Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Δίδυμο 2021

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Η νέα αυτή χρονιά υπόσχεται πολλά για το ζώδιό σου. Δίδυμος 2021, διάβασε τι θα σου φέρει το νέο έτος σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Ανακάλυψε πόσο και πως θα επηρεαστεί η οικονομική, επαγγελματική αλλά και η αισθηματική σου ζωή. Πόσο τυχερό και ευνοϊκό για εσένα θα είναι το έτος αυτό.

Ζώδια 2021, διάβασε πως θα είναι ο Δίδυμος το νέο έτος:

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου):

Βγείτε από το χάος και την ομίχλη στην καριέρα σας. Ίσως νιώθετε ότι το μονοπάτι που διασχίζετε στην εργασία σας είναι τυλιγμένο στην ομίχλη, καθώς ο θολός Ποσειδώνας κινείται στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Η γλυκιά ομιλία κάποιου ή η ακαταμάχητη γοητεία του θα μπορούσαν να σας παραπλανήσουν. Ίσως πάλι μια ηγετική θέση που σας προσφέρουν φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή. Τί μπορεί να κρύβεται; Είστε πραγματικά τόσο αφελείς; Ναι, ίσως και να είστε, γι’ αυτό προσέξτε. Μιλήστε με αυτόν τον πνευματώδη εκπρόσωπο της εταιρείας σας, αλλά μην παρασύρεστε από τις κολακείες και τα μεγάλα λόγια του.

Από τη θετική πλευρά, ο καλλιτεχνικός και δημιουργικός Ποσειδώνας θα μπορούσε να σας ωθήσει να αλλάξετε την επωνυμία της επιχείρησής σας ή την προβάλετε δημόσια με νέες φωτογραφίες. Εάν σας δοθεί η ευκαιρία να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση που σχετίζεται με την εργασία σας, είναι μια εξαιρετική χρονιά για να κάνετε νέες γνωριμίες. Απλά φροντίστε να ελέγξετε τις πληροφορίες που σας δίνουν και βεβαιωθείτε ότι τα άτομα που συναντάτε είναι νόμιμα όπως ισχυρίζονται. Φροντίστε επίσης να μην υπερβάλλετε με τη δική σας θέση στην εταιρεία σας ή την εμπειρία σας και τα ταλέντα σας.

Επιρροή Κρόνου στον Υδροχόο:

Αναδιοργανώνετε τις πεποιθήσεις σας, σταθεροποιείτε και διαμορφώνετε ορισμένες καινοτόμες ιδέες σας. Μια δημιουργική ιδέα θα μπορούσε να μετατραπεί σε κάτι απτό και κερδοφόρο. Με τον Κρόνο στον επεκτατικό και παγκόσμιο ένατο οίκο σας, θα μπορούσατε να γίνετε ακόμα και διάσημοι στο εξωτερικό ή να έχετε επαγγελματική επιτυχία στη διεθνή αγορά. Δεδομένου ότι ο Υδροχόος κυβερνά την τεχνολογία, θα μπορούσατε να ξεκινήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση, βρίσκοντας την επιτυχία μέσω του ψηφιακού κόσμου. Ή, μπορεί να αποφασίσετε να εργαστείτε εξ αποστάσεως ως ελεύθερος επαγγελματίας ή ως σύμβουλος. Ίσως ακόμα ασχοληθείτε με την επιχειρηματικότητα και τις σπουδές ή απλά μεταφέρετε τις ανθρωπιστικές ιδέες σας στον ευρύτερο κόσμο. Με τον παγκόσμιο Δία να αγκαλιάζει την τεχνολογία (Υδροχόος), οι ψηφιακές πλατφόρμες θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να διαδώσετε ένα μήνυμα στον κόσμο, ίσως μέσω ενός διαδικτυακού σεμιναρίου ή βίντεο. Μπορεί να γίνετε πραγματικά μεγάλοι στην Ευρώπη ή να γίνετε viral στο YouTube. Ο Κρόνος σε αυτόν τον φιλοσοφικό τομέα του χάρτη σας μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από ένα παλιό περιοριστικό σύστημα πεποιθήσεων μια για πάντα.

Επιρροή Δία στον Υδροχόο:

Ένας κόσμος χωρίς σύνορα σας περιμένει, η ανεξαρτησία και η ελευθερία είναι το σύνθημά σας χάρη στον Δία στον επεκτατικό, φιλελεύθερο και διεθνή ένατο οίκο σας. Ίσως κάνετε ένα μεγάλο ταξίδι, ίσως έχετε διεθνή φήμη ανεβαίνοντας σε ένα παγκόσμιο βάθρο. Ή απλά κάνετε την επανάστασή σας σε ό, τι σας καταπιέζει, θέλετε να απελευθερωθείτε από την ανία και τη ρουτίνα. Μπορεί να ασχοληθείτε με τις εκδόσεις, με εκπομπές στο διαδίκτυο και κάνετε επωφελείς διαπολιτισμικές διασυνδέσεις. Είστε πρωτοπόροι, έχετε ενθουσιασμό και ένα πάθος να μεταδώσετε το μήνυμά σας σε όλη τη γη. Οι μάζες θέλουν να συμβαδίσουν μαζί σας! Ανεξάρτητα από το πόσο περίεργες ή ασυνήθιστες είναι οι ιδέες σας, μοιραστείτε τις.

Επιρροή Δία στους Ιχθύς από 13 Μαΐου έως 28 Ιουλίου:

Κυνηγήστε τα πάθη σας και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν. Με τον τυχερό Δία να κινείται για λίγο στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, η φαντασία σας καλπάζει, ενώ η διαίσθησή σας σας καθοδηγεί στο σωστό μονοπάτι στην καριέρα σας. Είστε περισσότερο παραγωγικοί και αποτελεσματικοί στην εργασία σας, λαμβάνετε αναγνώριση και επευφημίες για τη σκληρή δουλειά σας, όλοι ζητούν τη βοήθειά σας κι εσείς είστε έτοιμοι να την παρέχετε. Έχετε έντονο μέσα σας το συμπονετικό και ανθρωπιστικό στοιχείο και ο Δίας είναι εδώ κοντά σας για να σας δείξει ότι στη ζωή δεν έχουν αξία μόνο οι μεγάλες φιλοδοξίες αν δεν ξέρετε να είστε άνθρωποι. Νέες συνεργασίες που δημιουργούνται τώρα θα μπορούσαν να προέρχονται από μακριά ή να περιλαμβάνουν ταξίδια.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Τοξότη στις 26 Μαΐου και Ηλιακής έκλειψης στον Τοξότη στις 4 Δεκεμβρίου:

Έντονη ανάγκη για περιπέτεια, εξερεύνηση και επέκταση σας φέρνουν αυτές οι δύο εκλείψεις οι οποίες ενεργοποιούν τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Δεν μπορείτε να βασίζεστε σε υποθέσεις και πιθανότητες όσον αφορά τη σχέση σας ή μια συνεργασία σας, θέλετε να γνωρίζετε άμεσα και με σαφήνεια που βαδίζετε μαζί. Αυτή είναι μια εξαιρετική (και η τελευταία) χρονιά για τις πιο στενές σχέσεις σας, να θέσετε νέους στόχους, είτε βαδίζοντας μαζί, είτε χώρια. Κι αν είστε καιρό μόνοι, υπάρχουν τόσες επιλογές! Είτε ταξιδεύοντας ή σπουδάζοντας μπορεί να γνωρίσετε μια νέα, συναρπαστική ψυχή που ξεσηκώνει το περίεργο μυαλό σας. Θα είστε ανοιχτοί σε γνωριμίες με άτομα των οποίων το υπόβαθρο είναι εντελώς διαφορετικό από το δικό σας. Αφήστε τους ανέμους της αλλαγής να σας οδηγήσουν σε νέες, ανεξερεύνητες ακτές. Αισθάνεστε ιδιαίτερα παρακινημένοι από αυτές τις εκλείψεις για να ξεκινήσετε μια νέα ζωή. Δείτε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, ένας καταγάλανος ουρανός σας περιμένει, εσείς  το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε τα μάτια σας.

Επιρροή Ηλιακής έκλειψης στους Διδύμους στις 10 Ιουνίου:

Η τελευταία έκλειψη στο ζώδιό σας αυτή τη χρονιά σας δίνει την ύστατη ευκαιρία να κυνηγήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες και ανάγκες. Σύμφωνα με την εμπειρία μας, οι Ηλιακές εκλείψεις μπορεί να είναι λίγο πιο ήπιες και λιγότερο σκληρές από τις Σεληνιακές, καθώς προαναγγέλλουν νέες αρχές και όχι ένα τέλος. Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε ένα συγγραφικό έργο ή να δημιουργήσετε ένα blog ή να αποκτήσετε έναν ισχυρό ρόλο στη γειτονιά σας. Νέα άτομα που συναντάτε αυτή τη χρονιά θα μπορούσαν να γίνουν σημαντικοί συνεργάτες σας ή ίσως βρείτε το μεγάλο έρωτά σας. Εάν έχετε ένα έργο ή μια ιδέα να προωθήσετε, το φεγγάρι σας δίνει περισσότερη δύναμη και πάθος! Εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης, είναι η κατάλληλη στιγμή να αλλάξετε την εικόνα της επιχείρησής σας, να ξεκινήσετε ένα νέο λογότυπο ή μια αναβάθμιση ή να συνεργαστείτε με νέα άτομα που έχουν τις ίδιες ιδέες με τις δικές σας για ένα κοινό σκοπό.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στον Αιγόκερω από 18 Δεκεμβρίου έως 29 Ιανουαρίου 2022:

Πριν ξεκινήσετε να ψάχνετε το άλλο σας μισό, η ανάδρομη Αφροδίτη στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας σας ζητά να πατήσετε τα φρένα και να διερευνήσετε σε βάθος την ψυχή σας. Κάντε μια παύση από το ερωτικό παιχνίδι και μην βιάζεστε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, αξιολογήστε πρώτα την κατάσταση και τα απώτερα κίνητρα του αγαπημένου σας. Ίσως έχετε κάποιες ξεπερασμένες αντιλήψεις που δεν εξυπηρετούν την πνευματική σας ανάπτυξη ή αυτές έχουν τις ρίζες τους σε οδυνηρές εμπειρίες του παρελθόντος. Η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να σας ανοίξει ένα παράθυρο για να εξετάσετε αυτά τα εμπόδια στην αγάπη. Τυχόν ζητήματα που έχετε κρύψει κάτω από το χαλί στην ερωτική σας ζωή θα μπορούσαν να έρθουν στο φως και να σας αναγκάσουν να τα αντιμετωπίσετε. Παρόλο που μπορεί να είναι δύσκολο να τα αντιμετωπίσετε, εάν τα θεραπεύσετε, θα βγείτε πολύ πιο δυνατοί. Αγαπητέ Δίδυμε τι γεγονότα έρχονται να σε βγάλουν από την ανασφάλεια στα ερωτικά σου το 2021; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube