ezwdia skin

Αστρολογικό ημερολόγιο για τον μήνα Φεβρουάριο 2017.

Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 51

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017

 

Καταστρώστε τα σχέδιά σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές του μήνα.

Διαβάστε ανά ημέρα ποια αστρολογική όψη υπάρχει και πως μπορεί να επηράζει το ζώδιό σας:

 

1 Φεβρουαρίου 2017: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα υπάρχουν διανοητική ένταση, εμμονή στις απόψεις μας και ακαμψία του μυαλού. Ριζοσπαστικές απόψεις τείνουν να αμφισβητηθούν. Ξαφνικές ιδέες εμφανίζονται και στη συνέχεια εξαφανίζονται χωρίς να προλάβουμε να τις επεξεργαστούμε και να τις κάνουμε πράξη. Έχουμε κάποιες νοητικές … κρίσεις και σκαμπανεβάσματα. Είναι μια καλή στιγμή για να δούμε τις διαφορετικές πλευρές του θέματος που μας απασχολεί και να συλλέξουμε πληροφορίες. Μπορεί να δημιουργηθεί διακοπή στις επικοινωνίες.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, αυτή η διέλευση είναι διεγερτική για την πνευματική σας δραστηριότητα. Επειδή όμως το μυαλό σας επιταχύνεται τώρα, βγάζετε συμπεράσματα χωρίς να εξετάσετε τα πράγματα εις βάθος, αλλά αυθόρμητα. Είναι καλύτερο να προσπαθήσετε να μη σκέφτεστε και πολύ αυτήν τη στιγμή, διαφορετικά μπορεί να δημιουργηθούν νευρικότητα και πονοκέφαλοι. Απλοποιήστε τη ζωή σας και πειθαρχήστε την ανυπομονησία σας, διότι θα σταθεί εμπόδιο σε οποιαδήποτε διανοητική εργασία. Νιώθετε ότι τα πάντα είναι βαρετά ή έχουν επαναλαμβανόμενο χαρακτήρα, γι’ αυτό είναι καλύτερο να περιμένετε. Εάν έχετε κολλήσει σε ένα πρόβλημα, τώρα είναι η στιγμή που θα αποκτήσετε διορατικότητα για να κάνετε μια σημαντική ανακάλυψη.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

1 Φεβρουαρίου 2017: Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Άρη έχουμε δυναμισμό και παρακινούμε τους άλλους. Έντονα συναισθήματα και ανυπόμονες ενέργειες μπορεί να κάνουν τους γύρω μας να μην μπορούν να ανταποκριθούν. Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο μας ωθεί να βγάλουμε το καλύτερο πρόσωπό μας προς τα εμπρός και να συνεργαστούμε με τους άλλους επειδή δεν είμαστε σε σύγκρουση εσωτερικά.

 

2 Φεβρουαρίου 2017: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Κυριαρχεί το έντονο ενδιαφέρον για τη μάθηση και τα ταξίδια και έχουμε υπερβολική εμπιστοσύνη στις αποφάσεις που λαμβάνουμε. Ανεπιθύμητες ψυχικές πιέσεις μπορεί να ξεπεράσουν τα όριά τους και να δημιουργήσουν επιπόλαιες συμπεριφορές, αμέλεια και αλαζονεία. Κυριαρχεί η υπερβολική αισιοδοξία στο μυαλό μας, με μια τάση για υπερβολή. Δεν πρέπει να αγνοούμε τα ενοχλητικά σημάδια που απειλούν να ανατρέψουν τα μεγαλεπήβολα σχέδιά μας. Κυριαρχούν τάσεις ανεντιμότητας, απάτης, κακής επικοινωνίας ή αμέλειας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, προσέξτε πως προβάλετε τις ιδέες σας, τις υπερβολές και τις υπεραισιόδοξες σκέψεις σας. Είστε πιο επιρρεπείς για να δείτε τη μεγάλη εικόνα προσώπων και καταστάσεων και έχετε δυσκολία εστίασης στις λεπτομέρειες. Στην επικοινωνία σας με τους άλλους, μπορεί να έχετε μια τάση να είστε πολύ σίγουροι για τον εαυτό σας και οι άλλοι να σας θεωρήσουν αναιδείς και αλαζονικούς. Νομίζετε ότι τα γνωρίζετε όλα, γι’ αυτό και η επικοινωνία δε θα είναι καλή. Είστε παρορμητικοί στην κρίση σας και οι αποφάσεις σας βασίζονται σε ανεπαρκείς πληροφορίες. Υπάρχει προχειρότητα στη διαχείριση των υποθέσεων σας και αφέλεια στις σχέσεις σας με τους άλλους. Μπορεί επίσης να έχετε μια τάση να μεγαλοποιείτε τις λεπτομέρειες. Ευνοείστε αν προσπαθείτε να πουλήσετε κάτι, αλλά μπορεί επίσης να έχετε δυσκολία να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας. Είναι μια καλή στιγμή για να προβάλετε ένα συγγραφικό έργο, αλλά να είστε σίγουροι ότι το έχετε διαβάσει λεπτομερώς.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

2 Φεβρουαρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή και τον Πλούτωνα, σύνοδο με τον Ουρανό και αντίθεση με τον Δία αναζητάμε ανυπόμονα απαντήσεις σε δύσκολα ερωτήματα και προσπαθούμε να ξεφύγουμε από τη στασιμότητα στη ζωή μας. Οι συναισθηματικές ανάγκες μας για άνεση, οικειότητα και ασφάλεια αμφισβητούνται από τους ανθρώπους γύρω μας. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο ευνοεί τις εργασίες σχετικά με πρακτικά θέματα και τις σχέσεις με τα αφεντικά μας και τις αρχές.

 

3 Φεβρουαρίου 2017: Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή ως 15 Απριλίου και από 28 Απριλίου ως 6 Ιουνίου)

Με την Αφροδίτη στον Κριό, έχουμε σφοδρή επιθυμία για ζωή, επιδιώκουμε την ανεξαρτησία μας και γινόμαστε θερμοί στα συναισθήματα και ενθουσιώδεις. Ενθουσιαζόμαστε εύκολα με την προοπτική μιας νέας αγάπης. Όμως, η παρορμητικότητά μας μπορεί να γίνει πρόβλημα μερικές φορές γιατί χάνουμε το ενδιαφέρον μας εξίσου γρήγορα. Τώρα προτιμούμε κάποιου είδους ένταση στη σχέση. Δεν αντέχουμε έναν παθητικό ερωτικό σύντροφο ή κάποιον που μας βάζει σε ρουτίνα. Θέλουμε να κερδίσουμε το θαυμασμό, λόγω της ανεξαρτησίας, της αυτοπεποίθησης και της ζωτικότητάς μας. Φαινόμαστε δυναμικοί και σεξουαλικά ελκυστικοί. Αυτό που μας κάνει ακαταμάχητους είναι ότι δεν μιλάμε γι’ αυτό που θέλουμε να κάνουμε, αλλά το κάνουμε δίχως δεύτερη σκέψη. Θέλουμε οι άνθρωποι να είναι πραγματικοί και όχι να παίζουν παιχνίδια, να είναι άμεσοι και να μην λένε πράγματα που δεν τα εννοούν. Θέλουμε εμείς να καθοδηγούμε τη σχέση και ποθούμε το δυναμισμό σε ένα σύντροφο και το σεξουαλικό πάθος. Δε θέλουμε να αναλύουμε τη σχέση ή να διαβάζουμε το μυαλό του συντρόφου μας αλλά ζούμε τον έρωτα! Αυτό μας δίνει ζωή και θαυμάζουμε τους ισχυρούς, ανεξάρτητους τύπους που δεν έχουν αυτολύπηση η ανασφάλεια. Η ειλικρίνειά μας, μας κάνει αξιόπιστους, δεδομένου ότι οι άλλοι πάντα γνωρίζουν πού στέκονται μαζί μας. Τα γούστα μας είναι τολμηρά και εντυπωσιακά, γινόμαστε εύστοχοι, ακόμη και προκλητικοί.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, θα είστε τώρα κοινωνικοί, φιλικοί, αυθόρμητοι και παρορμητικοί στην αγάπη. Είστε ευχάριστοι και επικοινωνιακοί κι εκείνο που αναζητάτε είναι να ζήσετε τον έρωτα και τη ζωή αφού εκπέμπετε ένα ακαταμάχητο σεξουαλικό πάθος. Μπορείτε να βελτιώσετε τη σχέση σας, αν είχατε στο παρελθόν προβλήματα, αφού θα είστε τώρα πιο συμβιβαστικοί με το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, προσελκύετε το αντίθετο φύλο και παρασύρεστε από τα πάθη σας.

Σημείωση: Η Αφροδίτη στον Κριό επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

3 Φεβρουαρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδιά μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε ένα χαλαρωτικό μασάζ, να ασχοληθείτε με το σπίτι, το μαγείρεμα, το τραγούδι, το χορό, την κηπουρική, την ακίνητη περιουσία σας, να εξετάσετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για την κατάρτιση ενός νέου σχεδίου, να πειραματιστείτε με την αρωματοθεραπεία, την αγγειοπλαστική, τη γλυπτική.

3 Φεβρουαρίου 2017: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα μας κάνει πιο ονειρικούς, με συμπόνια και κατανόηση, και μας καθοδηγούν η διαίσθηση και η διορατικότητά μας.

 

4 Φεβρουαρίου 2017: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ήλιο κάνει τα συναισθήματά μας πιο έντονα και προσπαθούμε να τα διοχετεύσουμε προς ένα θετικό αποτέλεσμα. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα βλέπουμε τις σχέσεις μας και τη ζωή πιο συναισθηματικά και νιώθουμε την ανάγκη να κάνουμε μια νέα αρχή σε κάποιους προβληματικούς τομείς της ζωής μας.

 

5 Φεβρουαρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους (επιρροή + 2 ημέρες)

Νέες ιδέες αφθονούν αυτή τη στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα τα πράγματα που είναι κοινότυπα. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με πνευματικά και επικοινωνιακά ζητήματα καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Λέοντες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να παίξετε με τα παιδιά σας, να συζητήσετε με τα αδέλφια, τους θείους και τα ξαδέρφια σας, να πάτε για ψώνια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε με το στυλ σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, να προσθέσετε κάτι εντυπωσιακό στο προφίλ σας στο Facebook, να πείτε μερικά αστεία, να πάτε ένα σύντομο ταξίδι, να διαβάσετε ένα βιβλίο, να φλερτάρετε και να χαμογελάσετε σε αγνώστους.

5 Φεβρουαρίου 2017: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και εξάγωνο με την Αφροδίτη και τον Άρη μας βοηθά να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη της θέλησής μας, της διπλωματίας και της πειθούς για να νικήσουμε τα εμπόδια στις σχέσεις μας και να ενεργήσουμε διεκδικώντας το αποτέλεσμα που επιθυμούμε.

 

6 Φεβρουαρίου 2017: Ο Δίας στον Ζυγό γυρίζει σε ανάδρομη πορεία (επιρροή ως 9 Ιουνίου 2017)

Τώρα δίνουμε έμφαση στις αξίες μας και ευαισθητοποιούμαστε στην εσωτερική μας ανάπτυξη. Αξιολογούμε γιατί δεν είμαστε τίμιοι με τον εαυτό μας και προσπαθούμε να αποσαφηνίσουμε τους λόγους. Όταν προκύπτουν ευκαιρίες ενώ ο Δίας είναι ανάδρομος, είναι το αποτέλεσμα των σπόρων που φυτεύσαμε στο παρελθόν από ανθρώπους που συναντήσαμε στο παρελθόν. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ολοκληρώσουμε έργα που αφορούν τον Δία, όπως το να ασχοληθούμε με μια παλιά γνώση ή να ολοκληρώσουμε την εκπαίδευσή μας ή να κάνουμε ένα μακρύ ταξίδι που είχαμε αναβάλει ή να επανασυνδεθούμε με κάποιον που είχαμε προ πολλού χάσει. Είναι καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με πνευματικά ή φιλοσοφικά ζητήματα με στόχο να δούμε με καλύτερη προοπτική τη ζωή. Λόγω της πνευματικής φύσης του ανάδρομου Δία, δεν είναι καιρός να αρχίσουμε ουσιαστικές δραστηριότητες.

6 Φεβρουαρίου 2017: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα εφιστά την προσοχή μας σε απατηλά όνειρα και σύγχυση, αβεβαιότητα για το μέλλον και ασαφή μηνύματα. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό χαρίζει εμπιστοσύνη, χαρούμενη ατμόσφαιρα, αισιοδοξία, θετική σκέψη, υψηλή αυτοεκτίμηση και γενναιόδωρες πράξεις. Αναλαμβάνουμε ρίσκα με επιτυχία.

 

7 Φεβρουαρίου 2017: Ο Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή ως 26 Φεβρουαρίου)

Με τον Ερμή στον Υδροχόο, είμαστε περισσότερο διανοητικοί και προσανατολισμένοι προς τη λογική και αντικειμενική σκέψη. Ο Ερμής είναι σε έξαρση σε αυτό το ζώδιο του Αέρα, το οποίο σημαίνει ότι η επικοινωνία είναι γρήγορη και εύκολη. Στον Υδροχόο, ο Ερμής έχει μια σταθερή εστίαση, είμαστε συντονισμένοι με μακρινές συχνότητες, οι ιδέες μας είναι εξαιρετικά πρωτότυπες ή μπροστά από την εποχή τους. Μένουμε ουδέτεροι σε οποιαδήποτε συζήτηση και έχουμε το χάρισμα της ανάγνωσης του μυαλού των άλλων. Οι ιδέες μας έχουν το σήμα της ατομικότητας, ακόμη και εκκεντρικότητα, και έχουμε επίγνωση του παλμού της ομάδας. Η σκέψη μας είναι προοδευτική και αμφισβητούμε το status quo. Είμαστε πιστοί στις απόψεις μας και λέμε πάντα «την αλήθεια». Επειδή οι σκέψεις μας δεν κατευθύνονται από τα συναισθήματα, μπορούμε να παρουσιάσουμε τις διάφορες πλευρές ενός θέματος και να παίξουμε «το δικηγόρο του Διαβόλου», όταν είναι απαραίτητο. Οι ιδέες μας έρχονται εντελώς απροσδόκητα και μπορεί να είναι τολμηρές, χωρίς να μας ενδιαφέρει αν θα είναι αρεστές στους άλλους. Βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Μπορεί όμως να εγκλωβιστούμε στις δικές μας σκέψεις και να απορρίπτουμε τις άλλες απόψεις. Μας ενδιαφέρουν η επιστήμη και η τεχνολογία. Γινόμαστε στοχαστές με μυαλό που είναι ιδιοφυία!

Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι έχετε ευθύτητα και αμεσότητα στην επικοινωνία με το σύντροφό σας και τους γύρω σας. Αν είστε μόνοι, φλερτάρετε και σαγηνεύετε το αντίθετο φύλο με την εξυπνάδα, την ευγλωττία σας και τις καινοτόμες ιδέες σας. Οι δημιουργικές σας ιδέες και ο αυθορμητισμός σας, σας φέρνουν σε επαφή με πολύ κόσμο αφού είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Θα υπάρξει ξαφνική επικοινωνία και συμμετέχετε σε απρόβλεπτες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σημείωση: Ο Ερμής στον Υδροχόο επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

7 Φεβρουαρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένειά μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματά μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Ταύροι και Παρθένοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να ονειροπολήσετε, να κάνετε το χώρο σας πιο οικογενειακό, να συνδεθείτε βαθύτερα με τον αγαπημένο σας, να μιλήσετε με τη μητέρα σας, να φροντίσετε τα παιδιά, τα ζώα, τους ηλικιωμένους ή οποιοδήποτε άτομο νιώθει συναισθηματικά ευάλωτο, να ασχοληθείτε με τον κήπο σας, να βάλετε ένα σύστημα συναγερμού ασφαλείας ή κλειδαριές, να περάσετε το χρόνο σας με τις γυναίκες, να κεράσετε τους συναδέλφους σας, να πάτε νωρίς για ύπνο, να βρεθείτε κοντά στη θάλασσα ή οπουδήποτε κοντά σε νερό, να τραγουδήσετε, να παίξετε θέατρο ή να γράψετε.

7 Φεβρουαρίου 2017: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Κρόνο και τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Άρη απελευθερώνονται συναισθήματα ενοχής, ντροπής και λύπης. Απαιτείται προσοχή στις διαπραγματεύσεις με πρόσωπα κύρους και στις οικείες σχέσεις μας και νιώθουμε μειονεκτικά από την αυξημένη την κριτική. Προσπαθούμε να απομακρύνουμε τους φόβους του να κάνουμε λάθη.

 

8 Φεβρουαρίου 2017: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μας κάνει πιο συμπονετικούς και μας αγγίζουν τώρα πιο εύκολα τα συναισθήματα των άλλων. Έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση που βασίζεται στη διαίσθησή μας. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό παλιά συναισθηματικά ζητήματα που παραμένουν άλυτα οδηγούν σε μια συγκρουσιακή πάλη για την εξουσία και δεν μπορούμε να πάρουμε αυτό που επιθυμούμε.

 

9 Φεβρουαρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια, μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματά μας είναι έντονα και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειές μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητές μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Ζυγοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πείτε ανέκδοτα, να στείλετε αστείες εικόνες στο Facebook, να κάνετε σε κάποιον έκπληξη με ένα δώρο, να δείξετε τον έρωτά σας σε κάποιον που αγαπάτε, να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών σας με τρόπο που τραβά την προσοχή, να φορέσετε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο, πορτοκαλί ή κίτρινο, να χαμογελάσετε όταν περπατάτε στο δρόμο, να χορέψετε με την αγαπημένη σας μουσική, να γευτείτε μια περιπέτεια με κάποιον που φλερτάρετε, να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα ή εργασίες, να παίξετε, να ασχοληθείτε με τα παιδιά σας, να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

9 Φεβρουαρίου 2017: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Είμαστε τώρα πρόθυμοι να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας με τους άλλους και οι απόψεις μας είναι ειλικρινείς, αλλά και άμεσες. Θέλουμε να ζήσουμε μια ζωή συναρπαστική, την κάθε στιγμή της ημέρας. Η πλήξη και η ανία δεν είναι τώρα για μας και μπορούμε να μετατρέψουμε ακόμη και τα αρνητικά γεγονότα σε θετικά, χάρη στην πρωτότυπη σκέψη μας. Μπορούμε να αξιολογήσουμε άμεσα τα γεγονότα και να πάρουμε μια απόφαση. Θέλουμε την αλήθεια και επιμένουμε σ’ αυτήν, δεν αποδεχόμαστε την ανεντιμότητα από οποιονδήποτε εμπλεκόμαστε συναισθηματικά. Μπορούμε να απομακρυνθούμε εύκολα από ένα ανειλικρινές άτομο, καθώς κι από οποιονδήποτε δεν είχαμε ποτέ συναισθήματα.
 
Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, το μυαλό σας θα είναι πολύ δραστήριο και αναζητάτε το νέο, αμφισβητώντας το παλιό, καθώς έχετε μια δημιουργική ανάγκη για αυτοέκφραση. Είστε εκκεντρικοί στον τρόπο με τον οποίον κατευθύνετε τη ζωή σας και κάνετε σοφότερες επιλογές. Είναι πιθανό να εισέλθετε σε ομάδες που υποστηρίζουν ένα ιδανικό, μεταδίδοντας θετικότητα και ενθουσιασμό στους γύρω σας. Είστε ευθείς και απομακρύνετε όσους σας λένε ψέματα. Θέλετε τώρα να ζήσετε τη δική σας ζωή, χωρίς κανέναν περιορισμό. Αναζητάτε ένα σύντροφο, αν είστε γυναίκα, ο οποίος δε θα στερήσει την ελευθερία σας. Έχετε μια ποιότητα στον προσωπικό σας μαγνητισμό, φιλελεύθερες ιδέες και κατανόηση απέναντι των άλλων ανθρώπων.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

9 Φεβρουαρίου 2017: Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή, συναισθήματα από το παρελθόν αναστέλλουν την ικανότητά μας να επικοινωνήσουμε. Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη η αρμονία, η στοργή και η τρυφερότητα δημιουργούν συναισθηματική χαλάρωση.

 

10 Φεβρουαρίου 2017: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ερμή (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα μας είναι εύκολο να κάνουμε κοινωνικές επαφές και να μιλήσουμε ευχάριστα και διπλωματικά. Ευνοούνται η διπλωματία, η γοητεία, οι διαπραγματεύσεις, τα ρομαντικά λόγια, η διδασκαλία, οι δημόσιες σχέσεις καθώς και η δημιουργία νέων ερωτικών σχέσεων και συνεργασιών. Κάτι που ακούμε τώρα ή πληροφορίες μας δίνουν ευχαρίστηση και είμαστε σε θέση να εκφραζόμαστε πιο γοητευτικά και αρμονικά.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου, μπορεί να έχετε μια πρόσκληση για μια ιδιαίτερη κοινωνική εκδήλωση αυτές τις ημέρες. Θα υπάρχει καλή επικοινωνία στην αγάπη και τη φιλία, συζητάτε ανάλαφρα θέματα καθώς δε θέλετε να αντιμετωπίσετε τυχόν δύσκολα προβλήματα αυτήν τη στιγμή. Αυτές είναι πολύ καλές ημέρες για να συζητήσετε για τη σχέση σας ή να πείτε σε κάποιον/α πώς τον αγαπάτε. Αναζητάτε την ψυχαγωγία και τις ερωτικές περιπέτειες, κι αν είστε σε σχέση, μπορείτε να απομακρύνετε τις παρεξηγήσεις και να επιφέρετε και πάλι την αρμονία και την ισορροπία μεταξύ σας. Οι επιχειρηματικές ή εμπορικές δραστηριότητες θα είναι αρκετά κερδοφόρες, αν έχετε δική σας επιχείρηση, και ίσως πάτε ένα ταξίδι το οποίο θα είναι ευχάριστο και ανανεωτικό.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

10 Φεβρουαρίου 2017: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και εξάγωνο με την Αφροδίτη αυξάνει την οικειότητα και την εμπιστοσύνη και βελτιώνει τις σχέσεις μας με τους άλλους, κυρίως με τις γυναίκες. Αν έχουμε κάποιο πρόβλημα, είναι μια καλή ημέρα για να ζητήσουμε βοήθεια από τους άλλους.

 

11 Φεβρουαρίου 2017, ώρα Ελλάδας 02.32 π.μ: Σεληνιακή έκλειψη στις 22ο 28΄ του Λέοντα (επιρροή +/- 15 ημέρες)

Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη φέρνει στο φως βαθιά κρυμμένα συναισθήματα που ενεργοποιούνται από το υποσυνείδητό μας και τα οποία ήταν βαθιά θαμμένα στην ψυχή μας εβδομάδες ή μήνες πριν. Ο Λέων αναφέρεται στη δύναμη και το πάθος για έρωτα και ζωή, έχει ανάγκη να φανεί και να λάμψει. Όμως θα πρέπει να αγωνιστούμε προκειμένου να απομακρύνουμε τις ψυχολογικές σκιές μας, να γεφυρώσουμε το χάσμα που υπάρχει με τα αγαπημένα μας πρόσωπα το οποίο δημιουργείται από τον εγωισμό και την αλαζονεία μας αλλά και την επιθυμία μας να λάμψουμε και να έχουμε το πάνω χέρι στις σχέσεις μας. Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε τα συναισθήματα που μας υποκινούν σε δράση και να είμαστε ειλικρινείς χωρίς να παίζουμε θέατρο. Οι εκλείψεις έχουν την τάση να μας δίνουν έμπνευση ή μας παραδίδουν ένα μήνυμα. Η συγκεκριμένη Σεληνιακή έκλειψη δημιουργεί ανατροπές και εκπλήξεις, συναισθηματικά ξεσπάσματα και αποκαλύψεις, έτσι δημιουργούνται νέα δεδομένα στη ζωή μας που αρχικά ίσως είναι δύσκολο να τα αποδεχτούμε. Το σημαντικό καρμικό μήνυμα αυτής της έκλειψης είναι να γιορτάσουμε τον έρωτα και την αγάπη και να ακούσουμε τη φωνή της καρδιάς μας.

Κυρίως επηρεάζει τα Σταθερά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, δηλαδή τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια. Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη σας καλεί να βγείτε από το χάος και το σκοτάδι που κρύβεται στις πιο σκοτεινές γωνιές του μυαλού σας. Είναι αυτό που φοβάστε περισσότερο, τους κακούς σας δαίμονες, που μολύνουν τον νου σας, στερεύουν τη μνήμη σας, σκοτώνουν την αγάπη και κλέβουν την ελπίδα. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας, αντιμετωπίστε το κενό μέσα σας, δείτε τις δυνατότητές σας.

11 Φεβρουαρίου 2017: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Η παρόρμηση να κάνουμε πολλά πράγματα θα είναι μεγαλύτερη τώρα και επιδιώκουμε την ανάπτυξη. Υπάρχει ισχυρή συνείδηση ​​της ηθικής ή να ασχοληθούμε με θρησκευτικά ζητήματα. Η επιθυμία να ταξιδέψουμε ή να εφαρμόσουμε νέες ιδέες μέσω της εκπαίδευσης ή της μάθησης θα είναι ισχυρή τώρα. Υπάρχει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση καθώς επίσης και προθυμία να προβούμε σε κερδοσκοπία ή να πάρουμε οικονομικά ρίσκα.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, απολαμβάνετε μέρες επιτυχίας και θετική εξέλιξη των επαγγελματικών σας στόχων. Ίσως και να προαχθείτε σε ανώτερο βαθμό ή θέση αυτήν τη στιγμή. Οι σχέσεις με τους ανωτέρους σας βελτιώνονται και είναι μια καλή στιγμή για να ζητήσετε αύξηση. Εάν έχετε επιχείρηση, να περιμένετε μεγαλύτερη επέκταση, διαφήμιση και επιτυχία. Επενδύσεις και επιχειρηματικές συναλλαγές θα πάνε καλά. Θα παρατηρήσετε ότι έχετε μεγαλύτερη επιρροή στους γύρω σας από ό, τι πριν.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

11 Φεβρουαρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο (επιρροή + 2 ημέρες)

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδιά μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Καρκίνοι και Σκορπιοί, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να φροντίσετε την υγεία σας, να αλλάξετε την καθημερινή σας ρουτίνα, να βελτιώσετε τη διατροφή σας, να κάνετε δίαιτα, να ασκηθείτε, να κάνετε τζόκινγκ, να κάνετε μια εθελοντική εργασία, να γράψετε, να δώσετε και να πάρετε κάποια εποικοδομητική κριτική, να ενθαρρύνετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να συνεχίσει να προσπαθεί, να καθαρίσετε το σπίτι σας ή το χώρο εργασίας σας προκειμένου να μην υπάρχει χάος και να τελειοποιήσετε τη ρουτίνα σας.

 

12 Φεβρουαρίου 2017: Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα κάνει να πλημμυρίζει η ψυχή μας από συναισθήματα αλλά τονίζει τη σύγχυση και την αβεβαιότητα για το μέλλον. Έχουμε παράξενα όνειρα και ασαφή μηνύματα και διαστρεβλώνουμε την πραγματικότητα. Ίσως ακόμη και να ασχοληθούμε με απογοητεύσεις, απάτες, κουτσομπολιό ή κακολογίες.

 

13 Φεβρουαρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό (επιρροή + 2 ημέρες)

Επιδιώκουμε την ειρήνη και την αρμονία. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να εστιαστούμε στο γάμο μας, στις στενές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να συναναστραφούμε με τους άλλους και να κοινωνικοποιηθούμε. Απολαμβάνουμε τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η δημιουργία αρμονίας και καλής επικοινωνίας με τους άλλους κάνει πιο ευχάριστο το περιβάλλον μας. Έχουμε την ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματά μας μέσω της διπλωματίας και είμαστε περισσότερο σε θέση να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματά μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία που ποθούμε. Η τάση τώρα είναι να αποφευχθούν οι απευθείας αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα. Βλέπουμε και τις δύο πλευρές σε κάθε δεδομένη κατάσταση κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν δισταγμοί. Ο φόβος του να χάσουμε την έγκριση των άλλων είναι μεγάλος. Ευνοούνται γενικά κάθε είδους σχέσεις, οι συνεργασίες, οι δραστηριότητες που αφορούν την ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς επίσης κι αυτές που σχετίζονται με την ομορφιά και την καλαισθησία.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Λέοντες και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να πετύχετε μια ευνοϊκή διαμεσολάβηση, να διαπραγματευτείτε μια δίκαιη συμφωνία, να αποκαταστήσετε την ισορροπία με ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας ή το σύντροφό σας, να καλλωπίσετε το σπίτι σας, να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση, να εξαλείψετε οποιαδήποτε σύγχυση, να προσκαλέσετε φίλους σε ένα πάρτι ή δείπνο, να πειραματιστείτε με τη μόδα, να επιδοθείτε στην πολυτέλεια.

13 Φεβρουαρίου 2017: Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα απελευθερώνει την πίεση, δίνει βάθος στα συναισθήματα και βοηθά στην επούλωση των πληγών του παρελθόντος. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο υπάρχει αρνητικότητα, ακαμψία και φόβος, ενώ οι σχέσεις με τους αγαπημένους μας μπορεί να είναι τεταμένες.

 

14 Φεβρουαρίου 2017: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Τώρα εμβαθύνει η κατανόησή μας και επεκτείνονται οι επικοινωνιακές ικανότητές μας. Λειτουργούμε με τη λογική, την οργάνωση, τη σαφήνεια και τη σωστή αντίληψη ενώ έχουμε πρακτικές και μεθοδικές ικανότητες που μας επιτρέπουν να επιτύχουμε τις φιλοδοξίες μας. Ό, τι κάνουμε έχει ένα σκοπό και μια συγκεκριμένη κατεύθυνση ζωής. Προτιμάμε να εργαζόμαστε ήσυχα και μπορεί να αισθανόμαστε άβολα να εκφράσουμε την προσωπικότητά μας. Εκφράζουμε τις γνώσεις και τις ιδέες μας με έναν απτό και προσιτό τρόπο. Μπορεί να εμπλακούμε σε κοινωνικές δραστηριότητες ή να αγωνιστούμε για την εξουσία που συνδέεται με τις φιλοδοξίες μας.

Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στις αρχές και τα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, στις κοινωνικές και προσωπικές σας σχέσεις προτιμάτε τη συντροφιά ατόμων που έχουν παρόμοια ή συμβατή αντίληψη με τη δική σας και των οποίων η στάση δεν είναι αμφισβητήσιμη. Έχετε μεγάλο βάθος κατανόησης και βοηθάτε τώρα τους άλλους. Έχετε συνειδητοποίηση της αξίας σας και γνωρίζετε πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητές σας. Δεν εκφράζετε τη γνώμη σας, εκτός αν σας ζητηθεί, και οι απόψεις σας είναι αυθεντικές και ειλικρινείς. Τώρα προτιμάτε να είστε στο περιθώριο και αφήνετε τους άλλους να κερδίσουν την προσοχή. Δεν χρειάζεστε την έγκριση για τις ενέργειές σας γιατί τηρείτε τους κανόνες της καλής συμπεριφοράς. Αν έχετε μια φιλοδοξία στο μυαλό σας, θα βαδίσετε βασιζόμενοι στις εμπειρίες σας.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

14 Φεβρουαρίου 2017: Η Σελήνη σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Άρη δημιουργεί συναισθήματα θυμού ή ανυπομονησίας και πρέπει να βρούμε διεξόδους για την διοχέτευση της επιθετικής ενέργειάς μας. Η Σελήνη τρίγωνο με τον Ερμή βοηθά στο να σκεφτούμε ορθολογιστικά και στην ειλικρινή και άμεση έκφραση των συναισθημάτων μας. Προβάλουμε τις ιδέες μας με σαφήνεια.

 

15 Φεβρουαρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, αντίθεση με τον Ουρανό και σύνοδο με τον Δία δεν μπορούμε να καλύψουμε την ανάγκη μας για ασφάλεια, αναζητούμε να ζήσουμε συναρπαστικές στιγμές με κάθε κόστος και έχουμε την τάση να διεκδικήσουμε την ανεξαρτησία και τη συναισθηματική ελευθερία μας. Εκδηλώνουμε αρνητικά συναισθήματα σε καταστάσεις και ανθρώπους, προκειμένου να προχωρήσουμε μπροστά.

 

16 Φεβρουαρίου 2017: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Τώρα είμαστε αρκετά καλά ενημερωμένοι για τα θέματα που μας απασχολούν και ζητάμε έγκριση από τους ανθρώπους που μας μιλάνε. Ακόμη και αν οι απόψεις μας με κάποια άτομα διίστανται, καταφέρουμε να επιβληθούμε με τα εύστοχα επιχειρήματά μας. Δεν κάνουμε οποιοδήποτε άλμα ή βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς να είμαστε σίγουροι για όλα τα γεγονότα. Είμαστε φιλικοί και απολαμβάνουμε να συνομιλούμε με τους άλλους.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου και στις αρχές και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, είστε πειστικοί ομιλητές αλλά και καλοί ακροατές. Όταν χρειάζεστε πληροφορίες, δεν φοβάστε να τις ζητήσετε από κάποιον που ξέρει. Η φιλική στάση σας μπορεί να σας φέρει επιτυχία σε πολλές προσπάθειές σας. Οι απαντήσεις σας είναι τόσο εύστοχες και διεισδυτικές αλλά χωρίς να προκαλείτε τους άλλους. Είστε ειλικρινείς και σε θέση να παραδεχτείτε τα σφάλματά σας και να γελάτε με τον εαυτό σας όταν κάνετε ένα ηλίθιο λάθος. Οι συνομιλίες σας είναι έντονες και ζωντανές, έχετε τώρα εξαιρετική ικανότητα συγκέντρωσης και μπορείτε να επιβάλετε τη γνώμη σας με ένα δυνατό επιχείρημα. Νιώθετε ελεύθεροι να εκφράσετε τις απόψεις σας για κάτι που θεωρείται σημαντικό.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

16 Φεβρουαρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό (επιρροή + 2 ημέρες)

Θα πρέπει τώρα να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, τη ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με τη διαίσθησή μας. Υπάρχει ισχυρή συναισθηματική ένταση, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Διακατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση, το σεξ και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύς και κατά δεύτερο λόγο, Παρθένοι και Αιγόκεροι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κρατήσετε ένα μυστικό, να πείτε ένα μυστικό σε έναν έμπιστο φίλο, να κάνετε μια σημαντική εκκαθάριση (από τη ντουλάπα σας, το γραφείο σας ή ακόμα και μια σχέση σας), να σχεδιάσετε μια νύχτα σεξουαλικής απόλαυσης, να κάνετε μια αποτοξίνωση ή μια θεραπεία, να κάνετε νέες οικονομικές συμφωνίες, να ασχοληθείτε με την περιουσία σας, να είστε συναισθηματικά ειλικρινείς με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

16 Φεβρουαρίου 2017: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο και τρίγωνο με τον Ήλιο αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας για τη ζωή και την καριέρα μας. Αυτή είναι η κατάλληλη ημέρα για να θέσουμε υγιή όρια στις σχέσεις μας με τους άλλους.

 

17 Φεβρουαρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και εξάγωνο με τον Πλούτωνα καταστάσεις που προηγουμένως ήταν σε σύγχυση ή κρυμμένες μπορούμε σήμερα να τις κατανοήσουμε πολύ πιο εύκολα. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή δημιουργεί δύσκολη επικοινωνία στις σχέσεις μας και η ανταλλαγή ιδεών μπορεί να είναι τεταμένη συναισθηματικά.

 

18 Φεβρουαρίου 2017: Ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή ως 20 Μαρτίου)

Τώρα γινόμαστε πιο ευαίσθητοι, ανθρωπιστές και μπορούμε να στηρίξουμε τους άλλους σε μια δύσκολη στιγμή. Έχουμε μεγάλη συναισθηματική ευαισθησία και συμπόνια με αποτέλεσμα να προσπαθούμε να βοηθήσουμε τους άλλους. Τώρα μπορούμε να βρούμε διέξοδο από ό, τι νομίζουμε ότι μας πνίγει. Έχουμε πολλή αγάπη μέσα μας, αλλά τη δείχνουμε μόνο σε αυτούς που κρίνουμε ότι την αξίζουν. Μας αρέσει να φαντασιωνόμαστε για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα και να μένουμε μόνοι για να ηρεμούμε. Τώρα δεν εκφραζόμαστε εύκολα και δεν λέμε τι πραγματικά σκεφτόμαστε.

18 Φεβρουαρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη (επιρροή + 2 ημέρες)

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντίθετα, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό και υπερβάλλουμε. Δε θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Ζυγοί και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε φιλοσοφικές συζητήσεις, να επεκτείνετε το πεδίο εφαρμογής των δημιουργικών έργων σας, να κάνετε σχέδια για ταξίδια, να κοινωνικοποιηθείτε, να κάνετε νέους φίλους, να κάνετε αυτοσχεδιασμό, να εμπνεύσετε τον εαυτό σας και τους άλλους, να ασχοληθείτε με νομικά ζητήματα, να μιλήσετε με τα πεθερικά σας, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή να μελετήσετε την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας, να δείτε κωμωδίες, να κάνετε έρωτα!

18 Φεβρουαρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με Ήλιο μπορούμε να αναδιαρθρώσουμε τη ζωή μας όταν έχουμε εμπιστοσύνη στη σοφία των εμπειριών μας από το παρελθόν.

 

19 Φεβρουαρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη η στοργή και η τρυφερότητα δημιουργούν συναισθηματική χαλάρωση και ηρεμία. Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αυξάνεται η εσωτερική ένταση καθώς υπάρχει σύγχυση μεταξύ της ψευδαίσθησης με την πραγματικότητα και δημιουργούνται αυταπάτες.

 

20 Φεβρουαρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Ερμή και τον Δία επιδιώκουμε να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα μας και μας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις, όπως μια τυχαία συνάντηση με έναν παλιό γνώριμο, μια πρόσκληση ή κάποια άλλη ενδιαφέρουσα κοινωνική εκδήλωση. Οι άλλοι είναι πιο δεκτικοί απέναντί μας και μπορούμε να επιλύσουμε προβλήματα του παρελθόντος ή παρεξηγήσεις.

 

21 Φεβρουαρίου 2017: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Έχουμε επιδεξιότητα τόσο στον προφορικό όσο και το γραπτό λόγο που εμφανίζει το εύρος των γνώσεών μας, αν και μερικές φορές μπορεί να μην υπάρχει κανένα πραγματικό βάθος στην έκφρασή μας. Επειδή θεωρούμε τις γνώσεις συναρπαστικές και διεγερτικές, θέλουμε να τις μοιραστούμε με τους άλλους. Έχουμε μια πραγματική κατανόηση για τον κόσμο γύρω μας, να τους βοηθήσουμε. Είμαστε ανυπόμονοι και καθόλου ανεκτικοί με αυτούς που δεν μπορούν να ακολουθήσουν το ρυθμό μας. Είμαστε σε εγρήγορση, περίεργοι και καλά ενημερωμένοι σε πολλά θέματα. Με τα λόγια μας συναρπάζουμε το κοινό μας.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, θα καταπλήξετε τους άλλους με τις συζητήσεις σας και με την κατανόηση των δύσκολων θεμάτων. Η ελευθερία είναι απαραίτητη για σας, να αξιοποιήσετε τις γνώσεις σας με το δικό σας μοναδικό τρόπο και να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Εφευρίσκετε τρόπους για να ανάψετε τη σπίθα του ενθουσιασμού στους άλλους ώστε να μπορούν να αναγνωρίσουν τις γνώσεις σας. Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι σε οτιδήποτε και οποιονδήποτε στερεί την πνευματική ελευθερία σας. Η απομόνωση σας φαίνεται τώρα σαν φυλακή, και είναι σημαντικό για σας να αισθάνεστε ελεύθεροι είτε σε πνευματικό, είτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα πρέπει να μάθετε πώς να χαλαρώσετε περισσότερο και να βρείτε τρόπους για την αποδέσμευση της εσωτερικής πίεσης.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

21 Φεβρουαρίου 2017: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Υπάρχει καλή κρίση και έχουμε επίγνωση της πλήρους εικόνας των πραγμάτων. Κυριαρχούν η κερδοσκοπική σκέψη και το ενδιαφέρον για τη μάθηση. Μεγάλα σχέδια τίθενται σε λειτουργία και κάνουμε μεγάλα άλματα χάρη στην εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και στην ικανότητά μας να προχωρήσουμε με γοργούς ρυθμούς, αντιμετωπίζοντας τον ανταγωνισμό. Οι ιδέες ρέουν εύκολα και μπορούμε να προβάλουμε τη δημιουργικότητά μας.

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα και τα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου, αυτή είναι μια εξαιρετική χρονική περίοδος για τη μάθηση, τη διδασκαλία, το γράψιμο και τη δημοσίευση. Οι σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είναι καλές και τυχόν νομικές διαδικασίες που έχετε, θα είναι επιτυχείς, ιδιαίτερα εκείνες που σχετίζονται με επιχειρηματικές δραστηριότητες. Μπορεί να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή ενώ οι εμπορικές διαπραγματεύσεις θα είναι ασυνήθιστα κερδοφόρες. Είστε πιο δεκτικοί στις σκέψεις και τις απόψεις των άλλων.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

21 Φεβρουαρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω (επιρροή + 2 ημέρες)

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δε θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργειά μας ή τα χρήματά μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, και κατά δεύτερο λόγο, Σκορπιοί και Ιχθύς, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε συνάντηση με τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας, να θέσετε μια νέα πρόταση, να κάνετε επενδύσεις, να μιλήσετε με τους ανωτέρους σας, να θέσετε τα θεμέλια μιας νέας συνεργασίας, να επικυρώσετε μια μακροχρόνια συμφωνία, να αναλάβετε τον έλεγχο μιας κατάστασης.

21 Φεβρουαρίου 2017: Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Κρόνο και εξάγωνο με τον Ήλιο και τον Ουρανό βοηθά να οργανώσουμε ένα σχέδιο καθώς είμαστε πιο σταθεροί και ρεαλιστές και έχουμε πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες.

 

22 Φεβρουαρίου 2017: Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Τώρα υπάρχουν ισχυρές κινήσεις και ενέργειες που φτάνουν σε ακρότητες. Νιώθουμε μία ισχυρή ώθηση για έλεγχο και κυριαρχία και καταβάλουμε ακραίες προσπάθειες για την ικανοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Υπάρχει έντονη σεξουαλικότητα και επιθυμία για ερωτική συνεύρεση. Οι προσπάθειές μας για μετασχηματισμό διέπονται από στρατηγική σκέψη και σχέδια για έλεγχο.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις έντονες διαμάχες για την εξουσία που μερικές φορές μπορεί και να είναι ακραίες. Οι επιθυμίες και οι φιλοδοξίες σας, μπορεί να ξεσηκώσουν αντιπαλότητα, και κατ’ επέκταση, να κάνετε νέους εχθρούς εάν δεν είστε προσεκτικοί. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με τους αντιπάλους σας. Μπορεί κάποια άτομα να σας προκαλέσουν και να προβείτε σε βίαιη επίθεση ή να την υποστείτε. Αποφύγετέ το όσο το δυνατόν. Ίσως πρέπει να εργάζεστε πολλές ώρες τώρα και αυτό μπορεί να σας εξαντλήσει. Έχετε τεράστια ενέργεια αλλά είναι πιθανό να νιώθετε ότι πρέπει να σταματήσετε και να ξεκουραστείτε. Κατά συνέπεια, η υπερπροσπάθεια μπορεί να σας οδηγήσει μέχρι το σημείο της εξάντλησης ή της κατάρρευσης.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

22 Φεβρουαρίου 2017: Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη και τον Άρη και σύνοδο με τον Πλούτωνα είμαστε τόσο γρήγοροι στις αντιδράσεις μας χωρίς να εξετάσουμε τις συνέπειες και συμπεριφερόμαστε επιθετικά και χαιρέκακα. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ενισχύονται η διαίσθηση, η διορατικότητα και η καλλιτεχνική δημιουργικότητα.

 

23 Φεβρουαρίου 2017: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο (επιρροή +/- 2 ημέρες)

Η υπευθυνότητα και ο σοβαρός τρόπος σκέψης μας, μας βοηθούν να επιλύσουμε προβλήματα του παρελθόντος, βλέποντας και αναλύοντας τα πράγματα σε βάθος. Ακούμε προσεκτικά τι έχουν να μας πουν οι άλλοι και εκφράζουμε συνετά και συγκρατημένα τις απόψεις μας. Προτιμάμε να εφαρμόσουμε τους στόχους μας βασιζόμενοι στις εμπειρίες του παρελθόντος αλλά και τις δυνατότητές μας. Εκτιμώνται οι προσπάθειες του παρελθόντος σε ένα έργο μας και λαμβάνουμε την εκτίμηση των ανωτέρων μας.

Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι και ιδιαίτερα οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, αναπολείτε το παρελθόν και τολμάτε να εκφράσετε τη γνώμη σας και τις ιδέες σας. Είστε κάπως συγκρατημένοι στην επικοινωνία και δεν ενδιαφέρεστε τόσο για νέες κοινωνικές επαφές. Αντίθετα, μπορεί να έχετε μια ευχάριστη επικοινωνία με κάποιο άτομο από το παρελθόν. Οι συνομιλίες σας θα είναι ώριμες, τίμιες, ειλικρινείς και υπεύθυνες. Ίσως να μη σας ενδιαφέρει και τόσο η επικοινωνία και προτιμάτε να χαλαρώσετε. Διστάζετε να πάρετε την πρωτοβουλία να μιλήσετε και περιμένετε, βλέποντας τα πράγματα σε βάθος και εστιαζόμενοι στην παρατηρητικότητά σας. Στις συνομιλίες σας φαίνεστε ήρεμοι και δυσκολεύεστε να πάρετε μια απόφαση, αφού τώρα ζυγίζετε τις καταστάσεις.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

23 Φεβρουαρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Υδροχόο (επιρροή + 2 ημέρες)

Οι φιλίες, οι σύλλογοι και οι ομάδες μπορούν να απαιτήσουν την προσοχή μας τώρα. Θα υπάρχει έντονη κοινωνικοποίηση και διάθεση για συνεργασίες. Τονίζονται οι ανθρωπιστικές πράξεις. Έχουμε ισχυρή έλξη σε ό, τι είναι νέο και ασυνήθιστο, καθώς και μια ενστικτώδη ανάγκη για βελτίωση. Οι αντιδράσεις μας είναι περισσότερο πνευματικές παρά συναισθηματικές και οι αλληλεπιδράσεις με τους άλλους είναι πιο απρόσωπες και απαθείς. Αυτή είναι μια στιγμή που μπορούμε να συμμετέχουμε σε κοινωνικές εκδηλώσεις, να ασχοληθούμε με ομαδικές δραστηριότητες, να θέσουμε στόχους για το μέλλον, να προβάλλουμε νέες ιδέες, και να κάνουμε προοδευτικές αλλαγές. Είμαστε ανοιχτοί σε νέες μεθόδους και έχουμε τα μάτια μας στραμμένα στο μέλλον. Μπορεί να είναι δύσκολο για μας να τηρήσουμε τις προθεσμίες τώρα και η προσωπική μας ελευθερία είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο. Ευνοούνται οι ασυνήθιστες και ριζοσπαστικές αλλαγές, οι κοινωνικές επιδιώξεις, οι ομαδικές εργασίες, οι φιλίες και οι προσπάθειες για κάτι νέο που ενώνει μια ομάδα.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, και κατά δεύτερο λόγο, Κριοί και Τοξότες, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερη ενέργεια, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να συμμετέχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση, να εμπνευστείτε ένα νέο σχέδιο, να προβάλετε νέες ιδέες στο χώρο της εργασίας σας, να στείλετε e-mail στους φίλους σας, να ενημερώσετε το προφίλ σας σε site κοινωνικής δικτύωσης, να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας καταπιέζει, να κάνετε κάτι έξω από το συνηθισμένο, να επαναστατήσετε, να ξεφύγετε!

23 Φεβρουαρίου 2017: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και τον Δία μας κάνει να νιώθουμε περιορισμό της ελευθερίας μας, ιδιορρυθμίες, εντάσεις και αντιμετωπίζουμε αλλαγές στα σχέδιά μας.

 

24 Φεβρουαρίου 2017: Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη εμποτίζει τις σχέσεις μας με μια θετική ενέργεια, έχουμε χαρούμενη διάθεση και την επιθυμία να έρθουμε πιο κοντά στους αγαπημένους μας. Καταστάσεις που προηγουμένως μας ενοχλούσαν επιλύονται με τον καλύτερο τρόπο χάρη στη διπλωματία και το συμβιβασμό.

 

25 Φεβρουαρίου 2017: Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη, τον Κρόνο και τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Δία μας ωθεί στο να κάνουμε τις αναγκαίες αλλαγές χωρίς ανησυχία για το μέλλον οι οποίες μακροπρόθεσμα έχουν θετικά αποτελέσματα. Η δυνατότητά μας να καθορίσουμε τι ενέργειες χρειάζεται να κάνουμε μας βοηθά να ξεπεράσουμε εύκολα πρώην εμπόδια και δυσκολίες.

 

26 Φεβρουαρίου 2017, ώρα Ελλάδας 16:58: Δακτυλιοειδής έκλειψη Ηλίου στις 8ο 12΄ των Ιχθύων (επιρροή +/ 15 ημέρες)

Με την Ηλιακή έκλειψη στο συναισθηματικό και ευαίσθητο ζώδιο των Ιχθύων κάνετε μια βαθιά κατάδυση στα βαθιά και θολά νερά της ψυχής σας προκειμένου να κάνετε εκκαθάριση από όποιον και ό, τι εμποδίζει την εξέλιξή σας. Σας δίνεται η δυνατότητα για μια βαθιά θεραπεία αφού όμως πρώτα ξεθάψετε πράγματα που δεν βλέπατε ή δε θέλατε να δείτε. Αν είχατε καταστείλει κάποια αρνητικά συναισθήματα ή συνειδητοποιήσετε ότι κάποιοι σας έχουν εκμεταλλευτεί, προσέξτε! Αυτή η έκλειψη φέρνει στην επιφάνεια έντονα αρνητικά συναισθήματα τα οποία θα μπορούσαν ακόμα και να σπείρουν τον όλεθρο στη ζωή σας αν δεν εκφράσετε το θυμό και την οργή σας συνειδητά. Τα συναισθήματά σας, οι ευαισθησίες σας και η δεκτικότητά σας θα μπορούσαν να σας κάνουν να αμφιταλαντεύεστε μεταξύ της ευδαιμονίας και του ονείρου ως τον πόνο και την οδύνη. Αν κυλήσουν δάκρυα από τα μάτια σας τώρα ξέρετε το γιατί. Υπάρχει πόνος και θλίψη που αναδεύονται από την ψυχή σας γύρω από καταστάσεις του παρελθόντος, ίσως κάποια βαθιά ψυχικά τραύματα από την παιδική σας ηλικία που σας κρατούν στη σκιά. Αντιμετωπίστε τα, πείτε όχι στη δυσαρέσκεια και τον πόνο, τους εθισμούς και την εξάρτηση, αρνούμενοι τη θυματοποίηση ή να είστε ο μάρτυρας. Κάντε μια νέα αρχή στη ζωή σας, συγχωρώντας όσους σας πλήγωσαν και μαθαίνοντας από τα λάθη σας.

Κυρίως επηρεάζει τα Μεταβλητά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια. Το σύμπαν σας ζητά να πάρετε μια μοιραία απόφαση σχετικά με ένα οικείο προς εσάς πρόσωπο, ένα στενό συνεργάτη σας ή κάποιο επαγγελματικό ή ερωτικό ζήτημα. Πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια τις οποίες δε θα μπορείτε να αγνοήσετε και μερικές φορές η αποκάλυψη θα είναι τέτοια που ποτέ δεν είχατε φανταστεί. Αυτή η Ηλιακή έκλειψη σας βοηθά να κάνετε ένα ακόμη βήμα προς τα εμπρός στη ζωή σας.

26 Φεβρουαρίου 2017: Ο Ερμής εισέρχεται στους Ιχθύς (επιρροή ως 13 Μαρτίου)

Είμαστε ιδιαίτερα διαισθητικοί με έντονη φαντασία και έχουμε τη δυνατότητα να συντονιστούμε με τις σκέψεις των άλλων ανθρώπων. Μπορεί όμως να έχουμε δυσκολία στο να διακρίνουμε την πραγματικότητα από τη φαντασία και υπάρχουν χρονικές περίοδοι όπου επιδιώκουμε να εξαφανιστούμε σε έναν ονειρικό κόσμο, μακριά από την πραγματικότητα. Έχουμε ισχυρή μνήμη, έντονη διαίσθηση και συναισθηματικές εκλάμψεις και αντιλαμβανόμαστε πράγματα που οι άλλοι δεν μπορούν να δουν. Το μυαλό μας κατευθύνεται από τα συναισθήματά μας, περισσότερο από ό, τι με τη λογική. Είμαστε πολύ ευαίσθητοι με το περιβάλλον μας και το μυαλό μας απορροφά τα πάντα σαν σφουγγάρι, το οποίο είναι και δώρο και πρόκληση. Χρειαζόμαστε πολύ χρόνο για να χαλαρώσουμε και να βάλουμε σε τάξη τις σκέψεις μας και να δημιουργήσουμε χώρο για να ακούσουμε τη δική μας εσωτερική φωνή. Έχουμε καλλιτεχνική αντίληψη και μας ενδιαφέρουν τώρα περισσότερο η μουσική, το θέατρο, τα εικαστικά, ο κινηματογράφος ή η φωτογραφία. Έχουμε φαντασία και νέα οράματα για το έργο μας. Μας αγγίζουν τα κοινωνικά ζητήματα και έχουμε εμπιστοσύνη, πιστεύοντας εύκολα ό, τι λένε οι άλλοι, και ως εκ τούτου, μπορεί να παρασυρθούμε από απατεώνες. Θα πρέπει να αναπτύξουμε την ικανότητα να διακρίνουμε την αλήθεια από την ψευδαίσθηση και να προσθέσουμε λογική στη λήψη αποφάσεων.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς, θα υπάρχει αισθησιασμός και ρομαντισμός στην επικοινωνία με τους άλλους και το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, θα φλερτάρετε και θα σαγηνεύσετε το αντίθετο φύλο με την εξυπνάδα και το μυστήριο που εκπέμπετε. Οι δημιουργικές σας ιδέες και τα συμπονετικά λόγια σας, σας φέρνουν σε επαφή με πολύ κόσμο αφού θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί. Μπορεί να κάνετε μια σημαντική επίσκεψη ή να έχετε μια σημαντική ανακοίνωση από κάποιον. Ίσως συμμετέχετε σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σημείωση: Ο Ερμής στους Ιχθύς επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

 

27 Φεβρουαρίου 2017: Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Έχουμε μεγάλη ζωτικότητα και δύναμη, αλλά η ενεργητικότητά μας έχει ακανόνιστες εξάρσεις και υφέσεις και ενδεχομένως, ξαφνικές εκρήξεις. Υπακούμε στους νόμους του εαυτού μας, δημιουργούμε τους δικούς μας κανόνες και ακολουθούμε μια ασυμβίβαστη ζωή με μεγάλη ενέργεια και ελευθερία. Η ιδιοσυγκρασία μας είναι φλογερή και απότομη με κάπως επιπόλαια και ασταθή χαρακτηριστικά. Ως εκ τούτου, το απόλυτο πείσμα μας και η επιθυμία μας να είμαστε ελεύθεροι μπορεί να μας βάλει σε μπελάδες.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, θα είστε πολύ εκρηκτικοί στις αντιδράσεις σας. Θα έχετε τη διάθεση της εξέγερσης, απότομων δράσεων, κινήσεων ή εκπλήξεων. Οι άλλοι άνθρωποι σας θεωρούν απρόβλεπτους αυτήν τη στιγμή και οι σχέσεις σας με τους γύρω σας, και πιο συγκεκριμένα με πρόσωπα κύρους ή τους οικείους σας, δε θα είναι καλές διότι νιώθετε θυμό. Είστε επιθετικοί στην επιδίωξη των στόχων σας και έχετε έντονη διορατικότητα σε ό, τι είναι νέο, διαφορετικό και έξω από τα συνηθισμένα. Δεν ανέχεστε την υποκρισία και τον έλεγχο και γίνεστε πολύ απρόβλεπτοι. Κάνετε τα πάντα για να φαίνεστε μοναδικοί και να ξεχωρίζετε από τους άλλους. Είναι μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα νέο και μοναδικό έργο. Να είστε όμως προσεκτικοί αν χρησιμοποιείτε μηχανήματα ή οτιδήποτε ηλεκτρικό. Θα πρέπει να μάθετε να συμβιβάζεστε και να ακολουθείτε τους κανόνες της κοινωνίας, διαφορετικά, θα νιώσετε απομονωμένοι ή ακόμη και περιθωριοποιημένοι.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

27 Φεβρουαρίου 2017: Ο Άρης σε αντίθεση με τον Δία (επιρροή +/- 7 ημέρες)

Τώρα κυριαρχεί ένα μαχητικό πνεύμα για μια ηθική αιτία. Υπάρχει υπερβολικός ενθουσιασμός στις ενέργειές μας και υπερβολική εμπιστοσύνη. Οι ενέργειες και οι απόψεις μας είναι βιαστικές ενώ οι αντιδράσεις μας ανταγωνιστικές. Υπάρχει σύγκρουση στις φιλοσοφικές αντιλήψεις ή με τις αρχές. Δημιουργούνται προβλήματα με τη συμπεριφορά μας που οφείλονται στην αλαζονεία, στην υπεραισιοδοξία και στην ανήσυχη φύση μας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, και ιδιαίτερα οι γεννημένοι στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, είστε επιρρεπείς σε υπερβολική αισιοδοξία και απερίσκεπτη συμπεριφορά. Η συμπεριφορά σας αυτήν τη στιγμή έχει τη δυνατότητα να ξεσηκώσει διαμάχες και αντιδράσεις καθώς θα έχετε την τάση να νευριάζετε και να παρεξηγείστε με το παραμικρό. Οποιαδήποτε ανάληψη ριψοκίνδυνων ενεργειών δεν ευνοείται. Αισθάνεστε πιο δυνατοί από ό, τι συνήθως αλλά να είστε προσεκτικοί διότι θα επιδιώκετε να κυριαρχήσετε σε όλους τους άλλους γύρω σας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για τον αθλητισμό και τη σωματική άσκηση, αρκεί να μην το παρακάνετε.

Σημείωση: Η όψη επηρεάζει και όσους από εσάς έχετε τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια.

27 Φεβρουαρίου 2017: Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα τονίζονται η σεξουαλική αποδοχή, η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και η οικονομική ισχύς.

 

28 Φεβρουαρίου 2017: Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό (επιρροή + 2 ημέρες)

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητά μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.

Περισσότερο ευνοημένοι από αυτήν τη Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες και κατά δεύτερο λόγο, Δίδυμοι και Υδροχόοι, οπότε εκμεταλλευτείτε την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών για να κάνετε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα, είτε αυτό αφορά μια ερωτική σχέση ή μια επιχείρηση ή να πουλήσετε το σπίτι σας. Θα έχετε δυναμισμό, είτε για μια συνέντευξη για δουλειά ή σε ένα ερωτικό ραντεβού. Μπορείτε να πάτε μπροστά και να αρχίσετε ένα νέο έργο ή να προσπαθήσετε να πουλήσετε την ιδέα σας στους άλλους. Μπορείτε να ονειρευτείτε τα καλύτερα και τα μεγάλα και η ψυχή σας αναζητά τα πάθη.

28 Φεβρουαρίου 2017: Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο μας κάνει να κρατάμε απόσταση από τους άλλους, να έχουμε αναστολές και απαιτήσεις.

Ημερομηνία Τροποποίησης:
2016-06-30T 0:00
loading...
E-zwdia
WebTv
  • Μηνιαίες προβλέψεις ταρώ με τον Μ. Μηκίδη
  • Εβδομαδιαίες προβλέψεις με την Σ. Σωτηράκη
κορυφαίοι
αστρολόγοι
& μέντιουμ απαντούν
  • astrologers call
  • astrologers call now
  • astrologers sms
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι