Τα ζώδια και οι σχέσεις στο… Facebook.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
10
08
2016

Τα ζώδια και οι σχέσεις στο… Facebook.

E-zwdia

Κάθε ζώδιο φλερτάρει διαφορετικά και έχει το δικό του μοναδικό τρόπο επικοινωνίας με το αντίθετο φύλο, ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο. Άλλα ζώδια δείχνουν ενθουσιασμό και επιδιώκουν η διαδικτυακή γνωριμία να προχωρήσει και να συναντήσουν το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει από κοντά, και άλλα παραμένουν απλά σε ένα φανταστικό έρωτα. Κάποιοι ρισκάρουν και βρίσκουν τον πραγματικό τους έρωτα και το άλλο τους μισό. Η επικοινωνία αυτή μπορεί να οδηγήσει σε ένα θυελλώδη έρωτα ή απλά είναι ένα παιχνίδι με τη φανταστική εικόνα που πλάθουμε μέσα εκεί; Η αστρολογία θα σου δώσει όλες αυτές τις απαντήσεις και θα σου αποκαλύπτει πώς συμπεριφέρονται τα ζώδια πίσω από ένα υπολογιστή. Και πώς είναι το δικό τους, μοναδικό φλερτ!

 

Τα ζώδια και το φλερτ στο internet, διάβασε το ζώδιό σου:

 

KΡΙΟΣ

Ο Κριός δεν είναι και πολύ των διαδικτυακών γνωριμιών και αν του συμβεί, θα θελήσει γνωριμία εδώ και τώρα. Δε θα το κουράσει πολύ το θέμα και ενώ στην αρχή μπορεί να σου μιλάει γλυκά, την επομένη μέρα μπορεί να βγάλει όλη την ψυχρότητα που έχει. Από την άλλη, θα μπει αμέσως στο ψητό της γνωριμίας σας από κοντά και θα πρέπει να δείξεις ότι είσαι ένα άτομο δυναμικό και δραστήριο, για να τον κερδίσεις. Αν τα πάτε καλά και βρει σε εσένα αυτό που ψάχνει, τότε θα ξεκινήσει σχέση μαζί σου και… όπου βγάλει.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις κάνει γνωριμία μέσα στο ιντερνέτ μαζί με ένα Ταύρο; Θα πρέπει να έχεις μεγάλη υπομονή, γιατί για να τον δεις από κοντά, θα περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα. Μη σου πω ότι μπορεί να νιώθει ότι έχετε σχέση και με αυτό το τρόπο. Θέλει να σε μάθει πολύ καλά πρώτου πάρει την απόφαση να σε συναντήσει και θέλει να γνωρίζει και τις δικές σου προθέσεις απέναντί του. Οπότε άσε αυτόν να κάνει το βήμα να τα πείτε από κοντά και μην αναλάβεις πρωτοβουλία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Δίδυμο, μέσα από το ίντερνετ θα περάσεις πολύ καλά, γιατί θα έχετε κάθε μέρα να πείτε τόσα πολλά, σε σημείο που θα νιώθεις ότι τον γνωρίζεις καιρό. Θα είναι άνετος απέναντί σου και θα έχει πολλά θέματα να λύσετε. Λατρεύει άλλωστε αυτό τον τρόπο επικοινωνίας. Άσε που θα σε κάνει να καταλάβεις και να νιώσεις ότι είσαι η μεγάλη του αγάπη. Προσοχή όμως, ό,τι λέει σε εσένα, μπορεί να το λέει ταυτόχρονα και σε άλλους δέκα. Μόνο εάν καταλάβει ότι έχεις πολύ έξυπνο μυαλό, θα θελήσει να σε δει από κοντά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος δεν είναι ο τύπος που του αρέσει να μπαίνει μέσα στο ιντερνέτ και να ψάχνει γνωριμίες, αλλά εάν κάτσει μια τέτοια φάση και μάλιστα μαζί σου, το σίγουρο είναι ότι θα σε κάνει να αισθανθείς πολύ οικεία μαζί του και φιλικά, σαν τον γνωρίζεις από καιρό. Όμως, όσο άνετος και αν είναι μαζί σου, όταν τον πιάσουν οι μαύρες του, μπορεί και να μη σου μιλάει για μέρες. Αλλά θα παρακολουθεί τις κινήσεις σου στο διαδίκτυο. Αν θέλεις να τον δεις από κοντά, κάνε τον να νιώσει ότι ψάχνεις κάτι σοβαρό και όχι της στιγμής. 

ΛΕΩΝ

Από την αρχή της επικοινωνίας και της επαφής σας μέσω internet, αυτό το απόλυτο ζώδιο θα σε κάνει να νιώσεις μοναδικά. Έχει το χάρισμα να δημιουργεί γύρω του καταστάσεις που αγγίζουν την τελειότητα και την μοναδικότητα στον υπερθετικό βαθμό. Θα έχει χιούμορ και θα είναι πολύ ευχάριστος στις κουβέντες που θα κάνετε. Αν θέλεις πραγματικά να τον κερδίσεις και να προχωρήσει το θέμα μεταξύ σας ωστόσο, φρόντισε να είσαι μαζί του… μια κρύο και μια ζέστη! Αυτό τον ιντριγκάρει και θα νιώσει ότι βρήκε το ταίρι του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά ο Παρθένος θα κρατάει τα προσχήματα, στην αρχή τουλάχιστον, θα σου πετάξει έξυπνες ατάκες και θα περιμένει να ανταποκριθείς και εσύ. Δεν θα ακούσεις από αυτόν τα πιο γλυκά λόγια στο κόσμο, αλλά ίσως να δοκιμάζει και ποια θα είναι τη δική σου αντίδραση απέναντί του και τι ακριβώς ζητάς κι εσύ. Μην αφήσεις καμία κουβέντα του να πέσει κάτω, γιατί θα είναι ένα τεστ που θα σου κάνει. Αν καταλάβει ότι κάτι πάει να γίνει μεταξύ σας, μπορεί να σου ζητήσει να βγείτε. Μπορείς να τον κερδίσεις εσύ τελικά;

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός συνήθως δεν κάνει την πρώτη κίνηση στο facebook και αν το κάνει αυτό, πάει να πει ότι του έχεις κεντρίσει πολύ το ενδιαφέρον. Θα σε κερδίσει με την ευγένεια που θα έχει στα λόγια του και μπορεί να φανεί μερικές φορές ότι είναι… ψώνιο, αλλά αυτό θα το κάνει καθαρά από θέμα ανασφάλειας. Πάντως είναι τύπος που θα έχει πολλά να πει, αλλά μπορεί να τα πάρει και… πίσω. Ας πούμε να σου πει να βγείτε και μετά να πει ότι τελικά έχει μια σημαντική δουλεία. Αν εμφανισιακά είσαι αυτό που ψάχνει, τότε θα ρισκάρει να σε συναντήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός θα ξεκινήσει ένα δυνατό φλερτ μαζί σου με μπόλικα ερωτικά λόγια, που πραγματικά θα σε ανεβάσουν πολύ και δε θα σε κάνουν να νιώσεις ότι ζητάει μαζί σου μόνο το κρεβάτι. Αν για διαφόρους λόγους είσαι αυτό που ψάχνει, θα σε πολιορκήσει στενά και δε θα γλυτώσεις τόσο εύκολα από την πολιορκία του. Θα παρακολουθήσει τα πάντα σε εσένα, ακόμα και τα λόγια που θα του λες και όταν τον πείσεις για τα καλά, θα σου ζητήσει να συναντηθείτε. Το θέμα είναι τι θα ακολουθήσει μετά από αυτό. Απλό κρεβάτι ή και σχέση σοβαρή;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης θα σε κάνει να νιώσεις πολύ άνετα μαζί του και από την αρχή αυτής της επαφής που θα έχετε μέσα από το facebook, θα νιώσεις ότι μιλάς σε ένα πολύ δικό σου άτομο. Τόσο πολύ, που δε θα κρατήσεις τα μυστικά σου. Θα του τα αποκαλύψεις όλα! Και αυτός θα σου δώσει τις συμβουλές του. Σε τέτοιο σημείο, που δε θα καταλάβεις εάν σε βλέπει φιλικά η ερωτικά. Όταν ζητήσει να σε δει από κοντά, πραγματικά θα πρέπει να ψάξεις πολύ για να καταλάβεις αν θέλει μαζί σου σχέση ή απλά να περάσετε καλά. Και αυτό, γιατί θέλει να παίζει και να περνάει και καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είναι και το καλύτερό του να μιλά μέσα από ένα λάπτοπ και να κάνει γνωριμίες με αυτό τον τρόπο. Είναι γενικά κλειστό άτομο και δε θέλει να χάνει χρόνο σε καταστάσεις που δεν ξέρει πού θα τον οδηγήσουν. Αν σου δώσει σημασία όμως, πάει να πει ότι κάτι είδε σε εσένα που του κέντρισε το ενδιαφέρον και θα προσπαθήσει να μάθει όσο πιο πολλά μπορεί, πριν πειστεί ότι έφτασε η στιγμή να τα πείτε και από κοντά. Η σοβαρότητα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του και αν τηρείς κάποια δικά του ιδανικά, μπορεί να κάνει και σχέση μαζί σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τον ερωτευτείς τρελά, θα νιώσεις ότι είναι η μοναδική σου αγάπη. Σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι ο βασιλιάς των βασιλέων, ένα μοναδικό άτομο με λάμψη ασύγκριτη και ομορφιά μοναδική. Πρόσεξε όμως, όλο αυτό μπορεί να είναι ένα ροζ σύννεφο, που σύντομα μπορεί να γίνει και… γκρίζο. Παρόλα αυτά, θα θελήσει να σε δει από κοντά και τότε, αν σου αρέσει η δράση, ζήσε την μαζί του και όπου βγάλει. Το πολύ να βρεις ένα καλό φιλαράκι.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ιχθύς θα ζει τον έρωτα σας μέσα από το διαδίκτυο και θα σε πείσει ότι έχετε ολοκληρώσει τη σχέση σας. Έχει μεγάλη φαντασία και μπορεί άνετα να σε ταξιδέψει στο δικό του κόσμο, όπου έχεις να ανακαλύψεις πολλά. Μπορεί να πλάσει διάφορες εικόνες που θα σας ταξιδέψουν και θα σας κάνουν να ονειρεύεστε το μέλλον σας με ρόδινα χρώματα. Θα νιώσεις ότι έχεις σχέση μαζί του. Εξ αποστάσεως. Αν τον γνωρίσεις από κοντά, ίσως να ευχόσουν να έμενες στον έρωτα μαζί του μέσα από το διαδίκτυο. Τελικά η φαντασία είναι η καλύτερη!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
10-08-2016 12:31
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
pistotiki-xreostiki-karta