ezwdia skin

Αστρολογικό ημερολόγιο για τον μήνα Μάρτιο 2017.

Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 52

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

 

Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές του μήνα.

Διαβάστε ανά ημέρα ποια αστρολογική όψη υπάρχει και πως μπορεί να επηράζει το ζώδιό σας:

 

1 Μαρτίου 2017: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ουρανό, τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Δία έχουμε δυναμισμό και παρακινούμε τους άλλους σε δράση. Έντονα συναισθήματα και ανυπόμονες απαντήσεις μπορεί να κάνουν τους γύρω μας να μην μπορούν να ανταποκριθούν. Αναλαμβάνουμε ρίσκα, αλλά μπορεί να αντιμετωπίσουμε δύσκολες καταστάσεις η να συμμετέχουμε σε δύσκολες περιστάσεις.

 

2 Μαρτίου 2017: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα γινόμαστε πιο ευαίσθητοι και συμπονετικοί και θέλουμε να θυσιαστούμε για τους άλλους, κάνοντας αλτρουιστικές πράξεις. Είμαστε συναισθηματικά ευάλωτοι και συγχέουμε την πραγματικότητα με την φαντασία. Δεν είναι εύκολο για μας να αποδεχτούμε την πραγματικότητα και επιδιώκουμε να χαθούμε στα όνειρά μας. Έχουμε ιδεαλιστικές εικόνες και μη ρεαλιστικές προσδοκίες, οι οποίες οδηγούν στην απογοήτευση. Τώρα μπορούμε να εκφραστούμε μέσω της τέχνης, της μουσικής, του θεάτρου, του κινηματογράφου και της φωτογραφίας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να νιώθετε προσωρινά σύγχυση όσον αφορά την ερωτική ή την επαγγελματική σας ζωή. Δεν έχετε μεγάλες φιλοδοξίες και μπορεί να αποφασίσετε να αποχωρήσετε από το κοινωνικό προσκήνιο, θέλετε να αποδράσετε σε ένα φανταστικό κόσμο. Κάποιοι από εσάς μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να αναλώσετε υπερβολικό ποτό ή ακόμα και ναρκωτικά επειδή πιστεύετε ότι θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από την πραγματικότητα. Από τη θετική πλευρά, έχετε τώρα τη δυνατότητα να συνδεθείτε με τους αγαπημένους σας πολύ βαθιά, αν είστε δεκτικοί σε αυτό. Είναι μια καλή στιγμή για να βοηθήσετε τους άλλους ή να συμμετέχετε σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν περισσότερο τώρα τα μυστικιστικά ή απόκρυφα θέματα. Έχετε έμπνευση και επιδιώκετε να είστε κοντά στη θάλασσα και το νερό.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

2 Μαρτίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες)0

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

2 Μαρτίου 2017: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο ευνοεί τις εργασίες σχετικά με πρακτικά θέματα και τις σχέσεις με τα αφεντικά μας και τις αρχές.

 

3 Μαρτίου 2017: Ο Δίας σε αντίθεση με τον Ουρανό (επιρροή +/- 20 ημέρες)

Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη σαφήνεια στη ζωή μας και υπάρχει μια αβεβαιότητα μέσα μας που καθιστά δύσκολο να επικεντρώσουμε τις δυνάμεις προς τον επιδιωκόμενο σκοπό. Αυτό που αισθανόμαστε είναι μια απογοητευτική ένταση, η οποία αναστέλλει τις επιλογές μας. Κάνουμε μερικά βήματα προς την κατεύθυνση που επιθυμούμε, αλλά στη συνέχεια υποχωρούμε, ίσως από το φόβο της αποτυχίας ή επειδή μια νέα ιδέα έχει προσελκύσει ξαφνικά όλη την προσοχή μας. Έχουμε πρόβλημα με την αυτοπειθαρχία και γινόμαστε πολύ παρορμητικοί, κινούμαστε χωρίς σκέψη και ξαφνικά ξυπνάμε για να ανακαλύψουμε ότι έχουμε δημιουργήσει ένα νέο πρόβλημα ή είμαστε σε μια κατάσταση από την οποία θα πρέπει να αποσυρθούμε. Θα πρέπει να αξιολογήσουμε περισσότερο τα όνειρα και τις επιθυμίες μας κι αυτό θα μας βοηθήσει να καθορίσουμε την κατάλληλη κατεύθυνση.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, έχετε την τάση να νιώθετε νευρικοί και απογοητευμένοι, καθώς θέλετε να απελευθερωθείτε από τους περιορισμούς του παρελθόντος. Η εξέγερση μπορεί να σας φέρει σημαντικά προβλήματα, ιδιαίτερα αν νιώθετε ότι κάτι ή κάποιος στέκεται εμπόδιο στο δρόμο σας. Η ζωή σας παίρνει μια απρόβλεπτη στροφή καθώς ποθείτε τον ενθουσιασμό. Είναι πιθανό να υπάρξει μια σύγκρουση μεταξύ της ανάγκης σας για επιτυχία και μια εσωτερική πάλη για την απελευθέρωση των εντάσεων και να ξεπεράσετε τους περιορισμούς. Αισθάνεστε ότι θα πρέπει να πετύχετε και δυσανασχετείτε με οτιδήποτε σας κάνει να προχωράτε αργά και παρεμποδίζει την κατεύθυνσή σας. Θα ήταν καλύτερα αν μπορούσατε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις νέες και συναρπαστικές ευκαιρίες, ενώ δείχνετε παράλληλα κάποια αυτοσυγκράτηση και σύνεση.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

3 Μαρτίου 2017: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα μας κάνει πιο ονειρικούς με συμπόνια και κατανόηση και μας καθοδηγούν η διαίσθηση και η διορατικότητά μας.

 

4 Μαρτίου 2017: Η Αφροδίτη στον Κριό γυρίζει σε ανάδρομη πορεία (επιρροή ως τις 3 Απριλίου)

Με την ανάδρομη Αφροδίτη στον παθιασμένο και φλογερό Κριό καλούμαστε να επαναξιολογήσουμε την ερωτική μας ζωή, τον τρόπο που παίρνουμε και δίνουμε αγάπη, την αυτοεκτίμηση, τις αξίες και τις συνεργασίες μας. Τα πράγματα περιπλέκονται καθώς επανεμφανίζονται ζητήματα από το παρελθόν που μπλοκάρουν τα σχέδιά μας. Η Αφροδίτη στον Κριό δεν είναι καλή θέση για την Αφροδίτη καθώς ο Κριός είναι ένα ζώδιο εγωιστικό και αλαζονικό και αγωνίζεται για τις προσωπικές του ανάγκες και την ανεξαρτησία του. Έτσι κατά τη διάρκεια της ανάδρομης Αφροδίτης στον Κριό γίνεται μια πάλη μεταξύ των ατομικών επιδιώξεων και των αναγκών των άλλων με αποτέλεσμα ο συμβιβασμός να είναι ακόμη πιο δύσκολος. Επίσης, μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε κάποιες αναθεωρήσεις στην αγάπη ή να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία σε μια παλιά αγάπη ή να επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο που κερδίζουμε τα προς το ζην. Η ανάδρομη Αφροδίτη στον πρωτοπόρο Κριό θα μπορούσε να μας οδηγήσει σε μια νέα κατεύθυνση, να εκτιμήσουμε κάποια πρόσωπα και το τι έχουμε στην κατοχή μας. Αντί να ανησυχούμε για τους άλλους, το σύμπαν μας ζητά να κοιτάξουμε τον εαυτό μας, να αγωνιστούμε για τις επιθυμίες μας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, είναι καιρός να επανεξετάσετε και να αξιολογήσετε όλες τις σχέσεις σας (ερωτικές, φιλικές και επαγγελματικές) για να δείτε αν αξίζουν να μείνουν στη ζωή σας. Τώρα θα αποσαφηνίσετε τις προσδοκίες σας στις σχέσεις σας και θα απομακρύνετε άτομα που δεν χρειάζεστε δίπλα σας. Ίσως να είστε ψυχροί συναισθηματικά ή το αντίστροφο: οι άλλοι γύρω σας να είναι απόμακροι και αδιάφοροι. Ένας παλιός εραστής/ερωμένη μπορεί να επανεμφανιστεί στη ζωή σας και να την περιπλέξει.

Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι μπορεί να γνωρίσετε νέους και συναρπαστικούς ανθρώπους, αλλά αυτά τα άτομα δεν θα σας ικανοποιούν απόλυτα. Έντονες συναισθηματικές μνήμες από το παρελθόν σας κάνουν ιδιαίτερα ευαίσθητους αλλά και μοναχικούς. Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε μια επαναξιολόγηση όλων των σχέσεων σας, αν σας προσφέρουν ζεστασιά και υποστήριξη και να σκεφτείτε ποιοι θέλετε να είναι πραγματικά κοντά σας και ποιοι όχι. Ερωτικοί σύντροφοι ή συνεργάτες ή φίλοι από το παρελθόν μπορεί να επανέλθουν στη ζωή σας.

Σημείωση: Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Κριό επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

4 Μαρτίου 2017: Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Η φαντασία μας και η διαίσθησή μας τώρα εντείνονται. Η λογική και η ψευδαίσθηση βρίσκονται σε σύγχυση και μας είναι δύσκολο να εκφράσουμε τις ευαισθησίες μας. Είμαστε τόσο εναρμονισμένοι με τα συναισθήματα των άλλων που μπορεί να γινόμαστε ευάλωτοι και μερικές φορές επηρεαζόμαστε πάρα πολύ εύκολα. Τώρα εκπέμπουμε εξαιρετική ευαισθησία και ρομαντισμό αλλά μπορεί να γίνουμε ασαφείς, παραπλανητικοί ή ακόμη και ανέντιμοι. Έχουμε έντονες καλλιτεχνικές ευαισθησίες και πνευματικά οράματα.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, βρίσκεστε σε μια ομίχλη αυτήν τη στιγμή και ο κίνδυνος παρανόησης είναι μεγάλος. Η φαντασία σας είναι πολύ έντονη γι’ αυτό στις σχέσεις σας με τους άλλους ανθρώπους να είστε προσεκτικοί ώστε να μη διαστρεβλώνετε τα γεγονότα. Υπάρχει μια τάση να εξιδανικεύετε πρόσωπα και καταστάσεις με αποτέλεσμα να δοκιμάσετε απογοήτευση. Επίσης δεν θα πρέπει να προσπαθήσετε να εξαπατήσετε τους άλλους αυτήν τη στιγμή και αποφύγετε κάθε πνευματική δραστηριότητα που απαιτεί ακρίβεια και καθαρή σκέψη. Μην υπογράφετε τώρα σημαντικά έγγραφα μέχρι να έχετε μεγαλύτερη διαύγεια πνεύματος. Είναι μια καλή στιγμή για την καλλιτεχνική δημιουργικότητα, την ποίηση και ειδικά τη μουσική.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

4 Μαρτίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή + 2 ημέρες)

Νέες ιδέες αφθονούν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα τα πράγματα που είναι κοινότυπα. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με πνευματικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Λέοντες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να παίξετε με τα παιδιά σας, να συζητήσετε με τα αδέλφια, τους θείους και τα ξαδέρφια σας, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε με το στυλ σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στο προφίλ σας στο Facebook, να πείτε μερικά αστεία, να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να φλερτάρετε και να χαμογελάσετε σε αγνώστους.

 

5 Μαρτίου 2017: Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Η δύναμή μας αξιοποιείται με θετικό τρόπο και είναι ελεγχόμενη. Τώρα μπορούμε να ελέγξουμε και να καταστείλουμε το θυμό ή την εχθρότητα. Κυριαρχούν η πειθαρχία, η υπομονή, η διάρκεια και η αντίσταση. Είναι καλή χρονική περίοδος για νέα επιτεύγματα και πρόοδο σε νέα εγχειρήματα. Οποιεσδήποτε καθυστερήσεις αποβαίνουν τυχερές. Υπάρχει οργανωτική ικανότητα, πρωτοποριακό πνεύμα, αντοχή και σωστή διεκπεραίωση οποιασδήποτε απαιτητικής εργασίας. Οι επαγγελματικοί στόχοι επιτυγχάνονται μέσα από σκληρή δουλειά.

Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, είστε τώρα σε θέση να διοχετεύσετε τη δυναμική ενέργειά σας δημιουργικά και παραγωγικά. Όταν είναι απαραίτητο, μπορείτε να εργαστείτε επίμονα προς τους στόχους σας, υπομένοντας τις σκληρές συνθήκες και τις αποτυχίες στο δρόμο για να φτάσετε στον τελικό προορισμό σας, ακόμη και αν σας χρειάζεται χρόνος. Αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας και τις υλοποιείτε με τον καλύτερο τρόπο, χάρη στην ικανότητά σας, και αναμένετε από τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Η ψυχραιμία σας και ο θυμός σας είναι γενικά καλά ελεγχόμενα και αποδέχεστε τους ανθρώπους γι’ αυτό που είναι, με όλα τα ελαττώματά τους, έτσι δεν θυμώνετε ακόμα κι όταν κάποιος κάνει κάτι για να σας ενοχλήσει.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

5 Μαρτίου 2017: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Ποσειδώνα εφιστά την προσοχή μας σε απατηλά όνειρα και σύγχυση, αβεβαιότητα για το μέλλον και ασαφή μηνύματα. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη είναι μια καλή ημέρα για μια ιδιωτική συνάντηση με πρόσωπα από το παρελθόν καθώς αναδεύονται θετικά συναισθήματα και φιλικότητα.

 

6 Μαρτίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένειά μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να ονειροπολήσετε, να κάνετε το χώρο σας πιο οικογενειακό, να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε με τη μητέρα σας, να φροντίσετε τα παιδιά, τα ζώα, τους ηλικιωμένους ή οποιοδήποτε άτομο νιώθει συναισθηματικά ευάλωτο, να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας ή κλειδαριές, να περάσετε το χρόνο σας με τις γυναίκες, να κεράσετε τους συναδέλφους σας, να πάτε νωρίς για ύπνο, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να τραγουδήσετε, να παίξετε θέατρο ή να γράψετε.

6 Μαρτίου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό έχουμε ενθουσιασμό και ενέργεια για ζωή. Ξαφνικές αλλαγές λειτουργούν πραγματικά θετικά για μας. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο υπάρχει αρνητικότητα, ακαμψία και φόβος, ενώ οι σχέσεις με τους αγαπημένους μας μπορεί να είναι τεταμένες.

 

7 Μαρτίου 2017: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε έντονη πνευματική δύναμη και σκέψη. Υπάρχει ισχυρή συνείδηση ​​των προσωπικών προθέσεων μας. Δημιουργούνται ερεθίσματα για να επικοινωνήσουμε διαμέσου της ομιλίας ή της γραφής. Υπάρχει αποτελεσματικότητα στο συντονισμό των διαφόρων δραστηριοτήτων μας καθώς επίσης και κινητικότητα. Ευνοούνται τα ταξίδια. Μπορούμε να συντονιστούμε με τις απαιτήσεις της εκάστοτε κατάστασης.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, του δευτέρου δεκαημέρου ευνοείστε όσον αφορά την επικοινωνία και την έκφραση των προθέσεων σας. Λόγω της αυξημένης διαύγειας του νου σας, μπορείτε να υπογράψετε συμβάσεις ή να ασχοληθείτε με οποιοδήποτε είδος εκμάθησης. Εάν έχετε επιχείρηση, περιμένετε να λάβετε περισσότερες παραγγελίες από το συνηθισμένο. Αν εργάζεστε για κάποιον άλλον, θα είστε πιο απασχολημένοι από ό,τι συνήθως. Οι ανώτεροι σας μπορεί να σας ζητήσουν να έρθουν σε επαφή μαζί σας τώρα.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

7 Μαρτίου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο, τον Ερμή και τον Ποσειδώνα θέματα ή έργα που προηγουμένως ήταν σε σύγχυση, μπορούμε σήμερα να τα κατανοήσουμε πολύ πιο εύκολα. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη και αντίθεση με τον Πλούτωνα παλιά συναισθηματικά ζητήματα που παραμένουν άλυτα οδηγούν σε μια συγκρουσιακή πάλη για την εξουσία και δεν μπορούμε να πάρουμε αυτό που επιθυμούμε.

 

8 Μαρτίου 2017: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Το μυαλό μας είναι αναλυτικό και είναι πιθανό να ασχοληθούμε με μια εργασία που περιλαμβάνει την έρευνα ή τη διδασκαλία. Έχουμε τη δυνατότητα να φτάσουμε στο βάθος των πραγμάτων και αυτό να το μοιραστούμε με τους άλλους. Μπορεί επίσης, να αποκτήσουμε σημαντικές πληροφορίες σχετικά με σοβαρά ζητήματα, διατηρώντας τα στη μνήμη μας. Το μυαλό μας είναι διεισδυτικό και διορατικό και έχουμε μια ζωντανή και δημιουργική φαντασία που μας βοηθά να κάνουμε νέες και ενδιαφέρουσες διασυνδέσεις που επεκτείνουν τις γνώσεις μας και συνεπάγονται μια νέα αντίληψη των πραγμάτων.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα και τα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, στις προσωπικές σχέσεις σας έχετε την τάση να είστε ευθείς και άμεσοι. Η εμπιστοσύνη και η τιμιότητα είναι πολύ σημαντικές για εσάς και αυτό απαιτείτε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα νιώθετε αυτοπεποίθηση και ασφάλεια ενώ η σταθερότητά σας μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη των άλλων. Είστε αρκετά αποτελεσματικοί στις σκέψεις σας και άνετοι στην επικοινωνία, έτσι μπορείτε να κυριαρχήσετε λεκτικά σε ένα ολόκληρο ακροατήριο. Έχετε την τάση να υποστηρίζετε τα επιχειρήματά σας και εκφράζετε άνετα τις απόψεις και τις πεποιθήσεις σας. Μπορείτε να κατανοήσετε τώρα τα πιο αόριστα και ασαφή θέματα αλλά και να αποκτήσετε εύκολα οικονομική βοήθεια, επειδή μιλάτε με ειλικρίνεια και εντιμότητα. Στις προσωπικές σχέσεις σας, αναμένετε από τους άλλους να είναι τόσο ειλικρινείς, όπως είστε κι εσείς.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

8 Μαρτίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό,τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

8 Μαρτίου 2017: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη, τον Δία και τον Ουρανό δημιουργεί συναισθήματα θυμού ή ανυπομονησίας και πρέπει να βρούμε διεξόδους για τη διοχέτευση της επιθετικής ενέργειάς μας.

 

9 Μαρτίου 2017: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε έντονες φιλοδοξίες και επιθυμίες οι οποίες μπορεί να επιτευχθούν μέσω της δύναμής μας. Μπορούμε τώρα να φτάσουμε τους στόχους μας, αλλά για να μεγιστοποιήσουμε τις πιθανότητες επιτυχίας μπορεί να χρειαστεί να αναπροσαρμόσουμε τη συμπεριφορά μας. Ο Πλούτωνας προσφέρει τη δυνατότητα της αναγέννησης, η οποία αντικατοπτρίζεται στην αλλαγή του εαυτού μας και του άμεσου περιβάλλοντός μας για να ταιριάζει με το σκοπό μας. Μπορεί να υπάρξουν τάσεις εξτρεμισμού, όπου οι πεποιθήσεις, οι ιδέες και οι απόψεις μας εκφράζονται με δύναμη και ένταση. Η στάση μας είναι «μαύρο/ άσπρο», και μια μέση λύση δεν είναι αποδεκτή.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα και τα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε την τάση να επιδιώκετε την αλλαγή και είστε διεκδικητικοί, προσελκύοντας ανθρώπους με εξουσία. Έχετε την εσωτερική επιθυμία να αλλάξετε την κατεύθυνσή σας στη ζωή, την ερωτική σας σχέση και την καριέρα σας. Μπορεί να χρησιμοποιήσετε τη χειραγώγηση και ψυχολογικές τακτικές πίεσης για να πάρετε τη νίκη. Θα πρέπει να μάθετε ότι δεν είστε «το κέντρο του κόσμου», ότι οι άλλοι έχουν δικαιώματα και ότι θα πρέπει να τους λάβετε υπόψη σας για να επιτύχετε τις επιθυμίες σας. Ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας θα κατευθύνεται στη σεξουαλικότητα και θα είστε διεκδικητικοί και επιθετικοί ερωτικά. Οι ερωτικές σχέσεις σας θα είναι πολύ έντονες συναισθηματικά και θα έχουν πάθος.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

9 Μαρτίου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη είμαστε στοργικοί και σκεφτόμαστε τις καλές αναμνήσεις και απολαμβάνουμε την αίσθηση της αγάπης με πρόσωπα του παρελθόντος.

 

10 Μαρτίου 2017: Ο Άρης εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή ως 21 Απριλίου)

Ο Άρης στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου προσδίδει σταθερότητα και υπομονή. Επιμένουμε μέχρι να πάρουμε αυτό που θέλουμε και είμαστε προσεκτικοί σχετικά με οτιδήποτε δεσμευτούμε, επειδή κολλάμε σε ένα σχέδιο μέχρι να ολοκληρωθεί. Είμαστε μερικές φορές αργοί στις κινήσεις μας αλλά πιο εμπεριστατωμένοι σε ό,τι κάνουμε. Μπορεί να γίνουμε άκαμπτοι και πεισματάρηδες, ακόμη και όταν δεν είναι απαραίτητο. Δεν αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε δράση η οποία δεν βασίζεται σε ορατά αποτελέσματα, αλλά είμαστε πειθαρχημένοι και έχουμε αυτοκυριαρχία. Ίσως να ασχοληθούμε τώρα με τη συλλογή παλαιών αντικειμένων, την ανακαίνιση σπιτιού ή να κάνουμε μια σημαντική αγορά. Θα εργαστούμε σκληρά, αλλά και σοβαρά, καθιστώντας δύσκολο να χαλαρώσουμε. Αισθανόμαστε ευτυχία όταν απολαμβάνουμε τους καρπούς των κόπων μας. Ο Άρης στον Ταύρο μας δίνει πάθος για σταθερά, όμορφα πράγματα. Στον έρωτα είμαστε αισθησιακά ελκυστικοί και αναζητάμε την ευχαρίστηση, στη ψυχή και το σώμα. Απολαμβάνουμε τα εκτεταμένα, οικεία ερωτικά παιχνίδια, με όλες τις αισθήσεις μας να συμμετέχουν, αυξημένες στην αφή, την όσφρηση, τη γεύση και την ακοή. Είμαστε συναισθηματικά σταθεροί και πιστοί μέχρι το τέλος και ικανοποιούμαστε με την ευχαρίστηση του συντρόφου μας. Δεν περιπλέκουμε τα πράγματα με φαντασία και αφήνουμε το χρόνο να δείξει. Μπορεί να γίνουμε πολύ ζηλιάρηδες αν δούμε ότι κάποιος άλλος ενδιαφέρεται για το σύντροφό μας. Δεν μπορούμε να απέχουμε από το σεξ για μεγάλο χρονικό διάστημα, το βλέπουμε σημαντικό στη ζωή μας και το απολαμβάνουμε στο έπακρο.

Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς έχετε έντονη την επιθυμία για δράση και μπορεί να αναλάβετε ένα έργο που θα είναι δύσκολο και ενδεχομένως επικίνδυνο, αλλά θα τα καταφέρετε να τα βγάλετε εις πέρας. Ρισκάρετε στον έρωτα και κάνετε τα πάντα προκειμένου να περνάτε όσο το δυνατόν καλύτερα, είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση. Θα έχετε έντονη σεξουαλικότητα και ερωτικές φαντασιώσεις.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι πρέπει να προσέξετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις, επειδή έχετε την τάση να πάτε κόντρα σε ό,τι σας λένε να κάνετε. Θέλετε να προβάλλεστε στους άλλους και είστε αδιάλλακτοι και ανεξάρτητοι, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσετε αντιπαλότητα με θέματα ή ανθρώπους που σχετίζονται με την καριέρα σας, την αισθηματική σας ζωή ή τα οικονομικά σας.

Σημείωση: Ο Άρης στον Ταύρο επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

10 Μαρτίου 2017: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Δία και τρίγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο μας βοηθά να εκφράσουμε την ατομικότητά μας και τις νέες ιδέες μας με αυθορμητισμό, ενώ ανοιγόμαστε στους άλλους.

 

11 Μαρτίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

11 Μαρτίου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη αναλαμβάνουμε ρίσκα που υποστηρίζονται από τα συναισθήματά μας. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα αισθανόμαστε έλλειψη θέλησης και δημιουργούμε κάποια σύγχυση στους άλλους.

 

12 Μαρτίου 2017, ώρα Ελλάδας 16:53: Πανσέληνος στις 22ο 13΄ της Παρθένου (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Η πανσέληνος αυτή ευνοεί τις δράσεις που αφορούν την καθημερινή μας ζωή και επίσης συμβάλει σε μια συνολική αίσθηση ψυχικής, σωματικής και πνευματικής αναγέννησης. Μας βοηθά στο να εξαγνίσουμε τις προθέσεις μας και να θέσουμε υψηλότερα οράματα στη ζωή μας. Πρέπει να δουλέψουμε για να αναθεωρήσουμε και να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας για το παρελθόν και το παρόν και να κάνουμε τις επιθυμίες και τις ελπίδες μας πραγματικότητα στο μέλλον. Αυτή η πανσέληνος επιτρέπει τον εσωτερικό προβληματισμό στην ψυχή και το πνεύμα μας και μας βοηθά να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να βασιστούμε στο δημιουργικό νου μας και στα συναισθήματά μας. Το άγχος μας θα είναι έντονο και τώρα σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε ή κάνουμε κάποια πράγματα. Ό,τι δεν λειτουργεί σωστά στη ζωή μας, ειδικά σε συναισθηματικό επίπεδο, πρόκειται να έρθει στην επιφάνεια και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μην είμαστε υπερβολικά επικριτικοί. Χρειάζεται να έχουμε ισορροπία μέσα μας και να περιμένουμε σε ό,τι αποφασίζουμε να κάνουμε για να έχει διάρκεια. Υπάρχει ένταση μέσα μας καθώς εστιαζόμαστε στις μικρές λεπτομέρειες και δεν μπορούμε να δούμε τα πράγματα στο σύνολό τους.

Κυρίως επηρεάζει τα Μεταβλητά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Θα αρχίσετε να θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών που κάνατε σε σχέση με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, είτε αυτό αφορά τη σχέση σας, είτε μια επαγγελματική συνεργασία σας, είτε την οικογένειά σας. Θα βρεθεί μια ισορροπία με τους άλλους, είτε πρόκειται για το σύντροφό σας, είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να μην προκαλείτε άτομα που έχετε διαπληκτιστεί στο παρελθόν και φροντίστε να αποκαταστήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις.

12 Μαρτίου 2017: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε πρόβλημα στο να οργανώσουμε τις σκέψεις μας και η έλλειψη διανοητικής πειθαρχίας αποτελεί εμπόδιο για αποτελεσματική μάθηση. Η μελέτη και η συγκέντρωση είναι πολύ δύσκολες για μας τώρα. Μπορεί να περιοριζόμαστε σε ιδέες που είναι άσχετες ή μη πρακτικές. Μερικές από τις ιδέες μας δεν είναι ρεαλιστικές ή ενδεχομένως και ανεύθυνες. Μας είναι δύσκολο να συγκεντρωθούμε και γινόμαστε αναλυτικοί.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, μπορεί να αισθάνεστε απομονωμένοι και δεν επιδιώκετε την επικοινωνία ή τα τηλεφωνήματα. Μπορεί να αποτραβηχτείτε από τους άλλους ή ακόμα και από μια σημαντική σχέση. Είναι πιθανό να σας καταλαμβάνουν αρνητικές σκέψεις και δεν μπορείτε να δείτε τα καλά πράγματα στη ζωή σας. Η συνομιλία σας δεν έχει πειθαρχία και αυτό που λέτε, το λέτε τυχαία ή χωρίς προνοητικότητα, πράγμα το οποίο σας δημιουργεί πρόβλημα. Η διέλευση αυτή είναι καλή για έντονη κριτική σκέψη και έντονη συγκέντρωση στις λεπτομέρειες και την επίλυση των προβλημάτων. Μπορεί να είστε επιρρεπείς στην κατάθλιψη ή την απαισιοδοξία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

13 Μαρτίου 2017: Ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό (επιρροή ως 31 Μαρτίου)

Με τον Ερμή στον Κριό, αναζητούμε να παρουσιάσουμε νέες ιδέες στους άλλους με ευθύτητα. Μιλούμε με άμεσο ύφος που δεν αφήνει περιθώρια στους άλλους να αντιδράσουν. Μερικές φορές η ειλικρίνειά μας είναι τόσο ωμή, έτσι ώστε οι άλλοι δεν χρειάζεται να αποκρυπτογραφήσουν τα λόγια μας. Οι αποφάσεις λαμβάνονται γρήγορα και έχουν μια αίσθηση ορμής, πράγμα το οποίο μας κάνει δυναμικούς ηγέτες που μιλάμε με στόμφο και εμπνέουμε τους άλλους να ενεργήσουν. Το μυαλό μας είναι σαν ένας φακός, με μια συγκεντρωμένη εστίαση. Αναζητάμε πάντα εκείνη τη σημαντική ανακάλυψη, όταν μια λαμπρή ιδέα συλλαμβάνει το ενδιαφέρον μας. Το μυαλό μας διψάει για διανοητική διέγερση και έντονη ανταλλαγή απόψεων. Η ανάγκη για μια λεκτική φιλική … κόντρα μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις, αλλά πάντα με σαφή επιχειρήματα. Μπορούμε να προκαλέσουμε τους άλλους μέσω του λόγου, και σε ακραίες περιπτώσεις, μπορεί να είμαστε αμείλικτοι με τα πειράγματά μας. Η ανάγκη μας για έντονες συζητήσεις, μας κάνει να αντιμετωπίζουμε τους άλλους ως αντιπάλους, ακόμα και αυτούς που αγαπάμε! Είμαστε ανήσυχοι αλλά απογοητευμένοι όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με καθυστερήσεις. Γινόμαστε εγωκεντρικοί στο μυαλό αλλά και επιθετικοί σε περίπτωση αμφισβήτησης. Ο τρόπος που περιγράφουμε τα πράγματα επηρεάζει τους γύρω μας και η πρωτοτυπία μας, μας κάνει να ξεχωρίζουμε.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, θα έχετε τώρα ευθύτητα στην επικοινωνία με το σύντροφό σας και τους άλλους. Αν είστε μόνοι, θα φλερτάρετε χρησιμοποιώντας έξυπνες λέξεις και θα έχετε αμεσότητα και ειλικρίνεια στον τρόπο προσέγγισής σας. Οι δημιουργικές σας ιδέες και η αυθόρμητη ροή των σκέψεών σας, σας φέρνουν σε επαφή με τον κόσμο και αναζητάτε την επικοινωνία. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Απολαμβάνετε περισσότερο την επικοινωνία και συμμετέχετε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σημείωση: Ο Ερμής στον Κριό επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

13 Μαρτίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή + 2 ημέρες)

Επιδιώκουμε την ειρήνη και την αρμονία. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εστιαστούμε στο γάμο μας, στις στενές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να συναναστραφούμε με τους άλλους και να κοινωνικοποιηθούμε. Απολαμβάνουμε τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η δημιουργία αρμονίας και καλής επικοινωνίας με τους άλλους κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον μας. Έχουμε την ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσω της διπλωματίας και είμαστε περισσότερο σε θέση να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματά μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία που ποθούμε. Η τάση τώρα είναι να αποφευχθούν οι απευθείας αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα. Βλέπουμε και τις δύο πλευρές σε κάθε δεδομένη κατάσταση κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν δισταγμοί. Ο φόβος του να χάσουμε την έγκριση των άλλων είναι μεγάλος. Ευνοούνται γενικά κάθε είδους σχέσεις, οι συνεργασίες, οι δραστηριότητες που αφορούν την ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς επίσης κι αυτές που σχετίζονται με την ομορφιά και την καλαισθησία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Λέοντες και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πετύχετε μια ευνοϊκή διαμεσολάβηση, να διαπραγματευτείτε μια δίκαιη συμφωνία, να αποκαταστήσετε την ισορροπία με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας ή το σύντροφό σας, να καλλωπίσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, να εξαλείψετε οποιαδήποτε σύγχυση, να προσκαλέσετε φίλους σε ένα πάρτι ή δείπνο, να πειραματιστείτε με τη μόδα, να επιδοθείτε στην πολυτέλεια.

13 Μαρτίου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και αντίθεση με τον Ερμή συναισθήματα από το παρελθόν αναστέλλουν την ικανότητά μας να επικοινωνήσουμε.

 

14 Μαρτίου 2017: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με την ανάδρομη Αφροδίτη, τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σύνοδο με τον Δία οι συναισθηματικές ανάγκες μας για αγάπη, άνεση και ασφάλεια αμφισβητούνται από τους ανθρώπους γύρω μας. Μπορεί να αποκαλύψουμε μια κρυμμένη αλήθεια μέσα από πολυμήχανες ενέργειες και να αναγεννηθούμε πνευματικά. Απελευθερώνονται τα αρνητικά συναισθήματα και οι παλιές μνησικακίες.

 

15 Μαρτίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σεξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σεξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

15 Μαρτίου 2017: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό δεν μπορούμε να εξισορροπήσουμε την ανάγκη μας για ασφάλεια με την ώθηση προς την ανεξαρτησία και τη συναισθηματική ελευθερία. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο είμαστε εστιασμένοι στη συναισθηματική μας κατάσταση, για να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας αλλά και τις υποχρεώσεις μας.

 

16 Μαρτίου 2017: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη προκαλεί πάθος στα συναισθήματα αλλά η βιασύνη και η ανυπομονησία διαταράσσουν τη συναισθηματική μας αρμονία. Οι σχέσεις με το αντίθετο φύλο μπορεί να αποδειχθούν δύσκολες. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα γινόμαστε περισσότερο ονειροπόλοι, με ισχυρές διαισθητικές ικανότητες και μπορούμε να λάβουμε συναισθηματική υποστήριξη.

 

17 Μαρτίου 2017: Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε την αίσθηση ότι δεν παίρνουμε αυτό που θέλουμε από τους άλλους και μπορεί να αισθανόμαστε άτυχοι. Κάνουμε προσπάθειες για έλεγχο του περιβάλλοντός μας και θέλουμε οι άλλοι να μας θεωρούν σημαντικούς. Παίρνουμε τις αποτυχίες κατάκαρδα και τα βάζουμε με τον εαυτό μας, πιστεύοντας ότι δεν αξίζουμε. Υπάρχει λογοκρισία και εκφράζουμε εγωισμό, αλλά αισθανόμαστε και ενοχές. Αντιμετωπίζουμε περιορισμούς που δημιουργούνται από την ηττοπαθή στάση μας και αρνούμαστε να απολαύσουμε τη ζωή. Τώρα έχουμε μια σαρκαστική αίσθηση του χιούμορ, κοφτερό μυαλό και ικανότητα να ενεργούμε με σύνεση και στρατηγική. Η ζωτικότητά μας μπορεί να υποφέρει και αισθανόμαστε σωματικά καταπονημένοι.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, η περίοδος αυτή τείνει να δημιουργήσει ένταση και πίεση εξαιτίας των καθηκόντων και των υποχρεώσεων σας, αλλά και επειδή δεν μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε για τον εαυτό σας. Μπορεί να αισθάνεστε κάπως καταπιεστικά ή μπορεί να αισθανθείτε σαν να θέλετε να αποφύγετε την ανάληψη των ευθυνών σας, αλλά οι συνέπειες δεν θα είναι και οι καλύτερες. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να βρείτε μια συμβιβαστική λύση μεταξύ της εκπλήρωσης των αναγκών σας και των γύρω σας. Αν οι άλλοι σας δώσουν εντολές να κάνετε κάτι, τότε θα νιώθετε καταπιεσμένοι, με ανεκπλήρωτες επιθυμίες και ανήσυχοι. Προσπαθήστε να αποβάλλετε την έλλειψη αυτοπεποίθησης ή την αίσθηση της αποθάρρυνσης.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

17 Μαρτίου 2017: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Ήλιο η σεξουαλική μας ζωή και οι δημιουργικές μας παρορμήσεις γεμίζουν την ημέρα μας. Μπορεί να βρούμε ένα χαμένο αντικείμενο ή ακόμα και ένα πρόσωπο.

 

18 Μαρτίου 2017: Ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα γινόμαστε περισσότερο κοινωνικοί, κάνουμε συζητήσεις για συναισθηματικά θέματα του παρελθόντος, έχουμε αίσθηση του χιούμορ και καλή συνεργασία. Είναι μια καλή στιγμή για να επικοινωνήσουμε με ευκολία με κάποια παλιά αγάπη, λέγοντας το πώς αισθανόμαστε αλλά και για να διαπραγματευτούμε οτιδήποτε επιδιώκουμε, όχι όμως να πάρουμε τελικές αποφάσεις. Διανοητικά, δεν είμαστε και τόσο πειθαρχημένοι, όμως προτιμάμε να συζητάμε με τους άλλους και να σκεφτόμαστε τα ευχάριστα πράγματα.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου μπορεί να έχετε μια πρόσκληση σε μια κοινωνική εκδήλωση και ίσως συναντήσετε κάποια άτομα από το παρελθόν. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε συναισθηματικά με το αγαπημένο σας πρόσωπο, να επαναφέρετε την αγάπη, να αισθανθείτε τις αναμνήσεις των παλιών καλών στιγμών και να συζητήσετε ανάλαφρα για το παρελθόν. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες σε εμπορικές δραστηριότητες ή στην επιχείρησή σας, είναι μια καλή χρονική περίοδος για να τις διευθετήσετε. Επίσης, ίσως κάνετε ένα ταξίδι κάπου όπου έχετε ξαναπάει. Θα δεχτείτε αρκετές φιλοφρονήσεις και ευχάριστη επικοινωνία. Επίσης, πληροφορίες ή ειδήσεις από το παρελθόν θα σας κάνουν να νιώθετε καλά.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

18 Μαρτίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

18 Μαρτίου 2017: Η Σελήνη σε τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη δημιουργεί πάθος στις ερωτικές σχέσεις, αλλά σύγχυση στα συναισθήματα. Υπερβολικά συναισθήματα και μαλθακότητα οδηγούν σε μπερδέματα.

 

19 Μαρτίου 2017: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και εξάγωνο με τον Δία βοηθά στο να σκεφτόμαστε ορθολογιστικά και στην ειλικρινή και άμεση έκφραση των συναισθημάτων. Προβάλουμε τις ιδέες μας με ειλικρίνεια και αμεσότητα. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα κάνει να πλημμυρίζει η ψυχή μας από συναισθήματα αλλά τονίζει τη σύγχυση και την αβεβαιότητα για το μέλλον, με παράξενα όνειρα και ασαφή μηνύματα.

 

20 Μαρτίου 2017: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Κριό (επιρροή ως 19 Απριλίου)

Τώρα είμαστε δυναμικοί και λατρεύουμε την ελευθερία, έχοντας μια ισχυρή ανάγκη για ανεξαρτησία. Εκδηλώνουμε μεγάλη δυναμικότητα και απεριόριστη ενέργεια και μας αρέσει η περιπέτεια. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Γινόμαστε παρορμητικοί και δυσκολευόμαστε να πάρουμε μία απόφαση, αλλά δεν το βάζουμε κάτω εύκολα, ακόμα κι αν αποτύχουμε, συνεχίζοντας την προσπάθεια μέχρι να πετύχουμε το στόχο μας. Θα πρέπει να ελέγξουμε τον εγωισμό μας και το πείσμα μας. Θέτουμε καινούργιους στόχους και απομακρύνουμε ό,τι μας στενοχωρεί και μας χαλάει την διάθεση. Γινόμαστε στενόμυαλοι και επιθετικοί.

20 Μαρτίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

20 Μαρτίου 2017: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό μας ωθεί στο να κάνουμε τις αναγκαίες αλλαγές χωρίς ανησυχία για το μέλλον. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ήλιο απαιτεί προσοχή στις διαπραγματεύσεις με πρόσωπα κύρους και καταβάλουμε προσπάθειες για να ξεπεράσουμε την κριτική και να απελευθερώσουμε τους φόβους του να κάνουμε λάθη.

 

21 Μαρτίου 2017: Η Σελήνη σε τετράγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη μας κάνει λίγο πιο ευάλωτους συναισθηματικά από ό,τι συνήθως, πιθανότατα επειδή φαίνεται ότι δεν γνωρίζουμε τι θέλουμε προς το παρόν. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα έχουμε τη δύναμη και το θάρρος να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να αποσαφηνίσουμε συγκεχυμένες καταστάσεις, να τολμήσουμε για την υλοποίηση των ονείρων μας χωρίς τους φόβους του να κάνουμε λάθη.

 

22 Μαρτίου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή, τον Ουρανό και τον Δία και σύνοδο με τον Πλούτωνα εκδηλώνουμε αρνητικά συναισθήματα σε καταστάσεις και ανθρώπους, προκειμένου να προχωρήσουμε μπροστά. Δημιουργούνται προβλήματα εξαιτίας της χειραγώγησης, του ελέγχου και της εξουσίας που προέρχονται από την τάση μας να απελευθερωθούμε από οτιδήποτε μπλοκάρει την ανάπτυξή μας.

 

23 Μαρτίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή + 2 ημέρες)

Οι φιλίες, οι σύλλογοι και οι ομάδες μπορούν να απαιτήσουν την προσοχή μας τώρα. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και διάθεση για συνεργασίες. Τονίζονται οι ανθρωπιστικές πράξεις. Έχουμε ισχυρή έλξη σε ό,τι είναι νέο και ασυνήθιστο, καθώς και μια ενστικτώδη ανάγκη για βελτίωση. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο πνευματικές παρά συναισθηματικές και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιο απρόσωπες και απαθείς. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορούμε να συμμετέχουμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να ασχοληθούμε με ομαδικές δραστηριότητες, να θέσουμε στόχους για το μέλλον, να προβάλλουμε νέες ιδέες, και να κάνουμε προοδευτικές αλλαγές. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες μεθόδους και έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Μπορεί να είναι δύσκολο για μας να τηρήσουμε τις προθεσμίες τώρα και η προσωπική μας ελευθερία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Ευνοούνται οι ασυνήθιστες και ριζοσπαστικές αλλαγές, οι κοινωνικές επιδιώξεις, οι ομαδικές εργασίες, οι φιλίες και οι προσπάθειες για κάτι νέο που ενώνει μια ομάδα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη ενέργεια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση, να εμπνευστείτε ένα νέο σχέδιο, να προβάλετε νέες ιδέες στο χώρο της εργασίας σας, να στείλετε e-mail στους φίλους σας, να ενημερώσετε το προφίλ σας σε site κοινωνικής δικτύωσης, να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει, να κάνετε κάτι έξω από το συνηθισμένο, να επαναστατήσετε, να ξεφύγετε!

23 Μαρτίου 2017: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και την ανάδρομη Αφροδίτη η στοργή και η τρυφερότητα που λαμβάνουμε από πρόσωπα του παρελθόντος δημιουργούν συναισθηματική χαλάρωση. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη είμαστε τόσο γρήγοροι στις αντιδράσεις μας χωρίς να εξετάσουμε τις συνέπειες.

 

24 Μαρτίου 2017: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Αισθανόμαστε έντονη ψυχική ένταση και το μυαλό μας είναι ταραγμένο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γινόμαστε πιεστικοί στην ομιλία και να σκεφτόμαστε με πονηριά. Έχουμε ισχυρή στρατηγική σκέψη αλλά πολλές φορές μπορεί να εκδηλώσουμε παράνοια! Τα επιχειρήματά μας είναι κάπως βίαια και επιμένουμε περισσότερο σε αυτά. Οποιαδήποτε λεκτική επίθεση θα μπορούσε να καταστρέψει τα πάντα. Διακατεχόμαστε από αμφιβολίες και αναζητούμε την απομόνωση.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα και τα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, προσέξτε τις διαμάχες για την εξουσία. Μπορεί να έρθετε σε αντιπαράθεση με κάποιον που προσπαθεί να αλλάξει το μυαλό σας και να σας πείσει, αλλά να είστε προσεκτικοί σχετικά με αυτά που σας λέει, δεδομένου ότι κατά πάσα πιθανότητα θα θέλει να σας αλλάξει γνώμη. Μπορεί επίσης να επιδιώξετε εσείς να πείσετε κάποιον άλλο για κάτι που πιστεύετε. Τα λόγια των άλλων έχουν μια ασυνήθιστα ισχυρή επίδραση στο μυαλό σας και μπορεί να σκέφτεστε με εμμονή, κυριευμένοι από τα λόγια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι καλή για να ψάξετε στο βάθος των πραγμάτων, για έρευνα και σχολαστική εργασία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

24 Μαρτίου 2017: Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε μια γόνιμη φαντασία και πολύ έμπνευση, αλλά στερούμαστε πρακτικότητας για να τα χρησιμοποιήσουμε εποικοδομητικά. Δεν μας αρέσουν οι υπερβολικές ευθύνες, αλλά τις αναλαμβάνουμε με την προϋπόθεση ότι μπορούμε να επιτύχουμε με επιμελή και σκληρή δουλειά. Είμαστε καλά ενημερωμένοι για πολλά θέματα, αλλά μπορεί να αποξενώσουμε τους ανθρώπους γιατί νιώθουν ότι θέλουμε να τους επιβάλουμε τις απόψεις μας. Είμαστε απρόσεκτοι στις λεπτομέρειες κατά τη λήψη αποφάσεων, γεγονός που μας αναγκάζει να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα αργότερα.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα και τα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, θα ήταν καλό να γίνετε καλύτεροι ακροατές και να μη βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα. Έχετε μια ακόρεστη όρεξη για γνώση και είστε έντονα περίεργοι για το κάθε τι. Πρέπει να είστε προσεκτικοί στα κουτσομπολιά και να πειθαρχήσετε τον εαυτό σας. Νιώθετε την ανάγκη να είστε ενήμεροι για τις τρέχουσες εξελίξεις. Προσέξτε τα οικονομικά ανοίγματα, καθώς μπορεί αργότερα να μην αντέξετε οικονομικά. Οι προσωπικές και οι ερωτικές σχέσεις σας τείνουν να είναι λίγο ακατάστατες. Αδυνατείτε να συνειδητοποιήσετε τις ανάγκες του συντρόφου σας καθώς επιδιώκετε να ικανοποιήσετε τις εγωιστικές επιθυμίες σας. Αν δεν είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, θα είστε το θύμα της ανειλικρίνειας των συνεργατών σας ή των φίλων ή του συντρόφου σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

24 Μαρτίου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ερμή ανοίγουν οι γραμμές επικοινωνίας με τους άλλους και μπορούμε, χωρίς καν να προσπαθήσουμε, να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας.

 

25 Μαρτίου 2017: Ο Ήλιος σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τονίζονται τα συναισθήματα του έρωτα και της αγάπης και υπάρχει γύρω μας μία φιλική διάθεση. Αισθανόμαστε έντονες συγκινήσεις και ερωτισμό καθώς ξυπνάνε στο μυαλό μας παλιές αναμνήσεις. Κυριαρχεί η επιθυμία να ενωθούμε με τους άλλους καθώς επίσης και να διασκεδάσουμε. Λάμπει το φως της αγάπης σε μια ερωτική σχέση από το παρελθόν και τονίζεται η δημιουργικότητα. Η αγάπη και η στοργή στα προσφιλή μας πρόσωπα είναι συγκρατημένη κι αυτό κάνει τους άλλους να μη μπορούν να αποκωδικοποιήσουν τα συναισθήματά μας.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου εστιάζεστε τώρα σε ερωτικά ζητήματα και θέματα σχέσεων του παρελθόντος. Μπορεί να συναντήσετε έναν ερωτικό σύντροφο από το παρελθόν ή να έχετε ρομαντικές αναμνήσεις με τον υπάρχοντα σύντροφό σας. Ποθείτε την προσοχή του αντίθετου φύλου περισσότερο από το συνηθισμένο και μπορεί να προσελκύσετε άτομα τα οποία ανάβουν τον ερωτισμό σας, μόνο που αργότερα θα καταλάβετε ότι εκτιμήσατε λάθος. Αν μια νέα αγάπη ή φιλία αρχίσει τώρα, ίσως στο μέλλον να μη μπορέσει να λειτουργήσει πολύ καλά. Απλά, απολαύστε την παρέα του αντίθετου φύλου αυτήν τη στιγμή. Προσελκύετε γύρω σας πολλούς ανθρώπους, μπορεί όμως να γίνετε τεμπέληδες και επιεικείς με τον εαυτό σας και παρασύρεστε σε αρκετές δαπάνες. Γίνεστε υπερβολικοί και ξοδεύετε πολλά ή μπορεί να έχετε ματαιοδοξία, ανησυχώντας υπερβολικά για την εμφάνισή σας. Οικονομικά είναι μια θετική χρονική περίοδος, αλλά δεν θα μπορείτε να αποθηκεύσετε και πολλά χρήματα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για τη δημιουργικότητα, τις τέχνες και τις κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

25 Μαρτίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή + 2 ημέρες)

Η φαντασία μας διευρύνεται και επιδιώκουμε την ξεκούραση και τη νωχελικότητα. Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες της ζωής μας, στη δημιουργικότητα, στην φιλανθρωπία, στην πνευματικότητα και την καλλιτεχνία. Είναι μια καλή στιγμή για να εμπιστευθούμε την διαίσθησή μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και γινόμαστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι. Μπορεί να νιώθουμε μια νοσταλγία και συμπόνια. Είμαστε ιδιαίτερα ευφάνταστοι και η διαίσθησή μας, μας ακολουθεί στις αποφάσεις μας. Θέλουμε να σπάσουμε τα όρια και τους φραγμούς, είτε σε προσωπικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι μια στιγμή που αγνοούμε την πραγματικότητα και τα συναισθήματά μας είναι πέρα από κάθε λογική. Ευνοούνται γενικά τα ευφάνταστα σχέδια, οι μυστικιστικές και πνευματικές αναζητήσεις, η εσωτερική ανάπτυξη, η μουσική και το θέατρο και οι δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φαντασιωθείτε το όνειρο, να κάνετε μια βόλτα κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να πάτε στο θέατρο, να διαλογιστείτε ή να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγει το πνεύμα σας από τα γήινα, να βρεθείτε μόνοι με τον εαυτό σας, να προβάλετε οποιοδήποτε ευφάνταστο έργο, να βοηθήσετε εκείνους που βρίσκονται σε ψυχικό και συναισθηματικό αδιέξοδο ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, να κάνετε μια μυστική σχέση.

25 Μαρτίου 2017: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Κρόνο μας χαρίζει αυθορμητισμό, πρωτοτυπία, θετικές απρόβλεπτες ενέργειες και πειραματική διάθεση ενώ παράλληλα δημιουργεί σταθερότητα σε ό,τι ξεκινήσουμε σήμερα.

 

26 Μαρτίου 2017: Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα γινόμαστε περισσότερο διορατικοί και επιδιώκουμε τη γνώση. Η σκέψη μας είναι στραμμένη στο μέλλον και είμαστε αισιόδοξοι και διαισθητικοί. Αυξάνεται η ικανότητά μας να βρίσκουμε δημιουργικές λύσεις στα προβλήματά μας και έχουμε δημιουργικές ιδέες, καταλήγοντας σε σωστά συμπεράσματα. Το μυαλό μας είναι γρήγορο και έχουμε έμπνευση. Γινόμαστε πιο έξυπνοι και ευφυείς από το συνηθισμένο και έχουμε τη δυνατότητα να κατανοήσουμε αφηρημένες έννοιες πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Ενθουσιαζόμαστε εύκολα και έχουμε ετοιμότητα να απαντήσουμε στις ερωτήσεις που μας κάνουν. Κάποιες φορές βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, το μυαλό σας επιταχύνεται! Κατακλύζεστε από έμπνευση και νέες ιδέες, αλλά η σκέψη σας μπορεί να είναι διάσπαρτη και ανοργάνωτη. Αποφύγετε να βγάλετε γρήγορα συμπεράσματα γιατί αυτή η διέλευση θα σας κάνει να νομίζετε ότι τα ξέρετε όλα. Θα είστε πιο έξυπνοι απ’ ότι συνήθως και θα έχετε τη δυνατότητα να κατανοείτε αφηρημένες έννοιες πιο γρήγορα και πιο εύκολα. Μια ξαφνική αλλαγή στα σχέδιά σας μπορεί να φέρει την επιτυχία. Σύντομα ταξίδια σας παρέχουν ενθουσιασμό και αναπάντεχες συναντήσεις.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

26 Μαρτίου 2017: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα είναι η κατάλληλη ημέρα για να απελευθερωθούμε από τυχόν τάσεις ζήλιας και κτητικότητας ή την ανειλικρίνεια. Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα η μουσική και οι τέχνες μας εμπνέουν ενώ έχουμε διαισθητικές ικανότητες.

 

27 Μαρτίου 2017: Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Ο έμμεσος τρόπος δράσης μας και η ευελιξία μας, μας βοηθούν να φτάσουμε ένα στόχο. Η δημιουργική φαντασία μας και η διαίσθησή μας επιφέρουν θετικά αποτελέσματα. Τώρα το να υπηρετούμε και να βοηθούμε τους άλλους μας είναι ευχάριστο καθώς νιώθουμε ικανοποίηση προσφέροντας τη βοήθειά μας. Μπορούμε να εμπνεύσουμε τους άλλους ανθρώπους μέσω της φαντασίας μας και τους παρακινούμε σε δράση, δείχνοντάς τους ότι δεν έχουμε κανένα συμφέρον από αυτούς.

Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, δεν θα είστε πολύ ενεργητικοί, ούτε και τρομερά φιλόδοξοι. Εκτιμάτε τώρα την πνευματική πτυχή της ζωής και έχετε μεγαλύτερη ανάγκη να νιώσετε συναισθηματικά πιο κοντά με τους άλλους. Μπορεί να βοηθήσετε κάποιους ανθρώπους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου με το να είστε υποστηρικτικοί και να τους ενθαρρύνετε στη ζωή ή κάνοντας φιλανθρωπικές πράξεις. Μπορεί επίσης εσείς να λάβετε βοήθεια για κάποιο πρόβλημά σας. Δεν είστε εγωιστές, ούτε και έχετε ανάγκη να προβάλετε τον εαυτό σας και δεν απαιτείτε την προσοχή των άλλων. Μπορεί να χρειαστεί να προβληματιστείτε για τη ζωή σας και να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Θα πρέπει επίσης να ξεκουράσετε το σώμα σας καθώς η ενέργειά σας θα είναι λίγο χαμηλή.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

27 Μαρτίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

27 Μαρτίου 2017: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Κρόνο καλό θα ήταν να αναβάλουμε τις συναντήσεις με πρόσωπα του παρελθόντος, μέχρι να νιώσουμε σε καλύτερη διάθεση, έτσι ώστε να μη δημιουργήσουμε αρνητικές καταστάσεις.

 

28 Μαρτίου 2017, ώρα Ελλάδας 05:57 π.μ.: Νέα Σελήνη στις 7ο 37΄ του Κριού (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Η Νέα Σελήνη στον Κριό σηματοδοτεί μια εποχή με νέα ξεκινήματα και ενθουσιασμό. Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και σηματοδοτεί μια νέα αρχή και την ανανέωση της δύναμης της ζωής. Δεν είναι τυχαίο ότι συμπίπτει με την έναρξη της άνοιξης! Βιώνουμε έντονα συναισθήματα στο περιβάλλον μας με έναν πολύ ειλικρινή και αυθόρμητο τρόπο. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να φέρουμε τον ενθουσιασμό μας πίσω στη ζωή και να προβάλλουμε την προσωπικότητά μας με ένα πρωτότυπο και αυθεντικό τρόπο, έχοντας την ευκαιρία να δημιουργήσουμε ένα θετικό κλίμα στη ζωή μας. Η ενέργεια του Κριού μας κρατάει σε κίνηση και προσελκύει χαρούμενη ενέργεια στον εαυτό μας. Αυτή η ενέργεια λειτουργεί σαν μαγνήτης που προσελκύει ζωτική δύναμη μέσα μας. Παίρνουμε ρίσκα και αψηφούμε τους κινδύνους, τολμώντας με ενθουσιασμό στη ζωή και ενεργώντας σαν να μην δεχόμαστε να αποτύχουμε. Μπορούμε να πούμε κάτι σε κάποιον που ποτέ μέχρι τώρα δεν είχαμε το θάρρος να το πούμε. Τα πάντα στη ζωή έχουν μια αρχή. Υπό την επίδραση των νέων εξουσιών που μας παρέχει η Νέα Σελήνη στον Κριό, μας δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσουμε! Αυτή είναι μια στιγμή που οι ενέργειές μας κάνουν νέα γεγονότα να συμβούν με ένα θετικό τρόπο. Ο Κριός μας διδάσκει να αγαπάμε και να πιστέψουμε στον εαυτό μας, θέτοντάς τον θεμέλιο για όλες τις άλλες σκέψεις ή ενέργειές μας. Είναι η στιγμή να οικοδομήσουμε μια νέα αρχή, να μπορέσουμε να κατακτήσουμε τον φόβο μας και να απαγκιστρωθούμε από το παρελθόν, απομακρυνόμενοι συναισθηματικά από εκείνους που αποστραγγίζουν την εσωτερική δύναμή μας, δοκιμάζοντας κάτι νέο.

Κυρίως επηρεάζει τα Παρορμητικά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Αυτή είναι μια χρονική περίοδος, όπου καλείστε να κάνετε νέα ξεκινήματα είτε στην ερωτική σας ζωή, είτε στην οικογένειά σας, είτε στην καριέρα σας και τις δημόσιες σχέσεις σας. Τώρα θα έχετε αυξημένα συναισθήματα και ευαισθησίες και κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον. Νέες εμπειρίες κάνουν τη ζωή σας περισσότερο συναρπαστική.

 

29 Μαρτίου 2017: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα είμαστε βαθιά στοχαστικοί και σοβαροί, έτοιμοι να συνεργαστούμε και να συλλάβουμε νέες ιδέες. Έχουμε πειθαρχία και εμφανίζουμε αξιόλογη υπομονή και ανάλυση σε βάθος σε ό,τι επικεντρωθούμε να κάνουμε. Έχουμε την ικανότητα να σκεπτόμαστε με σύνεση και βαθιά, εξασφαλίζοντας την επιτυχία σε οτιδήποτε ξεκινήσουμε να κάνουμε. Η επιμονή μας δεν επιτρέπει σε καμία αδυναμία να σταθεί εμπόδιο στην τελική επιτυχία, ενώ η προσοχή και η διπλωματία φέρνουν μακροπρόθεσμα θετικά αποτελέσματα. Είμαστε ήσυχοι, συγκρατημένοι και σοβαροί στον τρόπο συμπεριφοράς μας.

Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, ευνοείστε στο να προβάλετε τις απόψεις σας με λογική και σαφήνεια. Η διανοητική πειθαρχία σας, σας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε δύσκολα ή επίπονα προβλήματα με επιτυχία. Θα ασχολείστε με σοβαρά θέματα, με πρακτικό τρόπο, χρησιμοποιώντας δοκιμασμένες και ακριβείς μεθόδους. Θα είστε σε θέση να διορθώσετε τα λάθη σας. Πρόκειται για μια εξαιρετική χρονική περίοδο για να ασχοληθείτε με την εξισορρόπηση του τραπεζικού σας λογαριασμού. Στις επικοινωνίες σας, δεν θα λέτε πολλά και θα εμφανίζεστε στους άλλους σοβαροί και επιμελείς.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

29 Μαρτίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

29 Μαρτίου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, αντίθεση με τον Δία και σύνοδο με τον Ερμή και τον Ουρανό κάνουμε ενέργειες και λέμε λόγια που σκοπό έχουν να ικανοποιήσουμε την υπερηφάνεια και το εγώ μας και οι οποίες μας τροφοδοτούν εμμονές, εθισμούς και καταναγκασμούς. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο είναι μια καλή ημέρα για να βρούμε πρακτικές λύσεις σε άλυτες συγκρούσεις, αναλαμβάνοντας την ευθύνη των ενεργειών μας.

 

30 Μαρτίου 2017: Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 20 ημέρες)

Ο Δίας δεν είναι συνήθως δύσκολος πλανήτης και σηματοδοτεί απλά την επέκταση. Ο Πλούτωνας από την άλλη πλευρά, στη καλύτερη περίπτωση είναι μετασχηματιστικός, στη χειρότερη περίπτωση, μιλάμε για ακραία δύναμη και χειραγώγηση. Επειδή ο Δίας επεκτείνει αυτήν την τάση του Πλούτωνα, αυτή η ενέργεια αυξάνει τη δύναμη και την ικανότητα να ξεπεράσουμε κάτι στη ζωή μας που μας ασκεί μια υπερβολικά ελεγκτική επιρροή. Από την άλλη πλευρά, σηματοδοτεί την ανάγκη μας να ελέγχουμε τα πάντα. Συνειδητοποιούμε ότι έχουμε πάρει λάθος κατεύθυνση και έχουμε την επιθυμία να μεταρρυθμίσουμε τη ζωή μας. Υπάρχει μια τάση προς την διανοητική αλαζονεία ή τη βεβαιότητα ότι ο δικός μας τρόπος είναι σωστός, σε αντίθεση με τους τρόπους των άλλων. Θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές στις πεποιθήσεις μας, τις απόψεις μας, τις στάσεις μας, τις σκέψεις μας και τα συναισθήματά μας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα και τα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, η ζωή σας μπορεί να πάρει μια εκρηκτική στροφή και θα αγωνίζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας. Φαίνεται ότι οι άλλοι άνθρωποι και τα εξωτερικά γεγονότα σκόπιμα συνωμοτούν για να ματαιώσουν κάθε σας κίνηση. Έτσι μπορεί να καταβάλετε αρκετή προσπάθεια για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε. Το πρόβλημα είναι ότι θέλετε να κάνετε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας, αλλά δεν διαθέτετε την απαραίτητη επιμονή και την υπομονή για να τις κάνετε τη σωστή χρονική στιγμή. Η δύναμη και η κατάχρηση εξουσίας μπορεί να σας βλάψουν. Θα ήταν σοφό να συγκρατηθείτε στο μέτρο του δυνατού γιατί μπορεί να χάσετε τη μάχη. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, θα υπάρξει πιθανόν κάτι στη ζωή σας που θα το αμφισβητήσετε και θα το εξαλείψετε. Ενώ μπορεί να προσπαθήσετε να εξουσιάσετε και να πείσετε τους άλλους, θα υπάρξει ένα εμπόδιο εξαιτίας των εξωτερικών προκλήσεων που στρέφονται ενάντια στον εαυτό σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

30 Μαρτίου 2017: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα αισθανόμαστε χαλαροί και δημιουργικοί και απολαμβάνουμε ήρεμα και ήσυχα τις στιγμές. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη διεγείρει τη σεξουαλικότητά μας ή την απότομη συμπεριφορά.

 

31 Μαρτίου 2017: Ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή ως 20 Απριλίου και από 16 Μαΐου ως 7 Ιουνίου)

Με τον Ερμή στον Ταύρο, το μυαλό μας επιβραδύνεται στο να ληφθούν κάποιες αποφάσεις, ενώ είμαστε προσεκτικοί στην επικοινωνία μας. Μιλάμε αργά και επιλέγουμε προσεκτικά την κάθε μας λέξη. Αυτός ο Ερμής χάνει σε ταχύτητα, αλλά κερδίζει σε πληρότητα. Θέλουμε μια σταθερή βάση σε ό,τι λέμε ή αποφασίζουμε. Μας αρέσει να μαθαίνουμε στην πράξη και να κάνουμε αργά, σταθερά βήματα προς ένα πρακτικό στόχο. Εκείνο που θέλουμε είναι να δούμε απτά αποτελέσματα στο τέλος. Λειτουργούμε καλύτερα σε ένα αβίαστο περιβάλλον όπου δεν είμαστε πιεσμένοι και σχεδιάζουμε κάθε βήμα με προσοχή για να βεβαιωθούμε ότι πατάμε σε στέρεο έδαφος. Όπως και η χελώνα στο μύθο, προχωρούμε αργά προς τη γραμμή του τερματισμού. Επειδή κυβερνήτης του Ταύρου είναι η Αφροδίτη, είμαστε δεξιοτέχνες στον τρόπο επικοινωνίας μας και επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε πράγματα που είναι διαρκή, απτά και σταθερά. Υπάρχει ανάγκη να έχουμε κάτι να δείξουμε στους άλλους, όπως για παράδειγμα, πλούτο και αποκτήματα. Το μυαλό μας κατευθύνεται προς μια συνεπή και συνετή προσπάθεια, όπου με την πάροδο του χρόνου θα έχουμε άφθονη συγκομιδή. Μπορεί να καθυστερούμε για να αποφασίσουμε αλλά όταν το κάνουμε, ξεκινάμε προς την επίτευξη του επιδιωκόμενου στόχου. Όταν μια ιδέα μπει στο μυαλό μας είναι βαθιά ριζωμένη, και γινόμαστε πεισματάρηδες και επίμονοι, αγωνιζόμενοι σκληρά για να κερδίσουμε την ικανοποίηση που ποθούμε. Η επιμονή ενισχύει την αποτελεσματικότητα, ιδίως όσον αφορά την παραγωγή χρημάτων.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύς, έχετε πρακτικότητα και ορθολογισμό στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Συζητάτε με τους άλλους έχοντας ένα πρακτικό πνεύμα στις συζητήσεις σας οι οποίες περιλαμβάνουν οικονομικά θέματα και επενδύσεις. Η σταθερότητα στις σκέψεις σας έχει ως αποτέλεσμα να περιβάλλεστε από άτομα που επιζητούν να επικοινωνήσουν μαζί σας. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Απολαμβάνετε περισσότερο την επικοινωνία για θέματα οικονομικά και εκπέμπετε αισθησιασμό στις συζητήσεις σας.

Σημείωση: Ο Ερμής στον Ταύρο επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

31 Μαρτίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή + 2 ημέρες)

Νέες ιδέες αφθονούν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα τα πράγματα που είναι κοινότυπα. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με πνευματικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Λέοντες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να παίξετε με τα παιδιά σας, να συζητήσετε με τα αδέλφια, τους θείους και τα ξαδέρφια σας, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε με το στυλ σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στο προφίλ σας στο Facebook, να πείτε μερικά αστεία, να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να φλερτάρετε και να χαμογελάσετε σε αγνώστους.

31 Μαρτίου 2017: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα και εξάγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη απελευθερώνει την πίεση, δίνει βάθος στα συναισθήματα και βοηθά στην επούλωση των πληγών του παρελθόντος.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-06-30T 0:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι