Τα ερωτικά μυστικά του συναισθηματικού και διαισθητικού Καρκίνου.
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 6
19
06
2024

Τα ερωτικά μυστικά του συναισθηματικού και διαισθητικού Καρκίνου.

E-zwdia

Ο Καρκίνος είναι πολύ ευαίσθητος και ρομαντικός και του είναι εύκολο να αγαπήσει βαθιά και να ερωτευτεί. Κυβερνάται από τη Σελήνη και ως εκ τούτου, από τα συναισθήματά του και τη διαίσθησή του, η καρδιά του είναι συνήθως αυτή που τον κατευθύνει και όχι το μυαλό του. Παρ’ όλο το ότι ερωτεύεται εύκολα, ωστόσο είναι αμυντικός για να μη νιώσει απογοήτευση και πάντα λαμβάνει υπόψη τις αποτυχίες του παρελθόντος.

 

Ποια είναι τα ερωτικά χαρακτηριστικά του Καρκίνου;

 

Επειδή οι αρνητικές εμπειρίες του αφήνουν πίκρα, για να προστατεύσει τον εαυτό του, γίνεται επιφυλακτικός. Εκδηλώνει τον έρωτά του αλλά πάντα θα διατηρήσει κάτι για τον εαυτό του, για να νιώθει ασφάλεια. Ενώ νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα γι’ αυτόν, πάντα θα υπάρχει κάτι κρυφό, θα αποκαλύψει πραγματικά τον εαυτό του, μόνο όταν αισθάνεται απόλυτα ασφαλής. Είναι τότε που θα ανακαλύψετε ότι δεν είναι πράος και ήρεμος, αν και δεν χάνει ποτέ την τρυφερότητα και τη στοργή του, αλλά έντονα αποφασιστικός και επίμονος.

Ο Καρκίνος αποφεύγει είτε να παίζει παιχνίδια, είτε τους ερωτικούς συντρόφους που παίζουν παιχνίδια. Γι’ αυτόν είναι συνήθως όλα ή τίποτα και δεν τον ενδιαφέρει αν θα απέχει από το ερωτικό παιχνίδι για μήνες ή και χρόνια, είναι ευτυχισμένος στη δική του ανεξαρτησία, γιατί ξέρει ότι όταν αφεθεί, τα συναισθήματά του θα είναι έντονα και πάλι. Είναι τόσο προστατευτικός, με μια μητρική συμπεριφορά που έχει μια γνήσια επιθυμία να φροντίσει το σύντροφό του, γιατί κατά βάθος θέλει την οικογένεια και το γάμο. Ένας άνδρας Καρκίνος θα φροντίσει το σπίτι του και την οικογένειά του και θα προστατεύσει τη μητέρα των παιδιών του. Μια γυναίκα Καρκίνος είναι μια υπέροχη μητέρα και νοικοκυρά, παρέχοντας προστασία στα αγαπημένα της πρόσωπα από τη σκληρή πραγματικότητα της ζωής. Μη νομίζετε όμως ότι ο Καρκίνος είναι υπάκουος και υποτακτικός, αντίθετα είναι πολύ αποφασιστικός. Συνήθως πετυχαίνει στην καριέρα που θα επιλέξει και γι’ αυτόν μια ευτυχισμένη καριέρα και μια ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή είναι ο αγώνας του σε όλη του τη ζωή.

Εξαιτίας αυτού, ψάχνει για σταθερότητα σε ένα σύντροφο, γι’ αυτό είναι επιλεκτικός και κτητικός κι αυτό επειδή τη στιγμή που θα χαρίσει την καρδιά του σε κάποιον, δεν θέλει να τον χάσει. Αν βρει τον κατάλληλο, τον κάνει επίκεντρο της ζωής του κι αυτό είναι το λάθος του, καθώς επειδή έχει έντονη φαντασία, αδυνατεί να δει την πραγματικότητα. Είναι κατά το στάδιο της μετάβασης από τη φαντασία στην πραγματικότητα, που οι περισσότερες σχέσεις του Καρκίνου αποτυγχάνουν. Αλλά αν συνειδητοποιήσει την πραγματικότητα της ζωής τη στιγμή που δημιουργείται μια σχέση,  συνήθως διαρκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η γυναίκα Καρκίνος έλκεται από άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας ή εκείνους που μπορούν να της παρέχουν σταθερότητα, ασφάλεια, προστασία και μπορούν να την φροντίζουν με έναν πατρικό τρόπο. Ένας άνδρας Καρκίνος ψάχνει μια σύντροφο που μπορεί να αναδείξει την επιθυμία του να την προστατεύσει. Αν και ο ίδιος δεν θέλει να ελέγχεται, πρέπει να νιώθει ότι αυτός είναι ο προστάτης και ότι μπορεί να αναλάβει τη φροντίδα της γυναίκας του και της οικογένειάς του.

Ερωτική συμβατότητα με τα άλλα ζώδια

Τα πιο συμβατά ζώδια για τον Καρκίνο είναι ο Σκορπιός και ο Ιχθύς, καθώς μόνο αυτοί μπορούν πραγματικά να κατανοήσουν τα βαθιά συναισθήματά του. Το αρνητικό είναι όμως ότι μερικές φορές πνίγεται η σχέση από το συναίσθημα, πράγμα το οποίο δεν είναι καλός σύμβουλος στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της ζωής.

Στο Σκορπιό ο Καρκίνος θα βρει τον πιο ρομαντικό σύντροφο και μπορούν και οι δυο να μοιραστούν ο ένας την ψυχή του άλλου. Ο Ιχθύς θα βοηθήσει τον Καρκίνο να αναδείξει τη δημιουργικότητά του. Αυτοί οι δύο θα μπορούσαν να κάνουν το τέλειο ζευγάρι κι αν υπάρχουν κι άλλοι πιο πρακτικοί πλανήτες στους χάρτες τους, θα μπορούσαν να αγωνιστούν μαζί για ένα δημιουργικό πάθος, καθώς και να απολαύσουν μια πολύ ρομαντική και ονειρική σχέση.

Αξίζει το ρίσκο με το αντίθετο ζώδιο, τον Αιγόκερω, καθώς τον εντυπωσιάζει η  δύναμη και η αξιοπιστία του. Ένας Καρκίνος έλκεται ιδιαίτερα από τον πετυχημένο και σταθερό Αιγόκερω και βρίσκει σ’ αυτόν ένα σύντροφο που μπορεί να του προσφέρει την οικογένεια που ποθεί. Ίσως τον εκνευρίσει η υπερβολικά άκαμπτη συμπεριφορά του ή η απότομη και ενίοτε εγωιστική διάθεσή του ή ακόμα μερικές φορές, η απόλυτη άποψή του θα μπορούσε να βλάψει την ευαίσθητη ψυχή του Καρκίνου που πλημυρίζει από συναισθήματα, αλλά ο Αιγόκερως μπορεί να δώσει τη σταθερότητα που επιθυμεί ο Καρκίνος.

Μια σχέση- έκπληξη θα μπορούσε να συμβεί με ένα Δίδυμο ή Λέοντα. Βέβαια, οι Δίδυμοι δεν θα μπορούσαν να του δώσουν τη σταθερότητα που ποθεί ο Καρκίνος αλλά θα τον βγάλουν από τη ρουτίνα του. Από την άλλη πλευρά η χαρούμενη και διασκεδαστική φύση του Λέοντα, θα βγάλει τον Καρκίνο από την κατηφή διάθεσή του, θα τον στηρίξει ψυχολογικά και θα αναδείξει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία του.

Αναλυτικά οι σχέσεις του Καρκίνου με όλα τα ζώδια

Καρκίνος και Κριός: Τα ετερώνυμα έλκονται και γίνονται παθιασμένοι εραστές μαζί αλλά δύσκολα η σχέση θα έχει διάρκεια. Το Νερό και η Φωτιά δημιουργούν ατμό και πολλή διασκέδαση στο κρεβάτι αλλά μέχρι εκεί.

Καρκίνος και Ταύρος: Βαθιά αγάπη και αφοσίωση πηγάζουν από αυτή τη σχέση, καθώς και οι δύο προτιμούν μια σταθερή και αισθησιακή ερωτική σχέση. Κάποια προβλήματα που ενδεχομένως θα δημιουργηθούν, ξεπερνιούνται εύκολα.

Καρκίνος και Δίδυμοι: Ο τρόπος επικοινωνίας των Διδύμων μπορεί να είναι πολύ γρήγορος  και απότομος για τον ευαίσθητο Καρκίνο αλλά ο καθένας έχει πολλά να διδάξει στον άλλον. Παρ’ όλο που είναι διαφορετικοί, αυτή η σχέση θα μπορούσε να λειτουργήσει, αν αγωνιστούν και οι δυο.

Καρκίνος και Καρκίνος: Απελπισμένα αφοσιωμένοι ο ένας προς τον άλλον μπορούν να κάνουν ένα πολύ καλό ζευγάρι, αν κατανοήσουν ο ένας τις κυκλοθυμικές διαθέσεις του άλλου και αφήσουν πίσω τους το παρελθόν.

Καρκίνος και Λέων: Ο Λέων αγαπά να είναι το επίκεντρο της προσοχής και ο Καρκίνος λαχταρά να κάνει το σύντροφό του κέντρο της προσοχής του. Και οι δυο βρίσκουν ο ένας στον άλλον αυτό που ψάχνουν.

Καρκίνος και Παρθένος: Ενώ στην αρχή της γνωριμίας υπάρχει συναισθηματική απόσταση, όσο πιο καλά γνωρίζονται, τόσο συνειδητοποιούν ότι οι διαφορές τους δεν έχουν και τόση σημασία. Πρόκειται για μια σταθερή σχέση ή και πιθανό γάμο.

Καρκίνος και Ζυγός: Τόσο ο Καρκίνος όσο και ο Ζυγός έχουν συναισθήματα και ιδιοσυγκρασία εντελώς διαφορετικά, έτσι ώστε όταν συναντηθούν, φαίνεται να αλληλοσυμπληρώνονται. Βέβαια απαιτεί αρκετή προσπάθεια για μακροβιότητα της σχέσης.

Καρκίνος και Σκορπιός: Σε αυτό το ζευγάρι υπάρχει μια ρομαντική και παθιασμένη έλξη, που ενώνει αυτούς τους δύο εραστές μαζί. Ο έρωτας έρχεται γρήγορα και μπορεί να παραμείνει για χρόνια.

Καρκίνος και Τοξότης: Με την πρώτη ματιά, αυτό το ζευγάρι δεν έχει τίποτα το κοινό και τα πάντα δείχνουν ότι η σχέση δεν πρόκειται να διαρκέσει. Αλλά με το χρόνο και λίγη προσπάθεια, φαίνεται ότι έχουν πολλά να προσφέρουν ο ένας στον άλλο.

Καρκίνος και Αιγόκερως: Τα ετερώνυμα έλκονται κι αυτή η σχέση αποτελεί το θεμέλιο για μια μακροπρόθεσμη σχέση ή γάμο. Ο καθένας βρίσκει στον άλλον τον σταθερό και τρυφερό σύντροφο που αναζητά

Καρκίνος και Υδροχόος: Και οι δυο γίνονται καλοί φίλοι αλλά και οι δύο θα πρέπει να συμβιβαστούν για τη μακροβιότητα της σχέσης. Δεν θα πρέπει να βιάσουν τα πράγματα, προκειμένου να χτίσουν αργά τη σχέση.

Καρκίνος και Ιχθύς: Υπάρχει μια βαθιά συναισθηματική σύνδεση μεταξύ αυτών των δύο, η οποία θα μπορούσε να είναι δημιουργική αλλά και αποπνικτική παράλληλα, εφόσον δεν έχουν τη δική τους ζωή, έξω από τη σχέση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
19-06-2024 11:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ