Με ποιο τρόπο έχουν ανάγκη να ζήσουν τα ζώδια το πάθος το καλοκαίρι;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
01
06
2024

Με ποιο τρόπο έχουν ανάγκη να ζήσουν τα ζώδια το πάθος το καλοκαίρι;

Κωνσταντίνα Νικολάου

Από τα πιο βαριά και δύσκολα καλοκαίρια το φετινό, αφού όλα γύρω μας, σ’ ένα πολύ μεγάλο βαθμό, κρίνονται απαγορευτικά, όσον αφορά την ξεγνοιασιά, την απόλαυση, την ανάγκη για το όνειρο. Είναι πολύ σημαντικό όμως να αναγνωρίσουμε τη μεγάλη αλήθεια, ότι, δηλαδή, δεν αγοράζονται όλα σ’ αυτή τη ζωή. Όπως η αγάπη, για παράδειγμα. Προνόμιο πλουσίων και φτωχών, νέων, ώριμων, αλλά και ηλικιωμένων σε κάποιες περιπτώσεις. Φτάνει μόνο να το λέει η καρδιά. Η μόνη που δεν έχει ηλικία, αφού τα συναισθήματα είναι αυτά που την τροφοδοτούν και μπορούν να την κρατήσουν ζωντανή, ακόμα και αν τα χρόνια δεν συνωμοτούν με την ανάγκη της να χτυπάει σε δυνατούς και γρήγορους ρυθμούς.

 

Πόσο πολύ έχουν ανάγκη να ζήσουν τα ζώδια το πάθος αυτό το καλοκαίρι;

 

Σίγουρα δεν είναι όλοι σε φάση αυτό το καλοκαίρι να μπουν στο όχημα που λέγεται «έρωτας». Για εκείνους όμως που έχουν επιλέξει να κάνουν αυτό το ταξίδι, σίγουρα έχουν υπογράψει συμβόλαιο στο να βρεθούν σ’ έναν διαφορετικό παράλληλο, μακριά από αυτήν τη δύσκολη και αφιλόξενη κατάσταση που ζούμε, ειδικά εδώ στην Ελλάδα. Αφού ο έρωτας λειτουργεί ως μία από τις πιο ισχυρές διεξόδους διαφυγής από την πραγματικότητα.
 

ΚΡΙΟΣ

Το καλύτερο για σας θα ήταν, κάπου εκεί στα μέσα του καλοκαιριού, όταν ο Δίας θα βρίσκεται στον οίκο του έρωτα και της χαράς (στο ηλιακό σας ωροσκόπιο) να μπείτε σ’ ένα αεροπλάνο διεθνών αερογραμμών, και να φτάσετε όσο πιο μακριά μπορείτε. Να συστηθείτε, όχι μόνο με το νέο έρωτά σας, αλλά και με τον ίδιο τον εαυτό σας, αυτόν που τα τελευταία χρόνια κάνετε μεγάλες προσπάθειες να αναγνωρίσετε. Σε περίπτωση που τα οικονομικά σας δεν σας το επιτρέπουν, δημιουργείστε μόνοι σας το σκηνικό, κάνοντας εκπλήξεις στο αντικείμενο του πόθου σας, δημιουργήστε συνθήκες μέσα από αντισυμβατικές επιλογές στον τρόπο διασκέδασης, στον τόπο συνάντησης, στον τρόπο της επικοινωνίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα πόδια σας εξακολουθούν ακόμα να πατάνε πολύ κάτω, και μπορεί ακόμα να τα αισθάνεστε να βουλιάζουν μέσα στο έδαφος. Ένα να ξέρετε όμως. Μόνο ο έρωτας θα μπορεί να σας τραβήξει από το «βάλτο», θα πρέπει όμως να περιμένετε δυο τρεις μήνες ακόμα, μέχρι να τον δείτε να σας παρουσιάζεται με όλη τη μεγαλοπρέπειά του. Για πολλούς από εσάς, τα καμπανάκια χτύπησαν. Σε περίπτωση που κάνετε πως δεν τα ακούτε, να ξέρετε πως εκεί γύρω στα μέσα του Αυγούστου, θα χτυπήσουν πιο δυνατά, τόσο ώστε να μη σταματούν, μέχρι να δώσετε εσείς οι ίδιοι το Ο.Κ. Η ανάγκη σας να μπορούσατε να ζήσετε τον έρωτα κάπου αλλού από εκεί που τώρα βρίσκεστε, δεν είναι τόσο εύκολο να υλοποιηθεί, αφού ο Κρόνος λειτουργεί αρκετά περιοριστικά ακόμα. Με όχημα τη φαντασία, θα ταξιδέψετε, έχοντας όμως στο πλάι σας το αντικείμενο του πόθου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν είστε σε φάση που θα θέλατε να ζήσετε τον έρωτά σας εκτός του οικείου περιβάλλοντός σας. Εσείς οι αεικίνητοι του ζωδιακού, που θέλετε πάντα να αναζητάτε την ευτυχία μακριά από εκεί που είστε, σε αυτήν τη φάση, θα προτιμούσατε να την ζήσετε σε γνώριμα και οικεία μονοπάτια. Η πόλη μπορεί να σας προσφέρει περισσότερα το φετινό καλοκαίρι. Θερινός κινηματογράφος, γραφικά παραδοσιακά ταβερνάκια, δείπνο για δύο στο μπαλκόνι, που σίγουρα θα το προετοιμάσετε οι ίδιοι, προκειμένου να έρθετε πιο σύντομα κοντά στο αντικείμενο του πόθου σας. Με μόνη εξαίρεση ίσως, κάποιες μονοήμερες εκδρομές, φροντίστε όμως να το έχετε οργανώσει καλά, γιατί ειδικά αυτή την εποχή, θα πρέπει να δείξετε την καλύτερη διαγωγή, όσον αφορά την οργάνωση αλλά και την αξιοπιστία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας σας κάνει να αισθάνεστε, με το παραμικρό, ότι ο χώρος στον οποίο κινείστε είναι πολύ λίγος πια για σας. Αρκετοί από εσάς μπορεί, ακόμα και για πρώτη φορά, να νιώσετε την ανάγκη να ξεπεράσετε τα σύνορα της χώρας σας, και επιτέλους να μεταφερθείτε σε διαφορετικούς πολιτισμούς. Αν αυτό γίνει με το αντικείμενο του πόθου σας στο πλάι σας, τότε σίγουρα αυτό το καλοκαίρι θα το θυμάστε για πάντα. Στην περίπτωση που δεν θα θέλατε ή δεν μπορείτε να κάνετε υπερατλαντικά ταξίδια, τότε, το καλύτερο για σας θα ήταν να περάσετε μαζί με τον έρωτά σας σ’ ένα σπίτι πάνω στη θάλασσα, ώστε να μπορείτε να μαγειρεύετε για εκείνον, να τον περιποιηθείτε, και να εκφράσετε όλη αυτή την ανάγκη της φροντίδας και της προστασίας που συνεχώς σας διακατέχει.

ΛΕΩΝ

Περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη εποχή, πιθανόν να νιώθετε την ανάγκη να ερωτευτείτε και να ζήσετε στιγμές μοναδικές, κάτω από συνθήκες όμως ήρεμες και ασφαλείς. Το καλύτερο για σας είναι να μπορούσατε να μοιραστείτε τον έρωτά σας, σε περιβάλλον με ανεπτυγμένη αισθητική, όσο το δυνατόν όμως λιτό και απέριττο. Πολλά από αυτά που σας έλκυαν άλλες εποχές, όσον αφορά την προβολή και την πολυτέλεια, πιθανόν τώρα να σας αφήνουν αδιάφορους, μετά την επιρροή που δεχθήκατε, και εξακολουθείτε κάποιοι να δέχεστε από τον Κρόνο. Αισθησιασμός, ρομαντικά δείπνα, πάνω απ’ όλα όμως επικοινωνία, σε όλες τις εκφάνσεις της. Πολύ πιθανόν αυτό το καλοκαίρι να σφραγίσει το τέλος της ερωτικής προσμονής των τελευταίων χρόνων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ταξίδια μακρινά και ονειρεμένα έχουν φωλιάσει στις επιθυμίες σας γι’ αυτό το καλοκαίρι, αυτό όμως που κάνει φέτος τη διαφορά είναι τα ισχυρά κίνητρα που θα σας κάνουν να θυμάστε για χρόνια τις φετινές διακοπές. Κάποιοι από εσάς πιθανόν να βιώσετε μία κρυφή σχέση, στην απόλυτη ελευθερία της, αφού οι πλανήτες συνωμοτούν στο σας δημιουργήσουν όλες αυτές τις συνθήκες που έχετε ανάγκη να ζήσετε τον έρωτά σας. Ήδη από την άνοιξη, έχετε αρχίσει να ακούτε τους χτύπους της καρδιάς σας να χτυπούν διαφορετικά, ακόμα και αν δεν έχει φανεί κάτι στον ορίζοντα. Σημασία όμως έχει ότι έχετε στείλει τα μηνύματά σας στο σύμπαν, και μέσα από την ανάγκη σας να ζήσετε τον έρωτα, μπορεί να βιώσετε καταστάσεις που δεν θα περνούσαν άλλοτε από τη σκέψη σας.

ΖΥΓΟΣ

Εξαντλημένοι οι περισσότεροι από εσάς τους Ζυγούς, θα ψάχνετε τόπους και φωλιές για να κουρνιάσετε, και είναι πολύ πιθανόν να θέλετε να αποφύγετε με κάθε τρόπο την έντονη κοινωνική ζωή, απολαμβάνοντας τον έρωτα μοναχικά, και σε συνθήκες πολύ διαφορετικές απ’ ό, τι στο παρελθόν. Με ελάχιστα πράγματα στη βαλίτσα σας, σε ήσυχες παραλιακές τοποθεσίες, θα ζήσετε αυτό που περιμένετε εδώ και πολύ καιρό, χωρίς επαφές και επικοινωνίες, με πρόσωπα που πιθανόν τώρα να αναγνωρίζετε πως δεν έχουν τίποτε πια να σας προσφέρουν. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να ξανανιώσετε ερωτικοί, παράλληλα όμως ασφαλείς μέσα από μία σχέση, δίνοντας και παίρνοντας ισότιμα όλα όσα χρειάζεστε, για να μπορέσετε να προχωρήσετε σε διαφορετικό παράλληλο τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλοί από εσάς τους πλέον ταλαιπωρημένους Σκορπιούς, μάλλον έχετε πάψει να περιμένετε ότι κάτι θα μπορούσε να σας συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, αφού το τοπίο της ερωτικής σας ζωής εδώ και δύο σχεδόν χρόνια είναι το ίδιο. Το ίδιο ανιαρό και στερητικό για τους περισσότερους. Βαθιά όμως μέσα σας, αρχίζετε να προετοιμάζετε το έδαφος, ίσως γιατί αισθάνεστε ότι κάτι έρχεται προς το μέρος σας. Η ερωτική και μοναχική άλλοτε φύση σας, τώρα σας προτρέπει να ζήσετε τον έρωτά σας, σε μέρη πολυσύχναστα με εναλλαγές τοπίων και πολλές επιλογές. Το χειρότερο που θα μπορούσε να σας συμβεί αυτό το καλοκαίρι είναι να πλήξετε. Και όπως θα αναγνωρίσετε κι εσείς οι ίδιοι, ένας έρωτας και μόνο δεν είναι αρκετός για να είναι η χαρά σας στο πλήρες. Χρειάζεστε δράση, ψυχαγωγία και συνεχή δραστηριότητα, προκειμένου να ζήσετε τον έρωτα, πιθανόν όμως χωρίς ακραία πάθη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα μακρινά ταξίδια, ίσως και να μη σας είναι τόσο αναγκαία φέτος, για να μπορείτε να αισθάνεστε ευχαριστημένοι και πλήρεις σ’ αυτές τις διακοπές. Μπορεί μέσα από πιο απλές στιγμές, να καταγράψετε μέσα σας δυνατές ερωτικές εμπειρίες και να ζήσετε τον έρωτα που για πολλούς από εσάς έρχεται για να μείνει και να διαγράψει έναν πλήρη κύκλο. Και είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε πως αυτό έχετε ανάγκη. Όχι να ζήσετε απλά την περιπέτεια, αλλά να μπείτε επιτέλους στη σχέση, όντας πρόθυμοι να αναλάβετε την ευθύνη σας. Το καλύτερο για σας θα ήταν να βρεθείτε στη φύση μακριά από τη βουή της πόλης και να συνδυάσετε τον έρωτα μαζί με σπορ και εξερευνήσεις, και βέβαια επικοινωνία με τον άνδρα/τη γυναίκα που ίσως σε αυτές τις διακοπές τον/την αναγνωρίσετε ως το πιο σημαντικό πρόσωπο της ζωής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο έρωτας μάλλον έρχεται φέτος να σας αναζητήσει εκεί που θα βρίσκεστε αυτό το καλοκαίρι, και δεν αποκλείεται πολλούς από εσάς να σας βρει σε ενεργή επαγγελματική δραστηριότητα, και έτσι να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Μην ανησυχείτε όμως, ακόμα και αν οι ρυθμοί σας είναι τέτοιοι που λογικά δεν θα σας επιτρέπουν να αφιερωθείτε στον έρωτά σας, σε χρόνο που δεν περιμένετε, θα δημιουργούνται για σας οι ευκαιρίες αλλά και οι συνθήκες, ώστε να ζήσετε τον έρωτά σας, και σε πολύ προσωπικές στιγμές, αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο, κάτι που το έχετε τόσο ανάγκη. Όλα φέτος συνωμοτούν στο να ζήσετε σε ρυθμούς έντονους, και σε επίπεδο ψυχαγωγίας, μαζί με το αντικείμενο του πόθου σας βεβαίως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού, περνάτε από πολλά σκαμπανεβάσματα εσωτερικά, ψάχνοντας μέσα σας να ανακαλύψετε το μοντέλο του/της συντρόφου που θα είχατε ανάγκη. Ίσως γιατί αισθάνεστε ότι κάτι έρχεται, αυτό όμως που θα ευχόσασταν να γνωρίζετε είναι τι ακριβώς πλησιάζει προς το μέρος σας. Υπομονή, και το πιο πιθανό είναι, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, να γνωρίζετε, τι έλξατε τελικά στη ζωή σας, αφού η προσμονή υπάρχει μέσα σας εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν σας ενδιαφέρουν τόσο τα τοπία και τα ηλιοβασιλέματα φέτος, το μόνο που θέλετε να ξανανιώσετε την καρδιά σας να σκιρτάει, και να αισθανθείτε κάποιον/α να σας κοιτάζει με βλέμμα ειλικρίνειας στα μάτια. Για να ζήσετε την ανύψωση, μέσα από την επικοινωνία, όχι όμως μοναχικά, αλλά να μπορείτε να μοιράζεστε ελεύθερα τον έρωτά σας και σε κοινωνικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΣ

Ο έρωτας εγκαθίσταται μέσα στην καθημερινότητά σας αυτό το καλοκαίρι. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα πάρετε ξαφνικές αποφάσεις, και πολύ γρήγορα θα αποφασίσετε να μοιραστείτε ακόμα και την οδοντόβουρτσά σας. Αυτό που θα θέλατε φέτος είναι να αισθανθείτε επιτέλους ασφαλείς, και να αναγνωρίσετε στο πρόσωπο του έρωτά σας, το μελλοντικό σύντροφο. Μπορεί κάποιοι από εσάς να βιώσουν μία πολύ έντονη κατάσταση ερωτικά, και να εξελιχθεί ως μία πολύ εξαρτημένη σχέση. Αυτό που περισσότερο θα θέλατε για φέτος το καλοκαίρι είναι να βρίσκεστε σε τόπο ειδυλλιακό μεν, πολύ οργανωμένο όμως, ώστε να μπορείτε και να καλύψετε πρακτικές ανάγκες, που κάποτε να μη σας αφορούσαν τόσο. Θάλασσα και βουνό παράλληλα, ίσως θα ήταν ο καλύτερος για σας συνδυασμός, προκειμένου να ζήσετε τον έρωτά σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2024 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms