Quantcast
Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 14 ως 20/6/2021.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
11
06
2021

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 14 ως 20/6/2021.

E-zwdia

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει την εβδομάδα 14 ως 20 Ιουνίου 2021;

Δες ΕΔΩ πώς θα αποκτήσεις την ανάλυση της ΕΡΩΤΙΚΗΣ σου ΣΥΝΑΣΤΡΙΑΣ από την ΣΜΑΡΩ ΣΩΤΗΡΑΚΗ!

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 14 ως 20 Ιουνίου 2021;

 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, αν σκέφτεσαι να κάνεις αλλαγές στο σπίτι ή να μετακομίσεις, η περίοδος αυτή είναι η καλύτερη για κάτι τέτοιο. Στον τέταρτο οίκο σου, που αφορά την οικογένεια και την κατοικία βρίσκεται η Αφροδίτη και σύντομα ο Ήλιος και θα συνεργαστούν άψογα για να δεις πολύ ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς. Το σημαντικό είναι ότι αυτό έχει και μια αισθηματική διάσταση, αφού ο τέταρτος οίκος είναι ένας από τους πιο έντονα συναισθηματικούς. Αισθάνεσαι περισσότερο ασφαλής και αυτό σου δίνει όρεξη να κυνηγήσεις τις επιθυμίες σου. Όσο και αν τώρα σου φαίνεται δύσκολο, ενδεχομένως, να κάνεις την αρχή, σε λίγες μέρες πιθανότατα δεν θα αναγνωρίζεις τον εαυτό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η επικοινωνία με τους έξω, μια χαρά, με εσένα τον ίδιο έχει κάποιες δυσκολίες. Αντί να αγχώνεσαι με αρνητικές σκέψεις, κάνε κάτι άλλο που να σχετίζεται περισσότερο με αισθήσεις και συναισθήματα. Προσπάθησε να αντιληφθείς πώς νιώθεις ανά πάσα στιγμή και πού το εντοπίζεις στο σώμα σου, όχι τίποτα άλλο, αλλά για να σταματήσει να υπερλειτουργεί το μυαλό εις βάρος των αισθήσεων. Άσε τη σκέψη ή τουλάχιστον χαλάρωσέ την λίγο. Εξάλλου, αν έχει κανείς έμμονες ιδέες το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιες φορές είναι να τις αγνοήσει-περιφρονήσει και όχι να προσπαθεί να τους δώσει μια απάντηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, ίσως σε ανησυχεί ένα οικονομικό θέμα ή βρίσκεσαι αναγκασμένος να κάνεις κάποια έξοδα και δεν σου αρέσει καθόλου αυτό. Μπορεί οι μέρες να είναι κάπως δύσκολες και να θέλουν προγραμματισμό και οργάνωση. Όμως, η Αφροδίτη στον δεύτερο οίκο σου είναι μια ένδειξη ότι θα δεις σημαντικές θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου θέματα που θα σε ανακουφίσουν. Πρόσεξε όμως, ακόμη και να είσαι οκέι οικονομικά, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξοδέψεις άσκοπα χρήματα, για κάτι π.χ. που θεωρείς χρήσιμο και που ενδέχεται να αποδειχθεί εντελώς άχρηστο (ο Ποσειδώνας ευθύνεται για κάτι τέτοια). Οπότε, προτού ξοδέψεις, σκέψου καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, ίσως έχεις αρχίσει ήδη να νιώθεις διαφορετικά με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, από τη μία δηλαδή μπορεί να σκέφτεσαι ότι τα προβλήματα είναι πολλά ή να έχεις ένα μεγάλο ερωτηματικό σε σχέση με το τι μέλλει γενέσθαι και από την άλλη η διαίσθησή σου σαν να σου λέει να μην ανησυχείς. Και μάλλον πρέπει να την εμπιστευθείς. Σαφώς πρέπει να συνεχίσεις τις προσπάθειες σε κάθε τομέα που σε ενδιαφέρει να δεις εξελίξεις, και ίσως να δράσεις λίγο περισσότερο οργανωμένα και με περισσότερη συνέπεια – τα αποτελέσματα δεν θα έρθουν τελείως μόνα τους. Αρχίζουν οι εξελίξεις.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Λέων, η κινητικότητα στον δωδέκατο οίκο σου δείχνει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Πρώτα από όλα την έμφαση που δίνεται στον ψυχολογικό τομέα. Έχεις ανάγκη από ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου που αυτό μπορεί να σημαίνει ότι 1. θέλεις να καταστρώσεις ένα νέο σχέδιο, θέλεις να σκεφτείς ενδεχομένως πώς μπορείς να οργανώσεις τη ζωή σου. 2. έρχονται στην επιφάνεια κάποια αισθηματικά – ψυχολογικά θέματα, τα οποία θέλεις να εξετάσεις. Το ενδιαφέρον είναι ότι νιώθεις ότι επικοινωνείς καλά με τον εαυτό σου, ίσως σπάνια τόσο καλά όσο τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η κοινωνική σου ζωή τελευταία έχει αλλάξει, ειδικά όμως αυτήν την περίοδο με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, οι αλλαγές θα είναι θεαματικές. Μαζί της σύντομα θα βρεθεί και ο Ήλιος. Γνωριμίες, νέοι άνθρωποι, φιλίες, προσαρμογή σε νέα περιβάλλοντα, κίνηση. Επίσης, οι πολύ θετικές όψεις και της Αφροδίτης και του Ήλιου δείχνουν ότι όλος αυτός ο κόσμος και οι νέες επαφές μπορούν να έχουν θετικό αποτέλεσμα και για τα επαγγελματικά σου με κάποιον τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η Αφροδίτη βρίσκεται ήδη στον Καρκίνο, που για σένα συμβολίζει τα επαγγελματικά σου, και εκεί θα περάσει σύντομα και ο Ήλιος. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε αυτόν τον τομέα. Και αυτή τη βδομάδα οι εξελίξεις μπορεί να έχουν να κάνουν με το εξωτερικό. Ίσως μια συνεργασία ή ένα ταξίδι να αλλάξουν το τοπίο στην εργασία. Οι εξελίξεις πάντως θα συνεχιστούν και τον επόμενο μήνα, για αυτό αυτή την περίοδο αξίζει να καταβάλεις σοβαρές προσπάθειες προς κάθε επαγγελματικό στόχο που έχεις ή θέλεις να θέσεις, καθώς και να δείξεις το πιο επαγγελματικό σου πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, ο ένατος οίκος σου, που αφορά την τύχη, τα ταξίδια, τους στόχους, τις σπουδές και γενικότερα τους διευρυμένους ορίζοντες φιλοξενεί ήδη την Αφροδίτη, ενώ σύντομα θα βρεθεί εκεί και ο Ήλιος. Πραγματικά μπορείς να πετύχεις κάθε στόχο που θα θέσεις, η υπόθεση όμως θέλει πάθος, θέλει δηλαδή να τα δώσεις όλα για την πραγματοποίησή του. Και έχε υπόψη σου ότι η συνέπεια παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο. Ένα μικρό βήμα ή μια ολιγόωρη ενασχόληση πρέπει να γίνονται μάλλον σε καθημερινή βάση. Είναι πολύ καλύτερο αυτό από το να αφιερώνεις πολύ κόπο και χρόνο μια στο τόσο.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, οι πρώτες μέρες ίσως θέλουν προσοχή όσον αφορά ένα επαγγελματικό θέμα ή μια οικονομική συμφωνία, μπορεί για παράδειγμα κάτι να μην είναι κατανοητό, να υπάρχει ένα μυστήριο ή ψιλά γράμματα σε μια συμφωνία, τα οποία πρέπει να προσέξεις. Από εκεί και μετά η έμφαση δίνεται στον όγδοο οίκο σου με κάθε τρόπο σχεδόν. Εκεί βρίσκεται η Αφροδίτη και εκεί θα βρεθεί και ο Ήλιος την επόμενη βδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι η αισθηματική σου ζωή μπορεί να είναι έντονη και ότι το πάθος σε μια σχέση είναι δυνατό. Επίσης, μια νέα συνεργασία στον ορίζοντα μπορεί να βελτιώσει τα οικονομικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, υπάρχουν και ευκολίες και δυσκολίες αυτές τις μέρες. Οι δυσκολίες έχουν να κάνουν πιθανότατα με μια αισθηματική σχέση, στην οποία μπορεί να υπάρχει ασυνεννοησία, ίσως ένα μήνυμα δεν γίνεται κατανοητό ή υπάρχει μια παρεξήγηση στην ατμόσφαιρα. Τα πάντα όμως προχωράνε ομαλά, τελικά. Αυτήν την περίοδο δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις σχέσεις κάθε είδους, ιδίως στη συντροφική και στις συνεργασίες, πλέον προχωράς μαζί με τους άλλους, αφήνεσαι στην ανάπτυξη της οικειότητας και συμπορεύεσαι με μεγάλη ευχαρίστηση. Πράγματι, το «μαζί» έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον από ό,τι το «μόνος».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, προετοιμάσου για ένα σχετικό τρέξιμο, επειδή ο έκτος οίκος σου της εργασίας και των υποχρεώσεων έχει την Αφροδίτη, αλλά λίγο αργότερα θα έρθουν ευθύνες στη δουλειά ή περισσότερες ευθύνες και τρέξιμο γενικώς. Εποικοδομητικό τρέξιμο και γόνιμο, σίγουρα, αλλά πολύ. Ίσως επικρατεί και ένα περίεργο κλίμα στο σπίτι ή μια υποχρέωση σχετικά με την κατοικία που δημιουργεί άγχος. Η Αφροδίτη όμως δεν θα αφήσει την αισθηματική σου ζωή ήσυχη από ό, τι φαίνεται και οι υποθέσεις αυτές θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η Αφροδίτη σε μια καταπληκτική θέση, στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα και της δημιουργικότητας θα αποκτήσει σύντομα και την παρέα του Ήλιου. Μέσα από τον έρωτα, τον ερωτισμό και την αγάπη, μαθαίνεις περισσότερα για τον εαυτό σου. Αυτές τις μέρες όμως πρόσεξε λίγο την επικοινωνία σου με τους άλλους, ειδικά με τον-τη σύντροφό σου, επειδή ο Ερμής μπορεί να φέρει πραγματική ασυνεννοησία. Και μην ξεχνάς ότι το σημαντικότερο, για σένα ιδίως, είναι να μάθεις να αφήνεσαι σε αυτό που αισθάνεσαι. Τον έλεγχο δεν τον χρειάζεσαι στα συναισθηματικά, μόνο στα επαγγελματικά αυτή την περίοδο.

Από τον Γιώργο Σαλαμά - gsalamas@yahoo.com - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas

Ημερομηνία Τροποποίησης:
11-06-2021 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms