Μια τυχαία συνάντηση με τον πρώην σου, για μια πιθανή επανασύνδεση!
Βαθμολόγησε
02
10
2017

Μια τυχαία συνάντηση με τον πρώην σου, για μια πιθανή επανασύνδεση!

Μάγκυ Παππά

Το φάντασμα του πρώην σου έρχεται κάθε νύχτα και σου κράτα παρέα μέχρι το πρωί; Ένα έντονο συναίσθημα σε κυριεύει πως πεθαίνεις να τον δεις έστω μία φορά ακόμα! Επιστράτευσε τους πάντες και κάνε ότι περνά από το χέρι σου για να τον συναντήσεις στα μέρη που συχνάζει κι αν τον έχεις διαγράψει από το facebook, όλο και κάποιος φίλος σου θα έχει ξεμείνει που δεν τον έχει διαγράψει! Το πιο εύκολο  κομμάτι είναι να βρεις που συχνάζει. Τι κάνεις όμως, όταν αύτη η πολυπόθητη συνάντηση γίνει πραγματικότητα;

 

Διάβασε παρακάτω σύμφωνα με το ζώδιό του τι θα κάνεις για να τον προσελκύσεις ξανά! 

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι περίπλοκος, ευγενικός και γλυκός. Για να ανταποκριθεί και να ενδώσει σε μια “τυχαία” συνάντησή σας ή ακόμα και σε μια επανασύνδεση απαιτεί ειλικρίνεια..και που ξέρεις, ως αισιόδοξος Κριός μπορεί να σε δει με πολύ θετικό μάτι!  Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Ο πεισματάρης Ταύρος θα σου βγάλει το λάδι! Θέλει να δει πράξεις και μεγάλες εξομολογήσεις για τον καιρό που περάσατε χώρια. Απόδειξέ του με όλο το σεξαπίλ σου πως είσαι δική του ακόμα και τώρα. Ο κτητικός Ταύρος δε θα σου αντισταθεί λεπτό! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι  Δίδυμοι καθότι έξυπνοι και πνευματώδεις, προσελκύονται με τον πιο απλό και αστείο τρόπο. Κάνε τον λοιπόν να νιώσει πόσο του έχει λείψει αυτή η χαρούμενη και αστεία “γατούλα” και προσέγγισέ τον φιλικά. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Του κυκλοθυμικού και παράλληλα ευπροσάρμοστου Καρκίνου, κάνε του λίγα σκοτσέζικα ντους (μια ζέστη και μια κρύο βρε παιδί μου) και να είσαι σίγουρη πως θα νιώσεις την εξάρτησή του στην αγάπη που θέλει να ξαναζήσει μαζί σου, χωρίς να πέρασε μια μέρα! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Ο ματαιόδοξος Λέων θέλει επιβεβαίωση. Δείξε του πως ήταν, είναι και θα είναι ο βασιλιάς σου και τότε ετοιμάσου να σε αγκαλιάσει με τη γενναιόδωρη καρδιά του! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο δύσπιστος Παρθένος μας, θέλει ανάλυση μέχρι πρωίας.Θύμισέ του το κάθε τι όμορφο περάσατε μαζί...και είναι δικός σου πάλι! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΖΥΓΟΣ

Κάνε ό,τι περνά από το χέρι σου να είσαι κοινωνική και χαριτωμένη. Ο Ζυγός θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα και  μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις  τους συνδετικούς κρίκους που σας ενώνουν. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222.*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο καχύποπτος και ζηλιάρης Σκορπιός θέλει να του τα “ρίξεις” ευθέως! Μη διστάσεις λοιπόν να του θυμίσεις τις πιο όμορφες στιγμές σας. Ανέφερε μια ευγενική χειρονομία που είχες κάνει, την οποία σίγουρα θα σου ανταποδώσει!Μήπως ήρθε η ώρα; Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας Τοξότης αγάπα τις δύσκολες καταστάσεις. Βαριέται εύκολα, γι’αύτο παίξτο δύσκολη και δείξε πως η συνάντησή σας είναι εντελώς τυχαία! Άσε τον να σε κατακτήσει ξανά. Του αρέσει ο ρόλος του κατακτητή. Άσε το “παιχνίδι” επάνω του! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσο πιο ντόμπρα και ειλικρινής είσαι, τόσο πιο εύκολα θα τον ξανακερδίσεις!Βάλε κάτι προκλητικό και δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις. Τον έχεις κατακτήσει ξανά! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρες κάτι πρωτότυπο και χιουμοριστικό να πεις στον Υδροχόο σου και εκείνος θα χαρεί πολύ που σε είδε ξανά! Κάνε τον να διασκεδάσει με τις έξυπνες ατάκες σου και θα θυμηθεί αμέσως το πόσο ταιριάζετε. Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΥΣ

Άγγιξε τις πιο ευαίσθητες χορδές του. Ένας Ιχθύς συναισθηματικός αλλά και αναποφάσιστος θέλει λεπτούς τρόπους προσέγγισης. Ήρεμα και χαλαρά, θα έρθετε και πάλι κοντά! Η γνωστή από την tv αστρολόγος Σμάρω Σωτηράκη είναι αποκλειστικά στο e-zwdia.gr και μπορείς να μιλήσεις μαζί της για το θέμα σου! Κάλεσέ την στο 14540 ή στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
02-10-2017 9:53
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι