Πόσο έτοιμα είναι τα ζώδια για να υποδεχτούν την αγάπη το καλοκαίρι;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
01
06
2024

Πόσο έτοιμα είναι τα ζώδια για να υποδεχτούν την αγάπη το καλοκαίρι;

Τίνα Βενέτη

«Μια αγάπη για το καλοκαίρι θα’ μαι κι εγώ…» λέει ένα τραγούδι, από τα πολλά ωραία που έβγαλε η εποχή του νέου κύματος. Και όλα μιλούσαν για την αγάπη και τα περισσότερα για τον έρωτα μέσα στο καλοκαίρι. Και από αστρολογική άποψης όμως, εάν θέλουμε να το δούμε, σίγουρα θα συμφωνήσουμε, αφού ο Ήλιος περνάει από την αγαπημένη του θέση στο Λέοντα (το κατ’ εξοχήν ζώδιο του έρωτα), από τις 22 Ιουλίου μέχρι τις 22 Αυγούστου. Από την είσοδο του Ήλιου στον Ταύρο αρχίζουν να ξυπνούν οι αισθήσεις και η αρχέγονη ανάγκη του έρωτα να ενεργοποιεί το σώμα μέσω των ερωτικών ορμονών.

 

Πόσο έτοιμα είναι τα ζώδια να υποδεχτούν αυτό το καλοκαίρι;

 

Το σίγουρο είναι πως η αγάπη δεν έχει δύο πράγματα: ηλικία και εποχή. Μέσα σε όλες τις εποχές του χρόνου, μπορεί να γίνουν μοιραία συναπαντήματα και να ειπωθούν μεγάλα λόγια. Φαίνεται όμως ότι το καλοκαίρι προδιαθέτει περισσότερο. Οι ρυθμοί χαλαρώνουν και η σκέψη μπορεί να ταξιδεύει πιο μακριά. Ο ήλιος και η θάλασσα λειτουργούν ως τα πιο δυνατά συστατικά για την έκκριση των ερωτικών ορμονών και σαν μέσα από μία μυστική ενδοεπικοινωνία, συναντώνται οι δρόμοι δύο ανθρώπων.

Τι γίνεται φέτος όμως με τα ζώδια; Πόσο έτοιμα δηλώνουν να μπουν στο παιχνίδι της αγάπης;

ΚΡΙΟΣ

Με το ένα πόδι βρίσκεστε να περιμένετε τη μεγάλη και δυνατή ερωτική ιστορία να συμβεί στη ζωή σας, και με το άλλο στην απέναντι όχθη, εκεί όπου αδιαπραγμάτευτοι στέκεστε, όσον αφορά την ελευθερία σας. Φαίνεται πως το παρελθόν δεν σας έχει αφήσει τις καλύτερες μνήμες. Όμως, δηλώνετε παρόντες στο να μπείτε και πάλι στη μάχη του έρωτα, ειδικά όμως αυτή τη φορά, είστε έτοιμοι να αποχωρήσετε άμεσα και στην περίπτωση που έρθετε αντιμέτωποι με τα ίδια. Εκεί στα μέσα του καλοκαιριού όμως, θα είστε σε θέση πια να αναγνωρίσετε ότι άλλοι καιροί τότε και άλλοι τώρα. Θα είστε από τους ευνοημένους του καλοκαιριού, και ειδικά εσείς οι Κριοί του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου που έχετε περιμένει πολύ για τον ερχομό του ερωτικού συντρόφου.

ΤΑΥΡΟΣ

Φλερτ, ερωτική επικοινωνία και ξαφνικά γεγονότα που, μέσα από απίστευτες συμπτώσεις, θα βάλουν τον τροχό της ζωής σας να γυρίζει τώρα από την αντίθετη εντελώς πλευρά. Περάσατε πολύ καιρό μόνοι και αυτό ισχύει και για τους περισσότερους από εσάς, ακόμα και αν βρίσκεστε σε σχέση. Μπορεί, βέβαια, αυτό να κρίθηκε απαραίτητο, για σας όμως τους αισθησιακούς και ερωτικούς Ταύρους, το διάστημα της συναισθηματικής στέρησης που πέρασε παραήταν πολύ για σας. Ετοιμαστείτε για τις αλλαγές, μέσα από το καινούριο που προβάλλει στο δρόμο της καρδιάς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τα ζώδια εσείς οι Δίδυμοι δεν περιμένετε την Άνοιξη ή το καλοκαίρι για να δηλώσετε παρόντες στον έρωτα. Αυτή όμως η περίοδος του καλοκαιριού που ακολουθεί σας επιφυλάσσει κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις, αφού ο παράγοντας τύχη θα είναι με το μέρος σας, μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού. Ο έρωτας κόβει βόλτες στην αυλή σας εδώ και πολύ καιρό, πιθανόν όμως να μην τον έχετε πάρει ακόμα χαμπάρι για να του ανοίξετε την πόρτα. Τα χτυπήματα θα αρχίσουν να δυναμώνουν, και μέχρι το τέλος του Ιουλίου, θα κληθείτε να επιλέξετε εάν θα ανταποκριθείτε ή όχι. Και αυτό γιατί υπάρχει πιθανότητα το ενδιαφέρον να προέρχεται περισσότερο από την άλλη πλευρά. Τόσο ώστε να αναρωτιέστε, εάν πρέπει να δώσετε το πράσινο φως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το φετινό καλοκαίρι έρχεται με υποσχέσεις για σας. Ένώ μπορεί για πολλούς από εσάς τα περιθώρια υπομονής να έχουν εξαντληθεί, όμως, μέσα σας βαθιά γνωρίζετε πως τα πράγματα δεν έχουν ακόμα κριθεί και ότι το έργο δεν το έχετε ακόμα δει ολοκληρωμένο. Εσείς που είστε μόνοι, χωρίς αυτό να είναι επιλογή, ετοιμαστείτε να μπείτε σε σχέση, η οποία μπορεί και να αποδειχθεί καθοριστική για σας στο μέλλον. Το πιο πιθανό είναι να αποδειχθεί σημαντικότερο από αυτό της προηγούμενης χρονιάς, τουλάχιστον σε ερωτικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Το καλοκαίρι το φετινό κρίνεται ως η πιο σημαντική για σας περίοδος των τελευταίων ετών. Παρότι οι Λέοντες του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου θα πρέπει, από το φθινόπωρο και μετά, να περιμένουν τις σημαντικές αλλαγές στον ερωτικό τομέα. Από τα μέσα του καλοκαιρού, θα έχουν τα πρώτα δείγματα ότι τελειώνει η εποχή της συναισθηματικής απομόνωσης. Ο Ήλιος σας, αν μη τι άλλο, θα σας ενεργοποιήσει την ανάγκη να δείτε με άλλα μάτια τη ζωή, και κυρίως τον εαυτό σας, που οι μετοχές του θα αρχίσουν σιγά-σιγά να ανεβαίνουν. Η ανάγκη να πάρετε, αλλά και να δώσετε αγάπη, θα σας βάλει στη διαδικασία της αναμονής αλλά και της αναζήτησης. Κάποιος/α περιμένει κάτι από σας, και μάλιστα σε κοντινή από εσάς απόσταση. Η μοίρα στήνει το παιχνίδι της και σας καλεί να παίξετε με νέους, και πιο δίκαιους για σας όρους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο έρωτας για σας το φετινό καλοκαίρι ετοιμάζεται να σας δείξει ένα διαφορετικό -από αυτό που τον έχετε συνηθίσει- πρόσωπο. Μπορεί το παρασκήνιο, από τα μέσα του καλοκαιριού και μετά, να λειτουργήσει έντονα στη ζωή σας. Αυτό μπορεί να σημάνει μία σχέση την οποία λόγω των συνθηκών θα αναγκαστείτε να την κρατήσετε κρυφή ή απλά να κρατήσετε για τον εαυτό σας το ενδιαφέρον σας για κάποιο πρόσωπο. Και στις δύο περιπτώσεις όμως, θα βιώσετε έντονα συναισθήματα, ερχόμενοι αντιμέτωποι με πλευρές του εαυτού σας που σας ήταν άγνωστες μέχρι πρότινος. Δεν αποκλείεται αυτή η κατάσταση να λειτουργήσει ως η αφετηρία για το επόμενο καλοκαίρι, την εποχή εκείνη όπου θα αρχίσουν να εκδηλώνονται οι σημαντικές αλλαγές που θα λάβουν χώρα στη ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο χρόνος έρχεται, για μια ακόμα φορά, να σας αποδείξει ότι η υπομονή επιβραβεύεται, αλλά και η επιμονή επίσης. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι το πρόσωπο με το οποίο θα θέλατε να συνεχίσετε τη ζωή σας αρχίζει σιγά-σιγά να εκδηλώνεται, και να πηγαίνει προς την κατεύθυνση που εσείς θα θέλατε. Αυτό όμως που καλείστε να κάνετε είναι να μην προσπαθήσετε να παραβιάσετε μέσα από τα δικά σας θέλω τις καταστάσεις και να αφήσετε ελεύθερους τους άλλους να αποφασίσουν, αφού μόνο έτσι θα μπορέσετε να πετύχετε τα περισσότερα. Μπορεί για πολλούς από εσάς, το φετινό καλοκαίρι να σας επιφυλάσσει ερωτικές εκπλήξεις σε κάποια μετακίνηση ή ταξίδι. Κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν επανέρχεται ή κάποια καινούργια ερωτική κατάκτηση μέσα στις φετινές διακοπές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προοπτική ενός καινούριου έρωτα μέσα στο καλοκαίρι μάλλον μοιάζει ανέφικτη, αφού τα δύο χρόνια στέρησης του Κρόνου φαίνεται να στάθηκαν αρκετά, για να δημιουργήσετε την πεποίθηση ότι οι μεγάλοι έρωτες ανήκουν στο παρελθόν. Πάντα όμως στο βάθος των επιθυμιών σας, υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού σας, έτοιμο να πει «ναι» στη μεγάλη πρόκληση και να ζήσει το πάθος, μέσα από το διαφορετικό. Το φετινό καλοκαίρι, σας προκαλεί, κάτω όμως από συνθήκες που στην αρχή τουλάχιστον θα σας αποδιοργανώσουν αρκετά. Τίποτα όμως δεν μπορεί πια να σας κάνει να βγείτε από τις ράγες σας, και κυρίως να επενδύσετε σε καταστάσεις που εύκολα θα είστε σε θέση από την αρχή να καταλάβετε εάν αξίζει τον κόπο να επενδύσετε. Εξάλλου, έχετε ήδη πάρει το μεγάλο μάθημα ότι μόνο στον εαυτό μας μπορούμε ελεύθερα να επενδύσουμε, ως το μόνο αξιόπιστο κεφάλαιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το κενό σε ερωτικο-συναισθηματικό επίπεδο, που εδώ και πολύ καιρό έχει δημιουργηθεί, έρχεται να καλυφθεί με τρόπους που μπορεί ακόμα και για σας να μοιάζουν πρωτόγνωροι. Ανήκετε στην κατηγορία εκείνη των τυχερών, που μέσα στο καλοκαίρι (και ειδικά εσείς οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου) θα βιώσετε κάποιες δυνατές εμπειρίες, μέσα από τις οποίες θα εισπράξετε επιβεβαίωση σε πολλά επίπεδα. Παρότι το εύκολο πια δεν σας ικανοποιεί, οι συνθήκες θα διαμορφώνονται με τέτοιο τρόπο, ώστε στο κάθε τι να βρίσκετε νόημα, και κυρίως στο κομμάτι της επικοινωνίας. Η τάση να έλκετε, από εδώ και πέρα, άτομα με θετική προδιάθεση, άτομα που θέλουν να δώσουν αλλά και να εισπράξουν από σας το καλύτερο, θα σας ωθήσει στο να δημιουργήσετε νέες βάσεις, πάνω στις οποίες θα στήσετε το νέο μοντέλο της φιλοσοφίας σας, όσον αφορά τον έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Περισσότερο σε κλειστό κύκλωμα φαίνεται να λειτουργούν φέτος τα πράγματα για σας, κυρίως σε ό, τι αφορά τον έρωτα. Μπορεί μέσα στο καλοκαίρι να επικρατήσει η ανάγκη σας της ερωτικο-σεξουαλικής ανταλλαγής, και λιγότερο της συναισθηματικής κάλυψης. Ίσως και να μη θέλετε να αναλωθείτε σε καταστάσεις που θα σας απομάκρυναν από κάποιους στόχους που έχετε θέσει στον επαγγελματικό τομέα. Παρ’ όλα αυτά όμως, οι ευκαιρίες σας περιμένουν, αυτό όμως που καλείστε να κάνετε είναι να είστε ξεκάθαροι απέναντι σ’ εκείνους που έρχονται με προσδοκίες στη ζωή σας. Γιατί μπορεί τα πράγματα να εξελιχθούν με τέτοιο τρόπο, και να βρεθείτε εκτεθειμένοι στο τέλος, μέσα από τα λάθος μηνύματα που θα έχετε δώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από τις αρχές ακόμα του καλοκαιριού, δηλώνετε έτοιμοι για να ζήσετε αυτό που χρόνια τώρα περιμένετε. Είστε έτοιμοι να τα δώσετε όλα, παράλληλα όμως να πάρετε αυτά που έχετε ανάγκη, προκειμένου να καλύψετε τα όποια κενά έχουν δημιουργηθεί. Περιπετειώδες προδιαγράφεται για σας αυτό το καλοκαίρι, με γεγονότα και εξελίξεις που δεν περιμένατε. Γι’ αυτό καλό θα είναι να μην κάνετε σχέδια, και προπάντων να μην προσπαθήσετε όλα να τα έχετε υπό τον έλεγχο του νου, και κυρίως αυτά που ακόμα δεν έχουν φανεί. Η τάση του να επικρατήσει το ιδιόρρυθμο στην ερωτική σας ζωή φέτος θα σας διαψεύσει, πιθανόν και σε σχέση με τον τρόπο που περιμένετε να συμβούν κάποια πράγματα. Χαλαρώστε και αφεθείτε. Την ταινία που θα παρακολουθήσετε, να ξέρετε πως το σενάριό της το έχετε γράψει με τα ίδια σας τα χέρια.

ΙΧΘΥΣ

Πάντα το καλοκαίρι για σας λειτουργεί σαν η εποχή στην οποία έχετε εναποθέσει όλα τα όνειρά σας, σε σχέση με την ερωτικο-συναισθηματική σας ζωή. Και αυτό το καλοκαίρι κάτι επιφυλάσσει για σας, μόνο που οι συνθήκες κάτω από τις οποίες θα συναντηθείτε με το νέο έρωτά σας, μπορεί και να μην είναι αυτές οι τόσο εξιδανικευμένες που θα θέλατε. Έχετε όμως εσείς τον τρόπο να βάλετε το παραμύθι στη σχέση, ακόμα και εάν το σκηνικό είναι φτωχό και άχρωμο. Για κάποιους από εσάς, μπορεί ο έρωτας να κάνει την εμφάνισή του μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, και ίσως στην αρχή να μην είστε σε θέση να τον αναγνωρίσετε αμέσως. Ή μπορεί να προκύψει σε χώρους, όπου δεν θα προδιαθέτουν ιδιαίτερα για ερωτικά συναπαντήματα. Το αποτέλεσμα όμως μετράει, και ίσως αυτό το καλοκαίρι αυτό να το κατανοήσετε καλύτερα από κάθε άλλη φορά.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2024 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Ρίξε την Ταρώ