Love story! Αγάπη σημαίνει να μη χρειάζεται ποτέ να ζητήσεις συγγνώμη!
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 2
26
05
2019

Love story! Αγάπη σημαίνει να μη χρειάζεται ποτέ να ζητήσεις συγγνώμη!

E-zwdia

Όταν ένας νέος έρωτας ξεκινά, μοιάζει σαν να ξαναγεννιόμαστε, σαν να ’ναι η πρώτη φορά που ερωτευόμαστε! Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να κρατήσει αυτή η κατάσταση για μια ζωή! Πόσο πολύ το θέλουμε να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά…!

«Αγάπη σημαίνει να μη χρειάζεται ποτέ να ζητήσεις συγγνώμη!» Δηλαδή, να ξέρεις ν’ αγαπάς τόσο πολύ, να ξέρεις ν’ αποδέχεσαι τόσο πολύ τον άλλον, που ποτέ να μη χρειαστεί να πεις κάτι, που αργότερα θα σε οδηγήσει στο να ζητήσεις συγνώμη… Ποιος απ’ όλους μας όμως ξέρει πράγματι ν’ αγαπά; Τι σημαίνει αγάπη για τον καθένα μας; Μεγάλη ιστορία… δίχως τέλος! Γιατί αγαπώ; Ποιον αγαπώ; Και κυρίως, τι χρειάζεται να κάνει ο άλλος για να τον αγαπώ;

Το θέμα όμως είναι τι κάνει ή το ποιος είναι; Όταν ερωτευόμαστε, δεν ξέρουμε από πριν το τι κάνει, αλλά μια άλλη εσώτερη δύναμη μας ωθεί κοντά του. Έχει αποδειχθεί μέσα απ’ όλες μας τις σχέσεις ότι ποτέ δεν είναι τυχαία τα πρόσωπα που ερωτευόμαστε… Μετά, στην πορεία της σχέσης, κατανοούμε πολύ καλύτερα γιατί, διόλου τυχαία, ερωτευτήκαμε αυτό το άτομο. Κι ενώ η πραγματική αλήθεια είναι εκεί, μπροστά μας, εμείς πάμε πάλι να την «φτιασιδώσουμε» με λογής-λογής περιττά στολίδια… Κι ενώ το ζητούμενό μας είναι ο καθαρός έρωτας, η πραγματική αγάπη, πάμε και επαναλαμβάνουμε «μία από τα ίδια». Λειτουργούμε με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούσαμε και παίρνουμε τα αποτελέσματα που πήραμε και στο παρελθόν…. Πότε τελικά θα μάθουμε ν’ αγαπάμε;

 

Ας δούμε όμως, προς το παρόν, πως αγαπά και τι είναι το ιδανικό για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι αυτός που θα ερωτευτεί με την πρώτη ματιά! Ή κεραυνοβόλος έρωτας ή τίποτα. Μέσες λύσεις δεν υπάρχουν, και όποτε δοκίμασε κάτι άλλο, δεν του βγήκε. Ο ενθουσιασμός και ο αυθορμητισμός που τον διακρίνουν, ιδίως τον πρώτο καιρό της σχέσης, μπορούν να παρασύρουν και να ξελογιάσουν κάθε «απόρθητο φρούριο». Πως μπορεί ν’ αντισταθεί κάποιος μπροστά σ’ έναν ερωτευμένο Κριό; Άπαξ και σ’ έβαλε στο μάτι, δύσκολα του γλιτώνεις. Ερωτεύεται δυναμικά και φωτεινά πλάσματα. Είτε το φως βγαίνει από τα μάτια του άλλου, είτε από το χαμόγελό του. Τον έλκουν οι αισιόδοξοι και χαρούμενοι άνθρωποι, δεν μπορεί την γκρίνια, την απαισιοδοξία και την επανάληψη (παντός τύπου…). Αν στο πρώτο σας ραντεβού περάσει το παιδί που πουλάει λουλούδια από το τραπέζι σας, μην ξαφνιαστείτε, αν σας προσφέρει όλο το καλάθι…!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος, όσο κι αν δεν του το ’χεις, αν ερωτευτεί, ξέρει πολύ καλά πώς να πετύχει το σκοπό του! Θα καταστρώσει ολόκληρο στρατηγικό σχέδιο και με υπομονή θα περιμένει όσο χρειαστεί… αφού ξέρει πως ο χρόνος δουλεύει προς όφελός του. Θα κάνει οτιδήποτε για να εντυπωσιάσει το άλλο άτομο, αλλά όχι με κάποιον εξεζητημένο και «φωναχτό» τρόπο, αλλά με πολύ τακτ και με μια ποιότητα κουλτούρας εξαιρετική, κι αφού θα οργανώνει διάφορα ραντεβού με κάθε αφορμή (θέατρο, συναυλίες..) θα φτάσεις τελικά στο σημείο εσύ να τον ρωτήσεις πρώτη: «Τελικά, τι είναι αυτό που ζητάς από μένα…;» Μην περιμένεις, βέβαια, μεγάλες δηλώσεις του τύπου: «Σ’ ερωτεύτηκα!», αλλά περισσότερο κάτι του στυλ: «Νομίζω ότι είναι φανερό, τι θα μπορούσε να θέλει ένας άντρας από μια τόσο όμορφη γυναίκα!» Και εσείς θα μείνετε με την απορία, αν τελικά το ’χει σκοπό να πάει και παρακάτω…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μόλις εντοπίσει το νέο αντικείμενο του πόθου του, όλα γύρω του μεταμορφώνονται. Η μέρα γίνεται πιο φωτεινή, ο κόσμος πιο χαμογελαστός, στη δουλειά του όλα πάνε περίφημα! Είναι ο τύπος που θα πει: «Η ζωή είναι ωραία!» Κάθε φορά που ερωτεύεται, οι εσωτερικές του αντένες είναι σε εγρήγορση και το έτσι κι αλλιώς πανέξυπνο και δραστήριο πνεύμα του θα «γκαζώσει» ακόμη περισσότερο! Σίγουρα, θα πάει το άτομο που τον ενδιαφέρει κάπου για χορό, θα του δοθεί έτσι η ευκαιρία να το εντυπωσιάσει, όχι μόνο με τις χορευτικές φιγούρες του –συνήθως είναι δεινός χορευτής– αλλά και για να παίξει με τα μάτια του, το σώμα του. Θα θυμηθεί τα πιο πετυχημένα ανέκδοτα και αστείες ιστορίες και θα κάνει τον άλλον να λυθεί στα γέλια ως το πρωί. Κατέχει την τέχνη του εντυπωσιασμού άψογα και κάθε φορά πιστεύει πως αυτός είναι ο πραγματικός έρωτας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όσο συναισθηματικό και ευαίσθητο ξέρουμε έναν Καρκίνο, άλλο τόσο ώριμος και πρακτικός μπορεί να γίνει στο θέμα του έρωτα. Θα πάει με αργά σχετικά βήματα και θα σκανάρει όλες τις συμπεριφορές του άλλου. Πριν παραδοθεί ολοκληρωτικά, θα πρέπει να είναι σίγουρος ότι δε θα προδοθεί και δε θα τον πληγώσουν. Θα πρέπει να έχει πολλές αποδείξεις υπέρ του άλλου, για να δοθεί άνευ όρων. Κάποιες φορές, μπορεί να μπερδέψει τον άλλον, αν για κάποιες του συμπεριφορές αιτία είναι η κυκλοθυμικότητα, εξαιτίας της φοβίας του ή αν λέει ψέματα για να ξεφύγει… Αν σας καλέσει όμως σπίτι του και σας έχει μαγειρέψει, να ξέρετε ότι μαζί με την πόρτα του σπιτιού του σας άνοιξε και την πόρτα της καρδιάς του! Σε αυτή τη φάση, θα ξεχυθεί ένας χείμαρρος τρυφερότητας, δοτικότητας και συναισθηματισμού άνευ προηγουμένου!

ΛΕΩΝ

Εξιδανίκευση! Θα βλέπει χαρακτηριστικά στη συμπεριφορά του άλλου που μπορεί να μην έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα… Στην πραγματικότητα, θα βλέπει αυτά που θα ήθελε να έχει ο άλλος. Δε θα πει αμέσως αυτά που αισθάνεται, αλλά θα κάνει τον άλλον να νιώθει ως το πιο σημαντικό άτομο που υπάρχει! Μ’ έναν ασυνείδητο τρόπο, θεωρεί τον άλλον κάπως «κατώτερό του» και θα προσπαθήσει να τον αναβαθμίσει μέσω της εξιδανίκευσης. Θα βάλει σε λειτουργία όλο του το «οπλοστάσιο», για να γοητέψει τον άλλον. Θα στήσει ολόκληρο σκηνικό, θα εντυπωσιάσει με τα δώρα του, τα οποία μπορεί να μην είναι πάντα ακριβά, αλλά θα έχουν ιδιαίτερη σημασία… Είναι ρομαντικός και έχει ανάγκη από γλυκόλογα κι αγκαλιές, αλλά δε θα δείξει εύκολα αυτή την «αδύναμη» πλευρά του. Στην πραγματικότητα, ερωτεύεται εκείνον που στα μάτια του δείχνει ο ίδιος μοναδικός!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εδώ τα πράγματα θα κινηθούν σε πιο …γήινους τόνους. Λίγο αργά, αλλά σταθερά, θα εξελίσσεται και θα χαλαρώνει σιγά-σιγά μπροστά σας. Σαν ένα μπουμπούκι που θέλει το χρόνο του για ν’ ανοίξει και να δείξει όλη του την ομορφιά! Το χιούμορ του είναι ο καλύτερος του σύμμαχος, για να κρύψει την ανασφάλεια και τη φοβία της απόρριψης. Το σεξ μαζί του θα σας εκπλήξει, πως γίνεται ένας τέτοιος κλειστός σχετικά τύπος, να σας κάνει να νιώθετε ότι περάσατε στην… απέναντι όχθη; Το θέμα της αγάπης είναι από τα πιο σοβαρά κεφάλαια της ζωής του και δε θα βιαστεί να βγάλει αποτελέσματα. Θα κινηθεί μεθοδικά και με «χειρουργικές» κινήσεις θα κοιτάξει να βγάλει το καλύτερο που μπορεί. Θα σκεφτεί, επίσης, και τις πρακτικές καταστάσεις της ζωής και κατά πόσο θα μπορούσατε να έχετε μια αρμονική συμβίωση.

ΖΥΓΟΣ

Ερωτεύεται κεραυνοβόλα! Είναι ικανός να αντέξει πολλά και να δείξει μεγάλη υπομονή, προκειμένου να διατηρηθεί ισορροπία μέσα στη σχέση. Αναγνωρίζει τον εαυτό του μέσα από τους άλλους και από το πόσο τον αποδέχονται. Θέλει να είναι πάντα το καλό παιδί για να πάρει την αποδοχή τους. Πόσο μάλλον από το ερωτικό του ταίρι. Είναι ρομαντικός και μπορεί να γίνει απίστευτα τρυφερός. Θα κάνει τα πάντα για σας, σαν τον καλό μάγο του παραμυθιού, θα κοιτάξει να υλοποιήσει ό, τι του ζητήσετε. Είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει πρόβλημα με τη συντροφικότητα και το μοίρασμα μέσα στη σχέση. Η αγάπη είναι το ζητούμενό του, τον νοιάζει περισσότερο να δώσει, παρά να πάρει. Δεν του αρέσει να καταπιέζει το σύντροφό του και σέβεται τις προσωπικές του ελευθερίες. Ξέρει πως να είναι φίλος, εραστής, σύντροφος, καλή παρέα... Με λίγα λόγια, ακαταμάχητος!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έρωτας ή Αγάπη; Ποιο είναι τελικά το ζητούμενό του; Για έναν Σκορπιό, το πάθος είναι μάλλον η λέξη-κλειδί που τον χαρακτηρίζει! Χωρίς πάθος, δεν μπορεί ούτε μέχρι το περίπτερο να πάει, πόσο μάλλον να συμπορευτεί στη ζωή του με κάποιον. Βέβαια, το έχει μάθει πια καλά το μάθημά του, πως πάθος = πάθη, παρ’ όλα αυτά μυαλό δε βάζει. Κι εδώ που τα λέμε, καλά κάνει! Τι θα γινόταν, αν δεν υπήρχε ο Σκορπιός σ’ αυτή τη ζωή; Ποιος θα κατάφερνε να μας βγάλει τα σώψυχα στην επιφάνεια; Σου «βγάζει», δε λέω, την ψυχή, αλλά το έπαθλο τ’ αξίζει και με το παραπάνω! Είναι αυτός που πρώτος θα σε οδηγήσει στα κατάβαθα κάθε ψυχικού σου μηχανισμού και ταυτόχρονα εκείνος που θα σε εκτοξεύσει στα ουράνια για την τελική λύτρωση. Είναι εκείνος που όταν σε κοιτάξει στα μάτια, θα νιώσεις σαν να έχει γδύσει την ψυχή σου. Πίσω, όμως, από τον υποτιθέμενο δυναμισμό του, υπάρχει πάντα ένα φοβισμένο παιδί που φοβάται μην τον πληγώσουν πάλι…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα νιώσεις σαν να ήρθε ανεμοστρόβιλος, σε άρπαξε και πετάς ψηλά στον ουρανό! Ο Τοξότης θα σε κάνει να πιστέψεις ότι δεν υπάρχει πιο γοητευτικό και όμορφο πλάσμα από σένα… τουλάχιστον τον πρώτο καιρό. Μετά, προσοχή στην προσγείωση! Θα κάνει τον άλλον να πιστεύει ότι είναι το κέντρο του κόσμου, αλλά στην πραγματικότητα ο ίδιος πιστεύει ότι είναι το κέντρο του κόσμου... Όταν ερωτεύεται, η αισιόδοξη και χαρούμενη φύση του βρίσκει τροφή για νέα όνειρα και δημιουργεί σε κάθε ευκαιρία τις προϋποθέσεις για νέες εμπειρίες. Εμπνέεται ευφάνταστους τρόπους για να διεκδικήσει το αντικείμενο του πόθου του. Χρειάζεται, όμως, να ξέρει ότι ανά πάσα στιγμή υπάρχει μια έξοδος κινδύνου, ακόμη κι αν δε χρειαστεί ποτέ να την χρησιμοποιήσει. Γι’ αυτό και ένα κομμάτι μέσα του πάντα θα παραμένει καθαρά προσωπικό και δε θα το μοιράζεται εύκολα με κανέναν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγάπη για τον Αιγόκερω, και έρωτας, σημαίνει να μπορεί να νιώσει ασφάλεια πάνω στην οποία θα οικοδομήσει ένα μέλλον που θα στηρίζεται σε γερές βάσεις. Αν καταλάβει ότι ο άλλος είναι ανώριμος ή δεν είναι άξιος της εμπιστοσύνης του, ο έρωτας εύκολα εξανεμίζεται. Επειδή το θέμα «σχέση» είναι πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή του, δε θα βγάλει σύντομα συμπεράσματα, θα κρίνει και θα παρατηρεί για κάποιο διάστημα τις σκέψεις του, τα συναισθήματά του αλλά και τις πράξεις του άλλου… Η ετυμηγορία θα βγει μετά από κάποιο διάστημα και αυτό είναι που θα κρίνει αν αφήσει ή όχι εύκολα τον εαυτό του να παραδεχτεί πια ότι είναι ερωτευμένος! Ο Αιγόκερως ζει το σήμερα, αλλά με τη ματιά του πάντα στραμμένη προς το μέλλον, φροντίζει, λοιπόν, μ’ αυτόν τον τρόπο ν’ αποφύγει πιθανές μελλοντικές κακοτοπιές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στην περίπτωση του Υδροχόου, ο χρόνος χάνει τη σημασία που γνωρίζουμε και …παρελθόν, παρόν και μέλλον γίνονται ένα! Με κυβερνήτες του τον Κρόνο και τον Ουρανό, πως θα μπορούσε να είναι αλλιώς; Από τη μια ο Κρόνος με την εμπειρία και τη σοφία του παρελθόντος, και από την άλλη ο Ουρανός, που επιθυμεί την αλλαγή και το νέο, με τίμημα πολλές φορές απότομες ανατροπές, ακόμη και στα ίδια του τα αισθήματα. Ένας νέος έρωτας για τον Υδροχόο είναι μια νέα γη που καλείται να ανακαλύψει. Αυτό τον γοητεύει, αλλά και ταυτόχρονα το μυαλό του, ως γρήγορος υπολογιστής, θα αρχίσει να συνδυάζει και να συνταιριάζει στοιχεία από μνήμες και εμπειρίες του παρελθόντος, τα γεγονότα που συμβαίνουν στο τώρα και προσθέτοντας στην εξίσωση τον άγνωστο Χ=πιθανή εξέλιξη στο μέλλον, να βγάλει το τελικό αποτέλεσμα.  Αν χαθήκατε κάπου στη …μετάφραση, φανταστείτε τι παθαίνει ο Υδροχόος!

ΙΧΘΥΣ

Κάθε φορά πιστεύει ότι έβαλε μυαλό και ήταν η τελευταία φορά που «την πάτησε!» Αλλά δε γίνεται να μείνει για πολύ μακριά από το μέλι… αφού αυτός ο άνθρωπος φτιάχτηκε για να δίνει αγάπη και τρυφερότητα. Όσο κι αν απογοητεύτηκε στο παρελθόν κι όσες φορές κι αν υποσχέθηκε στον εαυτό του ότι από εδώ και μπρος θα είναι πιο προσεκτικός, τουτέστιν δε θα ξαναφεθεί να πιστέψει σε αγάπες και λουλούδια, άλλες τόσες ξανάρχισε από την αρχή σαν να μην είχαν προηγηθεί τα προηγούμενα μαθήματα. Και καλά κάνει! Καλά που υπάρχουν κι οι Ιχθείς, και υπάρχει λίγος ρομαντισμός σ’ αυτόν τον κόσμο, θα σας κάνει να νιώθετε το κέντρο του κόσμου και όντως για εκείνον θα είστε το κέντρο του κόσμου! Θα σας νοιάζεται και θα σας προσέχει, θα δημιουργεί παραμυθένια σκηνικά για να σας αποπλανήσει, θα κάνει όνειρα για ένα μέλλον με πρωταγωνίστρια πάντα εσάς!

Ημερομηνία Τροποποίησης:
26-05-2019 17:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μάνο Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σμάρω Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms