Quantcast
Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 6 ως 12/12/2021.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
03
12
2021

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 6 ως 12/12/2021.

E-zwdia

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει την εβδομάδα 6 ως 12 Δεκεμβρίου 2021; Διάβασε ΕΔΩ τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2022 για όλα τα ζώδια!

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 6 ως 12 Δεκεμβρίου 2021;

 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, ένας σημαντικός λόγος για να ανέβει η διάθεσή σου είναι η θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω. Ο Αιγόκερως συμβολίζει την καριέρα και τα επαγγελματικά σου, οπότε οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα είναι πολλές και θα έχουν ενδιαφέρον. Αν είσαι σε φάση αναζήτησης εργασίας, καλό θα ήταν να κάνεις την έρευνά σου για κάτι νέο ή αναζήτηση συνεργασιών. Επίσης, αυτό το διάστημα φαίνεται ότι θα ξαναβρείς τους φίλους σου, τον κοινωνικό σου εαυτό και την αισιοδοξία σου. Η επικοινωνία με τους άλλους επανέρχεται και είσαι έτοιμος για νέα εγχειρήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η Αφροδίτη βρίσκεται στον πιο αισιόδοξο οίκο σου, τον ένατο, που συμβολίζει τα ταξίδια, τους διευρυμένους ορίζοντες, την εκπαίδευση και τους στόχους σου. Η παρουσία της σε αυτό το σημείο είναι εξαιρετικά ευνοϊκή, ενώ είναι και η καλύτερη περίοδος για διακοπές, παρεμπιπτόντως. Επίσης, καλό θα ήταν αυτό το διάστημα να κάνεις έναν μικρό απολογισμό και να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου. Ίσως κάποιες απαντήσεις που περίμενες να καθυστερούσαν, αλλά τώρα θα έρθουν. Επίσης, σε περίπτωση που αναζητάς εργασία ή νέες συνεργασίες, θα ήταν καλό να το έψαχνες λίγο γιατί θα υπάρξουν ευκαιρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, σταδιακά θα βλέπεις κάποιους στόχους σου να προχωράνε και τις σχέσεις σου να βελτιώνονται, αφού είναι πιθανό το προηγούμενο διάστημα να υπήρχε ένα κλίμα παρερμηνειών και κάπως τα πάντα να έμεναν στάσιμα. Από εδώ και πέρα μπορείς να γιορτάσεις με την ησυχία σου και ίσως να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους μέσα σου. Επίσης, η Αφροδίτη βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που αφορά μεταξύ άλλων τα οικονομικά σου. Ο οίκος αυτός αφορά και την αισθηματική σου ζωή και σίγουρα η παρουσία της Αφροδίτης σε αυτό το σημείο δείχνει πάθος και εγγύτητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η Αφροδίτη βρίσκεται ακριβώς απέναντί σου, στον οίκο δηλαδή που αφορά τις σχέσεις, τη συντροφικότητα και τις συνεργασίες. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα και να μπεις και σε μια σχέση, αν δεν είσαι ήδη. Το άλλο ενδιαφέρον είναι κλείνει μια περίοδος αναμονής, παρεξηγήσεων και αναβολών. Επίσης, φαίνεται ότι κάποια οικονομικά σου θέματα έχουν σημαντικές εξελίξεις, ιδιαίτερα αν πρόκειται για διακανονισμούς με τράπεζες, δημόσιο, κλπ.

Δες ΕΔΩ πώς θα αποκτήσεις την ανάλυση της ΕΡΩΤΙΚΗΣ σου ΣΥΝΑΣΤΡΙΑΣ από την ΣΜΑΡΩ ΣΩΤΗΡΑΚΗ!

ΛΕΩΝ

Λέων, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω είναι σε ιδανική θέση επειδή φαίνεται ότι οι εκκρεμότητες μπαίνουν σε μια σειρά ή απαλλάσσεσαι από πολλές από αυτές. Πρόκειται και για μια ενδιαφέρουσα περίοδο όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, επίσης, αφού  μιλάμε για τον έκτο οίκο που αφορά την εργασία και την υγεία. Η παραμονή της σε αυτό το σημείο μπορεί να φέρει και κάποια νέα συνεργασία. Επίσης το θετικό κλίμα αφορά και τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα και πιθανώς η ενδεχόμενη ασυνεννοησία με τον-τη σύντροφό σου ή με κάποιους συνεργάτες τελειώνει για να έρθει μια καλύτερη περίοδος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω είναι ιδανική για σένα. Ο Αιγόκερως συμβολίζει την αισθηματική σου ζωή και τη δημιουργικότητα και όπως καταλαβαίνεις όταν ένας πλανήτης από μόνος του ρομαντικός και θετικός βρεθεί σε αυτό το σημείο τότε η εύνοια είναι σημαντική, το πάθος δυνατό και η όρεξη για δημιουργικά πράγματα και για επαφές με περισσότερη εγγύτητα μεγάλη. Αρκετά απομονώθηκες, αρκετά έμπλεξες με εκκρεμότητες και υποχρεώσεις. Επίσης, φαίνεται ότι η καθημερινότητά σου θα γίνει πιο απλή. Τα μικροπροβλήματα και οι καθυστερήσεις στα επαγγελματικά τελειώνουν, ενώ αν αναζητάς εργασία δεν αποκλείεται να παρουσιαστεί και μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, οι στενές προσωπικές σου σχέσεις αρχίζουν να σε καλύπτουν περισσότερο, έχεις μάθει πλέον να ζητάς και να γίνεσαι δεκτικός και στις επιθυμίες των άλλων, και οι σχέσεις σου βελτιώνονται. Παρόλα αυτά μπορεί οι άλλοι συνεχίζουν να είναι κάπως υπερβολικά απαιτητικοί. Σε σχέση με αυτό, πάντως, δεν θα έπρεπε να προβληματίζεσαι. Οι άλλοι μπορούν να απαιτούν την προσοχή σου ή να απαιτούν να συμπεριφέρεσαι με τον άλφα ή βήτα τρόπο που εκείνοι θεωρούν σωστό, κι εσύ με τη σειρά σου μπορείς να τους γράψεις ή στην καλύτερη περίπτωση να τους εξηγήσεις ότι δεν είσαι και ο καλύτερος υποψήφιος για χειραγώγηση. Αλλά να το παίρνεις προσωπικά όλο αυτό είναι μάλλον χάσιμο χρόνου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η Αφροδίτη βρίσκεται στον Αιγόκερω, στον τρίτο οίκο σου δηλαδή της επικοινωνίας, των συμφωνιών και των νομιμοποιήσεων (παρεμπιπτόντως είναι και οίκος που αφορά τα αδέρφια, οπότε μπορεί να κάνεις κάτι συναρπαστικό μαζί τους, αν έχεις). Κατά την παραμονή της σε αυτό το σημείο υπάρχει περίπτωση να εμφανιστούν ευκαιρίες για σύναψη συμφωνιών, οι οποίες θα αποδώσουν. Επίσης, φαίνεται ότι πολλά περίεργα (παρεξηγήσεις, αναβολές, καθυστερήσεις) θα σταματήσουν. Τέλος, σε περίπτωση που έβλεπες να έχει βαλτώσει η κατάσταση που αφορούσε τα συναισθηματικά σου θέματα, τώρα θα ξεβαλτώσει και αν μη τι άλλο θα έχεις ευχάριστες γιορτές.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω είναι μια ανακούφιση για τα οικονομικά σου. Τώρα στις γιορτές που συνήθως συμβαίνει το αντίθετο και τα έξοδα είναι πολλά; Ναι, το έδαφος μπορεί να προετοιμάζεται τώρα, κι ας είναι περίοδος διακοπών και εξόδων. Γενικότερα, η παρουσία της σε αυτό το σημείο δείχνει να έρχονται λύσεις για να νιώσεις πιο ασφαλής. Μερικές φορές λες ότι όταν φτάνεις στο χείλος του γκρεμού πάντα κάτι γίνεται και «σώζεσαι». Αφού το ξέρεις, γιατί δεν σταματάς να φοβάσαι τον γκρεμό που βρίσκεται στην φαντασία σου;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η Αφροδίτη, πλανήτης της αρμονίας, της ομορφιάς και των οικονομικών βρίσκεται μαζί σου για να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία και για να φέρει νέες ευκαιρίες. Προς το παρόν θα μπορέσεις να χαλαρώσεις λίγο, αφού πολλά πράγματα θα έρχονται προς τα εσένα από μόνα τους. Ξεκινάει μια πραγματικά καλύτερη περίοδος για σένα, και γιατί θα έχεις την υποστήριξη της Αφροδίτης,  αλλά και άλλων πλανητικών φαινομένων. Είναι αρκετά πιθανό να προκύψουν κάποιες ευκαιρίες σε πολλούς τομείς της ζωής σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, μπορεί η επικοινωνία σου με τους άλλους να είχε κάποια μικροεμπόδια. Ίσως παρουσιάστηκαν δυσκολίες στο να καταλάβεις τι ακριβώς γίνεται με κάποιες σχέσεις σου, από πού προκύπτουν παρεξηγήσεις, ποια είναι τα πραγματικά κίνητρα και οι επιθυμίες των άλλων. Ίσως να βίωσες αρκετές καθυστερήσεις και αναβολές και κάποιες ματαιώσεις. Βέβαια, στον τομέα των σχέσεων ειδικότερα, η αδυναμία να καταλάβεις τον άλλον ακριβώς (όχι από δική σου αδιαλλαξία, αλλά επειδή ο άλλος ενδεχομένως δεν μπορεί να αυτοαποκαλυφθεί εύκολα) βοηθάει στο να διερευνήσεις περισσότερο τη σχέση σου, να το ψάξετε μαζί και να δώσετε ο ένας στον άλλον τροφή για σκέψη. Πλέον οι ματαιώσεις και οι αναβολές θα σταματήσουν και οι απαντήσεις στα ερωτήματα που αφορούν κάποιες σχέσεις σου θα δοθούν.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η Αφροδίτη βρίσκεται στον Αιγόκερω, στον ενδέκατο οίκο σου, δηλαδή. Ο οίκος αυτός είναι εξαιρετικά κοινωνικός, η αισιοδοξία μπαίνει στη ζωή σου, γνωρίζεις κόσμο, βρίσκεσαι με φίλους, διασυνδέεσαι και προβάλλεσαι εσύ και ενδεχομένως το επαγγελματικό σου έργο. Ο οίκος αυτός αφορά και τις βαθύτερες ευχές και επιθυμίες σου, και φυσικά η Αφροδίτη σε αυτό το σημείο μπορεί να πραγματοποιήσει αρκετές από αυτές. Σίγουρα θα δεις διαφορά στην επικοινωνία σου με τους άλλους, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι θα νιώσεις πιο απελευθερωμένος από έμμονες ιδέες και γενικότερα θα δεις τη διάθεσή σου να ανεβαίνει. Σκέψεις από το παρελθόν και ίσως κάποιες ανησυχίες, τώρα θα εξουδετερωθούν.

Από τον Γιώργο Σαλαμά - gsalamas@yahoo.com - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas

Ημερομηνία Τροποποίησης:
03-12-2021 14:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms