Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
31
07
2020

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 3 ως 9/8/2020.

E-zwdia

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει την εβδομάδα 3 ως 9 Αυγούστου 2020;

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 3 ως 9 Αυγούστου 2020;

 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η πανσέληνος στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί στις 3 και η επιρροή της θα ισχύει περίπου τέσσερις μέρες πριν και μετά. Αυτό το διάστημα είναι πιθανό να ζήσεις έντονες και πολύ ενδιαφέρουσες και ευχάριστες κοινωνικές στιγμές, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να προβάλλεις ταυτόχρονα και τη δουλειά σου. Είναι πιθανό επίσης να ενταχθείς σε μια ομάδα ανθρώπων και μαζί να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό. Ο Υδροχόος είναι ο ενδέκατος οίκος σου και δεν αφορά μόνο την κοινωνική ζωή, τις ομάδες και τους φίλους, όμως. Ταυτόχρονα έχει να κάνει με τις βαθύτερες ευχές και επιθυμίες σου, με όλα αυτά που θέλεις να κάνεις και που ή τα αποφεύγεις, γιατί υποθέτεις ότι δεν τα καταφέρεις ή περιμένεις μια ευκαιρία για να προχωρήσεις προς αυτά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, στις 3 έχουμε μια πανσέληνο στον Υδροχόο. Αφορά τα επαγγελματικά σου ή τη σχέση σου και είναι θετική, παρ’ όλο που τον προηγούμενο μήνα μπορεί να έζησες μια σχετική ένταση τις μέρες λίγο πριν από αυτήν. Είναι πιθανό να σχεδιάζεις κάτι νέο ή να προκύψει μια ευκαιρία σε αυτόν τον τομέα που να σε ανακουφίσει. Αρχίζεις να βλέπεις τη ζωή πιο χαλαρά και να αναζητάς και στιγμές ξεκούρασης και συναισθηματικής τροφοδοσίας. Ένας άνθρωπος ενδέχεται να επηρεάσει τον τρόπο που σκέφτεσαι και να σε κάνει να δεις τα πράγματα από μια περισσότερο θετική οπτική γωνία. Φαίνεται ότι υπάρχει κάτι που πρέπει να αλλάξεις, ίσως στον τρόπο που σκέφτεσαι, προκειμένου η καθημερινότητά σου να απλοποιηθεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, στις 3 η πανσέληνος στον Υδροχόο αφορά τους στόχους, τις σπουδές, τα ταξίδια και οτιδήποτε διευρύνει τους ορίζοντές σου. Αν, παρεμπιπτόντως, ασχολείσαι με εκδόσεις ή αν υπάρχει ένα νομικό θέμα που εκκρεμεί, φαίνεται ότι και σε αυτούς τους τομείς θα δεις θετικές εξελίξεις. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι οι μέρες είναι περισσότερο αισιόδοξες και ότι υπάρχει έντονος συναισθηματισμός στην ατμόσφαιρα και μια χαλαρότητα που είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. Και εκεί που χτίζεις ολόκληρη κοσμοθεωρία σχετικά με την ανεξαρτησία, έρχεται ένας άνθρωπος και στην γκρεμίζει. Συμβαίνουν κι αυτά, και να χαίρεσαι που δεν είσαι τόσο απόλυτος, ως Δίδυμος, γιατί η ευελιξία σου σου επιτρέπει να ζεις εμπειρίες που σε εξελίσσουν τελικά. Πάντως ο Αύγουστος όσο θα προχωράει τόσο πιο ανάλαφρος γίνεται και η θετική σου σκέψη επανέρχεται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η πανσέληνος στις 3 πραγματοποιείται στον Υδροχόο. Η θετική της επιρροή αφορά μεν τα οικονομικά σου, αυτά που μοιράζεσαι με τους άλλους όμως, όπως και εν γένει οτιδήποτε μοιράζεσαι στις σχέσεις σου, συναισθήματα, απόψεις, υλικά αγαθά. Είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις ότι σε αυτά που δίνεις και σε αυτά που παίρνεις είναι καλό και απαραίτητο να υπάρχει μια ισορροπία και ότι και τα δύο είναι το ίδιο ωραία. Ο όγδοος οίκος σου έχει να κάνεις και με τη διαίσθησή σου, η οποία αυτές τις μέρες είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Τις τελευταίες μέρες της βδομάδας πρόσεχε μια σχέση ή συγκατοίκηση. Όσο πιο ανοιχτός και ειλικρινής είσαι, χωρίς δεύτερες σκέψεις και την προσδοκία να σε «καταλάβει» ο άλλος από μόνος του, τόσο πιο επιτυχής θα είναι η επικοινωνία σου μαζί του.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Λέων, η πανσέληνος στις 3 πραγματοποιείται απέναντί σου, στον Υδροχόο, και είναι η δεύτερη σε σειρά σε αυτό το ζώδιο. Το ενδιαφέρον στρέφεται στη συντροφική σου σχέση ή σε μια συνεργασία. Τα σενάρια όμως είναι πολλά: η πανσέληνος είναι θετική, αλλά θετικό μπορεί να είναι και ότι πλέον αποφασίζεις να θέσεις όρια, π.χ. Σαφώς παίζει και το σενάριο να επισημοποιηθεί μια σχέση ή να μπεις σε μια νέα, αν είσαι single. Προς το τέλος της βδομάδας όμως χρειάζεται λίγη υπομονή, γιατί είναι πιθανό να έχεις αρκετή δουλειά ή πίεση και να σε προβληματίζει η επικοινωνία με ένα άτομο στο σπίτι ή στην εργασία. Όλα μπορούν να διευθετηθούν με τον κατάλληλο προγραμματισμό, κάτι που δεν είναι δύσκολο για σένα. Πρόσεξε όμως τη διατροφή, την υγεία και τις ώρες ύπνου σου, όσο κλισέ και να σου ακούγεται το κατά πόσο φροντίζεις τον εαυτό σου μπορεί να παίξει τον σημαντικότερο ρόλο σε πολλούς τομείς αυτές τις μέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, εδώ και λίγες μέρες έχει αρχίσει να φαίνεται ότι η ζωή σου γίνεται απλούστερη, τα οικονομικά μπορούν να βελτιωθούν και η γοητεία σου είναι απαστράπτουσα. Σύντομα θα δεις ακόμη γρηγορότερες εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς. Σημαντική είναι και η πανσέληνος αυτής της βδομάδας που πραγματοποιείται στον Υδροχόο και είναι ιδιαίτερα θετική. Αφορά την ευεξία και την εμφάνισή σου και τα καθημερινά πρότζεκτ που πρέπει να ολοκληρώνεις, ιδιαίτερα τα επαγγελματικά. Είναι πιθανό ένα από αυτά να το τελειώνεις και να απαλλάσσεσαι από ένα βάρος, να ανταμειφθείς και να αναγνωριστείς. Οι μέρες μετά την πανσέληνο είναι καλές και για νέα ξεκινήματα σε αυτόν τον τομέα και αν είσαι σε φάση αναζήτησης εργασίας θα είχε ενδιαφέρον να συνέχιζες την έρευνά σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η πανσέληνος στον Υδροχόο στις 3 αφορά την αισθηματική σου ζωή, κατά βάση, αλλά και τις ευχάριστες και δημιουργικές στιγμές γενικότερα. Είναι η δεύτερη σε σειρά πανσέληνος σε αυτό το σημείο, κάτι που δεν συμβαίνει και πολύ συχνά, και έχει τη θετική υποστήριξη του Ποσειδώνα, γεγονός που την κάνει έξτρα ρομαντική. Όπως είναι λογικό, κάτω από την επίδρασή της είναι πολύ πιθανό να μπεις σε μια νέα σχέση ή να δεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου να εξελίσσεται και να πάρετε και τα δύο μέλη της από κοινού αποφάσεις. Επειδή ο πέμπτος οίκος (ο Υδροχόος για σένα) αφορά και τα παιδιά, είναι επίσης πιθανό να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο να αποκτήσεις παιδί ή να ετοιμάζεις κάτι ευχάριστο στο οποίο θα συμμετέχει και το παιδί σου. Όπως και να έχει, έχεις πολλούς λόγους για να το γιορτάσεις, από ό τι φαίνεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, ο τέταρτος οίκος σου αφορά το σπίτι, την οικογένεια και τα βαθύτερα συναισθήματά σου, καθώς και την αίσθηση ασφάλειας που νιώθεις (ή δεν νιώθεις). Σε αυτό το σημείο πραγματοποιείται στις 3 η πανσέληνος, η οποία όμως είναι θετική και σχηματίζει μια αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα. Τα νέα είναι καλά, αφού νιώθεις ότι επέρχεται μια συναισθηματική ισορροπία και οι σχέσεις με τους δικούς σου ανθρώπους βελτιώνονται και σε αναζωογονούν. Η όψη της Σελήνης ζεσταίνει ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα και χάρη σε αυτήν (η εξαιτίας της, αναλόγως αν για σένα αυτό είναι καλό ή κακό) υπάρχει περίπτωση να ερωτευτείς, καθότι ο Ποσειδώνας κυβερνάει την αισθηματική σου ζωή. Ένας έρωτας σε μια τέτοια περίπτωση θα ήταν βαθιά συναισθηματικός.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, το ενδιαφέρον συμβάν της εβδομάδας είναι η πανσέληνος στις 3 στον Υδροχόο. Πρόκειται για μια θετική πανσέληνο που έχει πολλές πλευρές: Μπορεί να σε φέρει κοντά σε κόσμο, να κάνεις νέες γνωριμίες δηλαδή, να σε ταξιδέψεις, να βελτιώσει την επικοινωνία σου και να φέρει και μια νέα συμφωνία. Αυτό το τελευταίο δεν αποκλείεται καθόλου, μάλιστα. Το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις αυτές τις μέρες θα ήταν να βγαίνεις, να γνωρίζεις κόσμο, να μιλάς και να ανταλλάζεις ιδέες και απόψεις. Διανύεις μια άκρως επικοινωνιακή περίοδο, η οποία θα μπορούσε να εξελιχτεί σε ιδιαίτερα δημιουργική και γόνιμη. Επίσης, αν αυτές τις μέρες είσαι διακοπές, καλό θα ήταν να παραμείνεις συνδεδεμένος με τον πολιτισμό με κάποιον τρόπο, μην ξεχάσεις το τηλέφωνο κλειστό, πχ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η πανσέληνος στον Υδροχόο πραγματοποιείται στις 3 και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα οικονομικά σου. Είναι θετική, οπότε το πιο πιθανό είναι ότι θα έχεις καλά νέα. Η Σελήνη εκείνες τις μέρες θα βρίσκεται πολύ κοντά στον Ποσειδώνα, επίσης, και αυτό είναι πολύ θετικό, επειδή δείχνει ότι μπορεί να γίνει μια νέα συμφωνία. Όμως ο Ποσειδώνας έχει δύο πλευρές, από τη μια μεριά υπάρχει η δημιουργικότητα, η ομορφιά και η προσφορά, από την άλλη μπορεί να «μειώσει την ορατότητα». Που σημαίνει ότι σε κάθε σημαντική συναλλαγή ή συμφωνία πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, ενδεχομένως θα ήταν καλό να πάρεις και τη συμβουλή ενός δικηγόρου σε κάποιες περιπτώσεις. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Υδροχόε, στο ζώδιό σου πραγματοποιείται στις 3 η πανσέληνος και το καλό είναι ότι είναι θετική. Είναι πολύ πιθανό να ολοκληρώνεται μια φάση στη ζωή σου, για να ξεκινήσεις λίγο αργότερα μια νέα. Είναι πολύ πιθανό επίσης να έχεις αρκετή δουλειά αυτές τις μέρες ή να είσαι σε εσωτερική αναζήτηση αναφορικά με το τι θα κάνεις με μια σχέση σου. Σίγουρα τις μέρες αυτές θέλεις λίγη προσοχή, αλλά δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας: είναι πολύ πιθανό οι μέρες να εξελιχθούν σε πολύ ρομαντικές αφού η Σελήνη βρίσκεται πολύ κοντά στον Ποσειδώνα. Επειδή ο Ποσειδώνας είναι κυβερνήτης των οικονομικών σου και ταυτόχρονα βρίσκεται στα οικονομικά σου, μπορεί να έχεις και από εκεί κάποια νέα.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, τις μέρες γύρω από την πανσέληνο μπορεί να νιώθεις ότι γίνονται «εσωτερικές αλλαγές». Πραγματοποιείται στις 3 στον δωδέκατο οίκο σου που έχει να κάνει με το ασυνείδητο, την ψυχική σου ισορροπία και τη δημιουργική μοναχικότητα. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στον κυβερνήτη σου, τον Ποσειδώνα, πάρα πολύ κοντά στο ζώδιό σου δηλαδή. Είναι πιθανό κάτι σημαντικό να ολοκληρώνεται, όπως ένα επαγγελματικό έργο ή μια κατάσταση, για να περάσεις στην επόμενη. Πάντως, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να ξεκουραστείς, πνευματικά κυρίως. Όσο αφορά τη συντροφικότητα και τις συνεργασίες φαίνεται ότι η περίοδος που ακολουθεί θα έχει πολλές και ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Από τον Γιώργο Σαλαμά - gsalamas@yahoo.com - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas

Ημερομηνία Τροποποίησης:
31-07-2020 14:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms