Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 18 ως 24/11/2019.
Βαθμολόγησε
15
11
2019

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 18 ως 24/11/2019.

Γιώργος Σαλαμάς - gsalamas@yahoo.com - facebook.com/gsalamas - twitter.com/gsalamas

Ο Γιώργος Σαλαμάς αναλύει κάθε εβδομάδα το ωροσκόπιο των σχέσεων, είτε είστε ελεύθεροι είτε δεσμευμένοι. Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 18 ως 24 Νοεμβρίου 2019;

 

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 18 ως 24 Νοεμβρίου 2019;

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης από της 19 θα βρίσκεται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με το πάθος, αλλά και με τα οικονομικά, αυτά που μοιράζεσαι με άλλους κυρίως. Στο ίδιο σημείο θα αρχίσει να κινείται ορθόδρομα και ο Ερμής από την επόμενη μέρα. Οι σχέσεις σου θα σε απασχολήσουν, ορισμένες φορές θα στύβεις το κεφάλι σου για να βρεις λύσεις: Πώς να συνδυάσεις τα δημιουργικά σου σχέδια και τον φόρτο εργασίας με την ανάγκη να δίνεις το παρόν στους κοντινούς σου ανθρώπους; Πώς να χειριστείς το γεγονός ότι καλείσαι να δεσμευτείς με έναν και μόνο έναν άνθρωπο; Θέλει σκέψη, αλλά τις απαντήσεις θα τις βρεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης από τις 19 στον έβδομο οίκο σου θα σου δίνει ενέργεια να ασχοληθείς με τις σχέσεις σου. Επίσης, στο ίδιο σημείο ο Ερμής από τις 20 θα είναι πλέον ορθόδρομος. 1. Δεν είσαι σε σχέση αλλά νιώθεις ότι αυτές τις μέρες κάτι πάει να γίνει με κάποιον. 2. Κάποια συνεργασία σου πάει πολύ καλά: Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει λόγος να νιώθεις αμηχανία, μερικές φορές σκέφτεσαι ότι αν αυτοί που σε εκτιμούν σε γνωρίσουν καλύτερα θα απογοητευτούν και η εκτίμηση που έχουν θα εξαφανιστεί. Αφενός οι άλλοι δεν είναι τόσο χαζοί, καταλαβαίνουν περισσότερα για σένα από όσα νομίζεις. Αφετέρου αν σε απορρίψουν επειδή σε γνώρισαν και κάτι δεν τους αρέσει, τότε ας ψάξουν αυτό που τους αρέσει αλλού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τις 19 ο Άρης θα βρίσκεται στον έκτο οίκο σου που σχετίζεται με την εργασία, αλλά θα πρέπει να προσέχεις και τις ιώσεις για ένα μεγάλο διάστημα. Από την επόμενη μέρα θα κινείται ορθόδρομα και ο Ερμής στο ίδιο σημείο. Αν απορείς σχετικά με το αν η δουλειά αυτή θα αναγνωριστεί μόνο από εσένα, τότε να ξέρεις ότι, όχι, μαζί με την πολλή δουλειά θα έχεις και μεγάλη αναγνώριση. Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται να έχεις μια τάση υπερβολής γενικά. Δραματική συμπεριφορά, ελάχιστα όρια στον φόρτο εργασίας, καμία σημασία στη διατροφή σου. Κακό αυτό, και αν ισχύει θα το πληρώσεις στη χειρότερη με το να κρεβατωθείς, στην καλύτερη με αδιαθεσία και νεύρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης από τις 19 θα βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και τη δημιουργικότητα και αυτό είναι εξαιρετικό για αυτούς τους τομείς. Από την επόμενη μέρα, στο ίδιο σημείο, θα κινείται ορθόδρομα και ο Ερμής, διπλό το καλό λοιπόν. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι η δημιουργικότητά σου θα εκτοξευθεί στα ουράνια. Θα μπορούσε επίσης όμως να σημαίνει ότι παρά τις εντάσεις κάποιες φορές στην επικοινωνία σου με τους άλλους, η κοινωνική σου ζωή θα αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης από τις 19 θα βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με την οικογένεια και το σπίτι και είναι πιθανό να κάνεις κάποιες αλλαγές στον χώρο σου. Από την επόμενη μέρα ο Ερμής θα είναι ορθόδρομος στο ίδιο σημείο και τουλάχιστον η συνεννόηση με τους δικούς σου θα είναι κάπως καλύτερη. Αν θες ένα εντελώς καινούριο και ανανεωμένο χώρο κατοικίας, μπορείς να το πετύχεις. Μόνο επειδή ο τέταρτος οίκος αφορά και την οικογένεια και επειδή τον Άρη κομψό δεν θα τον έλεγες, ούτε με λεπτούς τρόπους, πρόσεχε μην γίνεσαι επικριτικός, ανυπόμονος και εύθικτος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης από τις 19 θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σου και αυτό σίγουρα θα ανακουφίσει τα οικονομικά σου. Βέβαια, ο οίκος αυτός σχετίζεται με την επικοινωνία και θα πρέπει να προσέχεις αυτή να διεξάγεται όσο πιο ομαλά και προσεκτικά γίνεται. Από τις 20 ο Ερμής θα κινείται πλέον ορθόδρομα στο ίδιο σημείο και αυτό είναι καλό για όλους τους τομείς της ζωής σου, αφού είναι και κυβερνήτης σου. Η υλική ανταμοιβή, παρ’ όλο που είναι βέβαιη, συνήθως εξαρτάται από τους άλλους. Η ηθική ανταμοιβή όμως, η επιβεβαίωση που παίρνεις και που σε ενθαρρύνει για να προχωρήσεις με ακόμη μεγαλύτερα βήματα, πρέπει να έρχεται κατά κύριο λόγο από τον ίδιο σου τον εαυτό.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης από τις 19 θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο σου και θα ήταν καλό να είσαι οργανωμένος με τα οικονομικά σου. Στο ίδιο σημείο θα κινείται ορθόδρομα και ο Ερμής από τις 20 και αυτό φυσικά είναι πολύ θετικό για αυτόν τον τομέα. Λεφτά εμφανίζονται τόσο εύκολα όσο εξαφανίζονται και για αυτό δεν θέλει παρορμητικές συμπεριφορές η περίοδος. Επίσης, φαίνεται ότι η αυτοπεποίθησή σου συνδέεται με το να ξέρεις ποιος είσαι, τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία σου και να έχεις άποψη σταθερή για τον εαυτό σου, πράγμα το οποίο το καταφέρνεις σε σημαντικό βαθμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Και τώρα μπαίνουμε σε μια πολύ σημαντική περίοδο για σένα: ο Άρης από τις 19 θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα σου δίνει απίστευτη ενέργεια για να ασχοληθείς με τους στόχους σου. Στο ζώδιό σου βρίσκεται και ο ανάδρομος Ερμής που μπορεί να σε δυσκόλεψε λίγο, αλλά πλέον θα κινείται ορθόδρομα και πολλά προβλήματα θα λυθούν. Η ενέργεια που θα νιώθεις είναι απίστευτη, κανείς δεν μπορεί να σε σταματήσει πλέον κι εσύ θα παρακάμπτεις κάθε αρνητική σκέψη ή ασήμαντο γεγονός για να φτάσεις τους στόχους σου. Επιπλέον, αναλαμβάνεις να κάνεις πολλά μόνος σου και να εμπιστεύεσαι κυρίως τον εαυτό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης από τις 19 θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση και μπορεί να φέρνει στην επιφάνεια διάφορα θέματα προς επεξεργασία. Στο ίδιο σημείο βρίσκεται και ο Ερμής, ο οποίος θα αρχίσει από την επόμενη μέρα να κινείται ορθόδρομα. Επειδή από αυτή τη θέση θα σε κάνει λίγο εσωστρεφή, είναι ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τον εαυτό σου. Το πολύ τρέξιμο που προηγήθηκε σε έκανε να μην μπορείς ούτε ο ίδιος να παρακολουθείς τις εξελίξεις στη ζωή σου. Παρ’ όλα αυτά, μην κλειστείς μέσα στο σπίτι, τώρα που παίζει να ζευγαρωθείς, ή να ζήσεις ανεπανάληπτες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από τις 19 ο Άρης θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο σου και κάπως θα μειωθούν οι εντάσεις στη δουλειά και θα δώσεις περισσότερη έμφαση στην κοινωνική σου ζωή και τους φίλους. Ο Ερμής, επίσης, στο ίδιο σημείο, θα κινείται ορθόδρομα από την επόμενη μέρα.  Ακόμη και να έχεις πολλές υποχρεώσεις, βρίσκεις τρόπους να αδειάζεις την ενέργεια που μαζεύεις: Θέλεις να βλέπεις φίλους, να κοινωνικοποιηθείς ξανά και να ξεχάσεις την περίοδο που πέρασε που ένιωθες σαν να είσαι σε άσυλο.  Η ζωή είναι έξω και σε περιμένει

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης από τις 19 θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σου και θα σου δίνει ενέργεια για να ασχοληθείς σοβαρά με θέματα καριέρας και να γίνεις ιδιαίτερα παραγωγικός. Από τις 20 θα κυκλοφορεί ορθόδρομα στο ίδιο σημείο και ο Ερμής. Η δημιουργικότητά σου είναι στα καλύτερά της, παρά τα nervous breakdown σου ακόμη και το αφεντικό σου σε θαυμάζει (κατά βάθος) και έχεις την ευκαιρία να γίνεις γνωστός ή στον χώρο σου. Το βασικό όμως είναι ότι έχεις στη διάθεσή σου απίστευτη ενέργεια.

ΙΧΘΥΣ

Ο Άρης από τις 19 θα βρίσκεται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τους στόχους, τη γνώση, τα ταξίδια και το “άνοιγμα” της σκέψης σου. Στο ίδιο σημείο από τις 19 θα κινείται ορθόδρομα και ο Ερμής. Όποιες και να είναι οι αλλαγές που φέρνει ο Άρης, είναι εξαιρετικά θετικές και φαίνεται ότι στα επαγγελματικά θα γίνεις το αγαπημένο παιδί του αφεντικού σου, για αρκετό καιρό. Αυτή την εποχή πάντως μπορείς να χτίσεις το επαγγελματικό σου μέλλον ώστε σύντομα να νιώσεις ότι το πράγμα μπήκε στο σωστό δρόμο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
15-11-2019 15:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αστρολογικός χάρτης