30
06
2016

Αστρολογικό ημερολόγιο για τον μήνα Μάιο 2017.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 61

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΑΙΟΥ 2017

 

Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές του μήνα.

Διαβάστε ανά ημέρα ποια αστρολογική όψη υπάρχει και πως μπορεί να επηράζει το ζώδιό σας:

 

1 Μαΐου 2017: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μας ωθεί στην ειλικρινή έκφραση των συναισθημάτων μας ενώ νιώθουμε την επιθυμία να προστατέψουμε τους άλλους επειδή ανησυχούμε για αυτούς. Υπάρχει διαίσθηση και διορατικότητα. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Ερμή, τον Ουρανό και τον Δία και αντίθεση με τον Πλούτωνα σηματοδοτούνται κρίσεις στις σχέσεις μας εξαιτίας παρεξηγήσεων και διαστρεβλώσεων στην επικοινωνία ή άλλες αρνητικές μετατροπές στην προσωπική μας ζωή.

 

2 Μαΐου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

2 Μαΐου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Άρη απολαμβάνουμε τις αισθησιακές απολαύσεις της ζωής, το ερωτικό πάθος και μπορούμε να κατανοήσουμε τόσο τα συναισθήματά μας όσο και τα συναισθήματα των άλλων.

 

3 Μαΐου 2017: Ο Ερμής στον Κριό γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία (επιρροή ως 16 Μαΐου)

Με τον ορθόδρομο Ερμή στον Κριό, έχουμε και πάλι τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε νέες ιδέες στους άλλους με ευθύτητα και χωρίς να παρεξηγηθούμε. Μιλούμε με άμεσο ύφος που δεν αφήνει περιθώρια στους άλλους να αντιδράσουν. Μερικές φορές η ειλικρίνειά μας είναι τόσο ωμή, έτσι ώστε οι άλλοι δεν χρειάζεται να αποκρυπτογραφήσουν τα λόγια μας. Οι αποφάσεις λαμβάνονται γρήγορα και έχουν μια αίσθηση ορμής, πράγμα το οποίο μας κάνει δυναμικούς ηγέτες που μιλάμε με στόμφο και εμπνέουμε τους άλλους να ενεργήσουν. Το μυαλό μας είναι σαν ένας φακός, με μια συγκεντρωμένη εστίαση. Αναζητάμε πάντα εκείνη τη σημαντική ανακάλυψη, όταν μια λαμπρή ιδέα συλλαμβάνει το ενδιαφέρον μας. Το μυαλό μας διψάει για διέγερση και έντονη ανταλλαγή απόψεων. Η ανάγκη για μια λεκτική φιλική … κόντρα μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις, αλλά πάντα με σαφή επιχειρήματα. Μπορούμε να προκαλέσουμε τους άλλους μέσω του λόγου, και σε ακραίες περιπτώσεις, μπορεί να είμαστε αμείλικτοι με τα πειράγματά μας. Η ανάγκη μας για έντονες συζητήσεις μας κάνει να αντιμετωπίζουμε τους άλλους ως αντιπάλους, ακόμα και αυτούς που αγαπάμε! Είμαστε ανήσυχοι αλλά απογοητευμένοι όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με καθυστερήσεις. Γινόμαστε εγωκεντρικοί στο μυαλό αλλά και επιθετικοί σε περίπτωση αμφισβήτησης. Ο τρόπος που περιγράφουμε τα πράγματα επηρεάζει τους γύρω μας και η πρωτοτυπία μας, μας κάνει να ξεχωρίζουμε.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, θα έχετε τώρα ευθύτητα στην επικοινωνία με το σύντροφό σας και τους άλλους. Αν είστε μόνοι, φλερτάρετε χρησιμοποιώντας έξυπνες λέξεις και έχετε αμεσότητα και ειλικρίνεια στον τρόπο προσέγγισής σας. Οι δημιουργικές σας ιδέες και η αυθόρμητη ροή των σκέψεών σας, σας φέρνουν σε επαφή με τον κόσμο και αναζητάτε την επικοινωνία. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Απολαμβάνετε περισσότερο την επικοινωνία και συμμετέχετε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σημείωση: Ο Ερμής στον Κριό επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

3 Μαΐου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο και εξάγωνο με τον Δία μπορούμε να επωφεληθούμε από την αναζήτηση νέων γνωριμιών και την επέκταση του κοινωνικού δικτύου μας.

 

4 Μαΐου 2017: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε ενθουσιασμό και βαθιά κατανόηση στα προβλήματα των άλλων. Δεν υπολογίζουμε τις προκλήσεις αλλά μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε με επιτυχία. Είμαστε εξαιρετικά δημιουργικοί και σε θέση να εκτελέσουμε σχεδόν όλες τις εργασίες που μας έχουν ανατεθεί. Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας είναι ο χρόνος ή όταν τα χρονοδιαγράμματα πρέπει να τηρούνται. Τώρα μας ενδιαφέρουν περισσότερο η τέχνη, το θέατρο, η εκπαίδευση, η γραφή, η έρευνα σε ένα πεδίο δημιουργικής έκφρασης. Δεν έχουμε εγωιστικές διαθέσεις, αντίθετα είναι οι ανιδιοτελείς ενέργειες που επηρεάζουν τις αποφάσεις και τα κίνητρά μας. Η ισχυρή φαντασία μας είναι η πηγή της δημιουργικότητάς μας.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε τώρα ευαισθησία στον πόνο των άλλων και οι προσωπικές σας σχέσεις χαρακτηρίζονται από ανεκτικότητα. Υπάρχει μια μαγική ατμόσφαιρα ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας, μια ελευθερία που βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Μπορείτε να απολαύσετε ευχάριστες και ρομαντικές στιγμές και να αφιερωθείτε στη σχέση σας η οποία θα είναι μια αστείρευτη πηγή χαράς. Έχετε έντονη ψυχική ευαισθησία και εκφράζετε τις δημιουργικές δυνατότητές σας. Ηρεμείτε τώρα μέσα από τη μουσική, την τέχνη και τη λογοτεχνία. Έχετε ανοχή με τους περισσότερους ανθρώπους και δεν επιβάλλεστε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Δεν είστε υπερβολικά απαιτητικοί και έχετε ένα ανθρωπιστικό πνεύμα, δίνοντας αξία σε όλους και όχι μόνο σε αυτούς που είναι πετυχημένοι κοινωνικά.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

4 Μαΐου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

4 Μαΐου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή, τον Κρόνο και τον Ουρανό έχουμε αυτοέλεγχο στην επικοινωνία και συγκέντρωση σε αυτό που κάνουμε, κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να λαμβάνουμε πρακτικές και θετικές επιβεβαιώσεις και αυξημένη εκτίμηση.

 

5 Μαΐου 2017: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και αντίθεση με τον Ποσειδώνα αυξάνει την εσωτερική ένταση καθώς υπάρχει σύγχυση μεταξύ της ψευδαίσθησης και της πραγματικότητας και δημιουργούνται αυταπάτες. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα μας βοηθά να κάνουμε ενδελεχή εξερεύνηση, βρίσκοντας κρυμμένες αλήθειες, και να συνειδητοποιήσουμε τι χρειάζεται να κρατήσουμε στη ζωή μας και τι πρέπει να απορρίψουμε.

 

6 Μαΐου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή + 2 ημέρες)

Επιδιώκουμε την ειρήνη και την αρμονία. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εστιαστούμε στο γάμο μας, στις στενές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να συναναστραφούμε με τους άλλους και να κοινωνικοποιηθούμε. Απολαμβάνουμε τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η δημιουργία αρμονίας και καλής επικοινωνίας με τους άλλους κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον μας. Έχουμε την ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσω της διπλωματίας και είμαστε περισσότερο σε θέση να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματά μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία που ποθούμε. Η τάση τώρα είναι να αποφευχθούν οι απευθείας αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα. Βλέπουμε και τις δύο πλευρές σε κάθε δεδομένη κατάσταση κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν δισταγμοί. Ο φόβος του να χάσουμε την έγκριση των άλλων είναι μεγάλος. Ευνοούνται γενικά κάθε είδους σχέσεις, οι συνεργασίες, οι δραστηριότητες που αφορούν την ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς επίσης κι αυτές που σχετίζονται με την ομορφιά και την καλαισθησία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Λέοντες και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πετύχετε μια ευνοϊκή διαμεσολάβηση, να διαπραγματευτείτε μια δίκαιη συμφωνία, να αποκαταστήσετε την ισορροπία με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας ή το σύντροφό σας, να καλλωπίσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, να εξαλείψετε οποιαδήποτε σύγχυση, να προσκαλέσετε φίλους σε ένα πάρτι ή δείπνο, να πειραματιστείτε με τη μόδα, να επιδοθείτε στην πολυτέλεια.

6 Μαΐου 2017: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο μας κάνει να κρατάμε απόσταση από τους άλλους, να έχουμε αναστολές και απαιτήσεις.

 

7 Μαΐου 2017: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη θα μπορούσαν να υπάρξουν συγκρούσεις ανάμεσα στα περίεργα συναισθήματά μας και την ανάγκη μας για ευχαρίστηση. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη μας βοηθά να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη της θέλησής μας για να νικήσουμε τα εμπόδια και να αρχίσουμε τις αλλαγές, διεκδικώντας το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

 

8 Μαΐου 2017: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία, τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Ερμή και τον Ουρανό θα πρέπει να περιορίσουμε τις υπερβολές και την αλαζονεία για να μην κλονιστεί η ισορροπία στις σχέσεις μας. Το σύμπαν δημιουργεί εσωτερικές συγκρούσεις από ανεκπλήρωτες επιθυμίες που μπορεί να μας βάλουν σε μπελάδες. Έχουμε την επιθυμία να αλλάξουμε την προκαθορισμένη ρουτίνα μας, ρισκάροντας να κάνουμε κάτι εντελώς έξω από το χαρακτήρα μας.

 

9 Μαΐου 2017: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα ανακύπτουν θέματα εξουσίας και κυριαρχεί η προσωπική δύναμη και ο μαγνητισμός. Είμαστε σε θέση να αποκαλύψουμε τον εσώτερο εαυτό μας, μπορούμε να κατανοήσουμε ενστικτωδώς τους άλλους και έχουμε δύναμη. Τονίζονται η σεξουαλική αποδοχή και η εμπιστοσύνη καθώς επίσης η δυναμική δημιουργική έκφραση. Μας δίνεται η δυνατότητα να αναγεννηθούμε και να εξαλείψουμε ό, τι δεν θέλουμε να υπάρχει πλέον στη ζωή μας.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα και τα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, θα παρατηρήσετε ότι έχετε περισσότερη επιρροή τώρα απ’ ότι συνήθως πάνω στους άλλους. Δεν θα είστε ικανοποιημένοι με επιφανειακές εξηγήσεις και θα ψάχνετε σε βάθος την αλήθεια. Αυτή είναι μια αποτελεσματική χρονική περίοδος για σας, προκειμένου να απλοποιήσετε τη ζωή σας και να απαλλαγείτε από ό, τι δεν σας χρειάζεται. Μια αίσθηση αναγέννησης σας δίνει την ενέργεια για να προβάλετε τις ηγετικές σας ικανότητες και να έχετε καλύτερη αναγνώριση για τις δημιουργικές σας προσπάθειες. Ένας άνθρωπος με επιρροή μπορεί να είναι σημαντικός για εσάς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

9 Μαΐου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σεξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σεξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

9 Μαΐου 2017: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο αποβάλει την εσωστρέφεια, την αρνητικότητα, την ακαμψία και το φόβο, ενώ μπορούμε να βρούμε λύσεις σε προβλήματα του παρελθόντος.

 

10 Μαΐου 2017: Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα γινόμαστε περισσότερο διορατικοί και επιδιώκουμε τη γνώση. Η σκέψη μας είναι στραμμένη στο μέλλον και είμαστε αισιόδοξοι και διαισθητικοί. Αυξάνεται η ικανότητά μας να βρίσκουμε δημιουργικές λύσεις στα προβλήματά μας και έχουμε δημιουργικές ιδέες, καταλήγοντας σε σωστά συμπεράσματα. Το μυαλό μας είναι γρήγορο και έχουμε έμπνευση. Γινόμαστε πιο έξυπνοι και ευφυείς από το συνηθισμένο και έχουμε τη δυνατότητα να κατανοήσουμε αφηρημένες έννοιες πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Ενθουσιαζόμαστε εύκολα και έχουμε ετοιμότητα να απαντήσουμε στις ερωτήσεις που μας κάνουν. Κάποιες φορές βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, το μυαλό σας επιταχύνεται! Κατακλύζεστε από έμπνευση και νέες ιδέες, αλλά η σκέψη σας μπορεί να είναι διάσπαρτη και ανοργάνωτη. Αποφύγετε να βγάλετε γρήγορα συμπεράσματα γιατί αυτή η διέλευση θα σας κάνει να νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα. Θα είστε πιο έξυπνοι απ’ ότι συνήθως και θα έχετε τη δυνατότητα να κατανοείτε αφηρημένες έννοιες πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Μια ξαφνική αλλαγή στα σχέδιά σας μπορεί να φέρει την επιτυχία. Σύντομα ταξίδια σας παρέχουν ενθουσιασμό και αναπάντεχες συναντήσεις.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

11 Μαΐου 2017, ώρα Ελλάδας 00:42: Πανσέληνος στις 20ο 24΄ του Σκορπιού (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Η πανσέληνος στον Σκορπιό μας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με την βαθύτερη, την πιο σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας. Όλοι έχουμε μια κρυφή σκιά και αυτή η πανσέληνος θα μας βοηθήσει να την φωτίσουμε και θα μας επιτρέψει να αγαπήσουμε βαθιά απελευθερώνοντας τον αρνητισμό. Ο Σκορπιός είναι το όγδοο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και έχει σχέση με την γέννηση, το θάνατο, το μετασχηματισμό, τις σεξουαλικές σχέσεις και τις ψυχικές ικανότητες. Έχουμε την ευκαιρία με αυτήν την Πανσέληνο να θεραπεύσουμε τις πληγές της ψυχής μας. Από πού έχουμε αποκοπεί; Ποιές σκέψεις, συναισθήματα και συμπεριφορές έχουμε αποκηρύξει; Η πανσέληνος στο Σκορπιό μας ζητάει να πάμε βαθιά προς τα μέσα, μας βοηθάει να αναζητήσουμε οτιδήποτε μας δημιουργεί φόβο και εμμονές. Τι ψέματα έχουμε πει στον εαυτό μας; Γιατί θέλουμε τα πράγματα να ήταν διαφορετικά; Μας βοηθά να επισημάνουμε αυτούς τους φόβους μας και να απελευθερωθούμε. Να μετατρέψουμε τους φόβους μας και να φωτίσουμε τα σημεία του εαυτού μας που βρίσκονται στο σκοτάδι. Να αναγεννηθούμε εκ νέου, να συνειδητοποιήσουμε τη δύναμη που έχουμε μέσα μας και να σταματήσουμε να ασκούμε εξουσία πάνω στους άλλους ανθρώπους. Μας δίνει μεγάλη ενέργεια για να αποδεσμευτούμε από τα πράγματα και τους ανθρώπους που δεν μας εξυπηρετούν πια.

Κυρίως επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Θα αρχίσετε να θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών που κάνατε σε σχέση με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, είτε αυτό αφορά τη σχέση σας, είτε μια επαγγελματική συνεργασία σας, είτε την οικογένειά σας. Θα βρεθεί μια ισορροπία με τους άλλους, είτε πρόκειται για το σύντροφό σας, είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να μην προκαλείτε άτομα που έχετε διαπληκτιστεί στο παρελθόν και φροντίστε να αποκαταστήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις.

11 Μαΐου 2017: Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Υπάρχει αναποφασιστικότητα και δημιουργούνται πολύπλοκες καταστάσεις που απαιτούν δύναμη και ευαισθησία. Οι ανταγωνιστικές ενέργειες είναι κρυμμένες ενώ συγκρούσεις πεποιθήσεων και ιδεολογιών οδηγούν σε απογοητεύσεις. Έχουμε τώρα την παρόρμηση να ξεφύγουμε από οτιδήποτε μας καταπιέζει. Αισθανόμαστε σωματική αδυναμία και έλλειψη ενέργειας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, είναι πιθανό να αμφισβητήσετε την κατεύθυνση που έχει πάρει η ζωή σας. Δεν είναι κατάλληλη στιγμή να λάβετε συμβουλές από κανέναν, διότι είναι πιθανό να είναι εις βάρος σας ή να είναι παραπλανητικές. Οι άλλοι θα έχουν πιθανώς αρνητική επίδραση πάνω σας, γι’ αυτό αυτές οι μέρες είναι καλύτερες για μοναξιά και προβληματισμό. Προσέξτε οι άλλοι να μην παρεξηγήσουν τις ενέργειές σας και το αντίστροφο. Κάποια άτομα φαίνεται να σας εξαπατούν τώρα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ενοχλητικές καταστάσεις. Οι ενέργειές σας δεν είναι και τόσο δυναμικές και η έλλειψη σαφήνειας των κινήτρων των άλλων οδηγεί σε ανικανότητα να δράσετε, σε έλλειψη βεβαιότητας και μείωση της αυτοπεποίθησής σας. Φροντίστε ώστε να προφυλαχθείτε από τις μολύνσεις και να ξεκουραστείτε, διαφορετικά μπορεί να νιώσετε καταβεβλημένοι.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

11 Μαΐου 2017: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα είμαστε βαθιά στοχαστικοί και σοβαροί, έτοιμοι να συνεργαστούμε και να συλλάβουμε νέες ιδέες. Έχουμε πειθαρχία και εμφανίζουμε αξιόλογη υπομονή και βαθιά ανάλυση σε ό, τι επικεντρωθούμε να κάνουμε. Έχουμε την ικανότητα να σκεπτόμαστε με σύνεση και ορθολογιστικά, εξασφαλίζοντας την επιτυχία σε οτιδήποτε ξεκινήσουμε να κάνουμε. Η επιμονή μας δεν επιτρέπει σε καμία αδυναμία μας να σταθεί εμπόδιο στην τελική επιτυχία, ενώ η προσοχή και η διπλωματία φέρνουν μακροπρόθεσμα θετικά αποτελέσματα. Είμαστε ήσυχοι, συγκρατημένοι και σοβαροί στον τρόπο συμπεριφοράς μας.

Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, ευνοείστε στο να προβάλετε τις απόψεις σας με λογική και σαφήνεια. Η διανοητική πειθαρχία σας, σας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε δύσκολα ή επίπονα προβλήματα με επιτυχία. Ασχολείστε με σοβαρά θέματα, με πρακτικό τρόπο, χρησιμοποιώντας δοκιμασμένες και ακριβείς μεθόδους. Επίσης, θα είστε σε θέση να διορθώσετε τα λάθη σας. Πρόκειται για μια εξαιρετική χρονική περίοδο για να ασχοληθείτε με την εξισορρόπηση του τραπεζικού σας λογαριασμού. Στις επικοινωνίες σας, δεν θα λέτε πολλά και θα εμφανίζεστε στους άλλους σοβαροί και επιμελείς.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

11 Μαΐου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

 

12 Μαΐου 2017: Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Τώρα έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και θετική ενέργεια. Η καλή μας διάθεση και η νομότυπη συμπεριφορά μας δημιουργούν νικηφόρες καταστάσεις. Υπάρχει ένας υγιής ανταγωνισμός που προτρέπει σε θετικές πράξεις. Ανησυχούμε για τη σωστή δράση και τα ηθικά ζητήματα. Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες και γενικά η εξαιρετική κρίση μας μπορεί να φέρει πραγματικά επιτεύγματα. Έχουμε άφθονη ενέργεια και ενθουσιασμό και φέρνουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, οι ενέργειές σας είναι ευλογημένες από αυτό που λέμε καλή τύχη! Είναι μια εξαιρετική στιγμή για σχεδόν οποιοδήποτε εγχείρημα αναλάβετε, καθώς μπορείτε να πετύχετε ό, τι θέλετε! Ως αποτέλεσμα, η εικόνα σας και η εμφανής καλή τύχη θα εντυπωσιάσει τους άλλους ανθρώπους. Θα έχετε προβολή και αναγνώριση, νιώθετε πιο σημαντικοί και ισχυροί από ό, τι πραγματικά είστε. Οι ηγετικές σας ικανότητες και οι προσπάθειές σας, σας βοηθούν στην επίτευξη των στόχων σας. Αυτή η διέλευση δείχνει ορθή κρίση έτσι ώστε μπορείτε και ψυχολογείτε σωστά τους γύρω σας. Αν έχετε νομικά προβλήματα, είναι πιθανό να έχετε εύνοια. Απολαμβάνετε επίσης τις φιλοσοφικές συζητήσεις και μεταδίδετε με πάθος στους άλλους τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

12 Μαΐου 2017: Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη αυξάνει την οικειότητα και βελτιώνει τις σχέσεις μας με τους άλλους, κυρίως με τις γυναίκες. Επειδή η Σελήνη είναι υποστηρικτική, είναι μια καλή ημέρα για να ζητήσουμε βοήθεια από τους άλλους.

 

13 Μαΐου 2017: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη μας προξενεί συναισθηματική αναταραχή και νιώθουμε απογοητευμένοι από τη ζωή. Νιώθουμε προσβεβλημένοι και θέλουμε να επιβληθούμε σε όσους βρίσκονται γύρω μας. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό δημιουργεί έντονα συναισθήματα, έμπνευση και νέες ιδέες εκδηλώνονται εντελώς ξαφνικά.

 

14 Μαΐου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

14 Μαΐου 2017: Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο βοηθά να οργανώσουμε ένα σχέδιο καθώς είμαστε πιο σταθεροί και ρεαλιστές. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή μπορούμε να χειριστούμε τα λόγια μας με δεξιοτεχνία, ενώ οι άλλοι επιδιώκουν να μας ακούνε να μιλάμε.

 

15 Μαΐου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Δία και σύνοδο με τον Πλούτωνα έχουμε δυσκολία στο να αφήσουμε να φύγει ό, τι δεν εξυπηρετεί την ευτυχία μας. Μια ανακάλυψη δημιουργεί φόβους και πίεση. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα χαρίζει διαίσθηση και διορατικότητα και μας ωθεί σε έναν ονειρικό τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων μας. Κυριαρχούν η συμπόνια και η κατανόηση.

 

16 Μαΐου 2017: Ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή ως 7 Ιουνίου)

Με τον Ερμή στον Ταύρο, το μυαλό μας επιβραδύνεται στο να ληφθούν κάποιες αποφάσεις, ενώ είμαστε προσεκτικοί στην επικοινωνία μας. Μιλάμε αργά και επιλέγουμε προσεκτικά την κάθε μας λέξη. Αυτός ο Ερμής χάνει σε ταχύτητα, αλλά κερδίζει σε πληρότητα. Θέλουμε μια σταθερή βάση σε ό, τι λέμε ή αποφασίζουμε. Μας αρέσει να μαθαίνουμε στην πράξη και να κάνουμε αργά, σταθερά βήματα προς ένα πρακτικό στόχο. Εκείνο που θέλουμε είναι να δούμε απτά αποτελέσματα στο τέλος. Λειτουργούμε καλύτερα σε ένα αβίαστο περιβάλλον όπου δεν είμαστε πιεσμένοι και σχεδιάζουμε κάθε βήμα με προσοχή για να βεβαιωθούμε ότι πατάμε σε στέρεο έδαφος. Όπως και η χελώνα στο μύθο, προχωρούμε αργά προς τη γραμμή του τερματισμού. Επειδή κυβερνήτης του Ταύρου είναι η Αφροδίτη, είμαστε δεξιοτέχνες στον τρόπο επικοινωνίας μας και επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε πράγματα που είναι διαρκή, απτά και σταθερά. Υπάρχει ανάγκη να έχουμε κάτι να δείξουμε στους άλλους, όπως για παράδειγμα, πλούτο και αποκτήματα. Το μυαλό μας κατευθύνεται προς μια συνεπή και συνετή προσπάθεια, όπου με την πάροδο του χρόνου θα έχουμε άφθονη συγκομιδή. Μπορεί να καθυστερούμε για να αποφασίσουμε αλλά όταν το κάνουμε, ξεκινάμε προς την επίτευξη του επιδιωκόμενου στόχου. Όταν μια ιδέα μπει στο μυαλό μας είναι βαθιά ριζωμένη, και γινόμαστε πεισματάρηδες και επίμονοι, αγωνιζόμενοι σκληρά για να κερδίσουμε την ικανοποίηση που ποθούμε. Η επιμονή ενισχύει την αποτελεσματικότητα, ιδίως όσον αφορά την παραγωγή χρημάτων.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, έχετε πρακτικότητα και ορθολογισμό στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Συζητάτε με τους άλλους έχοντας ένα πρακτικό πνεύμα στις συζητήσεις σας οι οποίες περιλαμβάνουν οικονομικά θέματα και επενδύσεις. Η σταθερότητα στις σκέψεις σας έχει ως αποτέλεσμα να περιβάλλεστε από άτομα που επιζητούν να επικοινωνήσουν μαζί σας. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Απολαμβάνετε περισσότερο την επικοινωνία για θέματα οικονομικά και εκπέμπετε αισθησιασμό στις συζητήσεις σας.

Σημείωση: Ο Ερμής στον Ταύρο επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

16 Μαΐου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή + 2 ημέρες)

Οι φιλίες, οι σύλλογοι και οι ομάδες μπορούν να απαιτήσουν την προσοχή μας τώρα. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και διάθεση για συνεργασίες. Τονίζονται οι ανθρωπιστικές πράξεις. Έχουμε ισχυρή έλξη σε ό, τι είναι νέο και ασυνήθιστο, καθώς και μια ενστικτώδη ανάγκη για βελτίωση. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο πνευματικές παρά συναισθηματικές και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιο απρόσωπες και απαθείς. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορούμε να συμμετέχουμε σε  κοινωνικές εκδηλώσεις, να ασχοληθούμε με ομαδικές δραστηριότητες, να θέσουμε στόχους για το μέλλον, να προβάλλουμε νέες ιδέες, και να κάνουμε προοδευτικές αλλαγές. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες μεθόδους και έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Μπορεί να είναι δύσκολο για μας να τηρήσουμε τις προθεσμίες τώρα και η προσωπική μας ελευθερία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Ευνοούνται οι ασυνήθιστες και ριζοσπαστικές αλλαγές, οι κοινωνικές επιδιώξεις, οι ομαδικές εργασίες, οι φιλίες και οι προσπάθειες για κάτι νέο που ενώνει μια ομάδα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη ενέργεια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση, να εμπνευστείτε ένα νέο σχέδιο, να προβάλετε νέες ιδέες στο χώρο της εργασίας σας, να στείλετε e-mail στους φίλους σας, να ενημερώσετε το προφίλ σας σε site κοινωνικής δικτύωσης, να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει, να κάνετε κάτι έξω από το συνηθισμένο, να επαναστατήσετε, να ξεφύγετε!

16 Μαΐου 2017: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο μας ωθεί να βγάλουμε το καλύτερο πρόσωπό μας προς τα εμπρός και να συνεργαστούμε με τους άλλους επειδή εσωτερικά δεν είμαστε σε σύγκρουση. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Ερμή συναισθήματα από το παρελθόν αναστέλλουν την ικανότητά μας να επικοινωνήσουμε.

 

17 Μαΐου 2017: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Δία υπάρχουν αρμονία, τρυφερά αισθήματα και εκτίμηση για την ομορφιά ενώ ικανοποιούνται οι συναισθηματικές μας επιθυμίες. Μας χαρίζει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, βρισκόμαστε σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα και προσελκύουμε τους γύρω μας με τις γενναιόδωρες πράξεις μας.

 

18 Μαΐου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο είναι μια καλή ημέρα για κάθε ανταγωνιστική προσπάθεια ή οποιαδήποτε προσπάθεια απαιτεί πολλή ενέργεια καθώς έχουμε ενθουσιασμό και αποφασιστικότητα. Είναι επίσης μια καλή ημέρα για να βρούμε πρακτικές λύσεις σε άλυτες συγκρούσεις, αναλαμβάνοντας την ευθύνη των ενεργειών μας.

 

19 Μαΐου 2017: Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα είμαστε ανοιχτοί με τους άλλους και αναζητάμε τον έρωτα και την ομορφιά, ενώ παράλληλα έχουμε την ικανότητα να κάνουμε νέες γνωριμίες. Αισθανόμαστε σίγουροι για τον εαυτό μας και ως εκ τούτου, προσπαθούμε να έχουμε ό, τι θέλουμε. Όμως έχουμε την τάση να προβάλουμε ένα διαφορετικό εαυτό, κάτω από τον οποίο κρύβεται αβεβαιότητα, ιδιαίτερα στις ερωτικές σχέσεις μας, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε δυσκολία στο να πάρουμε τον έρωτα και το γάμο στα σοβαρά. Ίσως τώρα νιώσουμε ότι δεν εκτιμάμε ή δεν αγαπάμε τον αγαπημένο μας ή κάποιο προσφιλές πρόσωπο.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε κάποιες υπερβολικές αντιδράσεις στη σχέση σας και ίσως να μη μπορείτε να συμβιβαστείτε. Έχετε έναν εγωισμό που πρέπει να ξεπεράσετε γιατί θέλετε να ικανοποιήσετε τις εγωιστικές επιθυμίες σας, και το θέλετε τώρα! Είστε παρορμητικοί και προκαλείτε τον ανταγωνισμό. Θέλετε να πάρετε την έγκριση για ό, τι κάνετε και αναστατώνεστε όταν δεν αναγνωρίζουν οι άλλοι την αξία σας. Προσέξτε την αλαζονική συμπεριφορά σας γιατί θα αποξενώσετε τους αγαπημένους σας ή θα τους κάνετε να αισθάνονται βαρετά με τις ατελείωτες συζητήσεις για τον εαυτό σας και τις υποθέσεις σας. Ίσως να έχετε κάνει τα στραβά μάτια με τον αγαπημένο σας και τώρα έχετε την τάση να τον χρησιμοποιήσετε για να ικανοποιήσετε τους σκοπούς σας. Αν είστε μόνοι, ίσως κάνετε μια νέα σχέση, αλλά όμως θα χάσετε ξαφνικά το ενδιαφέρον σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

19 Μαΐου 2017: Ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 1 μήνας)

Τώρα έχουμε την ευκαιρία να εξισορροπήσουμε τις ευθύνες και τα καθήκοντα και να τα φέρουμε εις πέρας υιοθετώντας νέες και συναρπαστικές ιδέες. Οι τομείς της ζωής μας που είχαν γίνει λίγο μονότονοι και βαρετοί, τώρα ζωντανεύουν και μας προσφέρουν χαρά και ενθουσιασμό. Αν στο παρελθόν είχαμε βιώσει εμπόδια στο να κινηθούμε προς μια νέα κατεύθυνση, τώρα κάνουμε ξαφνικές ανακαλύψεις που μας οδηγούν στην επιτυχία. Αυτή η κοσμική όψη ευνοεί επίσης την τεχνολογία και την  ομαδική δραστηριότητα. Μπορεί να γνωρίσουμε ανθρώπους από πολύ διαφορετικά υπόβαθρα με τους οποίους έχουμε κοινούς μακροπρόθεσμους στόχους.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου και/ή όσοι έχετε τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη) από την 21η ως την 27η μοίρα των παραπάνω ζωδίων είναι η ιδανική χρονική περίοδος για να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες και ενδιαφέροντα, να αποκομίσετε νέες εμπειρίες μέσα από συναρπαστικές νέες δραστηριότητες. Βρίσκεστε σε μια μεταβατική φάση στη ζωή σας, κάνετε θετικές αλλαγές οι οποίες σας αναστατώνουν ευχάριστα. Θα πρέπει να παραμείνετε ήρεμοι και να είστε υπομονετικοί, σχεδιάζοντας κάθε βήμα σας μεθοδικά. Θα μπορούσατε να πάρετε το προβάδισμα στην καριέρα σας και να κερδίσετε το σεβασμό και την αναγνώριση από το αφεντικό σας. Μπορεί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, αλλά σας δίνεται αρκετή ελευθερία για να αντιμετωπίσετε τα καθήκοντά σας. Η μεταφυσική, η επιστήμη και ο κόσμος των υπολογιστών είναι μερικά μόνο από τα ενδιαφέροντά σας. Ίσως μάθετε επίσης θέματα σχετικά με την τεχνολογία, ακόμη και η απόκρυφη γνώση, όπως η Αστρολογία, θα είναι πιο εύκολο να γίνει κατανοητή τώρα.

19 Μαΐου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή + 2 ημέρες)

Η φαντασία μας διευρύνεται και επιδιώκουμε την ξεκούραση και τη νωχελικότητα. Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες της ζωής μας, στη δημιουργικότητα, στην φιλανθρωπία, στην πνευματικότητα και την καλλιτεχνία. Είναι μια καλή στιγμή για να εμπιστευθούμε την διαίσθησή μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και γινόμαστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι. Μπορεί να νιώθουμε μια νοσταλγία και συμπόνια. Είμαστε ιδιαίτερα ευφάνταστοι και η διαίσθησή μας, μας ακολουθεί στις αποφάσεις μας. Θέλουμε να σπάσουμε τα όρια και τους φραγμούς, είτε σε προσωπικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι μια στιγμή που αγνοούμε την πραγματικότητα και τα συναισθήματά μας είναι πέρα από κάθε λογική. Ευνοούνται γενικά τα ευφάνταστα σχέδια, οι μυστικιστικές και πνευματικές αναζητήσεις, η εσωτερική ανάπτυξη, η μουσική και το θέατρο και οι δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φαντασιωθείτε το όνειρο, να κάνετε μια βόλτα  κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να πάτε στο θέατρο, να διαλογιστείτε ή να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγει το πνεύμα σας από τα γήινα, να βρεθείτε μόνοι με τον εαυτό σας, να προβάλετε οποιοδήποτε ευφάνταστο έργο, να βοηθήσετε εκείνους που βρίσκονται σε ψυχικό και συναισθηματικό αδιέξοδο ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, να κάνετε μια μυστική σχέση.

19 Μαΐου 2017: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο μας τονίζει ότι μπορούμε να αναδιαρθρώσουμε τη ζωή μας όταν έχουμε εμπιστοσύνη στη σοφία των εμπειριών μας από το παρελθόν. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή δημιουργεί αρμονία στο μυαλό και την καρδιά μας, ώστε να επωφεληθούμε και να ανοίξουμε τις γραμμές επικοινωνίας με τους άλλους.

 

20 Μαΐου 2017: Ο Ήλιος εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή ως 21 Ιουνίου)

Τώρα είμαστε περισσότερο περίεργοι, επικοινωνιακοί, ευέλικτοι και ομιλητικοί. Αλλάζουμε εύκολα διάθεση, είμαστε διπλωμάτες, ετοιμόλογοι και μπορούμε να προσαρμοστούμε εύκολα στις αλλαγές. Μας αρέσει να μαθαίνουμε καινούργια πράγματα και επιδιώκουμε τις αλλαγές. Αντιπαθούμε την καταπίεση και μόλις αισθανθούμε ότι κάποιος περιορίζει την ελευθερία μας, φεύγουμε. Γινόμαστε περισσότερο κοινωνικοί αλλά μπορούμε να γίνουμε και αφοπλιστικά ειρωνικοί. Είμαστε ζωντανοί, διασκεδαστικοί, ρομαντικοί και άριστοι στη διπλωματία.

20 Μαΐου 2017: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Άρη αντιδρούμε στην πραγματικότητα και έχουμε ψευδαισθήσεις, μη μπορώντας να αποσαφηνίσουμε την αλήθεια από το ψέμα. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα τα συναισθήματα και το πάθος μας είναι αυξημένα. Υπάρχει έντονη σεξουαλικότητα ενώ οι σχέσεις μας γίνονται πιο βαθιές και συγκινητικές.

 

21 Μαΐου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

21 Μαΐου 2017: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και αντίθεση με τον Δία δημιουργεί κάποιου είδους συναισθηματική απογοήτευση και δυσφορία, λόγω της έλλειψης ικανοποίησης των υπερβολικών απαιτήσεών μας. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο έχουμε αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση για να πάρουμε αυτό που θέλουμε από τη ζωή.

 

22 Μαΐου 2017: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Πλούτωνα είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε να φύγει όποιος και ό, τι δεν μας αγγίζει πλέον συναισθηματικά, ενώ έρχονται στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλειας και κτητικότητας. Παλιά συναισθηματικά ζητήματα που παραμένουν άλυτα οδηγούν σε μια πάλη για την εξουσία και δεν μπορούμε να πάρουμε αυτό που επιθυμούμε.

 

23 Μαΐου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

23 Μαΐου 2017: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη και τρίγωνο με τον Κρόνο μας δίνει αυτοπεποίθηση και δύναμη για να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες μας χωρίς να εξωθήσουμε τους άλλους στα άκρα. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό ευνοεί τις ομαδικές δραστηριότητες και τις νέες φιλίες ενώ απελευθερώνουμε ανυπομονησία, εξτρεμισμό και πείσμα.

 

24 Μαΐου 2017: Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή, εξάγωνο Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα μας ωθεί να ξεφύγουμε από την καθημερινότητά μας, κάνοντας όνειρα και βλέποντας εξιδανικευμένα πρόσωπα και καταστάσεις. Μπορεί να ξεκινήσουμε αλλαγές στον τρόπο ζωής μας, να επουλώσουμε τις πληγές της ψυχής μας και να ασχοληθούμε με την αναγέννηση των σημαντικών σχέσεων μας.

 

25 Μαΐου 2017, ώρα Ελλάδας 21:44: Νέα Σελήνη στις 4ο 46΄ των Διδύμων (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να δει ταυτόχρονα την «άλλη πλευρά» μιας κατάστασης. Όταν βλέπει τη σκοτεινή πλευρά, μπορεί να δει και το φως. Έτσι, έχουμε τη μοναδική ικανότητα να δούμε όλες τις πτυχές μιας κατάστασης αλλά η ευμετάβλητη φύση του ζωδίου, τονίζει την ανάγκη μας για πειραματισμό. Έχουμε μια ευμετάβλητη συμπεριφορά και ανάγκη για πειραματισμό πριν πάρουμε μια απόφαση,  αμφιταλαντευόμαστε ανάμεσα στο  «ναι» και το «όχι». Είμαστε αρκετά έξυπνοι ώστε να βρούμε εύκολες λύσεις μέσα από μια εξαιρετική ικανότητα να αλληλεπιδρούμε με το περιβάλλον μας. Λειτουργούμε γρήγορα και με ευκολία βρίσκουμε απλές λύσεις ενώ συλλέγουμε πληροφορίες για κάθε θέμα που μας ενδιαφέρει. Οι Δίδυμοι είναι master στην επικοινωνία! Αν και αυτό το ζώδιο παράγει καλούς ομιλητές και συγγραφείς, αυτό που πραγματικά εκπλήσσει είναι η ικανότητά τους να ακούνε. Τώρα λοιπόν ακούμε τις ιστορίες των άλλων και περιμένουμε να δούμε την αντίδραση των άλλων στα λόγια μας. Όταν επικοινωνούμε με τους άλλους, μένουμε στην παρούσα στιγμή χωρίς να αναφερόμαστε στο παρελθόν ή το μέλλον και το δοκιμάζουμε όχι μόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά ακόμα και με αυτούς συναντάμε σε περιστασιακή ή τυχαία βάση. Είναι μια χρονική περίοδος για κοινωνική δικτύωση και διασκέδαση. Η ζωή μας γίνεται ένα δίκτυο επικοινωνίας, μπορούμε να προσαρμοστούμε στο συνεχώς μεταβαλλόμενο περιεχόμενο της ζωής, χάρη στην ευελιξία μας. Οι στόχοι και οι επιθυμίες αυτού του μήνα ενσωματώνουν τη λήψη αποφάσεων, τη βελτίωση των ικανοτήτων ακρόασης και της επικοινωνίας, την προσαρμοστικότητα, τις κοντινές εκδρομές, τη συμμετοχή σε ένα ευρύτερο κοινωνικό δίκτυο, τη γρήγορη σκέψη, την απόλαυση της παρούσας στιγμής, την κοινωνικότητα, την εκμάθηση μιας νέας δεξιότητας, την εξεύρεση εύκολων λύσεων, το άνοιγμα στην αλλαγή.

Κυρίως επηρεάζει τα Μεταβλητά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Αυτή είναι μια χρονική περίοδος, όπου καλείστε να κάνετε νέα ξεκινήματα είτε στην ερωτική σας ζωή, είτε στην οικογένειά σας, είτε στην καριέρα σας και τις δημόσιες σχέσεις σας. Τώρα θα έχετε αυξημένα συναισθήματα και ευαισθησίες και κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον. Νέες εμπειρίες κάνουν τη ζωή σας περισσότερο πρωτότυπη και συναρπαστική.

25 Μαΐου 2017: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Υπάρχει ισχυρή επιθυμία για να βιώσουμε το συναίσθημα μέσα από τη σεξουαλική πράξη στη σχέση μας. Κυριαρχεί η κτητικότητα και η ζήλια καθώς επίσης και έντονη σεξουαλική ένταση. Τα συναισθήματα είναι τώρα μυστικά και δημιουργούν εσωτερικές συγκρούσεις. Διακατεχόμαστε από άστατες επιθυμίες και μεταβαλλόμενες προτιμήσεις, έτσι μπορεί να είναι δύσκολο να ικανοποιήσουμε τον εαυτό μας ή τους γύρω μας. Είναι ίσως καλύτερα να περιμένουμε προτού δεσμευτούμε σε κάτι ή με κάποιο άτομο που ποθούμε.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, θα παρατηρήσετε ότι η ένταση των συναισθημάτων σας στην ερωτική σας ζωή θα αυξηθεί. Στη σχέση σας, ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με θέματα κτητικότητας και ζήλιας ή συναισθηματική χειραγώγηση ή ακόμα και εκβιασμό. Θέματα εξουσίας και ελέγχου σας απασχολούν έντονα αυτή τη στιγμή. Μπορεί να αισθανθείτε περίεργες ερωτικές δονήσεις για κάποιο άτομο που σας φαίνεται πολύ γοητευτικό και ενδιαφέρον, για άγνωστους όμως λόγους. Εάν ξεκινάτε μια νέα σχέση τώρα, να είστε πολύ προσεκτικοί καθώς μπορεί να είναι μια «μοιραία έλξη» που μπορεί να τελειώσει άσχημα.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

26 Μαΐου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με την Αφροδίτη απελευθερώνονται παλιές δυσαρέσκειες, είμαστε γενναιόδωροι με τους γύρω μας με αποτέλεσμα οι άλλοι να αντιδρούν θετικά απέναντί μας. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα κάνουμε όνειρα και είμαστε δεκτικοί στην ευαισθητοποίηση των συναισθημάτων των άλλων. Έχουμε τάση φυγής, αναποφασιστικότητα και εξαρτήσεις.

 

27 Μαΐου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένειά μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να ονειροπολήσετε, να κάνετε το χώρο σας πιο οικογενειακό, να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε με τη μητέρα σας, να φροντίσετε τα παιδιά, τα ζώα, τους ηλικιωμένους ή οποιοδήποτε άτομο νιώθει συναισθηματικά ευάλωτο, να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας ή κλειδαριές, να περάσετε το χρόνο σας με τις γυναίκες, να κεράσετε τους συναδέλφους σας, να πάτε νωρίς για ύπνο, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να τραγουδήσετε, να παίξετε θέατρο ή να γράψετε.

27 Μαΐου 2017: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και αντίθεση με τον Κρόνο μπορεί να γίνουμε μάρτυρες μιας διχόνοιας, αν δεν την υποστούμε, και υπάρχει έλλειψη αρμονίας στην καθημερινή μας ζωή. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό είμαστε ασυνήθιστοι στις ενέργειές μας και έχουμε διάθεση για ενθουσιασμό και περιπέτεια.

 

28 Μαΐου 2017: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα δεν αντιμετωπίζουμε καμία δυσκολία για να διεγείρουμε το μυαλό των άλλων να ακολουθήσουν τις αποφάσεις και τις ιδέες μας. Η δημιουργική μας ικανότητα μπορεί να εκφράζεται μέσα από την τέχνη, τη μουσική και το γράψιμο. Στην κοινωνική ζωή μας ικανοποιούμε την ανάγκη μας για μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα. Κερδίζουμε εύκολα την προσοχή του ακροατηρίου μας, καθώς είμαστε πειστικοί και μπορούμε να συντονιστούμε με τις ιδέες των άλλων. Είμαστε αισιόδοξοι και ανταποκρινόμαστε στις αδικίες, κάνοντας οτιδήποτε για να διορθώσουμε τα πράγματα.

Καρκίνοι, Ταύροι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε ισχυρή έμπνευση και φαντασία οι οποίες είναι επωφελείς τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τους άλλους. Μπορείτε να προσφέρετε λύσεις στα προβλήματα των άλλων, είστε σε θέση να διερευνήσετε κάτω από την επιφάνεια των φαινομένων και έχετε τώρα εξαιρετική ανοχή απέναντι των άλλων. Έχετε ένα ταλέντο για τον επηρεασμό της σκέψης τους, λόγω του έξυπνου χειρισμού των λόγων σας και λόγω της κατανόησης των κινήτρων τους. Έχετε αυξημένη διαίσθηση και τηλεπάθεια, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δημιουργικά στην καθημερινή σας ζωή. Η ανεπτυγμένη κοινωνική συνείδηση και ευαισθητοποίηση καθώς και η συμπόνια σας, σας ωθούν να συνεισφέρετε με τις συμβουλές σας στα προβλήματα των άλλων.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

28 Μαΐου 2017: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και αντίθεση με τον Πλούτωνα δημιουργεί σπασμωδικές αντιδράσεις λόγω της απαίτησης της ελευθερίας και των τάσεων ελέγχου και επιβολής εξουσίας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Ερμή οι άλλοι είναι πιο δεκτικοί απέναντί μας και μπορούμε να επιλύσουμε προβλήματα του παρελθόντος ή παρεξηγήσεις.

 

29 Μαΐου 2017: Ο Άρης σε αντίθεση με τον Κρόνο (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Οι ευθύνες κάνουν έντονη την παρουσία τους σε βαθμό που αν τις έχουμε παραμελήσει, δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να τις αντιμετωπίσουμε. Νιώθουμε άγχος και εσωτερική ένταση καθώς πιεζόμαστε από τους άλλους και ίσως έρθουμε αντιμέτωποι με μια απειλητική κατάσταση ή δημιουργηθούν συγκρούσεις με τους γονείς μας ή τους υπεύθυνους στην εργασία μας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα νιώσετε απογοήτευση καθώς συναντάτε συνεχείς καθυστερήσεις και εμπόδια στην πρόοδό σας. Οι άλλοι άνθρωποι σας φαίνονται πιο απειλητικοί και δυναμικοί και σας δημιουργούν συναισθήματα ανασφάλειας. Ξαφνικά ξεσπάσματα και εκρήξεις θυμού απορρέουν από την ανάγκη σας να εκτονώσετε την ενέργειά σας. Μπορεί επίσης ένας στόχος σας να έρθει σε ένα σημαντικό σημείο καμπής καθώς αν δεν πετύχει, θα πρέπει να τον αναδιοργανώσετε ή να τον εγκαταλείψετε, κάνοντας χώρο για νέα ξεκινήματα. Μπορεί να αισθανθείτε μεγαλύτερη ένταση με τους συνεργάτες σας ή το σύντροφό σας, αν είστε γυναίκα, καθώς φαίνονται αποφασισμένοι να ματαιώσουν τις προσπάθειές σας. Αυτή δεν είναι και η καλύτερη στιγμή για να διαπραγματευτείτε μια συμφωνία ή να ξεκινήσετε ένα νέο εγχείρημα  καθώς είστε πιο ευαίσθητοι στη δύναμη των άλλων ανθρώπων. Επίσης, να είστε πιο προσεκτικοί αν ασχολείστε με τα σπορ ή στην οδήγηση.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

29 Μαΐου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

29 Μαΐου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ουρανό ξαφνικές αλλαγές διάθεσης, απρόβλεπτη συμπεριφορά και μία εκρηκτική, απροσδόκητη συνάντηση μπορεί να μας ξεσηκώσουν.

 

30 Μαΐου 2017: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Δία ανοιγόμαστε στους άλλους συναισθηματικά και έχουμε αισιόδοξη διάθεση, εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, θετική σκέψη και αυτοεκτίμηση. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή δημιουργεί συναισθηματική πίεση καθώς δεν μπορούμε να μιλήσουμε και καταβάλλουμε προσπάθειες για να καταλάβουμε τους άλλους.

 

31 Μαΐου 2017: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Οι συνομιλίες είναι έντονες και υπάρχει έντονη δύναμη σε αυτά που λέγονται καθώς επίσης και ισχυρή πειθώ. Οι αλλαγές γίνονται χωρίς αγωνία, ενώ είμαστε σε θέση να αποτινάξουμε τους περιορισμούς εύκολα. Αυτό που σκεφτόμαστε το πετυχαίνουμε και τα λόγια μας έχουν στόμφο, χωρίς όμως να θίγουμε με τον τρόπο της έκφρασής μας. Γίνονται συζητήσεις για αλλαγή, για τη σεξουαλικότητα και για ψυχολογικά θέματα. Υπάρχει ευελιξία και διανοητική δύναμη.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα και τα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, είστε σε θέση να έχετε τώρα βαθύτερη κατανόηση των δύσκολων θεμάτων. Η επικοινωνία σας θα είναι πιο βαθιά και σοβαρή. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να ανανεώσετε τους όρους μιας σύμβασης, να ασχοληθείτε με τη διαφήμιση και να προβάλετε αληθοφανή επιχειρήματα. Θα είστε πολύ πιο οξυδερκείς και ικανοί να δείτε αν ένα επιχείρημα είναι ψευδές ή να ανακαλύψετε ψευδείς δηλώσεις. Ευνοείστε στην ανάκτηση χαμένων αντικειμένων ή μπορεί να κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη. Έχετε την ικανότητα να αλλάξετε την τακτική σας και με το ισχυρό και αναλυτικό μυαλό σας μπορείτε να εισχωρήσετε στο βάθος των πραγμάτων και να αναζητήσετε την αιτία των πραγμάτων.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

31 Μαΐου 2017: Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Ενεργούμε με έναν πρωτότυπο και ασυνήθιστο τρόπο προκειμένου να επιφέρουμε στη ζωή μας μια αναζωογονητική αλλαγή. Παρακινούμενοι από την ελευθερία και την ανεξαρτησία, είμαστε πρόθυμοι να πάμε ενάντια στους κανόνες και δεν συμμορφωνόμαστε με ό, τι μας περιορίζει. Το σύμπαν μας παρέχει την ευκαιρία να κάνουμε κάτι διαφορετικό και να αλλάξουμε τη ρουτίνα μας. Αν και τα αποτελέσματα μπορεί να μας εκπλήξουν, θα είναι προς όφελός μας.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, έχετε την ανάγκη να επαναστατήσετε για να αλλάξετε κάποια πράγματα στη ζωή σας. Μπορεί να αναβαθμίσετε το σύστημα στην εργασία σας ή να εφαρμόσετε νέες τεχνικές για τη βελτίωση της παραγωγικότητάς σας. Αποδέχεστε τους άλλους ανθρώπους όπως είναι, ανεξάρτητα του πόσο διαφορετικοί είναι από εσάς και τους αντιμετωπίζετε ως ίσους. Είστε ανοικτοί στις απόψεις των άλλων και σέβεστε τη γνώμη τους, χωρίς να προσπαθείτε να την αλλάξετε. Αιφνίδια γεγονότα μπορεί να σας αναγκάσουν να κάνετε κάποιες ριζικές αλλαγές τις οποίες θα είστε ευέλικτοι να τις χειριστείτε εύκολα. Είστε αποφασισμένοι να πετύχετε και παίρνετε περισσότερα ρίσκα απ’ ότι συνήθως. Οι ασυνήθιστες ενέργειές σας και η πρωτοτυπία σας θα έχουν μια πολύ θετική επίδραση στο περιβάλλον σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

31 Μαΐου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

31 Μαΐου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, τον Κρόνο και τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Άρη αυξάνονται η δύναμη, η αυτοδυναμία και η ανεξαρτησία μας. Σήμερα μπορούμε να καταφέρουμε να έρθουμε σε συμφωνία με τους γύρω μας και να απολαύσουμε ευχάριστες εκπλήξεις.

E-zwdia
Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-06-30T 0:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι