Μια αγάπη για το καλοκαίρι: Μάθετε τι πιθανότητες έχει να κρατήσει!
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 9
01
06
2024

Μια αγάπη για το καλοκαίρι: Μάθετε τι πιθανότητες έχει να κρατήσει!

Αγάπη Μάντη

Πάντα το καλοκαίρι φέρνει μαζί του μεγάλες προσδοκίες. Το καλοκαίρι συνήθως παίζονται οι πιο ρομαντικές σκηνές στα όνειρα των κοριτσιών. Το βέβαιο  είναι ότι ο έρωτας δεν έχει ηλικία. Αναφαίρετο δικαίωμα όλων των ανθρώπων, φτάνει μόνο να το λέει η καρδιά. Να είσαι έτοιμος να παραδοθείς άνευ όρων, να μπεις στα πιο σκοτεινά και ανεξερεύνητα μονοπάτια του είναι  σου, να αναμετρηθείς με πλευρές του εαυτού σου που ούτε εσύ ο ίδιος δεν αντέχεις. Ποτέ όμως δεν ξεκινάς με τέτοιες προθέσεις.

 

Μια αγάπη για το καλοκαίρι: Μάθετε τι πιθανότητες έχει να κρατήσει

 

Πάντα η ανάγκη του τέλειου και του ιδανικού φτιάχνει σενάρια, τα καλύτερα που μπορεί να δημιουργήσει η φαντασία μας και ειδικότερα όταν τα πρώτα βλέμματα, τα πρώτα λόγια τα ανταλλάσσουμε σε τοπία όπου πρωταγωνιστούν ο ήλιος και η θάλασσα, τα μαυρισμένα και ξεκούραστα πρόσωπα. Και επίσης σημαντικό ακόμα ότι  μπορούμε με μεγαλύτερη ευκολία να υποδυθούμε ρόλους, να γίνουμε κάποιοι άλλοι, να κρύψουμε αλήθειες και βέβαια να εκφράσουμε τον καλύτερο εαυτό μας,  αφού όλα τα προβλήματα τα αφήσαμε πίσω.

Πόσο εύκολα και ανάλογα με το ζώδιό του θα μπορούσε ένας έρωτας που ξεκίνησε στις διακοπές να έχει μακροπρόθεσμη εξέλιξη;

Η πόλη όμως, όπως είπε ο Καβάφης, πάντα θα σε κυνηγάει, όπου κι αν πας θα σε καταδιώκει. Για κάποιους «έρωτας στις διακοπές» μπορεί να σημαίνει: «Βρήκα το ταίρι μου». Για κάποιους άλλους: «Υποσχέσεις για συνάντηση στην πόλη, που όμως δεν τηρήθηκαν». Και για πολλούς: «Όλα τελειώνουν εκεί όπου άρχισαν», αφού στην πόλη οι συνθήκες είναι απαγορευτικές για οποιαδήποτε συνέχεια. Σίγουρα, είναι δύσκολη μία προσέγγιση πάνω στο τι έκβαση θα μπορούσε να έχει ένας έρωτας στις διακοπές, ανάλογα με το ζώδιο.

Είναι τόσοι πολλοί οι παράγοντες που καθορίζουν την πορεία μας σχέσης. Θα μπορούσαμε όμως, έστω και μέσα από αυτήν την ελάχιστη χαραμάδα που έχουμε στη διάθεσή μας, όσον αφορά τον τρόπο που λειτουργεί το κάθε ζώδιο, να πάρουμε κάποιες ελάχιστες πληροφορίες. Τον πιο σημαντικό όμως ρόλο τον παίζει ο ίδιος ο χάρτης και βέβαια η σύγκριση των δύο ωροσκοπίων. Το κατά πόσον δηλαδή αυτό το συναπάντημα είναι μοιραίο, ή αλλιώς καρμικό, όρος που πολύ συχνά αναφέρουμε στην αστρολογία.

 

ΚΡΙΟΣ

Θα σας ξεχωρίσει αμέσως. Το ένστικτό του θα τον οδηγήσει κατ’ ευθείαν προς το μέρος σας και δεν αποκλείεται, την ώρα των μεγάλων εξομολογήσεων, να ακούσετε ότι σε άλλο club είχε αποφασίσει να διασκεδάσει με την παρέα του, αλλά κάτι έγινε την τελευταία στιγμή, και πέρασε την πόρτα, αυτήν που περάσατε εσείς πριν από λίγο. Μπορεί η μοίρα σας φέτος το καλοκαίρι να  ήθελε να ζήσετε τον έρωτα με τον πιο παρορμητικό του ζωδιακού, να ξέρετε όμως πως ο έρωτας δε θα τον κρίνει ως αναξιόπιστο, τη στιγμή που ο χρόνος σήμανε το τέλος των διακοπών. Μπορεί ακόμα και το ίδιο βράδυ να σας ζητήσει να συναντηθείτε. Τα θέλει όλα και γρήγορα. Να μάθει τα πάντα για εσάς, να εξερευνήσει όλα τα μέρη του κορμιού σας, να σας πει ό, τι δεν πρόλαβε στις διακοπές. Και δε θα αποκλείαμε και το ενδεχόμενο πολύ σύντομα να σας πει ότι στο πρόσωπό σας βλέπει τη γυναίκα της ζωής του. Και επίσης σύντομα να σας οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας. Τώρα από εκεί και πέρα περνάμε σ’ ένα άλλο κεφάλαιο, που σίγουρα δεν άπτεται του παρόντος θέματος. 

ΤΑΥΡΟΣ

Το πόσο εύκολο είναι να γίνει ξαφνικά το μεγάλο ερωτικό κλικ με έναν Ταύρο εξαρτάται. Κυρίως από το κατά πόσον εσείς είστε διατεθειμένοι να εκφράσετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον, λαμβάνοντας όμως σοβαρά υπ όψιν τον τρόπο. Ούτε μεγάλα και ρομαντικά λόγια, ούτε όμως να τον κάνετε να αισθανθεί ότι τον προσεγγίζετε ως αντικείμενο ηδονής. Παιχνίδι με τα βλέμματα, με τις λέξεις, με το χιούμορ και βέβαια, το πιο σημαντικό απ’ όλα, μη σταματήσετε να του υπενθυμίζετε συνεχώς ότι διαθέτει μοναδική εμφάνιση, ακόμα και αν δεν τη διαθέτει. Δεν μπορεί όμως, στις περισσότερες των περιπτώσεων, κάτι ιδιαίτερο κουβαλάει αυτό το ζώδιο. Δε θα προβάλλει πολλούς ενδοιασμούς στο να ενδώσει αμέσως. Προετοιμαστείτε όμως για τους ενδοιασμούς του μετά. Το γήινο και σταθερό του ζωδιακού θα χρειαστεί χρόνο για να σε αναγνωρίσει  ως τον άνθρωπο, με τον οποίο από δω και πέρα θα μοιράζεται τη ζωή του. Αν το κάνει όμως, να ξέρετε πως ο χρόνος πια δουλεύει για εσάς. Ναι, μπορείτε να το πιστεύετε. Φτάνει μόνο να έχετε υπομονή, και για την ακρίβεια τη δική του υπομονή. Τώρα πόσο εύκολο είναι αυτό, μόνο εσείς κι εκείνος το γνωρίζετε…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δόκτωρ Τζέκυλ και Μίστερ Χάιντ. Προσοχή, λοιπόν… Προσοχή, γιατί το μόνο σίγουρο είναι πως ο Δόκτωρ Τζέκυλ είναι αυτός που βρίσκεται δίπλα σας και μέσα σε ελάχιστο χρόνο σας είπε ό, τι θα ακούγατε κατά τη διάρκεια μιας σχέσης ενός έτους. Θα σας καταπλήξει με το αστείρευτο χιούμορ του, κυρίως όμως με τις ιδέες του, μέσα στις οποίες μπορεί να δείτε και τον εαυτό σας, ακόμα και αν η εφαρμογή τους χρονολογείται αρκετά χρόνια μετά. Δεν τίθεται θέμα να τον πιστέψετε ή όχι στην περίπτωση που σας πει πως θέλει από δω και στο εξής να λαμβάνετε μέρος ως το ταίρι του στην καθημερινή του ζωή. Προετοιμαστείτε όμως για το μετά, αφού ο Μίστερ Χάιντ καραδοκεί. Είναι αυτός που θα σας αφήσει άφωνους, μην αναγνωρίζοντας τα όσα ζήσατε μαζί στο διάστημα των διακοπών, με τα λόγια  που ακούσατε, με τις υποσχέσεις που δεν τήρησε. Εσείς μπορεί να εκπλαγείτε, εκείνος όμως όχι. Αφού απλά δεν είναι το ίδιο πρόσωπο. Και μετά, ξανά πάλι θα σας πάει  πίσω, εκεί όπου σας πρωτοσυνάντησε, γυρνώντας το κοντέρ στην αρχή. Αυτό κυρίως θα είναι το θέμα σας και όχι το εάν μπορείτε να επενδύσετε μακροπρόθεσμα στη σχέση μ’ ένα Δίδυμο. Και βέβαια μπορείτε, αν αντέχετε το σκοτσέζικο ντους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σίγουρα, από τις πιο δύσκολες ζωδιακές περιπτώσεις, όσον αφορά την προσέγγιση, και πόσο μάλλον στις διακοπές, αφού δεν έχει προηγηθεί επικοινωνία τέτοια, ώστε να νιώσει οικεία και ασφαλής. Σε περίπτωση που κάτι έστω και απροσδιόριστο του ξυπνήσετε μέσα του, κάτι από το παρελθόν, τότε υπάρχει πιθανότητα να ζήσετε αυτό το καλοκαίρι τον έρωτα με αυτόν τον βαθιά συναισθηματικό Καρκίνο. Αυτονόητο γι’ αυτόν ότι ο έρωτας θα συνεχιστεί, όχι μόνο για το προσεχές φθινόπωρο, αλλά και για όλα τα υπόλοιπα φθινόπωρα της ζωής του. Το χειρότερο για έναν Καρκίνο είναι το πρόσκαιρο και το προσωρινό. Λες και ο ίδιος ζει σ’ έναν ξεχωριστό πλανήτη και του είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να καταλάβει πως είναι δυνατόν να χωρίζουν οι άνθρωποι. Σε καμία περίπτωση όμως, δεν πρόκειται να σας ακολουθήσει το πρώτο βράδυ, εάν πρώτα η ισχυρή του διαίσθηση δεν έχει εισπράξει το μήνυμα ότι αυτή η συνάντηση δεν έχει χαρακτήρα προσωρινού.

ΛΕΩΝ

Ο πύρινος και σταθερός του ζωδιακού θα ζήσει τον έρωτα στις διακοπές, σαν να είναι να κρατήσει για πάντα, έτοιμος όμως και για το ενδεχόμενο του χωρισμού. Μπορεί το τέλος και οι αποχαιρετισμοί να κλονίζουν την ψυχική και συναισθηματική του ισορροπία, είναι έτοιμος όμως, ανά πάσα στιγμή, να διαχειριστεί ακόμα και τέτοιες σκηνές, στην περίπτωση που είναι μέσα στο κόνσεπτ της ταινίας που είναι πρόθυμος να παίξει. Πάντα όμως αφήνει και ένα παράθυρο ανοιχτό, αφού το τέλος του παραμυθιού με τα δικά του χέρια θα το γράψει. Η επιλογή όμως του ανθρώπου που θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για τον έρωτα του καλοκαιριού θα είναι τέτοια, ώστε να μπορεί σε αυτό το πρόσωπο να επενδύσει τον έρωτα της ζωής του. Από τους πιο ερωτικούς του ζωδιακού, αν μη τι άλλο, το σκηνικό θα το δημιουργήσει με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην ξεχαστεί ποτέ, ακόμα και αν η επιστροφή γράφει «τέλος».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δε θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να προχωρήσει στην επόμενη σημαντική φάση, του να βρεθείτε, δηλαδή, οι δυο σας και σαν παλιοί γνώριμοι να μοιράζεστε το φαγητό και το κρασί στην ίδια ταβέρνα, εκεί όπου πιθανόν να ανταλλάξατε τα πρώτα βλέμματα. Μην περιμένετε όμως να πάρει πρωτοβουλίες, όσον αφορά τον τρόπο που θα επιλέξετε να περάσετε μαζί το υπόλοιπο των διακοπών, όπως επίσης και για τη συνέχεια του έρωτα, που άλλοτε τον αισθάνεστε έντονο και άλλοτε αναρωτιέστε, εάν πράγματι πρόκειται για μία κατάσταση που θα μπορούσε να έχει και μετέπειτα διάρκεια. Να ξέρετε όμως πως αυτό θα εξαρτηθεί από εσάς περισσότερο. Ο Παρθένος ακολουθεί, φτάνει μόνο τα βήματα να είναι συντονισμένα και σίγουρα να είστε στο ίδιο μονοπάτι και να διαθέτετε κοινή νοοτροπία. Αυτό ίσως και να κρίνεται ως το πιο βασικό, ώστε να μπορέσει να αισθανθεί ασφαλής και, το πιο σημαντικό, συνοδοιπόρος μαζί σας.

ΖΥΓΟΣ

Εάν ο Ζυγός αισθανθεί, με την πρώτη ματιά, ότι έχετε το πακέτο που θέλει, αμέσως θα βρει τρόπους να προσαρμοστεί στη δική σας πραγματικότητα, με απώτερο βέβαια σκοπό να φτάσει στη δική του, που δεν είναι άλλη από το γάμο ή, στην απλούστερη περίπτωση, τη συμβίωση. Μπορεί εύκολα να μετακινείται από τη μια θέση στην άλλη, έτσι που να ανατρέπονται οι ισορροπίες του, όμως στα θέματα των σχέσεων, από την αρχή, μπορεί να εκφράσει ξεκάθαρη θέση, του τύπου: «Εγώ με αυτόν τον άνθρωπο θα μπορούσα να ζήσω». Φτάνει μόνο να μην είναι ακόμα δεμένος με τα δεσμά του γάμου. Ακόμα και αυτό όμως να συμβαίνει, μπορεί την αφορμή για να βγει από αυτόν να την βρει στο πρόσωπό σας (όταν συνήθως βιώνει προβληματική σχέση). Και τι καλύτερο ακόμα, κάτω από συνθήκες διακοπών, που σίγουρα θα τις έχει δημιουργήσει με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι ιδιαίτερες και ρομαντικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα  πάντα θα μπορούσατε να περιμένετε από ένα Σκορπιό. Το πιο ερωτικό-σεξουαλικό και συνάμα σταθερό ζώδιο σίγουρα θα αντέξει να δει να γράφεται το τέλος άμα τη λήξει των διακοπών. Δύο όμως είναι τα τινά: Το πρώτο ότι θα χρειαστείτε αρκετό χρόνο για να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο, αφού το παιχνίδι με τα βλέμματα θα κρατήσει πολύ, προκειμένου να εισβάλλετε με τον τρόπο που επιθυμεί αυτός στη φαντασίωσή του. Και το άλλο, αυτό που με κάθε τρόπο θα πρέπει να ζητήσετε να σας διευκρινίσει είναι το εάν εκεί στην πόλη τον περιμένει κάτι άλλο, όπως μία απλή σχέση ή ακόμα κι ένας γάμος. Μέσα από το μοναδικό τρόπο που διαθέτει του να μπορεί να βιώνει παράλληλες και παρασκηνιακές σχέσεις, εύκολα μπορεί να σας ξεγελάσει, αφού το πάθος που θα εκδηλώσει θα σας κάνει να σκεφτείτε: «Δεν μπορεί, είμαι η μόνη/ος που υπάρχει αυτήν τη στιγμή στη ζωή του». Σίγουρα αυτό έχει μια δόση αλήθειας, αν σκεφτεί κανείς πως τον έρωτα τον βιώνει με ένα πρόσωπο πάντα. Εάν είστε από τους τυχερούς που θα τους τον εκφράσει, τότε έχετε πολλά ακόμα δυνατά να ζήσετε και μετά το τέλος των διακοπών.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Και να θέλετε να μάθετε εάν υπάρχει μία γυναίκα και παιδιά που περιμένουν εκεί στην πόλη, δύσκολα θα πάρετε την απάντηση. Ούτε φυσικά την ειλικρίνεια των λόγων του μπορείτε να λάβετε σοβαρά υπόψιν. Σας είδε, τον διαπέρασε ο τρόπος που ανταλλάξατε το βλέμματά σας και ακάθεκτος προχώρησε στη διεκδίκησή σας, προκειμένου να περάσει όσο καλύτερα γίνεται σ’ αυτές τις διακοπές. Μην επενδύσετε και πολλά όμως, σε περίπτωση που δεν είναι δεσμευμένος. Το όνειρο του αδέσμευτου Τοξότη είναι να παραμείνει αδέσμευτος, γιατί μόνο έτσι θα αισθάνεται νέος και ωραίος. Πολύ πιθανόν να εκφράσει το ενδιαφέρον να συνεχίσετε και αργότερα την επικοινωνία, σε όλα βέβαια τα επίπεδα. Και βέβαια να ακολουθήσουν πολλές ακόμα διακοπές και ταξίδια, ακόμα και στην καρδιά του χειμώνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο γήινος και ενίοτε σκληροπυρηνικός του ζωδιακού σίγουρα θα περιμένει από εσάς να κάνετε την πρώτη κίνηση, αφού ο φόβος της  απόρριψης, ακόμα και αν δεν έχετε πάρει τα μάτια σας από πάνω του, καραδοκεί την κάθε στιγμή. Η σοβαρότητα και η ακεραιότητα που χαρακτηρίζει έναν Αιγόκερω δύσκολα θα του επιτρέψουν να κλείσει αυτό το σύντομο κεφάλαιο του έρωτα των διακοπών, απλά με ένα «Αντίο και χάρηκα πολύ για τη γνωριμία». Υπεύθυνος για τα λόγια και τις πράξεις του, το πιο πιθανό είναι να θελήσει να δώσει συνέχεια και να σας αποδείξει ότι δίκαια τον/ην επιλέξατε, αφού διαθέτει χαρίσματα και αρετές που σπανίζουν. Και όλα αυτά με αδιαμφισβήτητες πράξεις και σπουδαία έργα, στην περίπτωση που βρεθήκατε στο δρόμο ενός ήδη επιτυχημένου Αιγόκερω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παρότι ανήκει στην κατηγορία των σταθερών του ζωδιακού, αυτό και μόνο  δεν εγγυάται τη συνέχεια. Εκτός και εάν θεωρήσει ότι έχετε να μάθετε πολλά από εκείνον. Σαφώς η έλξη και, το πιο σημαντικό, ο απόηχος που αφήσατε στο μυαλό του είναι αυτά που θα μετρήσουν στο τέλος. Και είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως μάλλον εκείνος θα κρίνει το τέλος. Αδιάφορος στις πιέσεις που θα μπορούσατε να του ασκήσετε, στην περίπτωση που κρίνει ότι δεν υπάρχει συμβατότητα με τον ασύμβατο τρόπο ζωής του, κυρίως όμως με τη δική του κοσμοθεωρία. Με ειλικρίνεια όμως θα σταθεί απέναντί σας, για να σας πει πως η εμπειρία  του μαζί σας ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Με την ίδια ευκολία όμως, θα σας καλέσει και μετά τις διακοπές να τον ακολουθήσετε, φτάνει μόνο να του έχετε ήδη κάνει κατανοητό ότι με κάποιο τρόπο συμπορεύεστε.

ΙΧΘΥΣ

Κάλλιστα ένας Ιχθύς μπορεί να είναι η περίπτωση του τραγουδιού που λέει: «Μόνο μια φορά, κρίμα στη χαρά…». Είτε γιατί σας εξιδανίκευσε τόσο πολύ, από την πρώτη συνάντηση, με αποτέλεσμα να κάνει αμέσως μεταβολή μακριά από το αντικείμενο του πόθου του, είτε σε άλλη περίπτωση, όπου το αντικείμενο του πόθου του μοιάζει να έπεσε πάνω σε πιράνχα, που αφού πήρε τη λεία του, αμέσως την επομένη εξαφανίστηκε... Υπάρχει όμως και η περίπτωση, αυτές οι διακοπές να είναι αυτές που θα σφραγίσουν το μεγάλο έρωτά του, μπορεί και μεγάλης διάρκειας. Προσέξτε όμως τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις. Κρατήστε πολύ μικρό καλάθι, τόσο, όσο να βάζετε μέσα αυτά που αφορούν τη στιγμή και όχι τα επόμενα 20 χρόνια… Γιατί ποτέ κανείς δεν μπορεί να ξέρει μ’ έναν Ιχθύ, πίσω απ όλα αυτά που λέει, τι αντίκρισμα υπάρχει!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-06-2024 13:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms