Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 27/5 ως 2/6/2024.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 13
24
05
2024

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 27/5 ως 2/6/2024.

Γιώργος Σαλαμάς - gsalamas@yahoo.com - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι, είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει την εβδομάδα 27 Μαΐου ως 2 Ιουνίου 2024 στα αισθηματικά μας;

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 27 Μαΐου ως 2 Ιουνίου 2024;

 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, ο Δίας βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου όπου και θα παραμείνει για έναν χρόνο. Από εκεί θα αλλάξει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Επειδή μερικές φορές χάνεσαι μέσα σε ένα συναισθηματικό χάος, η παρουσία του σε αυτό το σημείο θα σε βοηθήσει να βάλεις τη λογική σου σκέψη μπροστά, με αποτέλεσμα να δεις πολλά πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό. Συνήθως τα εξωτερικά ερεθίσματα σε κάνουν αυτόματα να εστιάζεις στο συναίσθημα, η διαδικασία «ερέθισμα από έξω- συναισθηματική αντίδραση από σένα» γίνεται όμως τόσο γρήγορα που πολλές φορές χάνεις και κάτι σημαντικό που παρεμβαίνει ανάμεσα στα δύο, τη σκέψη. Ο Δίας θα σε βοηθήσει να σκέφτεσαι περισσότερο λογικά πάνω σε αυτά που σου συμβαίνουν, προκειμένου να ελέγξεις και λίγο το καταιγιστικό συναίσθημα που συνήθως προκύπτει. Σίγουρα ο τρίτος οίκος έχει και μια άλλη πλευρά, αυτή των νέων γνωριμιών, των «δημοσίων σχέσεων» και της ουσιαστικής επικοινωνίας με τους άλλους. Και σε αυτούς τους τομείς η εύνοια θα είναι σημαντική.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, ήρθε η ώρα που ο Δίας έφυγε από το ζώδιό σου για να περάσει στους Διδύμους. Και μπορεί να σκέφτεσαι ότι δεν πρόλαβες να δεις και τίποτα από τον πλανήτη της γενναιοδωρίας και της τύχης, αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς. Πιθανότατα στη ζωή σου έγιναν αρκετές αλλαγές (και θα γίνουν κι άλλες, μείνε ήσυχος) τις οποίες δεν έχεις συνειδητοποιήσει με τέτοια ταλαιπωρία που έχεις υποστεί. Τώρα που περνάει ο Δίας στον δεύτερο οίκο σου – και θα μείνει για έναν χρόνο εκεί- θα αρχίσεις να βλέπεις βελτίωση στα οικονομικά σου και να νιώθεις περισσότερο ασφαλής στις σχέσεις σου. Πρέπει κάτι να κάνεις όμως με τα απωθημένα σου. Δεν χρειάζεται να προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι είσαι καλά, όταν δεν είσαι. Ούτε είναι απαραίτητο να προσπαθείς να ζεις μια ζωή όπως «πρέπει», όταν εσύ θέλεις εντελώς άλλα πράγματα. Και δεν λέμε να αλλάξεις τα πάντα από τη μια μέρα στην άλλη. Απλώς, να έχεις συνείδηση του τι πραγματικά θέλεις κι ας μην το κάνεις. Και να μην έχεις ενοχές για αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν, ανεξάρτητα από αυτό που αισθάνεσαι αυτή τη στιγμή με την ένταση που υπάρχει στην ατμόσφαιρα. Επίσης, είναι πολύ πιθανό να προκύψει κάτι νέο σε αυτόν τον τομέα, υπάρχουν και άλλος ένας λόγος που θα έπρεπε να σε κάνει να αισιοδοξείς. Ο Δίας, που είναι πλανήτης της τύχης και της αισιοδοξίας, έχει πλέον εγκατασταθεί στο ζώδιό σου για έναν ολόκληρο χρόνο. Έχεις καιρό μπροστά σου για να οργανώσεις νέα σχέδια, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα προκύψουν και να επουλώσεις τις πληγές σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, ο Δίας μετακινήθηκε και από τον οίκο που αφορά τις φιλίες και την κοινωνική δικτύωση θα βρεθεί στον οίκο που έχει να κάνει με την ψυχολογική σου διάθεση. Είναι πολύ σημαντικό επίσης, ότι εκεί θα παραμείνει έναν ολόκληρο χρόνο. Η συναισθηματική σου κατάσταση θα αλλάξει, η άποψη που έχεις για τον εαυτό σου, τον κόσμο και το μέλλον θα διαφοροποιηθεί, και η αίσθηση ότι δεν είσαι μόνος, παρ’ όλο που θα συγκεντρώνεσαι περισσότερο με μοναχικές δραστηριότητες, θα εδραιωθεί μέσα σου. Ο Δίας είναι θεραπευτής και για σένα, για έναν ολόκληρο χρόνο θα είναι ψυχοθεραπευτής με στόχο να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου, όταν αργότερα περάσει στο δικό σου ζώδιο.

Το αιώνιο ερώτημα: ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΜΕ; Η Σμάρω Σωτηράκη σου απαντά ΔΩΡΕΑΝ εδώ με extra bonus: ΤΙ ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ!

ΛΕΩΝ

Λέων, ο Δίας βρίσκεται πλέον στον ενδέκατο οίκο σου. Αυτό πρώτα από όλα σημαίνει ότι θα δικτυωθείς κοινωνικά και ότι θα περάσουν από μπροστά σου άνθρωποι ενδιαφέροντες και χρήσιμοι για τα επαγγελματικά σου. Σημαίνει επίσης ότι πολλές επιθυμίες και ανάγκες σου θα καλυφθούν. Ο ενδέκατος οίκος συμβολίζει κατά κύριο λόγο αυτό που έχεις βαθιά μέσα σου, κάποια όνειρα που δεν πολυπιστεύεις ότι μπορούν πραγματοποιηθούν. Έχεις ένα ολόκληρο χρόνο στη διάθεσή σου για να πάρεις την πολύτιμη βοήθεια του σε όλους τους τομείς. Αυτό όμως που θα ζητηθεί κατά κάποιο τρόπο από σένα, είναι να έρθεις σε επαφή με τις επιθυμίες σου. Δεν είναι πάντα εύκολο αυτό, γιατί αν κάτι περνάει από σοβαρή λογοκρισία από όλους μας, είναι μάλλον αυτά που πραγματικά θέλουμε και χρειαζόμαστε. Αν τα καταφέρεις, που μάλλον δεν υπάρχει αμφιβολία σε αυτό, θα ανταμειφθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, ο Δίας τελείωσε με την παραμονή του στον Ταύρο και πλέον βρίσκεται στους Διδύμους, που για σένα είναι ο δέκατος οίκος των επαγγελματικών και της κοινωνικής καταξίωσης. Οι περισσότεροι Δίδυμοι αντιμετώπισαν είτε πίεση στα επαγγελματικά, ή ρυθμούς χελώνας ή και τα δύο, σε σημείο κάποιες φορές νιώσουν ότι κάτι έχει παγώσει. Ο Δίας βέβαια έρχεται για να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά, και το καλύτερο είναι ότι θα παραμείνει σε αυτό το σημείο για έναν ολόκληρο χρόνο. Όσο για τα αισθηματικά σου, τα οποία φαίνεται να σε ενδιαφέρουν επίσης αρκετά, ίσως θα ήταν καλό να μην παρασύρεσαι από επιφανειακές σχέσεις, εκτός αν σου προσφέρουν αρκετό φαν ώστε να μην φθείρεσαι μέσα από αυτές.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, ο Δίας, ένας από τους πιο θετικούς και γενναιόδωρους πλανήτες και πλέον βρίσκεται στον ένατο οίκο σου. Ο ένατος οίκος έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Δία, είναι αισιόδοξος, θετικός, οραματιστής και βλέπει μακριά, ολόκληρη την εικόνα δηλαδή. Τον επόμενο χρόνο μπορείς να κάνεις δύο πράγματα εύκολα: Να ταξιδέψεις, κυριολεκτικά και μεταφορικά και να αποκτήσεις νέες γνώσεις και εμπειρίες. Το σημαντικότερο είναι ότι επειδή θα βλέπεις τα πάντα υπό ένα άλλο πρίσμα, πολλές συμπεριφορές σου θα αλλάξουν προς όφελός σου. Και όντως, για σένα το μυστικό της επιτυχίας κρύβεται εκεί ακριβώς. Στο να δεις κάθε θέμα που σε απασχολεί πλέον από διαφορετική οπτική γωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, ο Δίας πλέον βρίσκεται στους Διδύμους, που αποτελούν τον όγδοο οίκο σου, και θα παραμείνει σ’ αυτή τη θέση για έναν χρόνο. Ο όγδοος οίκος αφορά τα οικονομικά σου, και αυτό είναι κάτι πολύ βοηθητικό για αυτόν τον τομέα. Τώρα η κατάσταση θα εξισορροπηθεί. Σίγουρα, μερικές φορές μπορεί να ένιωσες μόνος σου σε κάποιες καταστάσεις, που είναι έντονα συναισθηματικές, για να αναγκαστείς να τα βγάλεις πέρα χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τις δικές σου δυνάμεις. Και αυτό γίνεται γιατί πολλές από αυτές δεν τις έχεις καν συνειδητοποιήσει, και πρέπει, επειδή είναι υπερμεγέθεις. Κατανοητό πάντως ότι είναι δύσκολο να μένεις μόνος σου περιστασιακά και να πρέπει να δράσεις χωρίς να έχεις την έγκριση ή τη στήριξη των άλλων. Όμως αυτό είναι τελικά που σε κάνει όλο και πιο δυνατό και ανεξάρτητο.

Πάρε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τις προβλέψεις σου ΤΩΡΑ! Μάθε ΠΡΩΤΟΣ για τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας, τις ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ και πως σε επηρεάζουν όλες οι όψεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, ο Δίας εγκαταστάθηκε για έναν χρόνο στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις συνεργασίες και τις σχέσεις σου. Το πέρασμά του από αυτόν τον οίκο είναι πολύ ελπιδοφόρο, πρώτα από όλα για τα επαγγελματικά σου. Οι συνεργασίες σου θα ισχυροποιηθούν, θα σταθεροποιηθούν και σίγουρα θα προκύψουν και νέες. Οι σχέσεις σου θα βασίζονται στην εκτίμηση και την ειλικρίνεια. Θέλει ενδεχομένως και κάποια προσπάθεια από τη μεριά σου, αλλά βοήθεια και στήριξη θα έχεις όση θέλεις. Η συντροφική σου ζωή επίσης αλλάζει και φαίνεται θα γνωρίσεις την πραγματική οικειότητα. Αυτό μπορεί να συμβεί με τον / τη σύντροφό που ήδη έχεις. Αν όμως δεν είσαι σε μια σχέση, η συντροφικότητα είναι κάτι που μπορείς αυτή τη χρονιά να περιμένεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, ο Δίας βρίσκεται πλέον στους Διδύμους, τον έκτο οίκο σου δηλαδή, όπου και θα μείνει για έναν χρόνο. Ο έκτος οίκος συμβολίζει την εργασία και την αποτελεσματικότητά σου. Ο Δίας για όλο το χρονικό διάστημα που θα παραμείνει εκεί θα σε βοηθήσει να πετύχεις σημαντικούς επαγγελματικούς στόχους και να δεις κι εσύ τις εξελίξεις που περιμένεις τόσο καιρό. Η περίοδος που πέρασε μπορεί να μην ήταν και η πλέον παραγωγική, αλλά τουλάχιστον σου έδωσε την ευκαιρία να κατασταλάξουν μέσα σου οι επιθυμίες σου, που σχετίζονται με τα επαγγελματικά. Αν αυτό είναι κάτι που ακόμη δεν έχεις κάνει, μην χάνεις άλλο χρόνο. Η εύνοια έρχεται συχνά σε μορφή έκπληξης, αλλά κυρίως έρχεται σε πράγματα που είναι ξεκαθαρισμένο μέσα μας ότι τα θέλουμε ή τα χρειαζόμαστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, ο Δίας βρίσκεται στον τον πέμπτο οίκο σου πλέον. Από εκεί για έναν ολόκληρο χρόνο θα ευνοούνται τα αισθηματικά σου και θα εκφράζεις με κάθε τρόπο τη δημιουργικότητά σου, δηλαδή έμμεσα η πορεία του Δία σε αυτό το σημείο θα λειτουργήσει θετικά και για τα επαγγελματικά σου. Αν η αισθηματική σου ζωή δεν σε ικανοποιεί, ή δεν υπάρχει καν, μέσα σε αυτόν τον χρόνο είναι σίγουρο ότι το σκηνικό θα αλλάξει. Σαφώς πρέπει κι εσύ να κάνεις προσπάθειές να γίνεις λίγο περισσότερο προσιτός και να βγεις στο φως του ήλιου. Η όψη αυτή μπορεί να σε βοηθήσει και στο θέμα της έκφρασης, οι δύο βασικοί τρόποι για να εκφράζεσαι είναι μέσω της δουλειάς και των αισθημάτων. Αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι τους οποίους θα έχεις την ευκαιρία να διερευνήσεις και μέσω αυτών να μεταμορφωθείς.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η αίσθηση ότι ανήκεις, η ασφάλεια και η αποδοχή είναι έννοιες που θα σε απασχολήσουν όλο τον χρόνο που θα ακολουθήσει. Ο Δίας βρίσκεται πλέον στον τέταρτο οίκο σου που αφορά το προσωπικό σου παρελθόν, τις ρίζες σου, την παιδική σου ηλικία, την οικογένεια και το σπίτι ως κατοικία. Πρόκειται για έναν πολύ συναισθηματικό οίκο και η παραμονή του σε αυτό το σημείο θα σε οδηγήσει στο να εξετάσεις την έννοια της αγάπης και της εγγύτητας, και να τη βιώσεις με διαφορετικό τρόπο από ό,τι μέχρι τώρα. Ενδεχομένως θα μάθεις και κάποια πράγματα για την αγάπη δίχως όρους, που φυσικά δεν σημαίνει αγαπάω δίχως λόγο, αλλά αγαπάω αυτό που ο άλλος είναι πυρηνικά, ανεξάρτητα με το τι είναι επιφανειακά. Κάπως έτσι θα έρθεις κοντά και με τον δικό σου βαθύτερο και πραγματικό εαυτό.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
24-05-2024 14:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
875 Κλήση