σχέδιά σου δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά είναι λογικό και αναμενόμενο ορισμένες φορές. Αυτή η περίοδος μπορεί να χαρακτηρίζεται και από μια έλλειψη αισιοδοξίας, όμως κάπου στο βάθος φαίνεται να γνωρίζεις ή να διαισθάνεσαι ότι κάτι θα αλλάξει. Οι πρώτες αλλαγές πολύ πιθανό να έρθουν στον επαγγελματικό τομέα και να επέλθει η ανανέωση. Σαφώς, αν είσαι σε διαδικασία αναζήτησης εργασίας, η περίοδος αυτή είναι πολύ καλή. Τις επόμενες δέκα μέρες επιστράτευσε τη διπλωματικότητα, την προσοχή και τα ταλέντα σου και έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, το μόνο που χρειάζεται από εσένα προς το παρόν είναι οργάνωση. Γιατί το να δουλέψεις σκληρά είναι κάτι που μπορείς να κάνεις. Το να δουλέψεις πειθαρχημένα και με συνέπεια είναι κάτι που κάποιες φορές σε δυσκολεύει, γιατί η προσοχή σου διασπάται εύκολα. Αν καταφέρεις να είσαι συνεπής σε μια σχετικά μικρή ενασχόληση με τους στόχους σου – όποιοι και αν είναι αυτοί- αλλά σε καθημερινή βάση, πραγματικά θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα. Επίσης το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις οικονομικές συνεργασίες, ενώ επανέρχεται και η επιθυμία για οικειότητα, η οποία μάλλον είχε πέσει σε μια προσωρινή νάρκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, εδώ και κάποιο καιρό οι σχέσεις, ειδικά η συντροφικότητα και οι συνεργασίες κάθε μορφής, αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι προς διερεύνηση. Μπορεί κάποιες φορές η επικοινωνία να μην ήταν εύκολη, να έπρεπε κάποιος να φέρει στην επιφάνεια θέματα που έχουν θιχτεί στο παρελθόν, αλλά δεν έχουν ξεπεραστεί ή μπορεί και να εμφανίστηκαν άνθρωποι από το παρελθόν για να λυθούν κάποιες εκκρεμότητες μεταξύ σας. Παρά τις όποιες δυσκολίες, σχεδόν βέβαιο ότι ο τομέας των σχέσεων έχει μεγάλο ενδιαφέρον και ότι μπορείς να αισιοδοξείς.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η οργάνωση της καθημερινότητάς σου υπήρξε προφανώς μια δύσκολη υπόθεση καθότι δεν μπορείς να πεις ότι δεν έχεις υπερβολική δουλειά. Η οργάνωση φαίνεται ότι είναι το κλειδί για τον μήνα που θα ακολουθήσει και καλό θα ήταν να ξεκινήσεις το συντομότερο. Το σημαντικότερο είναι η συνέπεια, δηλαδή η καθημερινή ενασχόληση με τις υποθέσεις σου, έστω και λίγο, είναι πολύ προτιμότερη από την υπερβολική, αλλά σπάνια ενασχόλησή σου με αυτές. Οι σχέσεις, επίσης, έχουν πολύ ενδιαφέρον αυτές τις μέρες, με την έννοια ότι μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες νέες, να μπεις σε νέες συνεργασίες ή να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που η παρουσία του θα σε κάνει να λάμπεις από θετικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, έχει έρθει η ώρα να προχωρήσει η αισθηματική και η δημιουργική σου ζωή. Έπειτα από μια περίοδο ανασκόπησης και σκέψης πάνω σε αυτά τα θέματα, ίσως και συναντήσεων με πρόσωπα από το παρελθόν, θα σου ζητηθεί πάλι να περάσεις στη δράση και ίσως να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη μετέπειτα πορεία σου. Προς το παρόν μπορεί ακόμη να υπάρχουν αμφιβολίες σε σχέση με μια αισθηματική υπόθεση ή μια γνωριμία παλιά ή νέα να δημιουργεί απογοητεύσεις. Εντωμεταξύ επικεντρώσου στην εργασία, ίσως κάτι νέο και ενδιαφέρον προκύψει σε αυτόν τον τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, ήταν αρκετά κουραστικό για εσένα το ότι βίωσες ενδεχομένως μια περίεργη συναισθηματική αναστάτωση και ίσως ένα μπλέξιμο με κάποια θέματα που αφορούν την οικογένεια και την κατοικία σου. Η περίοδος που ακολουθεί όμως θα είναι άκρως ανακουφιστική σε πολλά επίπεδα, και στα αισθηματικά και στα επαγγελματικά. Σημαντικό να έχεις μέτρο στην απόλαυση κάθε είδους. Όσο γίνεται κάτι πιο συχνά τόσο χάνει από την «έντασή» του, αλλά από την άλλη το να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν σπάνια, πάλι μπορεί να συμβάλλει στο να χαθεί η μαγεία τους, για αυτό βρες το δικό σου μέτρο.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, κάτι νέο ξεκινάει από αυτή τη βδομάδα που αφορά περισσότερο την οικογενειακή σου ζωή και ίσως και την κατοικία σου, για παράδειγμα μπορεί να μετακόμισες πρόσφατα ή να μετακομίζεις ή μια επιτυχία ενός συγγενικού προσώπου να φέρει ενέργεια και ευχαρίστηση. Από την άλλη η περίοδος αυτή σχετίζεται και με καλύτερη επαφή με τα συναισθήματά σου, ψυχική ισορροπία και αίσθηση ασφάλειας. Είναι πολύ σημαντικό ότι ως ζώδιο που δεν υπολογίζει και τόσο τη λεκτική επικοινωνία (αλλά περισσότερο τις πράξεις) θα νιώσεις καλύτερα στην επαφή σου με τους άλλους αυτές τις μέρες.

Από τον Γιώργο Σαλαμά - gsalamas@yahoo.com - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-06-2022 14:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms