Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 1 ως 7/6/2020.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
29
05
2020

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 1 ως 7/6/2020.

E-zwdia

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει την εβδομάδα 1 ως 7 Ιουνίου 2020;

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 1 ως 7 Ιουνίου 2020;

 

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, όταν αρνούμαστε κάτι, ένα συναίσθημα ή μία κατάσταση αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει, εκεί είναι και κατά ένα τρόπο μας ελέγχει. Με την έκλειψη Σελήνης στις 5 στον ένατο οίκο σου, έρχονται στην επιφάνεια πολλά. Τις περισσότερες φορές τα προβλήματα όπως ξέρεις δεν είναι άλυτα, και η λύση σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να είναι να ρίξεις μια ματιά σε αυτά που απωθείς. Μπορεί να μην είναι και τόσο τρομακτικά όσο νομίζεις. Ευτυχώς πάντως η Αφροδίτη βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου για να διορθώσει τις καθυστερήσεις και ασυνεννοησίες των προηγούμενων ημερών. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Κριό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η έκλειψη Σελήνης στις 5 μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις τι είναι αυτό που σε κάνει να μην μπορείς να ενώσεις το συναίσθημα και την επιθυμία για το σώμα του άλλου και να σου δείξει δρόμους για αυτό. Ίσως υπάρχει κάποια βαθύτερη σκέψη-ανάγκη-επιθυμία-φόβος που σε κάνει μερικές φορές να σαμποτάρεις την προοπτική μιας σχέσης που να σε γεμίζει. Συχνά επιμένεις ότι οι επιλογές σου είναι σωστές και ότι η μοίρα τα φέρνει ανάποδα. Αυτό δεν είναι και τόσο σίγουρο, αν το ψάξεις μπορεί να δεις ότι ίσως κάτι πρέπει να αλλάξει στις επιλογές σου. Η έκλειψη μπορεί επίσης να ξεκαθαρίσει ένα οικονομικό θέμα. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, η έκλειψη Σελήνης στις 5 στον έβδομο οίκο σου μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις ένα ολοκληρωτικό ξεκαθάρισμα στο θέμα της συντροφικότητας ή της σχέσης σου. Ή βρίσκεσαι σε μια φάση που νιώθεις ότι αλλάζει εξολοκλήρου η άποψή σου για τις σχέσεις ή βρίσκεσαι σε μια σχέση από την οποία θέλεις να φύγεις αλλά δεν φεύγεις για να μην στεναχωρήσεις τον άλλον ή στην καλύτερη περίπτωση μια σχέση σου ενδυναμώνεται (δεν μιλάμε μόνο για τις αισθηματικές σχέσεις παρεμπιπτόντως). Δεν είναι εύκολες οι αλλαγές, ούτε το ξεβόλεμα ούτε η σκέψη ότι μπορεί να πληγώσουμε τους άλλους. Να ξέρεις όμως ότι αν δεν κάνεις τις αλλαγές που θέλεις, στερείς τον εαυτό σου από μοναδικές στιγμές για να παραμείνεις βολεμένος σε μια κατάσταση που μπορεί να μην απολαμβάνεις. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Δίδυμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, στις 5 η έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου: Ίσως αισθάνεσαι ότι είσαι στα πρόθυρα κατάρρευσης και ότι παράλληλα οι ευθύνες πολλαπλασιάζονται. Όμως, επειδή πέρασες κάποια εργασιακή κρίση πριν από λίγους μήνες δεν σημαίνει ότι πρέπει το μυαλό σου να είναι κολλημένο μόνο στα πρακτικά ζητήματα. Καλείσαι να βρεις άκρη με μια από τις δυσκολότερες αποστολές: να βρίσκεις χρόνο για να έχεις μια υγιή καθημερινότητα στην οποία να περιλαμβάνονται υποχρεώσεις και απολαύσεις, να αλλάξεις δηλαδή την τάση σου να διανύεις περιόδους άλλοτε αποκλειστικά ασκητικές και άλλοτε το αντίθετο. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Λέων, ποια είναι η θέση σου απέναντι στη δημιουργικότητα; Πόσο τελικά κάνεις αυτό που θέλεις όπως θέλεις; Ίσως τέτοια να είναι τα ερωτήματα που θα έχεις κατά την Πανσέληνο / έκλειψη σελήνης στις 5 στον πέμπτο οίκο σου. Καλό θα ήταν πάντως να προσέξεις και την ευθιξία σου αυτές τις μέρες γιατί ο πέμπτος οίκος είναι και αυτός του έρωτα και τώρα που γενικά τα πράγματα είναι ευνοϊκά σε αυτόν τον τομέα (ή θα μπορούσαν, από σένα εξαρτάται) δεν είναι ανάγκη να έρχεσαι συχνά σε αντιπαράθεση με τον άλλον ή την άλλη. Έχουν και οι άλλοι δικαίωμα γνώμης, πώς να το κάνουμε, είναι ένα από τα θεμελιώδη δικαιώματα του ανθρώπου αυτό. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Λέων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έκλειψη σελήνης που πραγματοποιείται στις 5 στον τέταρτο οίκο σου, είναι μια ένδειξη ότι επιχειρείς να βρεις ισορροπίες στην οικογένειά σου, ή ότι δεν μπορείς να βγάλεις την έννοια «σπίτι» από το μυαλό σου. Δεν αντέχεις άλλο την αίσθηση του επισκέπτη ή του περαστικού και αυτό φαίνεται από την ανάγκη σου να αισθάνεσαι ότι έχεις τον δικό σου χώρο, αυτόν που για σένα έχει τη βαθύτερη, πραγματική έννοια «σπίτι». Και ότι έχεις μια σχέση δική σου. Και ότι θέλεις όλες τις στενές προσωπικές σου σχέσεις περισσότερο κοντά σου. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, είναι προφανές ότι το άγχος και η κούραση μερικές φορές σε καταβάλλουν σε βαθμό επικίνδυνο, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται ακόμη περισσότερο η επικοινωνία αυτές τις μέρες – έχουμε και μια έκλειψη Σελήνης στον οίκο της επικοινωνίας στις 5. Αν διαπιστώσεις ότι δεν βγαίνει νόημα με τους γύρω, ειδικά με οικογενειακά πρόσωπα, μην πτοείσαι αφενός και μην παρανοείς αφετέρου, με λίγα λόγια απόφυγε να δίνεις προσωπικές ερμηνείες στα γεγονότα και να πιστεύεις ότι «έτσι έχουν τα πράγματα». Πολλές φορές το πώς νομίζεις ότι έχουν τα πράγματα είναι δική σου ερμηνεία και για να μάθεις ο καλύτερος τρόπος είναι να συζητήσεις. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ζυγό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, στις 5 έχουμε μια έκλειψη Σελήνης στον δεύτερο οίκο σου η οποία αφορά τα οικονομικά σου και σου ζητάει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και τα χέρια σου μακριά από τις τσέπες σου. Όταν νιώθεις ζεστασιά τριγύρω σου, γίνεσαι αισιόδοξος και όταν γίνεσαι αισιόδοξος γίνεσαι large συχνά σε σημείο που να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Τέτοιου είδους παρορμητισμοί δεν ενδείκνυνται αυτή τη βδομάδα. Από την άλλη η έκλειψη αυτή μπορεί να ολοκληρώσει μια οικονομική συμφωνία ή να φέρει ένα νέο ξεκίνημα σε αυτόν τον τομέα. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Σκορπιό.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η πανσέληνος / έκλειψη σελήνης στις 5 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, αλλά μην τρελαίνεσαι κιόλας, η επίδραση της είναι περισσότερο ψυχολογική. Αλλά όπως πριν από κάποια χρόνια οι άνθρωποι που δούλευαν στα χωράφια δεν είχαν χρόνο να έχουν ψυχολογικά προβλήματα και αναζητήσεις γιατί άρμεγαν, ζύμωναν και έσκαβαν και είχαν από δέκα παιδιά, έτσι κι εσύ δεν θα έπρεπε να σταματήσεις την οποιαδήποτε δραστηριότητά σου για να αφεθείς στα σκαμπανεβάσματα της έκλειψης, επειδή τα επαγγελματικά σου σε χρειάζονται. Μια χαρά τα καταφέρνεις πάντως με αυτόν τον τομέα. Μένει να δούμε πότε θα αποφασίσεις να ρισκάρεις και στα αισθηματικά. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη.

Διάβασε επίσης πως θα σε επηρεάσει η Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη στις 5 Ιουνίου 2020, από την Σμάρω Σωτηράκη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η αλλαγή είναι η λέξη κλειδί της περιόδου, ιδίως η εσωτερική, και τώρα με την πανσέληνο / έκλειψη στον δωδέκατο οίκο σου στις 5 είναι κάτι το οποίο μπορείς να ξεκινήσεις. Ο οίκος αυτός αφορά τις ανασφάλειες και τα ψυχολογικά εμπόδια και τις αναμνήσεις από το παρελθόν που σε καθορίζουν. Πολλές φορές όμως οι ανασφάλειές μας δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα, αλλά είναι απλώς δικές μας σκέψεις ή ερμηνείες και όταν το συνειδητοποιήσεις αυτό, τότε θα μπορέσεις να τις επεξεργαστείς και να τις αποβάλλεις. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Αιγόκερω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Υδροχόε, με την πανσέληνο / έκλειψη σελήνης καλά θα κάνεις να πιστέψεις περισσότερο στον εαυτό σου γιατί οι στόχοι σου, αν δεν είναι εξωπραγματικοί, θα επιτευχθούν, μην ξεχνάς όμως ότι πρέπει να είναι ρεαλιστικοί και χωρισμένοι σε υποστόχους. Σημαντικό για άλλη μια φορά να μην αυτοεξοριστείς αυτές τις μέρες, έχεις καλώς ή κακώς ανάγκη την επαφή με τους άλλους και τις δημόσιες σχέσεις – είσαι το ζώδιο της δικτύωσης, εξάλλου. Και κάτι τελευταίο, δεν είσαι υποχρεωμένος να βρίσκεσαι σε σχέσεις που δεν σε γεμίζουν. Σε μια τέτοια περίπτωση υποχρέωση έχεις μάλλον να απελευθερώσεις και τον εαυτό σου και τον άλλον. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Υδροχόο.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, έχεις ένα εκπληκτικό ταλέντο να καταπιέζεσαι και με την Πανσέληνο έκλειψη σελήνης στις 5 να βοηθάει σε αυτό, είναι δύσκολο να μην νιώθεις ότι ή στο σπίτι, ή στη δουλειά υπάρχει κάτι που σε πνίγει. Για να μην σε δούμε να μεταμορφώνεσαι από καλό παιδί του ζωδιακού σε ψυχρό και απόμακρο τύπο, είναι απαραίτητο να ασχοληθείς λίγο με την αίσθηση της καταπίεσης: Αν ρωτηθείς ποιος σε καταπιέζει, ίσως πάει το μυαλό σου σε ένα άτομα ή καταστάσεις που για χάρη τους υποκύπτεις σε πολλά. Από την άλλη δεν είναι έτσι ακριβώς. Κανείς δεν έχει τη δύναμη να σε καταπιέσει, εκτός από τον εαυτό σου. Οι άλλοι απλώς σ’ το προτείνουν. Μάθε εδώ περισσότερα στις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον Ιχθύ.

Από τον Γιώργο Σαλαμά - gsalamas@yahoo.com - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas

Ημερομηνία Τροποποίησης:
29-05-2020 14:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
    ezwdia videosplay
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
    ezwdia videosplay
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms