Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 20 ως 26/1/2020.
Βαθμολόγησε
14
01
2020

Εβδομαδιαίες προβλέψεις Σμάρω Σωτηράκη 20 ως 26/1/2020.

Σμάρω Σωτηράκη

Η Σμάρω Σωτηράκη είναι εδώ με τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια για την εβδομάδα 20 ως 26 Ιανουαρίου 2020. Με τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις θα μάθεις όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα αυτή!

 

Για τις αναλυτικές εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις σας, δείτε το σχετικό Video:

 

Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά καθώς ο βασιλιάς Ήλιος περνάει στον Υδροχόο και αλλάζουν οι ενέργειες! Αλλάζουν και γίνονται λίγο πιο ανάλαφρες καθώς ο Ήλιος από τον Υδροχόο εξωθεί στο να είμαστε πιο επικοινωνιακοί, στο να βγούμε από τις σκληροπυρηνικές ενέργειες του Αιγόκερου και μπαίνουμε στη διαδικασία να απολαύσουμε -έστω και για λίγο- τη χαρά του έργου που έχουμε παραγάγει μέχρι αυτή τη στιγμή. Απολογισμός έργου και νέα σχέδια, νέους στόχους και καινούργια όνειρα! Αυτός είναι ο Ήλιος στον Υδροχόο.

Τα καινούργια ξεκινήματα πρέπει να αρχίσουν μετά τη Νέα Σελήνη, η οποία θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 24 Ιανουαρίου στον Υδροχόο. Πρόκειται για μία ανατρεπτική Νέα Σελήνη καθώς τα Φώτα (Ήλιος και Σελήνη) σχηματίζουν ένα τετράγωνο με τον Ουρανό, ο οποίος είναι ο κυβερνήτης του Υδροχόου και άρα «χρωματίζει» με την ενέργειά του τον Ήλιο και τη Σελήνη έτσι κι αλλιώς. Το σύνθημα είναι ένα: Τόλμα την αλλαγή! Ας είμαστε σε ετοιμότητα να κάνουμε την αλλαγή όπου και όταν νιώθουμε ότι είναι επιβεβλημένη, ας είμαστε έτοιμοι να κλείσουμε υποθέσεις του παρελθόντος, συναισθηματικές ή πρακτικές, ιδιαίτερα αν αυτές μας κρατούν δέσμιους και δεν μας αφήνουν να προχωρήσουμε μπροστά, να δομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Ο Ουρανός μας διαμηνύει ότι για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον πρέπει να στοιχειοθετήσουμε ένα φωτεινό παρόν, απαλλαγμένο από εξαρτήσεις και φοβίες. 

Με τη Νέα Σελήνη θα έχουμε ένα τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύς και του Άρη από τον Τοξότη, όψη που είναι επικίνδυνη για τις σχέσεις, γενικότερα, και τις ερωτικές ειδικότερα. Θέλει προσοχή να μην ενδώσουμε σε εντάσεις, να μην  μπούμε σε ανταγωνιστικά παιχνίδια και να μην βιαζόμαστε να ενοχοποιήσουμε το ταίρι μας για τις ανικανοποίητες ανάγκες και επιθυμίες μας. Παράλληλα, το εξάγωνο της Αφροδίτης και του Δία είναι αρκετά βοηθητικό για να ανακτηθούν οι ισορροπίες.

Το εξάγωνο του Ερμή και του Άρη είναι θετικό για έχουμε μια πιο ουσιαστική δράση με σύστημα και στόχο.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
14-01-2020 12:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms