Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Λέων 2021

Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Κωνσταντίνα Νικολάου

Η νέα χρονιά υπόσχεται αλλαγές και μεγάλες εξελίξεις στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Θα φέρει το νέο έτος θετικά γεγονότα σε αισθηματικά θέματα. Λέων 2021, μάθε τι καλά θα σου φέρει η νέα αυτή χρονιά.

Ζώδια 2021, διάβασε πως θα είναι ο Λέων το νέο έτος:

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους από τα μέσα του πρώτου δεκαημέρου έως τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου):

Πάτε κόντρα στην εξουσία, θέλετε να ανατρέψετε το status quo καθώς ο επαναστατικός Ουρανός κινείται στο δέκατο οίκο σας, της φιλοδοξίας και της επαγγελματικής αναγνώρισης. Η επιθυμία σας να φτάσετε στην κορυφή και να κατακτήσετε μια ηγετική θέση θα μπορούσε να φαίνεται ανελέητη στους άλλους ή η ανάβασή σας μπορεί να προκαλέσει τη δυσαρέσκεια και παιχνίδια δύναμης στην εργασία σας. Προσοχή, είναι τόσο εύκολο να κατηγορήσετε τους άλλους για την δικτατορική εξουσία που ασκείτε, αλλά αναρωτηθείτε: Αυτό το έντονο, κυρίαρχο κλίμα στην εργασία σας μήπως απορρέει από τη δική σας συμπεριφορά; Μετριάστε τη δύναμή σας και φροντίστε να συνεργαστείτε με τους άλλους, μην είστε διασπαστικοί.

Από τη θετική πλευρά, ο Ουρανός τονίζει την ομαδική εργασία και την τεχνολογία. Έτσι ίσως ξεκινήσετε ένα ομαδικό έργο ή μπορεί να δημιουργήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση ή μεταδίδετε ένα ισχυρό μήνυμα, ίσως κάτι που σχετίζεται με τον ανθρωπισμό, τις κοινωνικές αλλαγές και ομάδες, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όταν πιστεύετε σε κάτι, είστε ασταμάτητοι, θέλετε να το μοιραστείτε. Η αποστολή σας είναι τώρα να μεταδώσετε πρωτοποριακές ιδέες που αλλάζουν τον κόσμο και κάνουν τους ανθρώπους να οραματίζονται μια νέα και πιο βελτιωμένη ζωή. Ετοιμαστείτε να γίνετε ο ηγέτης που παρακινεί τους άλλους, καθώς αισθάνεστε ιδιαίτερα δυναμικοί!

Επιρροή Κρόνου στον Υδροχόο:

Μπορεί η δέσμευση να ανοίξει περισσότερες πόρτες στη ζωή σας ή θα τις κλείσει; Ο Κρόνος κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων και συνεργασιών, κι εσείς αναρωτιέστε: Θα προχωρήσετε μαζί ή θα απελευθερωθείτε διεκδικώντας την ελευθερία σας; Ο Κρόνος ορίζει τους κανόνες, ενώ ο Υδροχόος τους σπάει, οπότε θα είστε σε μεγάλο δίλημμα. Στον Κρόνο αρέσει η δομή και η πειθαρχία, ανταμείβει μόνο τη σκληρή προσπάθεια. Ο Υδροχόος είναι ένας επαναστατικός ηγέτης του νέου που κλονίζει το status quo. Πράγματι, θα ζήσετε μια περίεργη χρονιά. Με τον δομημένο Κρόνο στον πρωτοποριακό Υδροχόο εναπόκειται σε εσάς να ορίσετε τους κανόνες για το πώς είναι μια ευτυχισμένη σχέση. Αν η σχέση σας είναι στέρεα, οικοδομημένη σε γερά θεμέλια και θέλετε και οι δύο να είστε μαζί, τότε προσπαθήστε. Αν όχι, μπορεί να αποφασίσετε να ζήσετε ξεχωριστά αντί να διατηρείτε μια νεκρή συναισθηματικά σχέση. Και είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσατε να κάνετε. Αν είστε μόνοι, φίλοι θα μπορούσαν να γίνουν εραστές ή θα μπορούσατε να γνωρίσετε κάποιον/α στο διαδίκτυο. Ίσως ξαφνικά (και σοκαριστικά) νιώσετε έλξη για κάποιον/α που δεν σκεφτήκατε ποτέ έτσι πριν. Αλλά μη βιαστείτε να δεσμευτείτε, μόνο με επιμονή και υπομονή θα χτίσετε μια γερή και σταθερή σχέση.

Επιρροή Δία στον Υδροχόο:

Ποιοί είναι οι άνθρωποι που σας στηρίζουν και πώς θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε μια νέα ζωή; Με τον Δία στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, νέοι άνθρωποι εισέρχονται στη ζωή σας, ίσως ακόμα και να απελευθερωθείτε από άτομα με τα οποία δεν έχετε κοινά ιδανικά και αξίες στη ζωή. Μπορεί και να είστε έτοιμοι για μια σημαντική αλλαγή φρουράς. Μια γνωριμία ή φιλία θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι πραγματικά όμορφο, καθώς εσείς και μια συμπληρωματική ψυχή εξερευνάτε τρόπους για να ζήσετε μαζί και να ανακαλύψετε τον κόσμο (και ίσως ακόμη και τον κόσμο των εκδόσεων ή της επαγγελματικής συνεργασίας). Ένας συνάδελφος ή φίλος θα μπορούσε να σας προτείνει μια συνεργασία ή απλά επιδρά καταλυτικά στον τρόπο σκέψης σας, οδηγώντας σας στην αναμόρφωση των σχέσεων με τους άλλους. Όποια και αν είναι η περίπτωση, αναμείνατε μια επανάσταση!

Επιρροή Δία στους Ιχθύς από 13 Μαΐου έως 28 Ιουλίου:

Αντιμετωπίζοντας και εξαλείφοντας τους κακούς σας δαίμονες θα μπορούσε να μεταμορφώσει τη ζωή σας. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και εμπιστευθείτε την, θα σας βγάλει εκεί που πρέπει να πάτε. Ο Δίας θα βρίσκεται για λίγο στο μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, ξεκινώντας έναν βαθύ μετασχηματισμό ψυχής και ζωής. Με τον καιρό θα καταλάβετε τα λάθη σας, αλλά σίγουρα πρέπει να αντιμετωπίσετε πρώτα τις εμμονές και τις φοβίες σας που στερούν την ευτυχία σας. Θα χρειαστεί να αποβάλετε την κακεντρέχεια, τη ζήλια και την εκδίκηση, μήπως μια συναισθηματική ή σωματική ασθένεια οφείλεται σε αυτά; Όλες οι απαντήσεις είναι εκεί. Με αυτόν τον περιπετειώδη πλανήτη σε αυτήν την αισθησιακή ζώνη του χάρτη σας εμβαθαίνει η οικειότητα στη σχέση σας, είναι μια μαγευτική χρονιά για επικοινωνία, με το μυαλό, το σώμα και την ψυχή.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Ταύρο στις 19 Νοεμβρίου:

Καταλυτικές αλλαγές στη διαχείριση των χρημάτων σας και την εργασία σας προμηνύονται από  αυτή τη Σεληνιακή έκλειψη που φωτίζει το δέκατο οίκο σας, της καριέρας. Φέτος ξεκινά ένας νέος διετής κύκλος εκλείψεων στον άξονα Ταύρου/Σκορπιού, μεταμορφώνοντας τον τρόπο που ξοδεύετε τα χρήματά σας, εξοικονομείτε, κερδίζετε και επενδύετε. Αυτή η έκλειψη φέρνει αλλαγές στην καθημερινή σας εργασία και στον τρόπο με τον οποίο κερδίζετε τα προς το ζην. Το φεγγάρι σας προειδοποιεί για μια αλλαγή εργασίας ή μια μεγάλη οικονομική ανακάλυψη, προδιαγράφεται μια νέα πορεία στη σταδιοδρομία σας, στο στυλ διαχείρισης των χρημάτων σας ή τα εργασιακά σας καθήκοντα. Είναι πιθανό αυτή η έκλειψη να σηματοδοτήσει το τέλος μιας πορείας εργασίας ή εισοδήματος. Εμπιστευθείτε το σύμπαν ακόμα κι αν συμβεί αυτό, σας περιμένει ένα νέο και καλύτερο κεφάλαιο.

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στον Αιγόκερω από 18 Δεκεμβρίου έως 29 Ιανουαρίου 2022:

Με την αρμονική Αφροδίτη ανάδρομη στον έκτο οίκο σας, της καθημερινότητας και της εργασίας, θα μπορούσαν να υπάρξουν προστριβές με τους συναδέλφους σας και χάος στην εργασία σας. Ένα άτομο στον εργασιακό σας χώρο μπορεί να αρχίσει να ενεργεί εγωιστικά ή αναξιόπιστα. (Πληρώνατε αυτό το άτομο για να ελέγχει την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας; Δεν το πιστεύετε τώρα ότι είναι αφερέγγυο!). Θα μπορούσατε επίσης να αισθάνεστε δυσαρεστημένοι, όχι μόνο επειδή δεν εκτιμούν το έργο σας αλλά ίσως και να σας υποτιμούν, πράγμα που σας δημιουργεί πίεση και άγχος.  Οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται, ίσως ακόμα απαιτείται να δώσετε προσοχή στην λεπτομέρεια για να αποπερατώσετε ένα έργο. Προσέξτε το υπερβολικό άγχος σας καθώς μπορεί να επηρεάσει την υγεία σας και να φαίνεστε κουρασμένοι. Αν νιώσετε να πλησιάζει η εξάντληση, θέστε χρονικά όρια και αναδιαμορφώστε τα σχέδιά σας. Αγαπητέ Λέοντα πως θα επηρεάσουν οι αστρολογικές όψεις του 2021 τα ερωτικά σου; Μάθε τώρα από τους καλύτερους αστρολόγους! Μίλησε προσωπικά με την Σμάρω Σωτηράκη στο 14540 ή με sms στείλε ΣΜΑΡΩ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2021 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Youtube