Ποια λάθη κάνει στο φλερτ κάθε ζώδιο; Τι να προσέξετε!
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 3
21
05
2019

Ποια λάθη κάνει στο φλερτ κάθε ζώδιο; Τι να προσέξετε!

E-zwdia

Αναρωτιέσαι αν μια απλή γνωριμία μπορεί να οδηγήσει πραγματικά σε κάτι σοβαρό; Ενώ θέλεις να κάνεις κάτι σταθερό με το άτομο που έχεις απέναντί σου, νιώθεις σαν να σε πηγαίνει σε άλλα μονοπάτια που είναι εντελώς  άγνωστα για εσένα.

 

Τι πρέπει να προσέξει το κάθε ζώδιο στη διαδικασία του φλερτ για να κερδίσει τον άλλον;

 

ΚΡΙΟΣ

Εσύ, αγαπημένε μου Κριέ, θέλεις ακόμα και από την απλή γνωριμία του φλερτ, να περάσεις αμέσως στο ψητό. Η υπομονή σου δεν είναι και τόσο δυνατή ώστε να μπορέσεις να περάσεις από διάφορα επίπεδα ερωτικής γνωριμίας, μέχρι να φτάσεις στον απολυτό στόχο σου, το κρεβάτι.  Θέλεις να γίνουν όλα από την αρχή έτσι όπως εσύ θέλεις, γι’ αυτό δώσε χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Για να πάρεις μια σωστή ερωτική απόφαση με το άτομο που έχεις απέναντι σου, θα το περάσεις από ακτίνες χ  πρώτα, μέχρι να νιώσεις ότι είναι αυτό που πραγματικά ψάχνεις. Αχ,  Ταύρε μου, είσαι κατά τα άλλα και δυναμικό ζώδιο. Αυτή η εξαντλητική σου ανίχνευση, θα σε κουράσει στο τέλος και το πουλάκι θα πετάξει σε άλλη αγκαλιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσύ έχεις κουράσει το άτομο από την πρώτη σας γνωριμία. Έχεις την απαίτηση να μάθετε ο ένας τον άλλο μέσα σε ένα βράδυ. Να τα βγάλεις όλα στη φορά, σε τέτοιο σημείο που κάνεις τον άλλο να νιώσει άβολα, γιατί, για όνομα του θεού, τώρα γνωριστήκατε. Άφησε τα όλα στην άκρη και άλλαξε στάση, κινήσου πιο χάλαρα, εάν θέλεις να κερδίσεις την κατάκτησή σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος ζει και αναπνέει μέχρι τη στιγμή που ο μεγάλος έρωτας θα του κτυπήσει τη πόρτα και θα τον βγάλει από την αιώνια ανασφάλειά του. Αλλά μήπως το παρακάνεις κι εσύ; Λέω τώρα εγώ. Ναι, έχεις ανάγκη τον ερώτα  αλλά  ακόμα και από την πρώτη γνωριμία, να το αναζητάς σε βάθος και να απαιτείς και σχέση, αυτό πάει πολύ. Ηθικό δίδαγμα; Μην κάνεις πάντα εσύ το πρώτο άφησε και δώσε χρόνο να μάθει καλά ο ένας τον άλλο.

ΛΕΩΝ

Η μεγάλη αυτοπεποίθησή σου και ο τρόπος σου κάθε φορά να απαιτείς και την επιβεβαίωση, στην αρχή ενός φλερτ δεν είναι και ό, τι καλύτερο. Γιατί δεν ξέρεις πως λειτουργούν οι άλλοι γενικά και ίσως κανείς να μην έχει την υπομονή να σου υποδεικνύει συνέχεια ποσό τέλειος είσαι και ποσό ερωτικός. Κατέβα λίγο από το υπερεγώ σου και δες και τις ανάγκες που έχει το ταίρι σου, για να περάσεις σε μια σχέση σωστή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οκ, είσαι η προσωποποίηση της σοβαρότητας. Ή, τουλάχιστον αυτό θέλεις να δείχνεις. Αλλά και μέσα από ένα απλό φλερτ; Μήπως θα πρέπει να συγκρατηθείς λίγο και να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν όπως πρέπει; Γιατί η σοβαρότητα είναι κάτι που θα φάνει με την πάροδο των χρόνων και  όχι σε μια απλή γνωριμία. Άλλα θέλει αυτή η γνωριμία. Απόλαυσε τη στιγμή και άσε το χρόνο να καλύψει τις ατέλειές σας.

ΖΥΓΟΣ

Είσαι ένα ζώδιο, Ζυγέ μου, που πραγματικά κάποιες φορές από την καλοσύνη σου και μόνο, δείχνεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι. Πόσο μάλλον όταν  αφορά ένα απλό φλερτ, που στη προσπάθειά σου να το κάνεις να λειτουργήσει σαν κανονική σχέση, είσαι σχεδόν υπομονετικός σε όλα. Δέχεσαι όλες τις καταστάσεις και συμφωνείς σε πράγματα που ίσως να μη γουστάρεις. Γιατί δεν δείχνεις αυτό που είσαι; Θα έχεις πιο πολλές  επιτυχίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που του αρέσει να ψάχνει τα πάντα και δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, χωρίς να το ελέγξει. Όταν πρόκειται για μια απλή γνωριμία τύπου, χάνεις λίγο την  μπάλα, αγαπημένε μου. Γιατί; Δεν είσαι αστυνομικός ούτε οι  μυστικές υπηρεσίες να περάσεις τον άλλο από σαράντα κύματα για να δεις ποιος ακριβώς είναι. Ούτε πρόκειται να στα δώσει όλα από την αρχή. Μήπως λέω τώρα. Να το δούμε το θέμα αυτό αλλιώς;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Από την αρχή μιας γνωριμίας, παθιάζεσαι, δείχνεις ότι έχεις απέναντι σου το άλλο σου μισό, ότι τελικά έχεις βρει την αδερφή ψυχή σου. Έχεις την ανάγκη να δείξεις  μεν ότι επιτέλους εδώ είμαστε ερωτικά, αλλά και από την άλλη η απόστασή σου οδηγεί σε άλλες σκέψεις. Ναι μεν μου αρέσεις και σε θέλω, αλλά μη νομίζεις ότι θα στα δώσω και όλα στο πιάτο και θα μου στερήσεις την ελευθερία μου. Πρόσεξε όμως σε αυτή σου τη σκέψη, μη σε περάσει το πρόσωπο για …τρελό. Συγγνώμη, για ασταθή χαρακτήρα ήθελα να πω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το άτομο που έχεις απέναντί σου, σε μια σημαντική γνωριμία που θα κάνεις, δεν σου παίρνει συνέντευξη, ούτε θα ξετρελαθεί εάν δουλεύεις στη Γουόλ Στριτ. Όποτε άφησε  τις εντυπώσεις και μπες λίγο στην ψυχολογία του ατόμου αυτού, να δεις τι  θέλει  μέσα σε μια σχέση. Η  τάση σου να δείχνεις ότι κρατάς απόσταση και με τον τρόπο σου να διαφημίζεις τον εαυτό σου, σε κάνει να φαίνεσαι κουραστικός στα μάτια του άλλου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο επαναστάτης με αιτία και μερικές φορές χωρίς αιτία ξαναχτυπά. Ακόμα και σε μία  απλή γνωριμία που θα έχει προδιαγραφές να αγγίξει το απόλυτο και μια σχέση σοβαρή, βγάζεις στη φορά τον Τσε Γκεβάρα σου. Συμφωνώ στην επανάστασή σου και ακόμα πιο πολύ σε αυτό το ελεύθερο και μοναδικό σου πνεύμα, άλλη μήπως δεν αφορά τη στιγμή εκείνη; Κρύψε βαθιά μέσα σου τον ασυμβίβαστο σου εαυτό και προσαρμόσου τη δεδομένη στιγμή.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή η μυστικοπάθειά σου ακόμα και από την αρχή μιας γνωριμίας είναι μεγάλη. Άλλα θέλεις να πεις, άλλα λες, άλλα δείχνεις, άλλα κάνεις. Η κούραση άθελά σου ξεκινάει από την αρχή της επαφής που θα έχεις με ένα άτομο και επειδή νιώθεις και θέλεις να προχωρήσεις μαζί του σε κάτι σοβαρό, εγκλωβίζεσαι στις ανασφάλειές σου και δείχνεις την αδυναμία του εαυτού σου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
21-05-2019 10:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms