Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 18 ως 24/11/2019.
Βαθμολόγησε
15
11
2019

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 18 ως 24/11/2019.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 18 ως 24 Νοεμβρίου 2019. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή!  Κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ/SUBCRIBE στο κανάλι μας στο youtube για να βλέπεις πρώτος όλα τα Video της Σμάρω Σωτηράκη!

 

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας, δείτε το σχετικό Video:

 

Ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, του πάθους, της εξωστρέφειας, για μία ακόμη φορά θα «ανάψει τα αίματα». Την Τρίτη, 19 Νοεμβρίου εγκαταλείπει τον Ζυγό από όπου μας ταλαιπώρησε αρκετά και μπαίνει σε ζώδιο που του ταιριάζει, τον Σκορπιό, περιβάλλον στο οποίο ο πλανήτης βρίσκει οικείες ιδιότητες.

Ο Άρης είναι ο παραδοσιακός κυβερνήτης του Σκορπιού καθώς αποτελεί τον εξωθητικό παράγοντα για να εκφράσουμε αυτά που κρύβουμε βαθιά μέσα μας, να αποκαλύψουμε τα πάθη μας, να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των επιθυμιών μας. Με την είσοδό του στον Σκορπιό θα αλλάξουν αρκετά οι ενέργειες, αν μη τι άλλο, θα βοηθήσει στο να είμαστε πιο ειλικρινείς με τους εαυτούς μας. Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι ο Άρης από τον Σκορπιό θα σχηματίσει μία αρκετά ηχηρή αντίθεση με τον Ουρανό στο τέλος αυτής της εβδομάδας, στη συνέχεια, οι όψεις του θα είναι αρκετά καλές, αρκετά βοηθητικές για να ισορροπήσουν λίγο τα πράγματα αν και   η ισορροπία, στην προκειμένη περίπτωση, χρήζει υπευθυνότητας, επαφής με τη συνείδησή μας, διάθεσης για αλλαγές όπου και όταν είναι απαραίτητες.

 Προς το παρόν, ας δούμε λίγο τι μας επιφυλάσσει η αντίθεση του Άρη και του ανάδρομου Ουρανού: αυξάνονται οι πιθανότητες για εκρήξεις, ατυχήματα, τρομοκρατικές ενέργειες. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι των πρώτων ημερών και όσοι έχετε ωροσκόπο, μεσουράνημα, προσωπικούς πλανήτες στις πρώτες 5 μοίρες αυτών των ζωδίων να προσέχετε γιατί τα ξεσπάσματά σας μπορεί να σας οδηγήσουν στο να επιφέρετε τριγμούς, ακόμη και οριστική ρήξη σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Ο εκνευρισμός που θα έχετε μπορεί να σας κάνει να ξεσπάτε «για ψύλλου πήδημα» και τελικά δεν αποκλείεται να φθάσετε στο σημείο να νιώσετε ενοχή για τις εκρήξεις σας. Επίσης, υπό το κράτος της υπερέντασης, μπορεί να κάνετε κάποια σοβαρά λάθη είτε επί του πρακτέου στη δουλειά σας είτε στρατηγικής με συναδέλφους και ανωτέρους.  

Ο Ερμής επανέρχεται σε ευθεία πορεία την Τετάρτη αλλά, προς το παρόν, ας είμαστε «μαζεμένοι» γιατί θα είναι στάσιμος. Από την άλλη εβδομάδα θα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για δράση.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-11-2019 11:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms