Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 25 ως 31/1/2021.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
22
01
2021

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 25 ως 31/1/2021.

E-zwdia

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει την εβδομάδα 25 ως 31 Ιανουαρίου 2021;

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 25 ως 31 Ιανουαρίου 2021;

 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, είσαι σε μια από τις πιο κοινωνικές φάσεις του χρόνου, ενώ μπορείς να προβάλεις τη δουλειά σου, ειδικά μέσω διαδικτύου και κοινωνικής δικτύωσης, να γίνεις γνωστός έως διάσημος στον τομέα σου, να γνωρίσεις πολύ κόσμο και να πραγματοποιήσεις κάποιες βαθύτατες επιθυμίες σου. Δεν πρέπει να σε πτοεί τίποτα, ο κόσμος είναι δικός σου και το μόνο που απομένει είναι να διαχειριστείς όσο καλύτερα μπορείς τις δυνατότητές σου. Και κάτι άλλο, αυτές τις μέρες μπορεί μια σημαντική εξέλιξη να αφορά την αισθηματική και δημιουργική σου ζωή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, ήρθε η ώρα να ασχοληθείς σοβαρά με ένα επαγγελματικό θέμα, φαίνεται ότι μπορεί να αλλάξει εντελώς το σκηνικό στην επαγγελματική σου ζωή και να είσαι πολύ καλύτερα από ό, τι μπορείς τώρα να φανταστείς. Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να γίνεις ελεύθερος επαγγελματίας και όσο πιο ανεξάρτητος γίνεται; Αν ναι, είναι η ευκαιρία σταδιακά και παράλληλα με τη βασική απασχόλησή σου να το δοκίμαζες, γιατί οι προοπτικές φαίνονται πολύ θετικές. Μόνο με έναν συνεργάτη ενδέχεται να μην τα πολυβρίσκετε αυτές τις μέρες, αλλά με λίγη προσπάθεια θα υπάρξει συντονισμός. Επίσης, μπορεί να έρθουν ενδιαφέρουσες εξελίξεις που αφορούν το σπίτι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, ας ξεκινήσουμε με κάτι όχι και τόσο πρωτότυπο: περνάς μια μεταβατική περίοδο. Όχι όμως προς όποια και όποια μετάβαση, αλλά προς μία διαφορετική πραγματικότητα. Είναι από αυτές τις μέρες που μπορείς να πεις ότι μέσα σου έγινε ένα κλικ, λόγω μιας συγκυρίας ή κατάστασης, που κάτι άλλαξε από τη ρίζα του. Αυτό το κλικ φαίνεται καθαρά συναισθηματικό. Ίσως μια εμπειρία να σε έκανε να ξεκλειδωθείς και να έρθεις σε επαφή όχι μόνο με τα συναισθήματά σου, όσο και με την ανάγκη σου για συναισθήματα και συναισθηματικές σχέσεις. Η οπτική γωνία από την οποία βλέπεις κάποια πράγματα διαφοροποιείται εντελώς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, αυτές τις μέρες μην διστάζεις να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες ή ιδέες που μπορούν να βελτιώσουν τα οικονομικά σου. Ο τομέας αυτός ευνοείταιιδιαίτερα. Σταδιακά μπορείς να οικοδομήσεις μια κατάσταση που να σε κάνει να νιώθεις περισσότερο ασφαλής, και σίγουρα αυτό θα γίνει με δουλειά, πρακτικότητα και σχέδιο, αλλά και με συναίσθημα. Τώρα έχεις την ευκαιρία να μοιραστείς, κυρίως συναισθήματα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κατευθείαν μια σύνδεση μεταξύ εσένα και του Άλλου. Καλώς ή κακώς, είσαι συναισθηματικός τύπος, βέβαια ως Καρκίνος δεν εκτίθεσαι και εύκολα, αλλά από την άλλη αν δεν ρισκάρεις να εκτεθείς συναισθηματικά, πώς θα ζήσεις μεγαλειωδώς;

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Λέων, για άλλη μια φορά είσαι ο πρωταγωνιστής της βδομάδας, και από ό, τι φαίνεται, αν έχεις κάνει προσπάθειες σε οποιονδήποτε τομέα, θα ανταμειφθείς για αυτές και αυτό είναι περισσότερο από βέβαιο. Όλες αυτές τις μέρες έμφαση θα δοθεί σε συνεργασίες, σχέσεις και συντροφικότητα. Σε καμία περίπτωση μην υποκύψεις στην καθίζηση του καναπέ, τώρα είναι ευκαιρία να βγεις έξω, να γνωρίσεις κόσμο και να προετοιμαστείς για τα καινούρια που έρχονται. Και δεν αποκλείεται ένα ταξίδι αυτές τις μέρες, ή μια πρόταση συνεργασίας, ή μια γνωριμία με έναν άνθρωπο διαφορετικό από αυτό που έχεις συνηθίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, είναι πολύ πιθανό για να κάνεις ένα βήμα που θέλεις πολύ, να πρέπει να οργανωθείς και να ασχοληθείς με αρκετές εκκρεμότητες όλων των ειδών, επαγγελματικές, οικογενειακές, συναισθηματικές, κλπ. Νιώθεις έντονα ότι μια περίοδος κάνει τον κύκλο της και ότι θα περάσεις σε μια διαφορετική φάση, και το σίγουρο είναι ότι θέλεις να είσαι όσο πιο απελευθερωμένος γίνεται από αυτά που σε κρατάνε πίσω. Τώρα μπορείς να κάνεις το μεγάλο βήμα, και οι συγκυρίες είναι κατάλληλες και ενδεχομένως νιώθεις αρκετά έτοιμος (ίσως «εντελώς» έτοιμος να μην νιώσεις ποτέ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αναβάλλεις αυτά που θέλεις και χρειάζεσαι). Τα νέα και για τα επαγγελματικά μπορούν να έχουν πολύ ενδιαφέρον.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, δύο είναι τα πιθανά σενάρια για αυτή τη βδομάδα. Το ένα είναι ότι εμπλέκεσαι με μεγάλη ευχαρίστηση σε ένα δημιουργικό έργο, το οποίο θα έχει επιτυχία και το άλλο είναι ότι μπαίνει ο έρωτας στη ζωή σου, μπαίνεις σε μια σχέση και αλλάζει ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τα πάντα. Ως Ζυγός επιθυμείς διακαώς να συνδεθείς ουσιαστικά με τον άλλον, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο πάντα, τα ζώδια του αέρα έχουν κάποιες άμυνες που τα κρατάνε λίγο αποστασιοποιημένα, αλλά τελικά αυτό που ανακαλύπτεις είναι ότι καμία σχέση δεν έχει το νόημα που θέλεις να έχει, αν δεν υπάρχει πραγματική, ουσιαστική, βαθιά σύνδεση με τον άλλον. Δεν χρειάζεται να προσφέρεις τα πάντα από την αρχή, να μιλάς ασταμάτητα για να μην υπάρχουν κενά, να σχεδιάζεις διαρκώς την επόμενη κίνησή σου μέσα στη σχέση, να εστιάζεις κυρίως στον άλλον. Αυτό που χρειάζεται είναι να καταφέρεις να είσαι με τον άλλον, να μην μιλάτε και να μην νιώθεις καμία αμηχανία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, οι εξελίξεις αυτές τις μέρες αφορούν την επαγγελματική σου ζωή. Είναι πιθανό να ολοκληρώνεις ένα επαγγελματικό έργο με επιτυχία ή να κλείσει ένας κύκλος για να ανοίξει ένας νέος και αισιόδοξος. Όμως πρέπει να είσαι προσεκτικός με το σπίτι, ως κατοικία, ως οικογενειακά πρόσωπα ή ως οτιδήποτε άλλο σημαίνει σπίτι για σένα. Πάντως, τελευταία έρχεται στην επιφάνεια η ξεκάθαρη ανάγκη σου για αγάπη και αποδοχή, μέσα σε μια σχέση κυρίως, αλλά και σε όλες τις σχέσεις σου. Είναι πολύ σημαντικό να προστατεύεις και να καλλιεργείς τα συναισθήματα που δημιουργούνται μεταξύ εσένα και κάποιων άλλων ανθρώπων.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, μπορεί κάτι να σε κάνει να αλλάξεις εντελώς αντίληψη για κάποια πράγματα, να δεις μια κατάσταση με εντελώς διαφορετικό τρόπο και να πετύχεις έναν στόχο σου. Οι ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν έχουν ενδιαφέρον. Αυτές τις μέρες υπάρχει μια κινητικότητα στον τομέα των γνωριμιών, του έρωτα και των σχέσεων, συναισθηματικών και επαγγελματικών. Φαίνεται ότι ετοιμάζεται ένα νέο ξεκίνημα, του οποίου η εξέλιξη όμως θα εξαρτηθεί κυρίως από εσένα. Δηλαδή θα σου δοθούν τα υλικά και τα εργαλεία, και εσύ θα πρέπει να κάνεις τη δουλειά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, αυτή τη βδομάδα το κυρίως θέμα είναι τα οικονομικά, και ευτυχώς με πολύ θετικό και αισιόδοξο τρόπο. Δεν είναι μόνο η κινητικότητα στον δεύτερο οίκο των οικονομικών και των υλικών κτήσεών σου που φέρνει πολλά νέα, ίσως ένα νέο επαγγελματικό πρότζεκτ, όφελος από ένα ακίνητο ή νέα θέση εργασίας. Είναι και ότι ίσως έρθουν χρήματα, από εκεί που δεν το περιμένεις. Η εβδομάδα πάντως είναι «επεκτατική» σε επαγγελματικό επίπεδο. Η δουλειά σου είναι εξαιρετική, οι επιδόσεις σου το ίδιο και σίγουρα μπορείς να αφήσεις τις καλύτερες εντυπώσεις και να προβάλεις το έργο σου με τον καλύτερο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Υδροχόε, ήρθε η σειρά σου να πέσουν πάνω σου οι προβολείς και να προχωρήσεις τα σχέδιά σου.  Μόνο μια μικρή δυσκολία μπορεί να υπάρχει αυτές τις μέρες και αφορά την επικοινωνία, κυρίως, στον επαγγελματικό χώρο. Πέρα από αυτό όμως, η έμφαση πέφτει κυρίως στην αισθηματική σου ζωή και τη συντροφικότητα, και όσο για τα επαγγελματικά, ίσως να προκύψει μια νέα συνεργασία.  Ερωτεύεσαι, ενώνεις τις δυνάμεις σου με τους άλλους, δημιουργείς. Υ.Γ. Αν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμη να εκφράζεις τις ανάγκες σου, ως ανάγκες και όχι ως απαίτηση να εκπληρωθούν, αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για να το κάνεις.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, αν νιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς, να έχεις ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου και να σχεδιάσεις την επόμενή σου κίνηση, η καταλληλότερη περίοδος, που εγγυάται και τη μεγαλύτερη έμπνευση, είναι αυτή. Και αν στοχεύεις να ξεκινήσεις μια δουλειά στην οποία αφεντικό του εαυτού σου θα είσαι εσύ, πάλι αυτή είναι η καταλληλότερη περίοδος. Το σίγουρο είναι ότι αυτές τις μέρες μπορεί να κλείσει με θετικό τρόπο ένα θέμα που αφορά τη δουλειά, -ίσως ολοκληρώνεις ένα έργο και είσαι έτοιμος να εντυπωσιάσεις-, και θα εγκαινιάσει κάτι καινούριο, -ίσως βρεις εργασία, π.χ., ή ξεκινήσεις κάτι νέο. Όπως και να έχει, αυτές οι μέρες αλλάζουν τη διάθεσή σου και τη βαθύτερη ψυχολογική σου κατάσταση. Ενδεχομένως κάποιες συγκυρίες ή ένας άνθρωπος να συμβάλλουν στην αλλαγή αυτή.

Από τον Γιώργο Σαλαμά - gsalamas@yahoo.com - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas

Ημερομηνία Τροποποίησης:
22-01-2021 14:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Πρόβλεψη με sms