ezwdia skin

Αστρολογικό ημερολόγιο για τον μήνα Ιανουάριο 2017.

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 49

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

 

Αστρολογικό Ημερολόγιο από την Νάνσυ Πατμάνογλου. Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές του μήνα.

Διαβάστε ανά ημέρα ποια αστρολογική όψη υπάρχει και πως μπορεί να επηράζει το ζώδιό σας:

 

1 Ιανουαρίου 2017: Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Αντιμετωπίζουμε πολλές δυσκολίες στην επιλογή του τρόπου δράσης μας και τον καθορισμό των πραγματικών στόχων μας. Δεν είμαστε αποφασιστικοί ούτε ενεργούμε με σαφήνεια, και επιπρόσθετα, έχουμε την τάση να μην αποδεχόμαστε τις συνέπειες των επιλογών μας, αλλά αρνούμαστε να αναγνωρίσουμε τις ευθύνες μας όταν οι ενέργειές μας οδηγούν σε αποτυχία ή αρνητικά αποτελέσματα.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου έχετε αμυντική συμπεριφορά και βρίσκετε συνεχώς δικαιολογίες προκειμένου να αποφύγετε τις προσωπικές σας ευθύνες. Οι περισσότερες δράσεις που αναλαμβάνετε, σπάνια πληρούν την αρχική πρόθεσή σας. Είστε πολύ ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο και εκπέμπετε ερωτισμό και αίγλη, αλλά τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι επιφανειακά ή ίσως … μεταμφιέζετε την προσωπικότητά σας, φοράτε μια μάσκα σε όλες τις σχέσεις σας, με τους ανθρώπους στην εργασία ή την ερωτική σας ζωή. Θα υπάρξουν απογοητευτικές αυταπάτες στην αγάπη διότι ο Άρης σάς ενθαρρύνει να ζήσετε ένα ξαφνικό πάθος, το οποίο όμως κατευθύνεται καθαρά από τις αισθήσεις σας και έχει ως αποτέλεσμα τον πόνο και την εξαπάτηση, διότι έχετε την τάση να είστε συναισθηματικά ευάλωτοι και να έχετε περίεργες συναισθηματικές ανάγκες.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

1 Ιανουαρίου 2017: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Δία αισθανόμαστε ικανοποίηση από τις προσπάθειές μας και μπορούμε να επωφεληθούμε παίρνοντας νηφάλιες και ρεαλιστικές αποφάσεις και στηριζόμενοι στις πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες μας.

 

2 Ιανουαρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή + 2 ημέρες)

Η φαντασία μας διευρύνεται και επιδιώκουμε την ξεκούραση και τη νωχελικότητα. Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες της ζωής μας, στη δημιουργικότητα, στην φιλανθρωπία, στην πνευματικότητα και την καλλιτεχνία. Είναι μια καλή στιγμή για να εμπιστευθούμε την διαίσθησή μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και γινόμαστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι. Μπορεί να νιώθουμε μια νοσταλγία και συμπόνια. Είμαστε ιδιαίτερα ευφάνταστοι και η διαίσθησή μας, μας ακολουθεί στις αποφάσεις μας. Θέλουμε να σπάσουμε τα όρια και τους φραγμούς, είτε σε προσωπικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι μια στιγμή που αγνοούμε την πραγματικότητα και τα συναισθήματά μας είναι πέρα από κάθε λογική. Ευνοούνται γενικά τα ευφάνταστα σχέδια, οι μυστικιστικές και πνευματικές αναζητήσεις, η εσωτερική ανάπτυξη, η μουσική και το θέατρο και οι δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φαντασιωθείτε το όνειρο, να κάνετε μια βόλτα κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να πάτε στο θέατρο, να διαλογιστείτε ή να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγει το πνεύμα σας από τα γήινα, να βρεθείτε μόνοι με τον εαυτό σας, να προβάλετε οποιοδήποτε ευφάνταστο έργο, να βοηθήσετε εκείνους που βρίσκονται σε ψυχικό και συναισθηματικό αδιέξοδο ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, να κάνετε μια μυστική σχέση.

2 Ιανουαρίου 2017: Η Σελήνη σε σύνοδο με την Αφροδίτη και εξάγωνο με τον Ερμή μας ωθεί στο να εκφράσουμε συναισθήματα αγάπης και έχουμε ειλικρίνεια και τρυφερότητα στη συναισθηματική μας έκφραση.

 

3 Ιανουαρίου 2017: Ο ανάδρομος Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα μας είναι εύκολο να κάνουμε κοινωνικές επαφές και να βρεθούμε με άτομα από το παρελθόν. Ευνοούνται η διπλωματία, η γοητεία, οι διαπραγματεύσεις, τα ρομαντικά λόγια, η διδασκαλία, οι δημόσιες σχέσεις καθώς και οι επιστροφή παλαιών ερωτικών σχέσεων και συνεργασιών. Κάτι που ακούμε τώρα ή πληροφορίες από το παρελθόν μας δίνουν ευχαρίστηση, αλλά θα πρέπει να προσέξουμε την ορθότητά τους επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος. Επίσης, είμαστε σε θέση να εκφραζόμαστε πιο γοητευτικά και αρμονικά.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου, μπορεί να έχετε μια πρόσκληση για μια ιδιαίτερη κοινωνική εκδήλωση αυτές τις ημέρες. Θα υπάρχει πολύ επικοινωνία στην αγάπη και τη φιλία, αν και θα υπάρξουν κάποιες ανεπαίσθητες παρανοήσεις λόγω του ανάδρομου Ερμή. Αναζητάτε την ψυχαγωγία, συζητάτε ανάλαφρα θέματα του παρελθόντος καθώς δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε τυχόν δύσκολα προβλήματα αυτήν τη στιγμή. Τώρα έρχονται στο μυαλό σας οι αναμνήσεις των παλιών καλών χρόνων. Οι επιχειρηματικές ή εμπορικές δραστηριότητες θα είναι αρκετά κερδοφόρες, αν έχετε δική σας επιχείρηση, αν και θα υπάρξουν κάποιες μικρές ανατροπές ή καθυστερήσεις. Είναι μια καλή στιγμή για να πάτε ένα ταξίδι σε έναν τόπο όπου έχετε ξαναπάει ή να επικοινωνήσετε με ένα άτομο από το παρελθόν καθώς οι φιλικές και οι ερωτικές σχέσεις από το παρελθόν θα είναι αρμονικές τώρα.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

3 Ιανουαρίου 2017: Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή ως 3 Φεβρουαρίου)

Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς είμαστε περισσότερο ονειρικοί, έχουμε ένα ιδανικό στο μυαλό μας και ψάχνουμε το ταίρι των ονείρων μας. Είναι εύκολο για μας να ερωτευτούμε, ή με μια ιδέα ή με ένα όνειρο, αλλά μπορεί επίσης να πληγωθούμε εύκολα. Είμαστε ευαίσθητοι και μπορούμε να προσαρμοστούμε στις διαθέσεις των άλλων. Είναι σημαντικό να μάθουμε να προστατεύουμε τον εαυτό μας, διαφορετικά, μπορεί να χαθούμε σε μια θάλασσα συναισθημάτων. Είναι επίσης δύσκολο για μας να ορίσουμε προσωπικά όρια, γι’ αυτό είμαστε επιρρεπείς στον πόνο και τις απογοητεύσεις όταν τα πράγματα πάνε στραβά. Η αγάπη είναι τώρα μια μυστικιστική εμπειρία με το ιδανικό πρόσωπο. Γινόμαστε ευαίσθητοι, γι’ αυτό είναι σημαντικό να απομακρύνουμε αυτούς που θέλουν να επωφεληθούν από την ευαίσθητη φύση μας. Έχουμε την τάση να ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά, και ακόμα κι αν κάποιος μας αντιμετωπίζει άσχημα, κρατάμε τη σχέση επιλέγοντας να βλέπουμε μέσα από ροζ γυαλιά. Υπάρχει κάτι μυστικιστικό και ονειροπόλο στην αγάπη κι αυτό προσδίδει κάποια μαγεία στις σχέσεις μας. Η γνήσια ευγένειά μας κάνει τους ανθρώπους να μας εμπιστεύονται και να μας υποδέχονται με ανοιχτή καρδιά. Έχουμε μια χαριτωμένη συμπεριφορά και η φαντασία μας, μας κάνει ελκυστικούς συνομιλητές. Περιμένουμε από τους άλλους να κάνουν το πρώτο βήμα και δεν ανεχόμαστε τώρα τους σκληρούς και αγενείς ανθρώπους.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, θα είστε τώρα πιο συναισθηματικοί και δείχνετε σε όλους την άνευ όρων αγάπη σας. Δεν σάς ενδιαφέρουν τα ελαττώματα του αγαπημένου σας ή των υποψήφιων συντρόφων σας τα οποία παραβλέπετε καθώς αναζητάτε να ζείτε στο όνειρο και τη φαντασία. Η ερωτική σας σχέση βελτιώνεται, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού τώρα θα είστε περισσότερο συμβιβαστικοί με το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, εκφράζετε τα συναισθήματά σας με έναν εξιδανικευμένο ή κάπως ποιητικό τρόπο. Προσελκύετε το αντίθετο φύλο με τη σεμνή και ευγενική συμπεριφορά σας.

Σημείωση: Η Αφροδίτη στους Ιχθύς επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

3 Ιανουαρίου 2017: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη και τον Ποσειδώνα καλό θα ήταν να περιμένουμε για λίγο και να μην ασχοληθούμε με προβλήματα. Μπορεί να αισθανόμαστε άγχος και κατάθλιψη. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα αποκαλύπτουμε την αλήθεια και εξαλείφουμε ό, τι δεν θέλουμε, κοντρολάροντας την ένταση και έχοντας τον έλεγχο των καταστάσεων.

 

4 Ιανουαρίου 2017: Ο Ερμής εισέρχεται ανάδρομος στον Τοξότη (επιρροή ως 8 Ιανουαρίου)

Ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη είναι σε πτώση και δεν λειτουργεί καλά. Υπάρχει μια τάση να υπερβάλουμε, να βλέπουμε τα πράγματα επιπόλαια και να έχουμε δυσκολία στο να εστιαστούμε στις λεπτομέρειες. Υπάρχει επίσης μια τάση να είμαστε πολύ ανυπόμονοι και παρορμητικοί στην επεξεργασία των πληροφοριών και η ομιλία μας γίνεται πολύ απότομη. Ωστόσο από την άλλη πλευρά, οι αντιλήψεις μας είναι διερευνητικές και διαισθητικές και έχουμε μια ηθική προσέγγιση στα θέματα. Επίσης, αλλάζουμε πολλές φορές τον τρόπο με τον οποίο μελετάμε κάποια θέματα. Μπορεί να διαβάζουμε κάτι, να σταματάμε ή να αποσπάται η προσοχή μας και στη συνέχεια να πηγαίνουμε σε ένα μεταγενέστερο σημείο, καθώς εξωτερικοί παράγοντες μπλοκάρουν το μυαλό μας. Δημιουργούνται δυσκολίες γιατί νιώθουμε διασκορπισμένοι, παίρνουμε τα προβλήματά μας αψήφιστα ενώ θα έπρεπε να τα πάρουμε στα σοβαρά. Η εκμάθηση νέων πραγμάτων είναι συνήθως πιο αργή και η πληροφόρηση και οι γνώσεις στηρίζονται περισσότερο στη διαίσθηση. Δεν είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για μακρινά ταξίδια ή να επικοινωνήσουμε με το εξωτερικό ή με άτομα ξένης εθνικότητας ή να ξεκινήσουμε κάποιο σεμινάριο ή μια ξένη γλώσσα. Επίσης θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία σε νομικά θέματα και καλό θα ήταν να μην ξεκινήσουμε μια δίκη.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς που έχετε γεννηθεί στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, προσέξτε τις απερίσκεπτες κινήσεις όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις σας ή γενικά τις επικοινωνίες σας. Θα νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν αλλά και εσείς θα παρεξηγήστε εύκολα. Η επικοινωνία σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν θα είναι καλή. Μία διαμάχη μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις, γι’ αυτό συγκρατηθείτε.

Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, και όσοι έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, ένα άτομο από το παρελθόν ίσως εμφανιστεί και πάλι ξαφνικά στη ζωή σας. Θα ήταν καλύτερα να ξανασκεφτείτε τα σχέδιά σας και τους στόχους σας και να μην πάρετε τώρα αποφάσεις. Επίσης, θα νιώθετε περισσότερο την ανάγκη να σκεφτείτε και να μιλήσετε για το παρελθόν.

4 Ιανουαρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

4 Ιανουαρίου 2017: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο μας ωθεί να βγάλουμε στη φόρα πράγματα που αισθανόμαστε πραγματικά και δεν λαμβάνουμε υποστήριξη μέσω της επικοινωνίας μας.

 

5 Ιανουαρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο πρέπει να σκεφτούμε πριν ενεργήσουμε και να είμαστε πολύ προσεκτικοί ώστε να μην ενεργούμε υπό την επήρεια της παρόρμησης που μας ωθεί να κάνουμε οτιδήποτε παρασυρόμενοι από τα συναισθήματά μας, την αλαζονεία και τον εγωισμό μας.

 

6 Ιανουαρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

6 Ιανουαρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, σύνοδο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Δία παλιά θέματα επανεμφανίζονται ξαφνικά και απρόοπτα τα οποία τα είχαμε ήδη στο μυαλό μας. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο εφαρμόζουμε τη δύναμη της θέλησής μας και την οξυδέρκειά μας για να ξεκινήσουμε και να διεκδικήσουμε ό, τι θέλουμε.

 

7 Ιανουαρίου 2017: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα βγάζουμε προς τα έξω μεγάλη δύναμη και εξουσία πράγμα το οποίο φοβίζει τους γύρω μας. Η παρουσία μας είναι πολύ δυναμική και μας αρέσει να επιβάλουμε τις επιθυμίες μας. Τείνουμε να αλλάξουμε τους άλλους μέσα από την επιβολή της εξουσίας μας. Δεν φοβόμαστε την αντιπαράθεση και μπορεί να τραβάμε τα άκρα. Ευνοείται η έρευνα ή οποιαδήποτε εργασία απαιτεί βάθος και αναζήτηση, καθώς και η αποκάλυψη οτιδήποτε βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια. Έχουμε έντονη προσωπική δύναμη και σεξουαλικό μαγνητισμό. Αποκαλύπτουμε τον εσώτερο εαυτό μας και λαμβάνουμε σεξουαλική αποδοχή. Μπορούμε τώρα να χρησιμοποιήσουμε την οικονομική μας δύναμη χωρίς αντίσταση από τους άλλους.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε μεγάλη δύναμη και επιβολή εξουσίας. Μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιον που παρεμβαίνει αρνητικά στη ζωή σας ή που προσπαθεί να καταστείλει τις φιλοδοξίες σας. Ή σε ένα άλλο επίπεδο, μπορεί να έρθετε σε επαφή με αμφισβητήσιμους ή μυστηριώδεις ανθρώπους. Αυτός ο πλανητικός συνδυασμός δείχνει πιθανές συναντήσεις με ισχυρά, αλλά όχι κατ’ ανάγκη ηθικά άτομα. Σε ένα άλλο επίπεδο, ό, τι κάνετε αυτήν τη στιγμή θα είναι πιο έντονο και πιο βαθιά μελετημένο από το συνηθισμένο. Έχετε την τάση να ψάχνετε βαθιά τις λεπτομέρειες και δεν θα είστε ικανοποιημένοι με επιφανειακές συζητήσεις. Να είστε προσεκτικοί διότι μπορεί να κάνετε επικίνδυνες ανακαλύψεις.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

7 Ιανουαρίου 2017: Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ποσειδώνα βοηθά στην ειλικρινή έκφραση των συναισθημάτων ενώ νιώθουμε τηλεπάθεια και την επιθυμία να προστατέψουμε τους άλλους επειδή ανησυχούμε για αυτούς. Υπάρχει διαίσθηση και διορατικότητα.

 

8 Ιανουαρίου 2017: Ο Ερμής στον Τοξότη γυρίζει σε ορθόδρομη πορεία (επιρροή ως 12 Ιανουαρίου)

Ο Ερμής στον Τοξότη είναι σε πτώση και επομένως, ο πλανήτης δεν μπορεί να εκφράσει τα θετικά του στοιχεία. Υπάρχει μια βιασύνη για να μάθουμε και έχουμε παθιασμένη σκέψη, αλλά χάνουμε τις λεπτομέρειες και δεν έχουμε την ικανότητα να δούμε μια κατάσταση σε συναισθηματικό επίπεδο. Γινόμαστε ανήσυχοι και λέμε πολλά για να εξηγήσουμε αυτό που θέλουμε. Είμαστε αισιόδοξοι και έχουμε τολμηρές ιδέες. Επιδιώκουμε να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας διαμέσου της φιλοσοφίας. Μαθαίνουμε καλύτερα όταν μας δίνεται η ελευθερία να σκεφτόμαστε και όταν τα πράγματα που μαθαίνουμε είναι διασκεδαστικά. Δεν έχουμε οργάνωση στο μυαλό μας και δεν μπορούμε να βάλουμε τάξη στις σκέψεις μας. Οι άλλοι θαυμάζουν τον ενθουσιασμό μας και πιστεύουν ότι είμαστε πολύ ανοιχτόμυαλοι. Φιλοσοφούμε τα πράγματα και απολαμβάνουμε κάθε πληροφορία που μπορεί να μας βοηθήσει να δούμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Έχουμε νέες ιδέες και οράματα για το μέλλον. Οι συνομιλίες γίνονται τώρα με χαρούμενο τρόπο και επιδιώκουμε τις φιλοσοφικές συζητήσεις. Είμαστε περίεργοι και ανοιχτόμυαλοι και ψάχνουμε την αλήθεια. Όμως, έχουμε την τάση να λέμε ό, τι έρχεται στο μυαλό μας με αποτέλεσμα τα καυστικά λόγια μας να πληγώνουν τους άλλους, όχι όμως σκόπιμα. Αυτό όμως από τη θετική πλευρά μας καθιστά εξαιρετικά τίμιους και ειλικρινείς, και ό, τι λέμε, γίνεται κάτω από την παρόρμηση της στιγμής. Επίσης, διακόπτουμε το συνομιλητή μας, χωρίς να ακούμε τίποτα από αυτά που μας λέει, κι αυτό διότι πρέπει να πούμε αυτό που σκεφτόμαστε χωρίς καμία καθυστέρηση!

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί στα τέλη του τρίτου δεκαημέρου, απολαμβάνετε μια χαρούμενη και ενθουσιώδη επικοινωνία με το σύντροφό σας κι αν είστε μόνοι, θα φλερτάρετε χρησιμοποιώντας το χιούμορ σας. Η ανάγκη σας για γνώση και νέες εμπειρίες σας φέρνει σε επαφή με τον κόσμο και αναζητάτε την επικοινωνία. Η ειλικρίνειά σας και η εξυπνάδα σας προσελκύουν τους άλλους και μπορεί να κάνετε ένα ταξίδι ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Φιλοσοφείτε τη ζωή και έχετε προσκλήσεις σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σημείωση: Ο Ερμής στον Τοξότη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

8 Ιανουαρίου 2017: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα μας βοηθά να κάνουμε ειλικρινή εξερεύνηση, βρίσκοντας κρυμμένες αλήθειες και να συνειδητοποιήσουμε τι χρειάζεται να κρατήσουμε στη ζωή μας και τι πρέπει να απορρίψουμε.

 

9 Ιανουαρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή + 2 ημέρες)

Νέες ιδέες αφθονούν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα τα πράγματα που είναι κοινότυπα. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με πνευματικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Λέοντες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να παίξετε με τα παιδιά σας, να συζητήσετε με τα αδέλφια, τους θείους και τα ξαδέρφια σας, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε με το στυλ σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στο προφίλ σας στο Facebook, να πείτε μερικά αστεία, να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να φλερτάρετε και να χαμογελάσετε σε αγνώστους.

9 Ιανουαρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα οι επιθυμίες και τα συναισθήματά μας δεν πληρούνται ενώ νιώθουμε αυξημένη ευαισθησία και εσωτερικό χάος.

 

10 Ιανουαρίου 2017: Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Μπορεί να είναι δύσκολο τώρα να ακολουθήσουμε το κοινωνικό κατεστημένο. Οι φιλοδοξίες μας μπορεί να επιτευχθούν, αλλά συχνά εις βάρος της πραγματικής ανεξαρτησίας και της ελευθερίας μας. Μπορεί να έχουμε από τη μια πλευρά πολύ συμβατική συμπεριφορά αλλά από την άλλη να γινόμαστε ξαφνικά επαναστατικοί και αντικομφορμιστές. Η μη συμμόρφωση και η άρνησή μας να ακολουθήσουμε τα δεδομένα κοινωνικά πρότυπα μπορεί να επηρεάσει την υλοποίηση των στόχων μας, γεγονός που καθιστά δύσκολο να πάμε μπροστά. Ερχόμαστε σε σύγκρουση με τους άλλους και αμφισβητούμε το status quo.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, είναι μια χρονική περίοδος ανατροπών και εκπλήξεων. Τα σχέδιά σας δεν πηγαίνουν όπως αναμενόταν και ίσως να αναγκαστείτε να προβείτε σε αλλαγές λόγω των περιστάσεων ή κάποιων γεγονότων που δεν είχατε λάβει πλήρως υπόψη. Οι ανώτεροί σας ή ένας άντρας στη ζωή σας μπορεί να φαίνεται να ενεργούν παράλογα ή έχοντας ασταθή συμπεριφορά. Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιο άτομο που είναι εντελώς αντίθετο από το συνηθισμένο τύπο σας, είτε φίλο, είτε εραστή. Ή ίσως χρειαστεί να αγωνιστείτε για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στις σχέσεις σας. Είναι επίσης πιθανό να αποφασίσετε να αλλάξετε κατεύθυνση και τους στόχους σας. Θα πρέπει να προσέξετε τα ατυχήματα και τους τραυματισμούς.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

10 Ιανουαρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και αντίθεση με τον Ερμή και τον Κρόνο θα πρέπει να μάθουμε να ελέγχουμε την επιθυμία μας να διεκδικούμε και να επιδεικνύουμε υπομονή και αυτοσυγκράτηση στις σχέσεις μας. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Δία αισθανόμαστε ότι οι γύρω μας είναι δεκτικοί απέναντί μας, ενώ οι πρώτες εντυπώσεις έχουν μια βαθιά επίδραση επάνω μας.

 

11 Ιανουαρίου 2017: Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Τώρα έχουμε ισχυρή παρόρμηση να αλλάξουμε τα πράγματα και να εξαλείψουμε κάθε τι αρνητικό στη ζωή μας. Κάνουμε προσπάθειες να ενωθούμε με τους άλλους, να μεταμορφωθούμε και να μοιραστούμε την εξουσία. Υπάρχει έντονη σεξουαλικότητα, είμαστε πειστικοί και έχουμε υψηλή απόδοση στην εργασία μας. Η δύναμή μας και η τεράστια ενέργειά μας, μας βοηθάνε να φέρουμε εις πέρας κάθε ζήτημα. Μπορεί να αποκαλύψουμε μυστικά και ό, τι είναι κρυμμένο. Γινόμαστε αμείλικτοι στην επίτευξη των στόχων μας και τίποτα δεν μπορεί να μας αποτρέψει να κάνουμε αυτό που θέλουμε.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, οι φιλοδοξίες σας συναντούν λιγότερη αντίσταση από τους άλλους, πράγμα το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Έχετε περισσότερη διορατικότητα στα κίνητρα των άλλων τώρα, και κατά συνέπεια, μεγαλύτερη ικανότητα να τους πείσετε ή να τους εντυπωσιάσετε με τις δυναμικές αντιλήψεις σας. Μπορεί να αισθάνεστε πιο έντονα σεξουαλικά από ό, τι συνήθως, έτσι αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εκδηλώσετε τη σεξουαλική δύναμή σας. Στην πραγματικότητα, αυτός ο συνδυασμός των πλανητών συμβολίζει τη μεταμόρφωση του εαυτού σας. Έχετε κυριολεκτικά περισσότερη δύναμη για να αναδιαμορφώσετε το σώμα σας τώρα, έτσι μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα δίαιτα και ένα πρόγραμμα άσκησης.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

11 Ιανουαρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένειά μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να ονειροπολήσετε, να κάνετε το χώρο σας πιο οικογενειακό, να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε με τη μητέρα σας, να φροντίσετε τα παιδιά, τα ζώα, τους ηλικιωμένους ή οποιοδήποτε άτομο νιώθει συναισθηματικά ευάλωτο, να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας ή κλειδαριές, να περάσετε το χρόνο σας με τις γυναίκες, να κεράσετε τους συναδέλφους σας, να πάτε νωρίς για ύπνο, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να τραγουδήσετε, να παίξετε θέατρο ή να γράψετε.

11 Ιανουαρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα απελευθερωνόμαστε από κάθε είδους συναισθηματικούς περιορισμούς, έχουμε εσωτερικά οράματα και μια έντονη συμπόνια για το συνάνθρωπό μας.

 

12 Ιανουαρίου 2017, ώρα Ελλάδας 13:33: Πανσέληνος στις 22ο 27΄ του Καρκίνου (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Αισθανόμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι τώρα και εμφανίζουμε αυξημένη ανάγκη να αισθανόμαστε ασφαλείς αλλά και για να λάβουμε φροντίδα. Την ίδια στιγμή, μπορεί να αντιληφθούμε ότι αυτό μπορεί να έρχεται σε σύγκρουση με την επιθυμία μας να επιβάλουμε την δύναμή μας στους άλλους. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας και τις ανάγκες μας και να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό δεν είναι μια αντανάκλαση της αδυναμίας μας αλλά της εσωτερικής μας δύναμης. Μπορεί να θέλουμε να συνδεθούμε με κάποιον από το παρελθόν μας ή κάποιος από το παρελθόν μας να έρθει έντονα στο μυαλό μας. Οτιδήποτε δεν μας χρησιμεύει τώρα στη ζωή μας θα το αφήσουμε να φύγει, ώστε να προχωρήσουμε μπροστά στη ζωή μας, κάνοντας έναν απολογισμό των συναισθηματικών αναγκών μας. Η συναισθηματική πραγματικότητα μιας κατάστασης μπορεί να έρθει στο φως και είναι μια καλή στιγμή για να απελευθερωθούμε και να επουλώσουμε τις πληγές μας. Μπορεί να αισθανθούμε επιπλέον μια έντονη συναισθηματική φόρτιση κατά την διάρκεια αυτής της πανσελήνου και να είμαστε εξαιρετικά ευαίσθητοι με πρόσωπα και καταστάσεις. Είναι μια χρονική περίοδος για να αισθανθούμε ευγνωμοσύνη και παρηγοριά για ό, τι έχουμε στη ζωή μας.

Κυρίως επηρεάζει τα παρορμητικά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Θα αρχίσετε να θερίζετε τους καρπούς των προσπαθειών που κάνατε σε σχέση με τους ανθρώπους που είναι γύρω σας, είτε αυτό αφορά τη σχέση σας, είτε μια επαγγελματική συνεργασία σας, είτε την οικογένειά σας. Θα βρεθεί μια ισορροπία με τους άλλους, είτε πρόκειται για το σύντροφό σας, είτε πρόκειται για τους συνεργάτες σας. Προσπαθήστε να μην προκαλείτε άτομα που έχετε διαπληκτιστεί στο παρελθόν και φροντίστε να αποκαταστήσετε τις μεταξύ σας σχέσεις.

12 Ιανουαρίου 2017: Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Η παρόρμησή μας θα αυξηθεί με τέτοιο τρόπο που ενδέχεται να δημιουργήσει πρόβλημα. Οι προσπάθειες για να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα μαζί αυξάνεται. Έχουμε την παρόρμηση να ταξιδέψουμε και προσανατολιζόμαστε στη γνώση και την ανάπτυξη βασιζόμενοι στην εμπιστοσύνη που έχουμε στον εαυτό μας. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπερεκτίμηση προσώπων και καταστάσεων και να λάβουμε υπόψη μας ηθικά και νομικά ζητήματα.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, δεν έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες και πιστεύετε ότι είστε πιο δυνατοί από ό, τι είστε πραγματικά. Οικονομικά, αυτή είναι μια χρονική περίοδος για πολλές ανεξέλεγκτες σπατάλες. Υπάρχει η τάση τώρα να παραβλέπετε την αρνητική πλευρά των πραγμάτων και πιστεύετε ότι τα πράγματα θα πάνε καλά σε μακροπρόθεσμη βάση. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν το παρακάνετε! Η βασική αρχή που θα πρέπει να ακολουθήσετε τώρα είναι «μετριοπάθεια σε όλα». Εάν αισθάνεστε καταπιεσμένοι, είναι πιθανό να επαναστατήσετε και να γίνετε θρασείς, υπερόπτες, άδικοι και αυταρχικοί με τους άλλους. Είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε αντιδράσεις, αν επιτρέψετε να συμβεί αυτό. Αν είστε σε θέση να διατηρήσετε την ισορροπία, τότε θα αποκομίσετε πρόοδο και επαγγελματική επιτυχία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

12 Ιανουαρίου 2017: Ο Ερμής εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή ως 7 Φεβρουαρίου)

Με τον Ερμή στον Αιγόκερω επικεντρωνόμαστε στις πρακτικές πλευρές της ζωής. Έχουμε την ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε απτά, πρόσωπα και καταστάσεις και απορροφόμαστε σε σκέψεις που οδηγούν σε ένα σκοπό, ένα τελικό αποτέλεσμα. Δίνουμε βάρος σε ό, τι λέμε και μιλάμε με σιγουριά. Θα πούμε τη γνώμη μας μετά από προσεκτική εξέταση ενός ζητήματος. Έχουμε υπομονή και επιμονή αλλά κολλάμε με ένα θέμα, και με την επινοητικότητά μας και το σαφές πνευματικό δυναμικό μας, ολοκληρώνουμε τους στόχους μας. Δεν είμαστε οπαδοί της αδράνειας και συζητάμε, είμαστε επικοινωνιακοί αλλά με μια δόση εγκράτειας, ενώ οι συζητήσεις μας κατευθύνονται προς ένα σκοπό. Είμαστε σοβαροί στοχαστές και όταν αναλάβουμε ένα έργο, ξεπερνάμε τα όριά μας. Θέλουμε να το ολοκληρώσουμε καθώς το μυαλό μας έχει θέσει ένα στόχο. Μπορεί να χαθούμε στην απαισιοδοξία και δεν πιστεύουμε εύκολα τους άλλους. Γοητευόμαστε από την ιστορία και τις πολιτιστικές παραδόσεις. Είμαστε προσεκτικοί στον τρόπο σκέψης μας και έχουμε νέες ιδέες στις οποίες μπορούμε να δώσουμε μορφή, χρησιμοποιώντας μια προσγειωμένη προοπτική που στηρίζεται στις εμπειρίες του παρελθόντος. Προσπαθούμε να προβάλουμε ιδέες που βασίζονται στους κοινωνικούς θεσμούς και στην έρευνα και οι οποίες μπορούν να αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, απολαμβάνετε μια σοβαρή και ορθολογιστική επικοινωνία με το σύντροφό σας ή τους άλλους γύρω σας. Ίσως τώρα συζητάτε περισσότερο για την πορεία της σταδιοδρομίας σας και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας και προβάλετε εύστοχα επιχειρήματα στις συζητήσεις σας. Οι δημιουργικές σας ιδέες γίνονται αποδεκτές από το περιβάλλον σας καθώς μαγεύετε τους γύρω σας διαμέσου της επικοινωνίας. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή ένα ταξίδι ή θα έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον.

Σημείωση: Ο Ερμής στον Αιγόκερω επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

12 Ιανουαρίου 2017: Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα είμαστε πολύ ρομαντικοί και ζούμε στο όνειρο και την φαντασία. Είμαστε ευαίσθητοι και δημιουργικοί αλλά δεν έχουμε πρακτικότητα όσον αφορά την αγάπη και τα χρήματα. Θέλουμε να δώσουμε στις στενές προσωπικές μας σχέσεις, έτοιμοι να κάνουμε θυσίες για όποιον αγαπάμε. Είμαστε συναισθηματικοί και συμπονετικοί και συγκινούμαστε εύκολα από την ευγένεια των άλλων, τη μουσική, την ποίηση και τον χορό. Συγχωρούμε εύκολα γι’ αυτό μπορούμε να προσελκύσουμε ανθρώπους που μας εκμεταλλεύονται. Αντιπαθούμε την αγενή και χονδροειδή συμπεριφορά και εκπέμπουμε μια αιθέρια και μυστηριώδη γοητεία που είναι διακριτικά δελεαστική και πολύ ελκυστική.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς και ιδιαίτερα οι γεννημένου στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, δεν θα είστε πολύ πρακτικοί ούτε και θα βλέπετε ξεκάθαρα τις προθέσεις του συντρόφου σας ή ζητήματα οικονομικά, έτσι δεν είναι και η καλύτερη στιγμή για να πάρετε οποιεσδήποτε αποφάσεις, επειδή αυτό που νομίζετε ότι χρειάζεστε είναι μια ψευδαίσθηση. Είστε ιδεαλιστές όσον αφορά τις σχέσεις σας και κατά συνέπεια, διατρέχετε τον κίνδυνο της απογοήτευσης αργότερα, όταν θα δείτε τελικά τους άλλους όπως είναι στην πραγματικότητα. Μπορεί επίσης να έχετε την τάση να εξιδανικεύετε τις σχέσεις σας και να βλέπετε αυτό που θέλετε να δείτε. Το ίδιο ισχύει και για τις αγορές σας, όπου μπορεί να αγοράσετε κάτι που είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που πραγματικά θέλετε να πάρετε. Υπάρχει επίσης μια τάση στην ονειροπόληση και μερικές φορές, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ασάφεια κάποιων καταστάσεων, οπότε δώστε ιδιαίτερη προσοχή. Ευνοείστε στην καλλιτεχνική και μουσική έμπνευση.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

13 Ιανουαρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

 

14 Ιανουαρίου 2017: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Δία μας βοηθά να δούμε τα πράγματα με ορθολογιστικό μυαλό, να εκφράσουμε νέες ιδέες και να έχουμε πειραματική διάθεση. Η τύχη είναι μαζί μας και νέες ευκαιρίες έρχονται στο δρόμο μας, κοινωνικά και συναισθηματικά.

 

15 Ιανουαρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

15 Ιανουαρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή καλά νέα και χαρούμενη επικοινωνία μπορεί να έρθουν μέσω τηλεφώνου, e-mail ή μηνυμάτων.

 

16 Ιανουαρίου 2017: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ποσειδώνα υπάρχει αρνητικότητα, ακαμψία και φόβος, ενώ οι σχέσεις με τους αγαπημένους μας μπορεί να είναι τεταμένες και συγκεχυμένες. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα τα συναισθήματα και το πάθος μας είναι αυξημένα. Υπάρχει έντονη σεξουαλικότητα ενώ οι σχέσεις μας γίνονται βαθιά συγκινητικές.

 

17 Ιανουαρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή + 2 ημέρες)

Επιδιώκουμε την ειρήνη και την αρμονία. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εστιαστούμε στο γάμο μας, στις στενές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να συναναστραφούμε με τους άλλους και να κοινωνικοποιηθούμε. Απολαμβάνουμε τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η δημιουργία αρμονίας και καλής επικοινωνίας με τους άλλους κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον μας. Έχουμε την ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσω της διπλωματίας και είμαστε περισσότερο σε θέση να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματά μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία που ποθούμε. Η τάση τώρα είναι να αποφευχθούν οι απευθείας αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα. Βλέπουμε και τις δύο πλευρές σε κάθε δεδομένη κατάσταση κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν δισταγμοί. Ο φόβος του να χάσουμε την έγκριση των άλλων είναι μεγάλος. Ευνοούνται γενικά κάθε είδους σχέσεις, οι συνεργασίες, οι δραστηριότητες που αφορούν την ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς επίσης κι αυτές που σχετίζονται με την ομορφιά και την καλαισθησία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Λέοντες και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πετύχετε μια ευνοϊκή διαμεσολάβηση, να διαπραγματευτείτε μια δίκαιη συμφωνία, να αποκαταστήσετε την ισορροπία με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας ή το σύντροφό σας, να καλλωπίσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, να εξαλείψετε οποιαδήποτε σύγχυση, να προσκαλέσετε φίλους σε ένα πάρτι ή δείπνο, να πειραματιστείτε με τη μόδα, να επιδοθείτε στην πολυτέλεια.

17 Ιανουαρίου 2017: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον Κρόνο μας συγκρατεί στα λόγια μας και τονίζει την αναγκαιότητα να μάθουμε να βασιζόμαστε στον εαυτό μας και όχι στους άλλους. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο νιώθουμε εσωτερική αρμονία και ισορροπημένα και αυτό αντανακλάται στην εξωτερική μας έκφραση.

 

18 Ιανουαρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε να φύγει ό, τι δεν μας αγγίζει πλέον συναισθηματικά, ενώ όλων των ειδών οι σχέσεις γίνονται πιο έντονες συναισθηματικά. Εκδηλώνουμε αρνητικά συναισθήματα σε καταστάσεις και ανθρώπους, προκειμένου να προχωρήσουμε μπροστά ή να χτίσουμε κάτι νέο.

 

19 Ιανουαρίου 2017: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή ως 18 Φεβρουαρίου)

Είμαστε ακούραστοι εργαζόμενοι και διαβάζουμε τον χαρακτήρα των άλλων ενστικτωδώς. Χάνουμε τον έλεγχο των νεύρων μας και στη συνέχεια λέμε ή κάνουμε πράγματα που αργότερα το μετανιώνουμε. Είμαστε καλοί στη συζήτηση και την επιχειρηματολογία και εύκολα πείθουμε τους άλλους. Γινόμαστε αναζητητές της γνώσης, ορθολογιστές, με ανοιχτό πνεύμα και έχουμε οράματα για το μέλλον. Όταν συζητάμε, μιλάμε για την κοινωνία και πώς να την προσαρμόσουμε στα δικά μας ιδανικά. Πιστεύουμε στις φιλίες και προσφέρουμε τη βοήθειά μας μόλις μας ζητηθεί.

19 Ιανουαρίου 2017: Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Τώρα καταβάλλουμε προσπάθειες ελέγχου, αισθανόμαστε άβολα και υπάρχει αυτοσυγκράτηση. Η παρεμπόδιση ή η άρνηση των επιθετικών μας ενστίκτων οδηγεί σε απογοήτευση και εσωτερικό θυμό. Υπάρχουν τάσεις για ασθένεια ή τραυματισμό ενώ σε κάποιες δραστηριότητές μας προβάλλεται αντίσταση από τους άλλους. Παρά τις δοκιμασίες όμως, υπάρχει αυτοέλεγχος και ισχυρή ανάγκη για την επίλυση των προβλημάτων μας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας τώρα περισσότερο από το συνηθισμένο, καθώς θα είστε διστακτικοί σε οποιοδήποτε είδος δράσης απαιτείται. Τα αισθήματα ανεπάρκειας και η έλλειψη αυτοπεποίθησης είναι εμφανή τώρα. Αισθάνεστε κάποιου είδους αναστολή και δεν μπορείτε να εκφράσετε τον εαυτό σας ή να αναλάβετε δράση για να προάγετε θετικά τους στόχους σας, καθώς νιώθετε μπλοκαρισμένοι στο να πάτε μπροστά. Ως αποτέλεσμα, αισθάνεστε αδύναμοι, ανίκανοι να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα και αβοήθητοι. Είναι καλύτερο ελαχιστοποιήσετε την επαφή σας με άτομα που φαίνεται ότι δεν σας κάνουν καλό.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

19 Ιανουαρίου 2017: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό και σύνοδο με τον Δία μπορεί να αντιμετωπίσουμε μια έκρυθμη κατάσταση που προκαλεί επαναστατικές διαθέσεις προκειμένου να απελευθερωθούμε από οτιδήποτε δεν λειτουργεί ομαλά για μας. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο βοηθά στο να επωφεληθούμε στους στόχους μας, παίρνοντας ρεαλιστικές αποφάσεις καθώς είμαστε πιο αξιόπιστοι και υπεύθυνοι.

 

20 Ιανουαρίου 2017: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Μας δίνεται η δυνατότητα να απολαύσουμε έντονες συναισθηματικές στιγμές και να αποκομίσουμε συναισθηματικά οφέλη από τις προσωπικές μας επαφές. Αναζητάμε τώρα τη δημιουργική έκφραση του πάθους μας και πώς να εμπλουτίσουμε τη ζωή μας με υψηλότερα ηθικά πρότυπα. Ξέρουμε πώς να σταθούμε στα πόδια μας και να αγαπάμε παρά τις αντιξοότητες. Είμαστε ειλικρινείς και υπάρχει επιτυχία στις επενδύσεις, την ασφάλιση και τις πωλήσεις. Η πώληση θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική, επειδή ενθαρρύνουμε τους πελάτες να αγοράσουν το προϊόν μας. Έχουμε κατανόηση, συμπάθεια και είμαστε δυναμικοί ώστε να πείσουμε τους ανθρώπους να αποδεχθούν τις προτάσεις μας για το καλό τους.

Ταύροι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να βρείτε νέα ενδιαφέροντα στην αγάπη, κι αν είστε μόνοι, να συναντήσετε κάποιον/α με τον οποίον τα συναισθήματα θα είναι αμοιβαία. Νιώθετε τώρα ότι υπάρχει μια μοιραία ποιότητα στην ερωτική σας ζωή που αψηφά κάθε λογική. Αισθάνεστε μια εσωτερική ισορροπία και τα συναισθήματά σας είναι τόσο έντονα που νιώθετε ότι κυριαρχούν και καθοδηγούν την ερωτική σας ζωή. Η κατανόηση σας δίνει δύναμη στην αγάπη. Η σχέση σας έχει τώρα υψηλή προτεραιότητα, κι αν είστε μόνοι, είστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή των συντρόφων σας. Αυτό που χρειάζεστε τώρα είναι κάποιον/α που θα σας σταθεί καθώς η σχέση ωριμάζει και αλλάζει με την πάροδο του χρόνου, να έχετε συμβατά ενδιαφέροντα, καλή σεξουαλική ζωή και κοινή κατεύθυνση ζωής.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

20 Ιανουαρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σεξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σεξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

20 Ιανουαρίου 2017: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο, εξάγωνο με τον Ερμή και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα χαρίζει διαίσθηση και διορατικότητα και μας ωθεί σε έναν ονειρικό τρόπο έκφρασης των συναισθημάτων μας. Κυριαρχούν η συμπόνια και η κατανόηση.

 

21 Ιανουαρίου 2017: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με την Αφροδίτη μπορούμε να κατανοήσουμε τα αληθινά συναισθήματα και τις επιθυμίες μας στον έρωτα. Ευνοείται μια σχέση που εξυπηρετεί πραγματικά τις ανάγκες μας και ικανοποιεί τα πάθη μας. Λαμβάνουμε επιβεβαιώσεις και προσελκύσουμε την αγάπη, τον έρωτα, το χρήμα και την επιτυχία στις σχέσεις μας.

 

22 Ιανουαρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

22 Ιανουαρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και εξάγωνο με τον Ήλιο ελέγχουμε τις παρορμήσεις μας και τα συναισθήματά μας, πράγμα το οποίο μας οδηγεί σε μια σωστή συμπεριφορά.

 

23 Ιανουαρίου 2017: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα δεν αντιμετωπίζουμε καμία δυσκολία για να διεγείρουμε το μυαλό των άλλων να ακολουθήσουν τις αποφάσεις και τις ιδέες μας. Η δημιουργική μας ικανότητα μπορεί να εκφράζεται μέσα από τη τέχνη, τη μουσική και το γράψιμο. Στην κοινωνική ζωή μας ικανοποιούμε την ανάγκη μας για μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα. Κερδίζουμε εύκολα την προσοχή του ακροατηρίου μας, καθώς είμαστε πειστικοί και μπορούμε να συντονιστούμε με τις ιδέες των άλλων. Είμαστε αισιόδοξοι και ανταποκρινόμαστε στις αδικίες, κάνοντας οτιδήποτε για να διορθώσουμε τα πράγματα.

Καρκίνοι, Ταύροι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου και αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε ισχυρή έμπνευση και φαντασία οι οποίες είναι επωφελείς τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τους άλλους. Μπορείτε να προσφέρετε λύσεις στα προβλήματα των άλλων, είστε σε θέση να διερευνήσετε κάτω από την επιφάνεια των φαινομένων και έχετε τώρα εξαιρετική ανοχή απέναντι των άλλων. Έχετε ένα ταλέντο για τον επηρεασμό της σκέψης τους, λόγω του έξυπνου χειρισμού των λόγων σας και λόγω της κατανόησης των κινήτρων τους. Έχετε αυξημένη διαίσθηση και τηλεπάθεια, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δημιουργικά στην καθημερινή σας ζωή. Η ανεπτυγμένη κοινωνική συνείδηση και ευαισθητοποίηση καθώς και συμπόνια σας σάς ωθούν να συνεισφέρετε με τις συμβουλές σας στα προβλήματα των άλλων.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

23 Ιανουαρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα η επιθυμία μας να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα είναι ισχυρή σήμερα.

 

24 Ιανουαρίου 2017: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Δία μας χαρίζει τη διάθεση για περιπέτεια και ενθουσιασμό και ίσως έχουμε μια ευχάριστη έκπληξη από ένα αγαπημένο μας πρόσωπο ή εμφανιστεί ξαφνικά ένας παλιός φίλος. Είναι πιθανό να στερούμαστε υπομονής και επιμονής, αλλά για λίγο. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο και τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Άρη μας ωθεί να κάνουμε τεράστιες προσπάθειες για να ικανοποιήσουμε τις συναισθηματικές ανάγκες μας και αγωνιζόμαστε για την ολοκλήρωση ημιτελών έργων.

 

25 Ιανουαρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

25 Ιανουαρίου 2017: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ενισχύονται η διαίσθηση, η διορατικότητα και η καλλιτεχνική δημιουργικότητα.

 

26 Ιανουαρίου 2017: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή και τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Δία προσπαθούμε να εξισορροπήσουμε την ανάγκη μας για ασφάλεια παράλληλα με την επιθυμία μας να ζήσουμε συναρπαστικά και την τάση μας προς την ανεξαρτησία και τη συναισθηματική ελευθερία. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη η έκφραση των προσωπικών αναγκών μας είναι αποδεκτή από τους άλλους

 

27 Ιανουαρίου 2017: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε να κάνουμε δύσκολες επιλογές που συσχετίζονται με την ανάγκη μας να εναρμονίσουμε τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μας με την επιθυμία μας να απολαύσουμε τις στιγμές, να συμμετέχουμε σε κοινωνικές δραστηριότητες και να ερωτευτούμε. Ενώ το ένα κομμάτι του εαυτού μας θέλει τον έρωτα, την αγάπη, τους φίλους και τη διασκέδαση, το άλλο μέρος επιδιώκει την πειθαρχία και τη σκληρή δουλειά και δεν επιτρέπει καμία επιπολαιότητα. Αυτή η σύγκρουση μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη ένταση, είτε με τον εαυτό μας, είτε με τους άλλους.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, ίσως δοκιμάσετε κάποια μικρή απογοήτευση στις σχέσεις σας με τους άλλους και πιο συγκεκριμένα στις ερωτικές σας σχέσεις. Εστιάζεστε περισσότερο σε πρακτικά ζητήματα και τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στους άλλους και όχι στα ζεστά συναισθήματα. Μπορεί να νιώθετε ότι δεν λαμβάνετε συναισθήματα και ίσως να αισθάνεστε μοναχικά και απομονωμένα από τους άλλους. Μπορεί και να σκέφτεστε να απομακρυνθείτε από το σύντροφό σας. Οι ερωτικές σχέσεις γίνονται δύσκολες και δημιουργείται συναισθηματική απόσταση και μοναξιά. Τα συναισθήματά σας είναι τώρα ψυχρά και γίνεστε απαιτητικοί. Οικονομικά μπορεί να ανησυχείτε για τα χρέη που πρέπει να καταβληθούν ή την έλλειψη χρηματοδότησης. Εάν έχετε δική σας επιχείρηση, θα ανησυχείτε για την οικονομική της πορεία. Έχετε την τάση να είστε απαισιόδοξοι για το μέλλον σας και θα είστε συγκρατημένοι, με αυτοπειθαρχία.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

27 Ιανουαρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή + 2 ημέρες)

Οι φιλίες, οι σύλλογοι και οι ομάδες μπορούν να απαιτήσουν την προσοχή μας τώρα. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και διάθεση για συνεργασίες. Τονίζονται οι ανθρωπιστικές πράξεις. Έχουμε ισχυρή έλξη σε ό, τι είναι νέο και ασυνήθιστο, καθώς και μια ενστικτώδη ανάγκη για βελτίωση. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο πνευματικές παρά συναισθηματικές και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιο απρόσωπες και απαθείς. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορούμε να συμμετέχουμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να ασχοληθούμε με ομαδικές δραστηριότητες, να θέσουμε στόχους για το μέλλον, να προβάλλουμε νέες ιδέες, και να κάνουμε προοδευτικές αλλαγές. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες μεθόδους και έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Μπορεί να είναι δύσκολο για μας να τηρήσουμε τις προθεσμίες τώρα και η προσωπική μας ελευθερία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Ευνοούνται οι ασυνήθιστες και ριζοσπαστικές αλλαγές, οι κοινωνικές επιδιώξεις, οι ομαδικές εργασίες, οι φιλίες και οι προσπάθειες για κάτι νέο που ενώνει μια ομάδα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη ενέργεια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση, να εμπνευστείτε ένα νέο σχέδιο, να προβάλετε νέες ιδέες στο χώρο της εργασίας σας, να στείλετε e-mail στους φίλους σας, να ενημερώσετε το προφίλ σας σε site κοινωνικής δικτύωσης, να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει, να κάνετε κάτι έξω από το συνηθισμένο, να επαναστατήσετε, να ξεφύγετε!

27 Ιανουαρίου 2017: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη μας χαρίζει θάρρος και γενναιότητα, αποφασιστικότητα και γρήγορες αντιδράσεις.

 

28 Ιανουαρίου 2017, ώρα Ελλάδας 02:06 π.μ.: Νέα Σελήνη στις 8ο 15΄ του Υδροχόου (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μας βοηθά να αποκολληθούμε συναισθηματικά. Το ζώδιο του Υδροχόου είναι γνωστό για την ποιότητά του να είναι ανεξάρτητο και αντικειμενικό. Κρατάμε συναισθηματική απόσταση κι αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε την επιλογή για το αν ή όχι θα αντιδράσουμε στις καταστάσεις συναισθηματικά ή όχι. Μερικές φορές, έχουμε μια θεραπευτική επίδραση στους γύρω μας. Μπορούμε να αποσπαστούμε από συναισθηματικές καταστάσεις, με αποτέλεσμα να λαμβάνουμε περισσότερη αλήθεια, περισσότερη αντικειμενικότητα, περισσότερες πληροφορίες από το περιβάλλον μας. Τελικά με αυτό τον τρόπο μπορούμε να προβληματιστούμε σχετικά με το πώς θα αντιδράσουμε στην συνολική κατάσταση. Έτσι, διαφυλάσσουμε τον εαυτό μας από τον πόνο, την απογοήτευση ή ακόμη και τις ψεύτικες ελπίδες. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δούμε αντικειμενικά τι συμβαίνει γύρω μας. Από αυτή την άποψη, μπορούμε να σκεφτούμε πιο εύκολα και καθαρά. Όταν προκύπτει μια κατάσταση, είμαστε σε θέση να την δούμε πιο ορθολογιστικά ή δημιουργικά, παρά αν είχαμε ενεργήσει σε ένα καθαρά συναισθηματικό επίπεδο. Τώρα είναι η αρχή μιας νέας περιόδου για την προσωπική ανάπτυξή μας. Ο Υδροχόος κυβερνά τη διάνοια ή «το ανώτερο μυαλό». Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο μας βοηθά να δούμε τη ζωή από μια ευρύτερη προοπτική. Αυτή η ευρύτερη προοπτική μας κάνει να βλέπουμε τα πράγματα πέρα από τις ατομικές μας ανάγκες και να κοιτάζουμε τα πράγματα με έναν πιο «παγκόσμιο» τρόπο.

Κυρίως επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια. Αυτή είναι μια χρονική περίοδος, όπου καλείστε να κάνετε νέα ξεκινήματα είτε στην ερωτική σας ζωή, είτε στην οικογένειά σας, είτε στην καριέρα σας και τις δημόσιες σχέσεις σας. Τώρα θα έχετε αυξημένα συναισθήματα και ευαισθησίες και κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον. Νέες εμπειρίες κάνουν τη ζωή σας περισσότερο πρωτότυπη και συναρπαστική.

28 Ιανουαρίου 2017: Ο Άρης εισέρχεται στον Κριό (επιρροή ως 10 Μαρτίου)

Για τον Άρη στον Κριό, δεν υπάρχει προσπάθεια, υπάρχει μόνο πράξη! Τώρα έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε δράση που κάνει τη ζωή μας να βρίσκεται σε συνεχή κίνηση. Υποκινούμαστε από τη διαδικασία, όχι κατ’ ανάγκη από το τελικό στόχο. Ο ενθουσιασμός μας ανάβει φωτιά στους άλλους και κινούμαστε με ένα δυναμικό τρόπο. Η φυσική αντοχή μας είναι μεγάλη και μας είναι δύσκολο να κολλήσουμε σε μια δραστηριότητα που έχουμε βαρεθεί. Αναζητάμε τον ανταγωνισμό και ένας παθιασμένος αγώνας με έναν αντίπαλο μας εξιτάρει. Βιαζόμαστε να κάνουμε σχέσεις αλλά πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι η παρορμητικότητά μας μπορεί να μας τυφλώσει και να μας βάλει σε κινδύνους. Η ισχυρή λίμπιντο μας μπορεί να μας οδηγήσει σε αρνητικές εμπλοκές. Οι εντάσεις που δημιουργούνται μας απογοητεύουν εύκολα. Αλλά η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και η αυτοπεποίθηση είναι αξιοθαύμαστες και αναλαμβάνουμε ρίσκα που αφήνουν τους άλλους με δέος. Είμαστε επιρρεπείς σε βιαστικές αποφάσεις και γινόμαστε πολύ ευέξαπτοι, λαμβάνοντας ευχαρίστηση με το να προβάλουμε τη δύναμή μας. Δεν έχουμε την υπομονή να κάνουμε επίμονες διαπραγματεύσεις, είτε για επαγγελματικούς λόγους ή για το σεξ. Έχουμε έντονο σεξουαλικό πάθος και αγωνιζόμαστε για την κατάκτηση του αντικείμενου του πόθου μας και των επιθυμιών μας.

Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι έχετε έντονη την επιθυμία για δράση και μπορείτε να φέρετε εις πέρας οποιεσδήποτε προκλήσεις ή ακόμα δύσκολες και ενδεχομένως επικίνδυνες καταστάσεις. Ρισκάρετε στον έρωτα και κάνετε τα πάντα προκειμένου να περνάτε όσο το δυνατόν καλύτερα, είτε είστε μόνοι, είτε σε σχέση. Έχετε έντονη σεξουαλικότητα και ερωτικές φαντασιώσεις.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι πρέπει να προσέξετε να αποφύγετε τις συγκρούσεις, επειδή θα έχετε την τάση να πάτε κόντρα σε ό, τι σας λένε να κάνετε. Έχετε την τάση να προβάλλεστε στους άλλους και να είστε αδιάλλακτοι και ανεξάρτητοι, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσετε αντιπαλότητα με θέματα ή ανθρώπους που σχετίζονται με την καριέρα σας ή την αισθηματική σας ζωή ή τα οικονομικά σας.

Σημείωση: Ο Άρης στον Κριό επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

29 Ιανουαρίου 2017: Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα έχουμε βάθος σκέψης και συγκέντρωση. Είμαστε σοβαροί και αποφασιστικοί και έχουμε πνευματική δύναμη και βάθος αντίληψης. Ψάχνουμε για τα κρυμμένα νοήματα, επιθυμώντας να αποκαλύψουμε πλήρως τα κίνητρα των ατόμων. Γοητευόμαστε με όλα αυτά που είναι κρυμμένα, ταμπού ή μυστικά αλλά είμαστε προκλητικοί στις επικοινωνίες μας και σαρκαστικοί, όντας αποφασισμένοι να βρούμε τις απαντήσεις με τη δύναμη του μυαλού μας. Έχουμε ένα στρατηγικό τρόπο σκέψης και είμαστε πολύ έξυπνοι και πονηροί.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, έχετε την ικανότητα να συγκεντρώνεστε, αλλά μπορεί να είστε επιρρεπείς σε εμμονές. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για έρευνα επειδή έχετε τη δυνατότητα να φτάσετε στο βάθος των πραγμάτων και να αποσαφηνίσετε κάθε μυστήριο. Νιώθετε τώρα την ανάγκη να κρατήσετε κάποια μυστικά, τα οποία αν τα ανακοινώσετε θα έχουν σοβαρές συνέπειες. Η επιθυμία σας να κρατήσετε τις σκέψεις σας μέσα σας μπορεί να λειτουργήσει εναντίον σας, σε σημείο να έχετε εμμονή, καχυποψία και δυσπιστία. Η πλύση εγκεφάλου ή οι διαμάχες για την εξουσία θα είναι έντονες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

29 Ιανουαρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή + 2 ημέρες)

Η φαντασία μας διευρύνεται και επιδιώκουμε την ξεκούραση και τη νωχελικότητα. Δίνουμε προσοχή στις λεπτομέρειες της ζωής μας, στη δημιουργικότητα, στην φιλανθρωπία, στην πνευματικότητα και την καλλιτεχνία. Είναι μια καλή στιγμή για να εμπιστευθούμε την διαίσθησή μας. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και γινόμαστε ονειροπόλοι και ευαίσθητοι. Μπορεί να νιώθουμε μια νοσταλγία και συμπόνια. Είμαστε ιδιαίτερα ευφάνταστοι και η διαίσθησή μας, μας ακολουθεί στις αποφάσεις μας. Θέλουμε να σπάσουμε τα όρια και τους φραγμούς, είτε σε προσωπικό, είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Είναι μια στιγμή που αγνοούμε την πραγματικότητα και τα συναισθήματά μας είναι πέρα από κάθε λογική. Ευνοούνται γενικά τα ευφάνταστα σχέδια, οι μυστικιστικές και πνευματικές αναζητήσεις, η εσωτερική ανάπτυξη, η μουσική και το θέατρο και οι δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φαντασιωθείτε το όνειρο, να κάνετε μια βόλτα κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να παρακολουθήσετε μια ταινία ή να πάτε στο θέατρο, να διαλογιστείτε ή να κάνετε οτιδήποτε προκειμένου να ξεφύγει το πνεύμα σας από τα γήινα, να βρεθείτε μόνοι με τον εαυτό σας, να προβάλετε οποιοδήποτε ευφάνταστο έργο, να βοηθήσετε εκείνους που βρίσκονται σε ψυχικό και συναισθηματικό αδιέξοδο ή έχουν ψυχολογικά προβλήματα, να κάνετε μια μυστική σχέση.

29 Ιανουαρίου 2017: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Δία άνθρωποι από το οικείο περιβάλλον μας μπορεί να εμφανιστούν ξαφνικά στη ζωή μας για να μας βοηθήσουν να ανακουφιστούμε από τα προβλήματά μας.

 

30 Ιανουαρίου 2017: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα μας αρέσει να ονειροπολούμε και να χανόμαστε στις σκέψεις μας και τα συναισθήματά μας. Μπορούμε να εμπνευστούμε από την αυξημένη ευαισθησία και τη δεκτικότητά μας στα συναισθήματα των άλλων γύρω μας. Επιδιώκουμε τη μοναξιά μας για να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα και να απομακρύνουμε τα αρνητικά συναισθήματα και τις συγκινήσεις.

 

31 Ιανουαρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

31 Ιανουαρίου 2017: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ερμή και τον Πλούτωνα η ικανότητά μας να κρατάμε μυστικά τα συναισθήματά μας είναι μια στρατηγική η οποία αποδεικνύεται επιτυχημένη. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και σύνοδο με την Αφροδίτη δημιουργεί ψυχρότητα στις σχέσεις και ένταση στα συναισθήματα με αποτέλεσμα την απογοήτευση, τη συναισθηματική δυσφορία και τον εκνευρισμό.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-06-30T 0:00
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι