Quantcast

Οι ετήσιες προβλέψεις για τον Ταύρο 2023

Βαθμολόγησε

Κωνσταντίνα Νικολάου

Ταύρος 2023, το e-zwdia σου έχει την αναλυτική πρόβλεψη με τις όψεις για όλο το νέο έτος. Διάβασε αν αυτή τη χρονιά θα πας καλά στη δουλειά σου, αν θα έχεις αύξηση στα οικονομικά σου και  αν θα είναι γενικότερα ένα πιο τυχερό έτος σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Ζώδια 2023, διάβασε πως θα είναι ο Ταύρος το νέο έτος:

Επιρροή Πλούτωνα στον Υδροχόο από τις 24 Μαρτίου έως τις 12 Ιουνίου (για τους γεννημένους στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου): Η ενέργεια του Πλούτωνα στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας είναι τόσο έντονη σε σημείο να γίνετε ελεγκτικοί και εξουσιαστικοί. Ποτέ δεν ήσασταν τόσο προνοητικοί και αποφασισμένοι να υποκινήσετε μια αλλαγή στην εργασία σας ή στις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας ή/και τους συνεργάτες σας. Τώρα είστε τόσο δραστήριοι που περνάτε από οποιοδήποτε οδόφραγμα χωρίς να πάθετε τίποτα, με τα μάτια σας στραμμένα μόνο στο τελικό αποτέλεσμα, το οποίο θα το επιδιώξετε ανελέητα με κάθε κόστος. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να μειώσετε τις αλόγιστες δαπάνες σας, ειδικά όταν πρόκειται για δανεικά κεφάλαια και πιστωτικές κάρτες. Ενώ το χρήμα για σας είναι ανεκτίμητο για την ασφάλειά σας, πόσο «ελεύθεροι» είστε αλήθεια όταν πνίγεστε στα χρέη; Με την ίδια λογική, εάν κρατάτε ένα περιουσιακό στοιχείο ή ένα ακίνητο από φόβο, μπορεί να αποφασίσετε να το αφήσετε και να εμπιστευτείτε νέες πηγές ασφάλειας. Μπορεί ακόμα και να ξεκινήσετε μια viral καμπάνια στην ψηφιακή σφαίρα ή να υπάρξει μια μεγάλη ανακάλυψη γύρω από μια ομαδική προσπάθεια.

Επιρροή Ουρανού στον Ταύρο (για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου): Ο απώτερος στόχος σας; Πραγματική αυτοπεποίθηση που εκπέμπεται από μέσα σας. Με τον Ουρανό στο ζώδιό σας έχετε πλήθος θαυμαστών που σας λατρεύουν αλλά δεν μπορούν να μπουν στην ψυχή σας. Είστε υπέροχοι γιατί το λέτε εσείς και όχι οι χιλιάδες ακόλουθοί σας στο Instagram ή εκείνο το σέξι άτομο του οποίου η προσοχή σας κάνει να νιώθετε ότι θα στερήσει την ελευθερία σας και την ανεξαρτησία σας. Όσο συναρπαστική κι αν είναι η επιρροή του Ουρανού, σας βάζει σε ανησυχίες και αποδιοργανώνει τη ζωή σας. Η μάχη είναι μεταξύ σταθερότητας και ασφάλειας από τη μια πλευρά και ελευθερίας και ανεξαρτησίας από την άλλη. Εάν τα κέρδη και τα χρήματα έχουν γίνει η κύρια εστίασή σας, είναι καιρός να υπερασπιστείτε τις αξίες σας και την ηθική σας ακεραιότητα. Από τη θετική πλευρά, ίσως αποφασίσετε να γίνετε εθελοντές σε κάποιον ανθρωπιστικό σκοπό αλλά και να παραμείνετε στη δοκιμασμένη ρουτίνα σας (με το δοκιμασμένο μισθό σας). Είναι η μόνη διέξοδος για την ψυχική ηρεμία σας. Δεν θέλετε να τρέφετε ψευδαισθήσεις σχετικά με τις προκλήσεις μιας ανεξάρτητης ζωής, αλλά δεν θέλετε επίσης να μείνετε και στάσιμοι.

Επιρροή Κρόνου στους Ιχθύς από τις 7 Μαρτίου: Χάνει η ομάδα σας; Θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε μερικά εμπόδια σε ένα ομαδικό έργο, καθώς ο υπεύθυνος Κρόνος κινείται στον ενδέκατο οίκο σας, της ελπίδας, της φιλίας και της ομαδικής εργασίας. Μπορεί να χρειαστεί να απομακρυνθείτε από μια μακροχρόνια φιλία ή να αποχωρήσουν κάποια μέλη της ομάδας σας και να εκχωρήσετε αρμοδιότητες και ευθύνες σε ένα άτομο πιο κατάλληλο. Μπορείτε να ενισχύσετε το συνολικό ηθικό και το πνεύμα της ομάδας σας, αλλά δεν μπορείτε να σκεπάζετε ένα πρόβλημα, αν υπάρχει. (Και με τον Κρόνο, αν υπάρχει, θα το ξέρετε). Παράλληλα, ο αυστηρός Κρόνος σας φέρνει σε σύγκρουση με την επαναστατική και ανεξάρτητη πλευρά σας, πράγμα το οποίο ενισχύεται περεταίρω από τον Ουρανό στο ζώδιό σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να ξαναγράψετε τους κανόνες στη ζωή σας. Πριν όμως το κάνετε, κατανοήστε τι πραγματικά θέλετε. Έχετε ένα σκοπό, να εκπληρώσετε τις ελπίδες σας και τα όνειρά σας και πρέπει να αγωνιστείτε γι’ αυτόν, ακόμα κι αν τον θεωρείτε αρχαϊκό. Ο Κρόνος θα σας διδάξει ότι το πιο σημαντικό είναι να μάθετε πώς να παλέψετε στη ζωή και τι θα σας κάνει να ξεχωρίσετε!

Επιρροή Δία στον Κριό έως 16 Μαΐου 2023: Προτού γιορτάσετε την άφιξη του Δία στο ζώδιό σας, κάντε έναν απολογισμό των διδαγμάτων που έχετε λάβει στο παρελθόν. Ο Δίας ξεκίνησε την επίσκεψή του στον πνευματικό δωδέκατο οίκο σας, ενισχύοντας την τρυφερότητα και τη συμπόνια σας. Ίσως έχετε μια κυκλοθυμική διάθεση όπου τα συναισθήματα ξεπερνούν τη συνήθη λογική σας προσέγγιση των πραγμάτων. Ίσως αφιερώσετε χρόνο στην εσωτερική ενδοσκόπηση και στην προσωπική σας ανάπτυξη. Χρησιμοποιήστε αυτή την ευμενή ενέργεια του Δία για να χαλαρώσετε και να ξαναγεμίσετε το ρεζερβουάρ σας. Κατευθυνθείτε στην παραλία με ένα υπέροχο βιβλίο ή απλώς κοιμηθείτε πολύ. Ανάψτε μερικά κεριά, ακούστε χαλαρωτική μουσική καθώς ξεκουράζεστε στον καναπέ σας με βιβλία, περιοδικά και τη μεγάλη καρδιά σας. Νιώθετε ότι βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι στη ζωή σας; Χαλαρώστε και ακολουθήστε το ένστικτό σας, γνωρίζει καλύτερα την επόμενη κίνησή σας.

Επιρροή Δία στον Ταύρο από 16 Μαΐου 2023 έως 25 Μαΐου 2024: Κάντε ό, τι σας κάνει να νιώθετε δυνατοί και ζωντανοί. Τα μεγάλα νέα αυτής της χρονιάς είναι ότι ο επεκτατικός Δίας εγκαταλείπει τον Κριό και μετακομίζει στο ζώδιό σας για μια παραμονή 12 μηνών. Το δεύτερο μισό του 2023 θα είναι σίγουρα πιο διασκεδαστικό και ευχάριστο από το πρώτο! Ο επεκτατικός Δίας εισέρχεται στο ζώδιό σας χαρίζοντάς σας πολλά δώρα και προνόμια. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν μια νέα δουλειά ή ερωτική σχέση, ακόμα και καλύτερες οικονομικές αμοιβές. Αν η κοινωνική σας ζωή είχε πέσει σε μαρασμό, τώρα σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις. Ο Δίας σας κάνει χαρούμενους και ενθουσιώδεις, εντυπωσιακούς και ευχάριστους, παίρνετε αυτό που θέλετε ως δώρο από το σύμπαν. Είστε διαχυτικοί με τα συναισθήματά σας και φιλικοί ενώ παράλληλα δεν ξεχνάτε την ψυχραιμία σας και τη λογική σας.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Σκορπιό στις 5 Μαΐου: «Όλα ή τίποτα» είναι το σύνθημά σας καθώς η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών. Ή θα είστε μαζί για πάντα ή θα χωρίσουν οριστικά οι δρόμοι σας. Το φεγγάρι αναταράσσει την αρμονία και την ισορροπία της σχέσης σας ή μιας συνεργασίας σας, η επικοινωνία καθίσταται δύσκολο να επιτευχθεί καθώς κρυφοί φόβοι και δυσαρέσκεια έρχονται στο φως και δημιουργούν ακραία επιθετικότητα. Αν και αυτή δεν είναι μια ανάλαφρη χρονική περίοδος για σας κατά κάποιο τρόπο, θα πρέπει να αγωνιστείτε προκειμένου να αποτρέψετε ένα σοβαρό χτύπημα. Δεδομένου ότι αυτή η έκλειψη βρίσκεται στο ισχυρό και βαθύ ζώδιο του Σκορπιού, αναμείνατε μια έντονη εξέλιξη, ειδικά στο ερωτικό και συνεργατικό μέτωπο. Μερικά απωθημένα και βαθιά καταχωνιασμένα συναισθήματα βλέπουν το φως της ημέρας και ξεχύνονται από μέσα σας εντελώς απροσδόκητα.

Επιρροή Σεληνιακής έκλειψης στον Ταύρο στις 28 Οκτωβρίου: Οι άλλοι σας υπαγορεύουν να κάνετε αυτό που θέλουν; Κι εσείς λυγίζετε στη θέλησή τους. Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας σας ζητά να εγκαταλείψτε αυτή την τακτική και να σκεφτείτε τον εαυτό σας, για το καλό σας. Ίσως έχετε ήδη πάρει τα καρμικά σας μαθήματα, από τις προηγούμενες εκλείψεις στο ζώδιό σας, και τώρα νιώθετε δυνατοί να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας. Μην φοβάστε, αυτό το ταξίδι προς την αυτογνωσία απέχει λίγο από το να τελειώσει. Αυτή είναι η τελευταία από μια σειρά Σεληνιακών εκλείψεων (πανσέληνοι) στον Ταύρο. Κοιτάξτε δύο χρόνια πίσω για να δείτε τι ξεκίνησαν αυτές οι εκλείψεις και ετοιμαστείτε για το τελευταίο μέρος της τριλογίας που θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο επικό από τα άλλα, με εσάς να παίζετε τον κορυφαίο ρόλο αυτή τη φορά, προωθώντας τη δική σας ατζέντα. Θα πρέπει επίσης να ξέρετε ότι αυτό που εκτυλίσσεται αυτό το έτος θα είναι δεσμευτικό και πιθανώς ακόμη και να σας μεταμορφώσει τη ζωή. Είστε έτοιμοι να αλλάξετε τη μοίρα σας; Πιστέψτε στη δύναμή σας. Είναι η ώρα σας!

Επιρροή ανάδρομης Αφροδίτης στον Λέοντα από 22 Ιουλίου έως 4 Σεπτεμβρίου: Να είστε λίγο πιο απαιτητικοί σχετικά με το ποιόν βάζετε στο σπίτι σας καθώς η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας. Αυτή η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης θα μπορούσε να προκαλέσει καθυστερήσεις με μια μετακόμιση ή σχετικά με μια πώληση ακινήτου. Οι ανάδρομοι πλανήτες κυβερνούν το παρελθόν, επομένως αυτή θα μπορούσε να είναι μια ιδιαίτερα συναισθηματική στιγμή. Θα μπορούσατε ακόμη και να επανασυνδεθείτε με έναν αγαπημένο φίλο της παιδικής σας ηλικίας. Η δυναμική γονέα-παιδιού είναι τώρα για σας κάτι πολύ σημαντικό, αλλά αν η σχέση με την οικογένειά σας είναι τεταμένη ή βυθισμένη στη νοσηρή συνεξάρτηση, η ανάδρομη Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να το συνειδητοποιήσετε. Ίσως εξακολουθείτε να προσπαθείτε να είστε το «καλό παιδί» και να κερδίσετε την έγκριση της μητέρας σας ή απλώς να της κρύβετε κομμάτια της ζωής σας από φόβο μη συγκρουστείτε. Ξανασκεφτείτε το. Μια σειρά από ειλικρινείς συζητήσεις μπορεί πραγματικά να σας απελευθερώσουν από αυτή την αρνητική δυναμική και να αποδεχτείτε ο ένας την προσωπικότητα του άλλου.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
01-01-2023 00:00:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Μηνιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
έκπτωση SMS