Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Δίδυμο 2022

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Η νέα αυτή χρονιά υπόσχεται πολλά για το ζώδιό σου. Δίδυμος 2022, διάβασε τι θα σου φέρει το νέο έτος σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Ανακάλυψε πόσο και πως θα επηρεαστεί η οικονομική, επαγγελματική αλλά και η αισθηματική σου ζωή. Πόσο τυχερό και ευνοϊκό για εσένα θα είναι το έτος αυτό.

Ζώδια 2022, διάβασε πως θα είναι ο Δίδυμος το νέο έτος:

Επιρροή Ποσειδώνα στους Ιχθύς (για τους γεννημένους στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου): Τί είναι αλήθεια και τί ψέμα; Πιστεύετε στην αξία σας; Ο Ποσειδώνας κινείται στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, κάτι που μπορεί να κάνει το εγώ σας λίγο εύθραυστο. Θα μπορούσατε να διογκώσετε τα επιτεύγματά σας σε μια στιγμή αδυναμίας. Ίσως ακόμα πάρετε προσωπικά οποιαδήποτε σχόλια, θετικά ή αρνητικά, από έναν πελάτη ή προϊστάμενο. Προσέξτε τα απώτερα κίνητρα των ανθρώπων που σας προσεγγίζουν στην εργασία σας, μπορεί και να επιδιώκουν να σας εκμεταλλευτούν καθώς ο απρόσωπος και νεφελώδης Ποσειδώνας συσκοτίζει τις προθέσεις των άλλων.

Θα μπορούσατε να θεωρηθείτε είτε υπερβολικά παθητικοί ή χειριστικοί και αναξιόπιστοι εξαιτίας αυτής της ομιχλώδους επίδρασης. Ίσως εσείς να είστε μπερδεμένοι στην εργασία σας, δεν λαμβάνετε υπόψη σας σημαντικές πληροφορίες ή δεν ξέρετε πιο δρόμο να πάρετε. Ή απλώς είστε ασαφείς στους επαγγελματικούς στόχους σας. Από τη θετική πλευρά, ο Ποσειδώνας θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν προβολέας που διαπερνά την ομίχλη, οδηγώντας σε μια διανοητική αναλαμπή. Η καλύτερη χρήση του Ποσειδώνα είναι να ασχοληθείτε με τη δημιουργικότητά σας. Αλλά αν έχετε αμφιβολίες για κάποια άτομα ή έργα στην εργασία σας, αναβάλλετε τη λήψη οποιασδήποτε σημαντικής απόφασης, καθώς μπορεί να μη σκέφτεστε τόσο καθαρά και λογικά.

Επιρροή Κρόνου στον Υδροχόο: Νιώθετε μια μεγάλη ώθηση προς την ανεξαρτησία και την ελευθερία καθώς ο Κρόνος στον Υδροχόο ενεργοποιεί τον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών, της επέκτασης και της ανώτερης γνώσης. Μην φοβάστε αν χάσετε κάποιες φορές κάθε επαφή με την κοινή λογική. Ακόμα κι αν έχετε στιγμές που θέλετε απλώς να ξεφύγετε από τα τετριμμένα, ο Κρόνος που έχει επίγνωση της κατάστασης δεν θα σας αφήσει να εγκαταλείψετε τα εγκόσμια αγαθά για να ακολουθήσετε μια μεγάλη, οραματιστική ιδέα σας η οποία μπορεί ακόμα και να σας απομονώσει από κάποιους ανθρώπους. Ο Κρόνος που έχει εμμονή με τη δομή και ο Υδροχόος με την ελευθερία, μαζί σας παρέχουν ένα δίχτυ ασφαλείας. Θα αρχίσετε να απελευθερώνεστε από ασφυκτικές περιοριστικές πεποιθήσεις και παρωχημένες αντιλήψεις, αλλά αυτό δεν θα συμβεί γρήγορα παρά αργά και σταθερά. Νιώθετε ότι έχετε μια σημαντική αποστολή στη ζωή σας! Με τον Κρόνο να ενεργοποιεί το επιχειρηματικό σας πνεύμα και να παρέχει οργάνωση και δομή για να υλοποιηθούν οι μεγάλες ιδέες σας και τα οράματά σας, αυτή η χρονιά μοιάζει με ένα ορμητήριο για τα όνειρά σας. Με τον παγκόσμιο ένατο οίκο, μπορεί να χρειαστεί να εκδώσετε αεροπορικό εισιτήριο ή διεθνή βίζα για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Έχετε ένα όραμα και θα ταξιδέψετε στην άκρη του κόσμου γι’ αυτό!

Επιρροή Δία στους Ιχθύς από 1 Ιανουαρίου έως 10 Μαΐου και από 29 Οκτωβρίου έως 20 Δεκεμβρίου: Έχετε μεγάλη έμπνευση και φαντασία, λοιπόν αξιοποιήστε τις! Ο τυχερός Δίας κινείται στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, και σας υπόσχεται μεγάλη επαγγελματική εξέλιξη και αναγνώριση, είστε μοναδικοί! Ίσως αισθανθείτε ότι οι θεοί της τύχης σας κυνηγούν (σε αντίθεση με εσάς που τους κυνηγάτε), σας προσφέρουν την υποστήριξή τους και έρχονται γεμάτοι υποσχέσεις για επιβραβεύσεις και πρόοδο στην καριέρα σας. Θα μπορούσατε να διαπιστώσετε ότι η σκληρή δουλειά σας αποδίδει σε μεγάλο βαθμό! Ίσως ακόμα η άψογη εργασία σας να σας κάνει να ξεχωρίσετε και ένα ανώτερο στέλεχος στην εταιρεία σας ή πελάτης να αξιοποιήσει την εξειδίκευσή σας, προσφέροντάς σας μια προαγωγή ή ακόμη και μια εντελώς νέα δουλειά. Δεν αφήνετε τίποτα μόνο στην τύχη και τώρα η καριέρα σας αντικατοπτρίζει την παλιά παροιμία: «Τύχη είναι όταν η εξαιρετική σκληρή προετοιμασία συναντά την ευκαιρία». Προσέξτε αυτό το σοφό ρητό και αφήστε το φως σας να λάμψει έντονα όταν ανεβείτε στο βήμα ή αναλάβετε έναν ηγετικό νέο ρόλο στην καριέρα σας.

Επιρροή Δία στον Κριό από 11 Μαΐου έως 28 Οκτωβρίου και από 21 Δεκεμβρίου έως 16 Μαΐου 2023: Ξεφύγετε από τη ρουτίνα, βρείτε νέους φίλους και διασκεδάστε. Ήρθε η ώρα να αναβιώσετε μια αίσθηση ενθουσιασμού, νέων δυνατοτήτων και περιπέτειας χάρη στον Δία που κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, των ομάδων και της τεχνολογίας. Λαμβάνετε υποστήριξη από τους φίλους σας, είστε καινοτόμοι και πρωτοπόροι στις ιδέες σας. Σπάζετε τις αλυσίδες στους περιορισμούς, κάνετε την επανάστασή σας διεκδικώντας για τον εαυτό σας το καλύτερο. Απελευθερώνοντας μια εκπληκτική νέα επιχειρηματική ιδέα κάνει τους ανθρώπους να σας θαυμάζουν και να επιδιώκουν την ηγεσία σας. Αυτοί είστε εσείς τώρα, οι ηγέτες, ποτέ οι ακόλουθοι. Οι άλλοι θαυμάζουν τις καινοτόμες ιδέες σας, είστε αληθινοί και δεν θα κλέψετε ποτές τις ιδέες κάποιου άλλου, επινοείτε τις δικές σας. Αξιοποιήστε λοιπόν αυτή την τύχη και προβάλετε τις πρωτότυπες ιδέες σας με πρωτοποριακές μεθόδους. Ίσως οι απόψεις σας ή μια εφαρμογή γίνει viral και σας φέρει χρήματα.

Επιρροή ανάδρομου Άρη στους Διδύμους από 29 Οκτωβρίου έως 13 Ιανουαρίου 2023: Θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε όλη την πειθώ και τη διπλωματία σας προκειμένου να μην απομακρύνετε τους ανθρώπους γύρω σας. Ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σας απαιτεί συνετές κινήσεις και λίγα λόγια, ίσως χρειαστεί να κάνετε πίσω σε μια άβολη για σας συζήτηση, άλλωστε είστε καλοί στις διαπραγματεύσεις. Θα είναι τώρα δύσκολο να συμφωνήσετε με όλους, αλλά μην χάσετε την πίστη στον εαυτό σας στη δύναμη των πολλών. Ίσως οι άλλοι παρεξηγήσουν τα αστεία και το χιούμορ σας ή απλά βαριέστε να συζητάτε τώρα. Ναι, μπορεί να είστε ο καλύτερος δημαγωγός και το πιο κοινωνικό ζώδιο αλλά το κρυφό μάθημα του ανάδρομου Άρη είναι «αν θέλω να κάνω κάτι σωστά, θα το κάνω μόνος μου». Και το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε; Η άσκηση είναι το κλειδί για να αποβάλλετε την επιπλέον ενέργειά σας και να αποφύγετε την τρέλα που προκαλεί ο κόκκινος πλανήτης. Εάν πρέπει να εξαναγκάσετε τον εαυτό σας να φύγει από κάποια άτομα που σας προκαλούν άγχος, πίεση και εκνευρισμό, ας γίνει έτσι. Είναι καλύτερο από το να αποδεχτείτε μια αρνητική κατάσταση και να νιώσετε ότι δεν είστε ο εαυτός σας.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2022 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Σμάρω ταιριάσματα